συνεληφθη θυμα διαρρηξης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Dubček

Re: συνεληφθη θυμα διαρρηξης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dubček » 14 Αύγ 2019, 16:52

Στις ΗΠΑ που περηφανεύονται για την ελεύθερη οπλοκατοχή τους μπαίνουν σουτερς στα σχολεια, εδώ που είμαστε φλωριά δεν πάνε τα παιδιά μας στα θυμαράκια από τρελούς με καλάσνικοφ που θερίζουν τις σχολικές αίθουσες.

Συμπέρασμα πανου291: να γίνουμε επειγόντως ΗΠΑ.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 14 Αύγ 2019, 16:55

independent_44 έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:21
Dubček έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:08
Πάρτε απόφαση ότι δεν είμαστε στο φαρ ουεστ
Eίμαστε.
Και το χειρότερο, που δεν συνέβαινε στο τότε φαρ ουέστ, είναι πως είμαστε και άοπλοι.
Μάλιστα.

Δολοφονίες ανά 100.000 άτομα
--------------------------------------
Ελλάδα 2017: 0,7
Ντοτζ Σίτι 1877: 165

Ναι, αυτοί οι αριθμοί μού φαίνονται ίδιοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 14 Αύγ 2019, 16:57

Πηγή ; 😁
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 14 Αύγ 2019, 17:26

panos291 έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:12
Αρκετοι απο σας οχι μονο διαρρηξεις σε εβδομαδιαία βαση αξιζετε, αλλα να σας ριχνουν και απο εναν οι διαρρηκτες καθε φορα μηπως και ερθουν τα μυαλα σας στα ισια τους.
:smt038:smt038:smt038

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 14 Αύγ 2019, 17:30

panos291 έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:41
Dubček έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:27
panos291 έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:25

Εμεις δεν θελουμε να γινουμε Ζιμπάμπουε, αλλά ΗΠΑ.
Θέλεις να στέλνεις το παιδί σου στο σχολείο με τον φοβο ότι μπορεί να το φάνε με καλάσνικοφ; :p2:
Εαν το φανε εκει, ο δραστης θα αναμορφωθει με ενεση ή μπαλαντεζα, στην καλύτερη γι αυτον περίπτωση θα πεθανει στη φυλακη.
Στην τριτοκοσμικη πορτακαλεα θα θαει 15 χρονια και θα βγει σε 5, γιατι είμαστε ψυχοπονιαρηδες. Αν κατσει και 5 δηλαδη και δεν την κοπανησει ενω θα εχει παρει αδεια στα δυομιση.
:smt038:smt038
Ετσι οπως τα λες ειναι.Σκισε αλυπητα τους βρωμοζαιους και τα κουκουδια μην τους λυπασαι ειμαι σε ολα μαζι σου.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 14 Αύγ 2019, 17:35

Dubček έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:52
Στις ΗΠΑ που περηφανεύονται για την ελεύθερη οπλοκατοχή τους μπαίνουν σουτερς στα σχολεια, εδώ που είμαστε φλωριά δεν πάνε τα παιδιά μας στα θυμαράκια από τρελούς με καλάσνικοφ που θερίζουν τις σχολικές αίθουσες.

Μαζεψου ζαιε και μην το γυρνας στο Καλαματιανο.Πως θα σου φαινοταν αν ενας ληστης σκοτωνε την ηλικιωμενη γιαγια σου?Η ελ α(χ)ριστερα ειναι σαν σκατα στα μουτρα εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερετε και στην θεωρια μια χαρα ειστε οταν προκειται για τους αλλους φυσικα.

alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso » 14 Αύγ 2019, 17:37

sys3x έγραψε:
14 Αύγ 2019, 15:13
alexandroso έγραψε:
14 Αύγ 2019, 15:00
sys3x έγραψε:
14 Αύγ 2019, 14:54

Να αυτό είναι το πρόβλημα, το αν έφερε, τι πάει να πει το αν έφερε; ποιός έβαλε εναντίον ποιου;
Θα υπήρχε κίνδυνος εάν ένας από τους δύο δεν έβαλε εναντίον του άλλου; μέχρι που δικαιολογείται η απάντηση - άμυνα του βαλλόμενου; έπρεπε να κάνει ότι κοιμάται;
Ρε πουλί μου αν έκοψε ο άλλος το πόδι του μόνος του, όπως λέει το άρθρο, τότε καλώς να αφεθεί ελεύθερος ο ιδιοκτήτης. Αν του το κοψε ο ίδιος τότε να τον χώσουν μέσα. Οτι λέει ο νόμος δηλαδή. Γιατί δεν το καταλαβαίνεις και πρέπει να το επεξηγήσω;
Το μόνο που θα ήθελα να με εξηγήσεις η αλήθεια είναι είναι αυτό:
Αν μπουκάρει κάποιος στην επιχείρηση σου/σπίτι σου και απειληθούν η περιουσία σου/ η κόρη σου ξέρωγω και δεν κοπεί μόνος του αλλά τον κόψεις εσύ, όταν λέω εσύ εννοώ εσύ, εσύ, δικαιολογήσαι;
Αν απειληθεί η ασφάλεια οποιουδήποτε ανθρώπου, ναι. Να απειληθεί όμως, όχι απλά επειδή μπήκε. Δεν είναι ίδια η βαρύτητα της κλοπής με την ανθρωποκτονία ούτε η απόπειρα της πρώτης δικαιολογεί τη δεύτερη.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 14 Αύγ 2019, 17:44

alexandroso έγραψε:
14 Αύγ 2019, 17:37
sys3x έγραψε:
alexandroso έγραψε:

Ρε πουλί μου αν έκοψε ο άλλος το πόδι του μόνος του, όπως λέει το άρθρο, τότε καλώς να αφεθεί ελεύθερος ο ιδιοκτήτης. Αν του το κοψε ο ίδιος τότε να τον χώσουν μέσα. Οτι λέει ο νόμος δηλαδή. Γιατί δεν το καταλαβαίνεις και πρέπει να το επεξηγήσω;
Αν μπουκάρει κάποιος στην επιχείρηση σου/σπίτι σου και απειληθούν η περιουσία σου/ η κόρη σου ξέρωγω και δεν κοπεί μόνος του αλλά τον κόψεις εσύ, όταν λέω εσύ εννοώ εσύ, εσύ, δικαιολογήσαι;
Αν απειληθεί η ασφάλεια οποιουδήποτε ανθρώπου, ναι. Να απειληθεί όμως, όχι απλά επειδή μπήκε. Δεν είναι ίδια η βαρύτητα της κλοπής με την ανθρωποκτονία ούτε η απόπειρα της πρώτης δικαιολογεί τη δεύτερη.
Nαι δεκτό θεωρητικά αλλά αν απειληθεί η οικογένεια μου δεν θα κάτσω να εξακριβώσω αν ο εισβολέας έχει πιστόλι , μαχαίρι, τίποτα, αν μπήκε να κλέψει μόνο η να σιδερωσει κλπ. Αν μου δωθεί η ευκαιρία θα τον θαψω στον κήπο. Ας μην έμπαινε. Δηλαδή παίρνει ένας την απόφαση να με βλάψει απρόκλητα και θα πρέπει να κάτσω να σκεφτώ τις αρνητικές συνέπειες που θα έχει για τον ίδιο η αντιδραση μου στη δική του πράξη? Όταν μπουκαρεις κάπου παίρνεις τα ρίσκα σου και δεν σου χρωστάει τίποτα ο ιδιοκτήτης. Κανονικά θα πρέπει οι συγγενείς αυτού του μαλακά να πληρώσουν και τη ζημιά στην τζαμαρία και ψυχική οδύνη στον άνθρωπο για αυτό.που περασε
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso » 14 Αύγ 2019, 17:48

Lord Brum έγραψε:
14 Αύγ 2019, 17:44
Nαι δεκτό θεωρητικά αλλά αν απειληθεί η οικογένεια μου δεν θα κάτσω να εξακριβώσω αν ο εισβολέας έχει πιστόλι , μαχαίρι, τίποτα, αν μπήκε να κλέψει μόνο η να σιδερωσει κλπ. Αν μου δωθεί η ευκαιρία θα τον θαψω στον κήπο. Ας μην έμπαινε. Δηλαδή παίρνει ένας την απόφαση να με βλάψει απρόκλητα και θα πρέπει να κάτσω να σκεφτώ τις αρνητικές συνέπειες που θα έχει για τον ίδιο η αντιδραση μου στη δική του πράξη? Όταν μπουκαρεις κάπου παίρνεις τα ρίσκα σου και δεν σου χρωστάει τίποτα ο ιδιοκτήτης. Κανονικά θα πρέπει οι συγγενείς αυτού του μαλακά να πληρώσουν και τη ζημιά στην τζαμαρία και ψυχική οδύνη στον άνθρωπο για αυτό.που περασε
Δηλαδή εσύ θες να σκοτώσεις έναν άνθρωπο μόνο και μόνο επειδή μπήκε στο σπίτι σου; Κατ αρχήν το μόνο εύκολο που μπορείς να κάνεις αν είσαι οπλισμένος είναι να τον απειλήσεις εσύ. Συγγνώμη αλλά η καουμπόικη νοοτροπία shoot first ask later δεν γίνεται αποδεκτή στη σύγχρονη δικονομία. Οχι σε αυτή την χώρα τουλάχιστον.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"

Αρρηνmax41postspermonth
Phorum.gr user: Μητσάκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρρηνmax41postspermonth » 14 Αύγ 2019, 17:49

plouf έγραψε:
14 Αύγ 2019, 15:07
alexandroso έγραψε:
sys3x έγραψε:
14 Αύγ 2019, 14:54

Να αυτό είναι το πρόβλημα, το αν έφερε, τι πάει να πει το αν έφερε; ποιός έβαλε εναντίον ποιου;
Θα υπήρχε κίνδυνος εάν ένας από τους δύο δεν έβαλε εναντίον του άλλου; μέχρι που δικαιολογείται η απάντηση - άμυνα του βαλλόμενου; έπρεπε να κάνει ότι κοιμάται;
Σε τετοιες περιπτωσεις οπου εχεις να κανεις με διαρρηκτες που μπουκαρουν νυχτα ειναι η ζωη μου η η ζωη σου και δεν χωρανε ανθρωπισμοι.
Ο καθενας εχει το δικαιωμα της αμυνας και ανω στην παλη πολλα μπορει να γινουν.
Φαινεται δεν σου εχει πει κανενας για τους γερους που σιδερωνουν οι διαρρηκτες για να τους πουνε που εχουν τα λεφτα.
Λοιπον ας προσεχε τι εκανε το καθαρμα αξιο της μοιρας του ηταν.:g030:
καμιά φορά κάνω βόλτα τη νύχτα ,περνάω κάτω από κανα σπίτι και γαυγίζει το σκυλί, ας υποθέσουμε ότι είναι κατάστημα και χαζεύω τη τζαμαρία και το σκυλί χαλάει τον κόσμο ,νύχτα πάντα όμως ... και να βγει ξέρωγω ο ιδιοκτήτης από πάνω με την καραμπίνα ... να του πω τι; να του ζητήσω τα ρέστα;
τι κάνεις το χώρο μου νυχτιάτικα ;έχεις καμιά δουλειά εδώ; θα με ρωτήσει οργισμένος
όχι να μπω μέσα, δηλαδή συγνώμη να μπω σε κάποιον πχ από σας τη νύχτα απρόσκλητος να θέλω να κάνω κακό από πάνω όχι που θα σας κοψοχόλιασε μόνο, και εσείς να μη μου δώσετε προθεσμία πέντε δευτερολέπτων να εξαφανιστώ ...θα είμαι άξιος της τύχης μου τότε !!
το όλο σκηνικό θυμίζει σαφάρι στην Αφρική με ό,τι ρίσκο συνεπάγεται αυτό...
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 14 Αύγ 2019, 18:03

plouf έγραψε:
14 Αύγ 2019, 17:35
Dubček έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:52

Μαζεψου ζαιε και μην το γυρνας στο Καλαματιανο.Πως θα σου φαινοταν αν ενας ληστης σκοτωνε την ηλικιωμενη γιαγια σου?Η ελ α(χ)ριστερα ειναι σαν σκατα στα μουτρα εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερετε και στην θεωρια μια χαρα ειστε οταν προκειται για τους αλλους φυσικα.
Γραφω οτι ο ληστης που μπαινει να κλεψει δεν πρέπει να εχει και πολλα ανθρωπινα δικαιωματα και αν τυχει και τον καθαρισεις να μην πηγαινεις μεσα, συμπεραινουν οι συριζαιοι οτι αυτο παει πακετο με mass shootings :102:

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 14 Αύγ 2019, 18:17

Lord Brum έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:49
stavmanr έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:03
Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους και ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει από την τρύπα που είχε ανοίξει στην τζαμαρία και από την οποία είχε τρυπώσει στην επιχείρηση.

Ομως, ο δράστης της διάρρηξης τραυματίστηκε στον δεξιό μηρό και προκλήθηκε αιμορραγία.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/syneli ... aymatismos
Αν ισχύει το δημοσίευμα, τότε προφανώς και δεν μιλάμε για αυτοάμυνα επάνω σε συμπλοκή αλλά για πισώπλατο πυροβολισμό.
Αυτή η λεπτομέρεια είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για τον ιδιοκτήτη, ο οποίος μεταξύ των άλλων θα πρέπει να δικαιολογήσει την οπλοκατοχή.
Διαρρηκτης είστε αγαπητέ και κοπτεζτε για τα δικαιώματα του κλάδου σας και την ελλειπή ασφαλεια και υγιεινή στην εργασία σας?
Αυτό σημαίνει ότι εσύ είσαι αντίστοιχα φονιάς και κόπτεσαι για τα δικαιώματα φονιάδων; :smt047

Απόφυγε τις ανοησίες διότι επιστρέφονται. :lol:

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 14 Αύγ 2019, 18:18

Dubček έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:50
panos291 έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:41
Dubček έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:27

Θέλεις να στέλνεις το παιδί σου στο σχολείο με τον φοβο ότι μπορεί να το φάνε με καλάσνικοφ; :p2:
Εαν το φανε εκει, ο δραστης θα αναμορφωθει με ενεση ή μπαλαντεζα, στην καλύτερη γι αυτον περίπτωση θα πεθανει στη φυλακη.
Στην τριτοκοσμικη πορτακαλεα θα θαει 15 χρονια και θα βγει σε 5, γιατι είμαστε ψυχοπονιαρηδες. Αν κατσει και 5 δηλαδη και δεν την κοπανησει ενω θα εχει παρει αδεια στα δυομιση.
Και τι να το κάνεις ότι θα πεθάνει ο δράστης στην ηλεκτρική καρέκλα όταν θα έχει παει το παιδί σου στα θυμαράκια από καλάσνικοφ;
Το θέμα είναι να μην πάει το παιδί σου στα θυμαράκια.
Είναι που νοιάζεται περισσότερο για τα παιδιά...

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 14 Αύγ 2019, 18:20

alexandroso έγραψε:
14 Αύγ 2019, 17:48
Lord Brum έγραψε:
Δηλαδή εσύ θες να σκοτώσεις έναν άνθρωπο μόνο και μόνο επειδή μπήκε στο σπίτι σου; Κατ αρχήν το μόνο εύκολο που μπορείς να κάνεις αν είσαι οπλισμένος είναι να τον απειλήσεις εσύ. Συγγνώμη αλλά η καουμπόικη νοοτροπία shoot first ask later δεν γίνεται αποδεκτή στη σύγχρονη δικονομία. Οχι σε αυτή την χώρα τουλάχιστον.
Σε αυτή τη χώρα οφείλεις να προστατεύεις τα δικαιώματα όλων, είτε έκλεψαν, είτε πέρασαν με κόκκινο, είτε χρωστούν στην Εφορία.
Το ζήτημα της οπλοφορίας και οπλοκατοχής δεν είναι ζήτημα ασφάλειας για τους οπαδούς των, αλλά ιδεοληψίας.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 14 Αύγ 2019, 18:23

Lord Brum έγραψε:
alexandroso έγραψε:
14 Αύγ 2019, 17:37
sys3x έγραψε:

Καταλαβαίνεις ότι τέτοιες δηλώσεις δείχνουν προειλημμένη απόφαση...
Κι αυτό είναι το νόημα της νομοθεσίας: όταν έχεις προαποφασίσει το φόνο, δεν δικαιολογείσαι.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών