Καταγγελία για εστιάτορα στην Κρήτη: Απείλησε με όπλο εργαζόμενο που ζήτησε τα ένσημά του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Καταγγελία για εστιάτορα στην Κρήτη: Απείλησε με όπλο εργαζόμενο που ζήτησε τα ένσημά του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 09 Αύγ 2019, 13:23

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2019, 09:59
stavmanr έγραψε:
09 Αύγ 2019, 09:46
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2019, 09:24

Συνεχίζεις να γράφεις αστήρικτες ανοησίες γιατί δεν ξέρεις τις απόψεις μου για την οπλοχρησία.

Ούτως ή άλλως, το βασικό σου πρόβλημα δεν είναι το όπλο αλλά η άποψη μου για τα δικαιώματα ενός ληστή που απειλεί εμένα ή την οικογένεια μου μέσα στον προσωπικό μου χώρο.
Το βασικό πρόβλημα με εσένα είναι ότι τα γράφεις όλα λάθος στις συγκεκριμένες θεματολογίες.
Όλα είναι γραμμένα στα αντίστοιχα νήματα.

Δεν υπηρετείς την οικογένειά σου υποστηρίζοντας οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Το αντίθετο.
Μα ούτως ή άλλως δεν έχω όπλο.
Αλλά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι (αν υπάρχει φυσικά η δυνατότητα ή ο χρόνος για αντίδραση).

Οπότε, όπως έγραψα και πιο πάνω, το θέμα δεν είναι η οπλοχρησία αλλά η αδιαφορία για τη διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας του ληστή.

Αυτή είναι η άποψη που ενοχλεί, έτσι δεν είναι;

Η οπλοχρησία είναι το πρόσχημα.
Ναι ρε Γαλή. Το πέτυχες. Είμαι με τους ληστές... Ανακάλυψες ως ελληνίδα Πουαρώ τον κρυφό μου πόθο. :c065:

Σοβαρέψου επιτέλους και μην λασπώνεις ότι πιάνεις στο πληκτρολόγιό σου.
Το πρόβλημα είναι η οπλοχρησία και οπλοκατοχή. Καί από την πλευρά του ληστή καί από του ληστευθέντος.
Όταν καί οι δύο πλευρές έχουν όπλο, σίγουρα θα συμβεί το μοιραίο και θα κλαίνε μανούλες. Όποιες κι αν είναι.
Και φυσικά δεν ισχύει μόνο σε ληστείες. Αλίμονο αν κυκλοφορούμε στα μπαρς ή στο δρόμο με περίστροφα επειδή "υπάρχει περίπτωση να πέσουμε σε ανώμαλο".

Κάθε χρόνο, στην Αμερική γίνονται 6500 ατυχήματα με όπλα, σε παιδιά. Μόλις προχθές ένα 5χρονο σκότωσε ένα 2χρονο.

Η λύση δεν είναι το όπλο στο σπίτι ή το αυτοκίνητο. Είναι η καλύτερη συνεργασία πολιτών με τις Αρχές και η καλύτερη λειτουργία των Αρχών. Και πρωτίστως, η πιο δίκαιη κοινωνία, καθότι όσο μεγαλώνουν οι διαφορές, οι αδικίες, τα παραθυράκια, τόσο μεγαλώνει η πιθανότητα να προκύψει κάποιος ληστής, βιαστής, εγκληματίας.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Καταγγελία για εστιάτορα στην Κρήτη: Απείλησε με όπλο εργαζόμενο που ζήτησε τα ένσημά του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 09 Αύγ 2019, 18:42

. Αλίμονο αν κυκλοφορούμε στα μπαρς ή στο δρόμο με περίστροφα επειδή "υπάρχει περίπτωση να πέσουμε σε ανώμαλο
Αυτή ειναι η λυση φανερη οπλοφορια.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 09 Αύγ 2019, 19:40

perseus έγραψε:
09 Αύγ 2019, 18:42
. Αλίμονο αν κυκλοφορούμε στα μπαρς ή στο δρόμο με περίστροφα επειδή "υπάρχει περίπτωση να πέσουμε σε ανώμαλο
Τότε θα έχουμε 10 εκατ ανώμαλους να πυροβολούνται μεταξύ τους.
Ενδιαφέρον σα χολυγουντιανό θέαμα, αλλά εντελώς απαράδεκτο.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 09 Αύγ 2019, 20:02

Feindflug έγραψε:
07 Αύγ 2019, 18:35
Το κομπιουτεράκι του ήταν ρε τυπάκια. Έτσι λύνουν τους λογαριασμούς τους στην Κρήτη.
Δουλείες υπάρχουν, αρκεί να έχεις ανοχή στις σφαίρες και στο καυτό λάδι...

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 09 Αύγ 2019, 22:05

stavmanr έγραψε:
09 Αύγ 2019, 19:40
perseus έγραψε:
μπορεις να το τεκμηριωσεις ?

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 10 Αύγ 2019, 08:51

perseus έγραψε:
09 Αύγ 2019, 22:05
stavmanr έγραψε:
perseus έγραψε:

μπορεις να το τεκμηριωσεις ?
x^2=x*x

Άβαταρ μέλους
perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 10 Αύγ 2019, 08:53

Λαθος ο τυπος

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Αύγ 2019, 09:01

stavmanr έγραψε:
09 Αύγ 2019, 13:23
ΓΑΛΗ έγραψε:
stavmanr έγραψε:
09 Αύγ 2019, 09:46

Το βασικό πρόβλημα με εσένα είναι ότι τα γράφεις όλα λάθος στις συγκεκριμένες θεματολογίες.
Όλα είναι γραμμένα στα αντίστοιχα νήματα.

Δεν υπηρετείς την οικογένειά σου υποστηρίζοντας οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Το αντίθετο.
Αλλά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι (αν υπάρχει φυσικά η δυνατότητα ή ο χρόνος για αντίδραση).

Οπότε, όπως έγραψα και πιο πάνω, το θέμα δεν είναι η οπλοχρησία αλλά η αδιαφορία για τη διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας του ληστή.

Ναι ρε Γαλή. Το πέτυχες. Είμαι με τους ληστές... Ανακάλυψες ως ελληνίδα Πουαρώ τον κρυφό μου πόθο. :c065:

Το πρόβλημα είναι η οπλοχρησία και οπλοκατοχή. Καί από την πλευρά του ληστή καί από του ληστευθέντος.
Όταν καί οι δύο πλευρές έχουν όπλο, σίγουρα θα συμβεί το μοιραίο και θα κλαίνε μανούλες. Όποιες κι αν είναι.
Και φυσικά δεν ισχύει μόνο σε ληστείες. Αλίμονο αν κυκλοφορούμε στα μπαρς ή στο δρόμο με περίστροφα επειδή "υπάρχει περίπτωση να πέσουμε σε ανώμαλο".

Κάθε χρόνο, στην Αμερική γίνονται 6500 ατυχήματα με όπλα, σε παιδιά. Μόλις προχθές ένα 5χρονο σκότωσε ένα 2χρονο.

Η λύση δεν είναι το όπλο στο σπίτι ή το αυτοκίνητο. Είναι η καλύτερη συνεργασία πολιτών με τις Αρχές και η καλύτερη λειτουργία των Αρχών. Και πρωτίστως, η πιο δίκαιη κοινωνία, καθότι όσο μεγαλώνουν οι διαφορές, οι αδικίες, τα παραθυράκια, τόσο μεγαλώνει η πιθανότητα να προκύψει κάποιος ληστής, βιαστής, εγκληματίας.
Κουτό παιδί, αυτός που παίζει με τα κουβαδάκια του στη λάσπη, είσαι εσύ και όχι εγώ. :lol:
stavmanr έγραψε:
07 Αύγ 2019, 15:13
Ωχ, κι άλλο θέμα με κουμπούρια.
Περιμένουμε αντίλογο από Γαλή και Χαΐνη που είναι φιλοκουμπουριάρηδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 10 Αύγ 2019, 09:21

ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Αύγ 2019, 09:01
stavmanr έγραψε:
09 Αύγ 2019, 13:23
ΓΑΛΗ έγραψε:

Κουτό παιδί, αυτός που παίζει με τα κουβαδάκια του στη λάσπη, είσαι εσύ και όχι εγώ. :lol:
stavmanr έγραψε:
Το αντίθετο.
Σε κάθε νήμα για κουμπούρια είστε με τα κουμπούρια. Δεν είναι προσωπική μου οπτική. Είναι καταγεγραμμένο.

Απεναντίας, η πρόταση ότι "το μόνο που νοιάζει τον stavmanr είναι σωματική ακεραιότητα του ληστή και τα λοιπά είναι προσχήματα" είναι τραγική ανοησία.

Βέβαια, εδώ οφείλω να γράψω ότι δεν έχει σημασία τί νομίζει ο stavmanr, όταν ο νόμος ο ίδιος ενδιαφέρεται για τη σωματική ακεραιότητα ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως, είτε έκαναν ληστεία, είτε πέρασαν με κόκκινο, είτε έβρισαν τον απέναντί τους. Ο νόμος δεν παραβλέπει τα ανθρώπινά σου δικαιώματα επειδή έκανες μία παραάνομη πράξη. Για εκείνη θα ελεγχθείς.

Τέλος, όσα αφορούν την οπλοκατοχή και οπλοχρησία για την "προστασία της οικογένειας" έχω αναφέρει ότι κάθε χρόνο 6500 παιδιά τραυματίζονται ή πεθαίνουν από εκείνη στις ΗΠΑ, όπου και επιτρέπεται. Μόλις πρόσφατα ένα 5χρονο παιδί πυροβόλησε το 2χρονο αδερφάκι του. Αν λοιπόν θεωρείς ασφαλέστερο το όπλο από την πιθανότητα να πετύχεις τη μία και μοναδική ένοπλη ληστεία που θα συμβεί σε κατοικημένο σπίτι με τους ενοίκους μέσα του, τότε προφανώς η συζήτηση λήγει ως κενή θέματος.

Αυτά όμως, που είναι αυτονόητα και θα έπρεπε να τα γνωρίζεις ήδη, τα αγνοείς και μάλιστα επιδεικτικά.

Άβαταρ μέλους
perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 10 Αύγ 2019, 09:26

οχι βεβαι ,ισα ισα που θα ειναι ολοι μετρημενοι σε λόγια και σε πραξεις.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Αύγ 2019, 09:45

stavmanr έγραψε:
10 Αύγ 2019, 09:21
ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Αύγ 2019, 09:01

stavmanr έγραψε:
Το αντίθετο.
Σε κάθε νήμα για κουμπούρια είστε με τα κουμπούρια. Δεν είναι προσωπική μου οπτική. Είναι καταγεγραμμένο.
Φυσικά και είναι προσωπική σου οπτική γιατί είναι ηλίθιο να συνδέεις το δικαίωμα στην οπλοχρησία για προσωπική ασφάλεια με το δικαίωμα να χρησιμοποιείς το όπλο σου για να εκφοβίσεις τον οποιονδήποτε, για αμιγώς προσωπικούς και στη συγκεκριμένη περίπτωση, παράνομους λόγους.

Με λίγα λόγια, αυτό που έγραψες είναι μια σαφέστατη απόπειρα συκοφαντίας. Και αν έπαιζε σε κάποιο άλλο επίπεδο, λίγο πιο σοβαρό από τους φορουμικούς διαλόγους θα είχες και πιο σοβαρές συνέπειες.

Οπότε, τις γενικόλογες παπαρίτσες σου όπως και τις συστάσεις να τις χρησιμοποιείς σε άλλους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 10 Αύγ 2019, 10:05

stavmanr έγραψε:
08 Αύγ 2019, 11:47
, διότι αλλιώς καταλήγεις στα φαιδρά του Χαΐνη:

"είμαι υπέρ του να είχε και ο εργαζόμενος νόμιμα πιστόλι "
Φαιδρότητα είναι να έχει ο κάθε κακοποιός, εγκληματίας, μπάχαλος κλπ παράνομα όπλα γιατί δεν τους ενδιαφέρει η νομιμότητα κι εγώ που με ενδιαφέρει και θέλω να έχω νόμιμα όπλο για να προστατευτώ από αυτούς να μην μπορώ.

Ακόμα μεγαλύτερη φαιδρότητα είναι οι διάφοροι "ανθρωπιστές" να αγωνίζονται να συνεχίσουν να έχουν όπλα οι παράνομοι και να μην έχουν οι νομοταγείς.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Αύγ 2019, 10:15

Ε ναι, το "τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά" είναι ένα φιλειρηνικό μήνυμα που μπορεί να λέει το κάθε ευαισθητοποιημένο παρτάλι ενώ το "τσακίστε τους ληστές" μια μισαλλόδοξη και μισάνθρωπη έκφραση.

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 10 Αύγ 2019, 10:21

stavmanr έγραψε:
perseus έγραψε:
Ενδιαφέρον που θεωρείς όλους του Έλληνες ανώμαλους.

Γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον αν σκεφτούμε ότι μέχρι το 1936 όλοι οι Έλληνες μπορούσαν νόμιμα να έχουν όπλα και οι περισσότεροι άντρες ήταν οπλισμένοι.
Όπως και αν σκεφτούμε ότι και σήμερα 100ντάδες χιλιάδες Έλληνες έχουν νόμιμα κυνηγετικό όπλο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο » 10 Αύγ 2019, 12:04

Σας τα λεει και ο εχέφρων χρήστης stavmar παραπάνω...

Πόσες ένοπλες ληστείες με θυματα αποτρέπονται στις ΗΠΑ λόγω οπλοκατοχής ,πόσες έχουν θύματα λόγω οπλοκατοχής (και μαντέψτε Τζον Ράμπο απ τα λιντλ, σε μια συμπλοκη, ποιον είναι πιθανότερο να φάει το μαύρο χώμα...έναν ληστή που έχει φάει σφαίρες και παιζει ξυλο από τα 8 του , ή τον Χι λελε του πχορουμ (πχ φαρμακοτριφτη η γατουλα) και τελος ποσο πιθανοτερο ειναι να κλαις τον 5χρονο γιο σου γιατι θελησε να το παιξει τζιαιτζο.

Νομίζω οι πιθανότητες είναι συντριπτικά κατά της οπλοκατοχής

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών