Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 23 Μάιος 2018, 13:11

καθικια!! :smt005::smt005::smt005:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 23 Μάιος 2018, 13:18

vantono έγραψε:
23 Μάιος 2018, 13:09
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
23 Μάιος 2018, 13:01
Golden Age έγραψε:
23 Μάιος 2018, 12:59

Γιατί έτσι λέει το Voria.gr που ο λόγος του είναι συμβόλαιο.
Ωπ, ενεμφανίσθη ο παίχτουρας :wave: Ελπίζω να έχεις φορτώσει καφέ ρεντ μπουλ μέλι καρύδια κινόα κομπούτσα κλπ γιατί η νύχτα προβλέπεται μακρυά και η άιφις τα έκανε μούτι
δεν του έχει έρθει το χαρτάκι ακόμα. Προς το παρόν παίζει το χαρτί της αμφισβήτησης του βόρια.γρ(ή οποιο αλλο σάιτ το έγραφε). Ειναι πρώιμο νταματζοκοντρολάδικο στάδιο. Μεχρι το βράδυ έχουμε πσωμάκι!
Τί γραμμή ρε μάστορα; Επειδή αναφέρουν ότι "ήταν και στην νεολαία", το οποίο διαψεύδει η οικογένειά του; Κατ' αρχήν πρώτη φορά γράφουν ότι συνελλήφθη αυτός με την κουκούλα. Κατα δεύτερον, αυτός με την κουκούλα, δεν μοιάζει για 17χρονος (όπως λέει το voria) απο τον σωματότυπο. Κατα τρίτον, μακάρι να είχε βάλει δικηγόρο η Χρυσή Αυγή. Οι... άνευ χαρακτηρισμού δικηγόροι που έχουν βάλει οι κατηγορούμενοι, μόνο τις σόλες των παπαουτσιών του Μπουτάρη δεν τους έχουνε ζητήσει να γλύψουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 23 Μάιος 2018, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 23 Μάιος 2018, 13:19

Εγω να ρωτησω γιατι πηγε ο αλλος σε εκδηλωση μνημης για την γενοκτονια των Ποντιων με κουκουλα αφου δεν ηταν οργανωμενο?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 23 Μάιος 2018, 13:19

zteo έγραψε:
23 Μάιος 2018, 13:19
Εγω να ρωτησω γιατι πηγε ο αλλος σε εκδηλωση μνημης για την γενοκτονια των Ποντιων με κουκουλα αφου δεν ηταν οργανωμενο?
Μπορεί να 'ταν ασφαλίτης. Μπορεί να 'χε δερματολογικό πρόβλημα. ΈΝΑΣ τύπος με κουκούλα ήταν όλο κι όλο. Κανένας άλλος δεν υπήρχε με κουκούλα.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 23 Μάιος 2018, 13:21

Golden Age έγραψε:
zteo έγραψε:
Μπορεί να 'χε δερματολογικό πρόβλημα.
:blm::blm::blm::blm::blm:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 23 Μάιος 2018, 13:21

Ναι ναι δίνει ρέστα :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 23 Μάιος 2018, 13:22

Golden Age έγραψε:
zteo έγραψε:
Μπορεί να 'ταν ασφαλίτης. Μπορεί να 'χε δερματολογικό πρόβλημα. ΈΝΑΣ τύπος με κουκούλα ήταν όλο κι όλο. Κανένας άλλος δεν υπήρχε με κουκούλα.
Δερματολογικο προβλημα. :smt005::smt005:
Ειναι απιστευτοι στις δικαιολογιες. :smt005::smt005:
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 23 Μάιος 2018, 13:24

Golden Age έγραψε:
23 Μάιος 2018, 13:18
Κατα δεύτερον, αυτός με την κουκούλα, δεν μοιάζει για 17χρονος (όπως λέει το voria) απο τον σωματότυπο.
:smt005:
επειδή είναι πιο σωματικά ανεπτυγμένος? Ενας 17χρονος πχ εχει πλαφόν καπου στο 1.70,ας πουμε? Εγώ στην ηλικία του παίζει να του έριχνα πάνω απο μισό κεφάλι. :lol:
Golden Age έγραψε:
zteo έγραψε:
Υποκλίνομαι! Θεός! :blm:

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 23 Μάιος 2018, 13:25

zteo έγραψε:
23 Μάιος 2018, 13:22
Golden Age έγραψε:
zteo έγραψε:
Εσείς είστε απίστευτπιο στι θεωρίες συνομωσίας. Εμφανίστηκε ξαφνικά στο σκηνικό του κυνηγτού ένας όλο κι όλο τύπος με κουκούλα κι απο αυτο βγάζετε το "συμ,πέρασμα" ότι "ήταν οργανωμένο.

Η αλήθεια ΖΤΕΟ είναι ότι το ΚΚΕ στηρίζει Μπουτάρη, γιατί στην πραγματιότητα ταυτίζεται με τις θέσεις του για τον Κεμάλ, την Τουρκία και τα Σκόπια.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 23 Μάιος 2018, 13:27

zteo έγραψε:
23 Μάιος 2018, 13:22
Golden Age έγραψε:
zteo έγραψε:
σοβαρά, φωτοευαισθησία λέγεται, ή αλλιώς βαμπιρισμός νέου τύπου. Αμέσως να ειρωνευτείτε! :a035:

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 23 Μάιος 2018, 13:28

Golden, αντί για ντανταϊσμό προτείνω να παίξεις whataboutism

πχ μια και μιλάμε για οργανωμένους

Εικόνα

Εικόνα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 23 Μάιος 2018, 13:28

vantono έγραψε:
23 Μάιος 2018, 13:24
Golden Age έγραψε:
Κατα δεύτερον, αυτός με την κουκούλα, δεν μοιάζει για 17χρονος (όπως λέει το voria) απο τον σωματότυπο.
:smt005:
επειδή είναι πιο σωματικά ανεπτυγμένος? Ενας 17χρονος πχ εχει πλαφόν καπου στο 1.70,ας πουμε? Εγώ στην ηλικία του παίζει να του έριχνα πάνω απο μισό κεφάλι. :lol:

Δεν είναι μόνο το ύψος. Το όλο στυλ δείνχει ενήλικα και όχι ξέρω 'γω 18 ή 19 αντί για 17. Παίζει να 'ναι γύρω στα 20 - 25.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 23 Μάιος 2018, 13:31

Μαυροβασίλης έγραψε:
23 Μάιος 2018, 13:28
Golden, αντί για ντανταϊσμό προτείνω να παίξεις whataboutism

πχ μια και μιλάμε για οργανωμένους

Εικόνα

Εικόνα
Δηλαδη Τριτη δεν μπορω να γραφτω στον Ρουβικωνα. :cry
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 23 Μάιος 2018, 13:34

Golden Age έγραψε:
vantono έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
23 Μάιος 2018, 13:01

Ωπ, ενεμφανίσθη ο παίχτουρας :wave: Ελπίζω να έχεις φορτώσει καφέ ρεντ μπουλ μέλι καρύδια κινόα κομπούτσα κλπ γιατί η νύχτα προβλέπεται μακρυά και η άιφις τα έκανε μούτι
δεν του έχει έρθει το χαρτάκι ακόμα. Προς το παρόν παίζει το χαρτί της αμφισβήτησης του βόρια.γρ(ή οποιο αλλο σάιτ το έγραφε). Ειναι πρώιμο νταματζοκοντρολάδικο στάδιο. Μεχρι το βράδυ έχουμε πσωμάκι!
Τί γραμμή ρε μάστορα; Επειδή αναφέρουν ότι "ήταν και στην νεολαία", το οποίο διαψεύδει η οικογένειά του; Κατ' αρχήν πρώτη φορά γράφουν ότι συνελλήφθη αυτός με την κουκούλα. Κατα δεύτερον, αυτός με την κουκούλα, δεν μοιάζει για 17χρονος (όπως λέει το voria) απο τον σωματότυπο. Κατα τρίτον, μακάρι να είχε βάλει δικηγόρο η Χρυσή Αυγή. Οι... άνευ χαρακτηρισμού δικηγόροι που έχουν βάλει οι κατηγορούμενοι, μόνο τις σόλες των παπαουτσιών του Μπουτάρη δεν τους έχουνε ζητήσει να γλύψουν.
Πως το έλεγε το Σπουργίτι του Αρκά;

Μπαμπάς σπουργίτι: -Μου κάνουν παράπονα ότι πας στην δίπλα γειτονιά και πειράζεις τα άλλα πουλάκια
Σπουργίτι: -Πρώτον δεν πάω, δεύτερον δεν τα πειράζω και τρίτον αυτά ξεκίνησαν
:smt005::003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Beria την 23 Μάιος 2018, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 23 Μάιος 2018, 13:40

Beria έγραψε:
23 Μάιος 2018, 13:34
Golden Age έγραψε:
vantono έγραψε:

Πως το έλεγε το Σπουργίτι του Αρκά;

Μπαμπάς σπουργίτι: -Μου κάνουν παράπονα ότι πας στην δίπλα γειτονιά και πειράζεις τα άλλα πουλάκια
Σπουργίτι: -Πρώτον δεν πάω, δεύτερον δεν τα πειράζω και τρίτον αυτά ξεκίνησαν
:smt005::003:

Πες ότι θες. Το ότι προσπαθείτε να βγάλετε "οργανωμένη επίθεση" το κυνήγι στο οποίο πήρε ο κόσμος τον Μπουτάρη, ενώ ο Μπουτάρης αποφάσισε να πάει στο συλλαλητήριο την τελευταία στιγμή, δείχνει και τα επίπεδα του ψεκασμού σας απο τα ΜΜΕ και την Μεταπολίτευση. :wave:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών