Καταγγελία για εστιάτορα στην Κρήτη: Απείλησε με όπλο εργαζόμενο που ζήτησε τα ένσημά του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Καταγγελία για εστιάτορα στην Κρήτη: Απείλησε με όπλο εργαζόμενο που ζήτησε τα ένσημά του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 10 Αύγ 2019, 12:06

Όταν σπούδαζα, ένας Κρητικός συμφοιτητής τράβηξε όπλο στο αμφιθέατρο. ΕΚΠΑ.
Κάποιες λιποθύμησαν.
Εγώ κλασικά, του είπα, "μου δίνεις να δω το όπλο;" αλλά δεν μου το έδωσε. :011:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Καταγγελία για εστιάτορα στην Κρήτη: Απείλησε με όπλο εργαζόμενο που ζήτησε τα ένσημά του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 10 Αύγ 2019, 12:43

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε:
10 Αύγ 2019, 12:04
Σας τα λεει και ο εχέφρων χρήστης stavmar παραπάνω...

Πόσες ένοπλες ληστείες με θυματα αποτρέπονται στις ΗΠΑ λόγω οπλοκατοχής ,πόσες έχουν θύματα λόγω οπλοκατοχής (και μαντέψτε Τζον Ράμπο απ τα λιντλ, σε μια συμπλοκη, ποιον είναι πιθανότερο να φάει το μαύρο χώμα...έναν ληστή που έχει φάει σφαίρες και παιζει ξυλο από τα 8 του , ή τον Χι λελε του πχορουμ (πχ φαρμακοτριφτη η γατουλα) και τελος ποσο πιθανοτερο ειναι να κλαις τον 5χρονο γιο σου γιατι θελησε να το παιξει τζιαιτζο.

Νομίζω οι πιθανότητες είναι συντριπτικά κατά της οπλοκατοχής
αλλαξε στο παραπανω κειμενο το "ηπα" με "κρητη". και δες αν βγαζει νοημα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο » 10 Αύγ 2019, 13:21

Juno έγραψε:
10 Αύγ 2019, 12:06
Όταν σπούδαζα, ένας Κρητικός συμφοιτητής τράβηξε όπλο στο αμφιθέατρο. ΕΚΠΑ.
Κάποιες λιποθύμησαν.
Εγώ κλασικά, του είπα, "μου δίνεις να δω το όπλο;" αλλά δεν μου το έδωσε. :011:
Λεβεντομαλάκας.

Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο » 10 Αύγ 2019, 13:22

Ασέβαστος έγραψε:
10 Αύγ 2019, 12:43
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε:
10 Αύγ 2019, 12:04
Σας τα λεει και ο εχέφρων χρήστης stavmar παραπάνω...

Πόσες ένοπλες ληστείες με θυματα αποτρέπονται στις ΗΠΑ λόγω οπλοκατοχής ,πόσες έχουν θύματα λόγω οπλοκατοχής (και μαντέψτε Τζον Ράμπο απ τα λιντλ, σε μια συμπλοκη, ποιον είναι πιθανότερο να φάει το μαύρο χώμα...έναν ληστή που έχει φάει σφαίρες και παιζει ξυλο από τα 8 του , ή τον Χι λελε του πχορουμ (πχ φαρμακοτριφτη η γατουλα) και τελος ποσο πιθανοτερο ειναι να κλαις τον 5χρονο γιο σου γιατι θελησε να το παιξει τζιαιτζο.

Νομίζω οι πιθανότητες είναι συντριπτικά κατά της οπλοκατοχής
αλλαξε στο παραπανω κειμενο το "ηπα" με "κρητη". και δες αν βγαζει νοημα.
Ναι τι;

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 10 Αύγ 2019, 13:24

ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Αύγ 2019, 09:45
stavmanr έγραψε:
10 Αύγ 2019, 09:21
ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Αύγ 2019, 09:01

Κουτό παιδί, αυτός που παίζει με τα κουβαδάκια του στη λάσπη, είσαι εσύ και όχι εγώ. :lol:

Το αντίθετο.
Σε κάθε νήμα για κουμπούρια είστε με τα κουμπούρια. Δεν είναι προσωπική μου οπτική. Είναι καταγεγραμμένο.
Φυσικά και είναι προσωπική σου οπτική γιατί είναι ηλίθιο να συνδέεις το δικαίωμα στην οπλοχρησία για προσωπική ασφάλεια με το δικαίωμα να χρησιμοποιείς το όπλο σου για να εκφοβίσεις τον οποιονδήποτε, για αμιγώς προσωπικούς και στη συγκεκριμένη περίπτωση, παράνομους λόγους.
Δεν έχεις δικαίωμα στην οπλοχρησία και οπλοκατοχή πέραν από κυνηγετικούς ή άλλους ειδικούς λόγους και για πολύ συγκεκριμένες χρήσεις.
Όπως έγραψα και σε άλλο νήμα, εκείνος που έχει πρόχειρη και γεμισμένη την καραμπίνα δήθεν για να προφυλάξει την οικογένειά του από ληστές είναι πιο επικίνδυνος για εκείνη από τον κάθε ληστή.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 10 Αύγ 2019, 13:26

Chainis έγραψε:
10 Αύγ 2019, 10:05
stavmanr έγραψε:
08 Αύγ 2019, 11:47
, διότι αλλιώς καταλήγεις στα φαιδρά του Χαΐνη:

"είμαι υπέρ του να είχε και ο εργαζόμενος νόμιμα πιστόλι "
Φαιδρότητα είναι να έχει ο κάθε κακοποιός, εγκληματίας, μπάχαλος κλπ παράνομα όπλα γιατί δεν τους ενδιαφέρει η νομιμότητα κι εγώ που με ενδιαφέρει και θέλω να έχω νόμιμα όπλο για να προστατευτώ από αυτούς να μην μπορώ.

Ακόμα μεγαλύτερη φαιδρότητα είναι οι διάφοροι "ανθρωπιστές" να αγωνίζονται να συνεχίσουν να έχουν όπλα οι παράνομοι και να μην έχουν οι νομοταγείς.
Φαιδρότητα είναι η φράση σου "είμαι υπέρ του να είχε και ο εργαζόμενος νόμιμα πιστόλι ".
Είναι μία φράση που προκύπτει έπειτα από τόνους και χρόνια απερισκεψίας.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 10 Αύγ 2019, 13:27

Chainis έγραψε:
10 Αύγ 2019, 10:21
stavmanr έγραψε:
09 Αύγ 2019, 19:40
perseus έγραψε:
09 Αύγ 2019, 18:42

Αυτή ειναι η λυση φανερη οπλοφορια.
Τότε θα έχουμε 10 εκατ ανώμαλους να πυροβολούνται μεταξύ τους.
Ενδιαφέρον σα χολυγουντιανό θέαμα, αλλά εντελώς απαράδεκτο.
Ενδιαφέρον που θεωρείς όλους του Έλληνες ανώμαλους.
Ανώμαλους θεωρώ εκείνους που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα Ελ Πάσο.
Διότι, όταν αρχίσουν να οπλίζονται οι πολίτες θα γίνουμε όλοι Ελ Πάσο, όχι οι μισοί, ούτε οι 5-10 που τριγυρίζουν τα φόρα για να γράψουν τις απερισκεψίες τους.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 10 Αύγ 2019, 13:28

perseus έγραψε:
10 Αύγ 2019, 09:26
Όταν καί οι δύο πλευρές έχουν όπλο, σίγουρα θα συμβεί το μοιραίο και θα κλαίνε μανούλες. Όποιες κι αν είναι.
οχι βεβαι ,ισα ισα που θα ειναι ολοι μετρημενοι σε λόγια και σε πραξεις.
Τι λές βρε Περσέα; Έχεις πάει στο Χάρλεμ να μετρήσεις τα λόγια σου;

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 10 Αύγ 2019, 13:33

Μπάζει η ιστορία, χωρίς να λέω ότι ο μπαστουνοβλαχος δε τράβηξε σιδερικο.
Πρώτα από όλα τι πάει να πει "ζητάω τα ένσημα μου"; από τη στιγμή που υπογράφεται η σύμβαση ο ιδιοκτήτης πρέπει να καταβαλει τα ένσημα, αλλιώς δε παίρνει ασφαλιστική ενημερότητα. Πολυ πιθανό να είχαν συμφωνήσει να τα παίρνει μαύρα και στη συνέχεια κάπου δε τα βρήκαν στη μοιρασιά με αποτέλεσμα ο ένας να απειλεί με καταγγελία και ο άλλος να αντιδράσει σαν αμόρφωτος τσοπάνης.
Επειδή έχω δει αρκετά τέτοια περιστατικά στη συντριπτική πλειοψηφία είναι συμφωνημένο να είναι μαύρα όλα και από τους δύο απλά κάποια στιγμή ως συνήθως ο εργοδότης δε τηρεί τη συμφωνία Επειδή είναι σε θέση ισχύος.
Ας μας δείξει κάπου ο εργαζόμενος το αντίγραφο της σύμβασης εργασίας του να δούμε και ποιος είναι ο νταης
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Αύγ 2019, 13:42

stavmanr έγραψε:
10 Αύγ 2019, 13:24
ΓΑΛΗ έγραψε:
stavmanr έγραψε:
10 Αύγ 2019, 09:21

Το αντίθετο.
Σε κάθε νήμα για κουμπούρια είστε με τα κουμπούρια. Δεν είναι προσωπική μου οπτική. Είναι καταγεγραμμένο.
Φυσικά και είναι προσωπική σου οπτική γιατί είναι ηλίθιο να συνδέεις το δικαίωμα στην οπλοχρησία για προσωπική ασφάλεια με το δικαίωμα να χρησιμοποιείς το όπλο σου για να εκφοβίσεις τον οποιονδήποτε, για αμιγώς προσωπικούς και στη συγκεκριμένη περίπτωση, παράνομους λόγους.
Δεν έχεις δικαίωμα στην οπλοχρησία και οπλοκατοχή πέραν από κυνηγετικούς ή άλλους ειδικούς λόγους και για πολύ συγκεκριμένες χρήσεις.
Όπως έγραψα και σε άλλο νήμα, εκείνος που έχει πρόχειρη και γεμισμένη την καραμπίνα δήθεν για να προφυλάξει την οικογένειά του από ληστές είναι πιο επικίνδυνος για εκείνη από τον κάθε ληστή.
Το ότι δεν έχω δικαίωμα στην οπλοχρησία, το ξέρω. :D

Εσύ μπορείς να πιστεύεις ό,τι γουστάρεις, εγώ όμως εκτός από κωμικές βρίσκω και απολύτως αδιάφορες τις απόψεις σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 10 Αύγ 2019, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 10 Αύγ 2019, 13:43

Ερμής έγραψε:
10 Αύγ 2019, 13:33

Πρώτα από όλα τι πάει να πει "ζητάω τα ένσημα μου";
Ότι θέλει το αντίγραφο με τα καταγεγραμμένα ένσημα (ημερομίσθια).
Ποιο το πρόβλημα; Μπαίνεις στη μισθοδοσία (πρόγραμμα διαχείρισης της μισθοδοσίας) και κατεβάζεις τα ένσημα του ανθρώπου.
από τη στιγμή που υπογράφεται η σύμβαση ο ιδιοκτήτης πρέπει να καταβαλει τα ένσημα, αλλιώς δε παίρνει ασφαλιστική ενημερότητα.
Τα ένσημα δεν χρειάζεται να πληρωθούν για να ισχύουν. Από τη στιγμή που δηλώνεται η εργασία, αρχίζουν τα ένσημα, είτε ο επιχειρηματίας καταβάλει το αντίτιμο της ασφάλισης είτε απλά το χρεωθεί.
Πολυ πιθανό να είχαν συμφωνήσει να τα παίρνει μαύρα και στη συνέχεια κάπου δε τα βρήκαν στη μοιρασιά με αποτέλεσμα ο ένας να απειλεί με καταγγελία και ο άλλος να αντιδράσει σαν αμόρφωτος τσοπάνης.
Καλά να πάθουν και οι δύο τους. Μάλιστα, αν αποδειχθεί ότι υπήρχε τέτοια συμφωνία, θα πρέπει να τους κόψουν τον πισινό εκατέρωθεν. Δεν θα ξεχνάμε ότι το 1/3 των ασφαλιστικών εισφορών προέρχεται από το δηλωμένο μισθό του εργαζόμενου και τον βαρύνει ως προς την ευθύνη κάλυψης της υποχρεωτικής ασφάλισής του.
Επειδή έχω δει αρκετά τέτοια περιστατικά στη συντριπτική πλειοψηφία είναι συμφωνημένο να είναι μαύρα όλα και από τους δύο απλά κάποια στιγμή ως συνήθως ο εργοδότης δε τηρεί τη συμφωνία Επειδή είναι σε θέση ισχύος.
Δεν είναι σε θέση ισχύος. Είναι πολύ εύκολο να αποδειχθεί ότι εργαζόσουν σε μία θέση αδήλωτη.
Πολλοί επιχειρηματίες δεν αντιλαμβάνονται ότι βρίσκονται στην ακριβώς απέναντι θέση από εκείνη που ονομάζεται "ισχύος".
Ας μας δείξει κάπου ο εργαζόμενος το αντίγραφο της σύμβασης εργασίας του να δούμε και ποιος είναι ο νταης
Όλα θα βγουν στη φόρα. Αργά μα βέβαια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 10 Αύγ 2019, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 10 Αύγ 2019, 13:44

ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Αύγ 2019, 13:42
stavmanr έγραψε:
10 Αύγ 2019, 13:24
ΓΑΛΗ έγραψε:

Το ότι δεν έχω δικαίωμα στην οπλοχρησία, το ξέρω. :D
:scross:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 10 Αύγ 2019, 13:46

stavmanr έγραψε:
10 Αύγ 2019, 13:43
Ερμής έγραψε:
10 Αύγ 2019, 13:33

Πρώτα από όλα τι πάει να πει "ζητάω τα ένσημα μου";
Ότι θέλει το αντίγραφο με τα καταγεγραμμένα ένσημα (ημερομίσθια).
Ποιο το πρόβλημα; Μπαίνεις στη μισθοδοσία (πρόγραμμα διαχείρισης της μισθοδοσίας) και κατεβάζεις τα ένσημα του ανθρώπου.
από τη στιγμή που υπογράφεται η σύμβαση ο ιδιοκτήτης πρέπει να καταβαλει τα ένσημα, αλλιώς δε παίρνει ασφαλιστική ενημερότητα.
Τα ένσημα δεν χρειάζεται να πληρωθούν για να ισχύουν. Από τη στιγμή που δηλώνεται η εργασία, αρχίζουν τα ένσημα, είτε ο επιχειρηματίας καταβάλει το αντίτιμο της ασφάλισης είτε απλά το χρεωθεί.
Πολυ πιθανό να είχαν συμφωνήσει να τα παίρνει μαύρα και στη συνέχεια κάπου δε τα βρήκαν στη μοιρασιά με αποτέλεσμα ο ένας να απειλεί με καταγγελία και ο άλλος να αντιδράσει σαν αμόρφωτος τσοπάνης.
Καλά να πάθουν και οι δύο τους. Μάλιστα, αν αποδειχθεί ότι υπήρχε τέτοια συμφωνία, θα πρέπει να τους κόψουν τον πισινό εκατέρωθεν.
Δεν είναι σε θέση ισχύος. Είναι πολύ εύκολο να αποδειχθεί ότι εργαζόσουν σε μία θέση αδήλωτη.
Πολλοί επιχειρηματίες δεν αντιλαμβάνονται ότι βρίσκονται στην ακριβώς απέναντι θέση από εκείνη που ονομάζεται "ισχύος".
Όλα θα βγουν στη φόρα. Αργά μα βέβαια.
Ακριβώς.
Συμφωνώ μέχρι κεραίας.
Αν δούλευε μαύρα με τη θέλησή του(Δε γίνεται χωρις τη θέλησή του) τότε έχουν αμφότεροι μερίδιο ευθύνης.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Αύγ 2019, 13:47

stavmanr έγραψε:
10 Αύγ 2019, 13:44
:scross:

Όσο και να σταυροκοπιέσαι δεν υπάρχει περίπτωση για περισσότερη φώτιση.

Έχεις τερματίσει το λειτουργικό σου. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 10 Αύγ 2019, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών