Ο ΕΟΠΠΥ εναιalexandroso έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 14:39Πρέπει οπωσδήποτε να μου γνωρίσεις τον ντίλερ σου!plouf έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 14:27Ενα καθαρμα λιγοτερο.Οι ιεχωβαδες του Περισσου βεβαια αγρον αγοραζουν δεν μας λενε βεβαια οτι επι Σταλιν οαν το συγκεκριμενο αποβρασμα την γλυτωνε θα πηγαινε στην Σιβηρια με εισητηριο ανευ επιστροφης.Aυτη ειναι η α(χ)ριστερα του ΣΦΥΡΙΖΑ και του ΚΟΚΟΕ παντα με το μερος των καθαρματων της κοινωνιας.Μην αναρωτιεστε γιατι η ακροδεξια στην Ελλαδα και την Ευρωπη γνωριζουν ανοδικες τασεις.Ντροπη στους ιεχωβαδες του Περισσου που κρατανε τετοια σταση απεναντι στο οργανωμενο εγκλημα.Μου το παιζουν και σταλινικοι τρομαρα να τους ερθει αλλα μονο απεναντι στους τιμιους και τους αδυναμους.Μιλαμε για πραγματικα καθαρματα.
συνεληφθη θυμα διαρρηξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: συνεληφθη θυμα διαρρηξης
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
προειλλημένη απόφαση να στέιλω στα θυμαράκια όποιον μπει να με ληστέψει? Ναι, βέβαια. Ας μην μπει να μην έχει προβλήματα και αυτός και εγώstavmanr έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 18:23Καταλαβαίνεις ότι τέτοιες δηλώσεις δείχνουν προειλημμένη απόφαση...Lord Brum έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 17:44Nαι δεκτό θεωρητικά αλλά αν απειληθεί η οικογένεια μου δεν θα κάτσω να εξακριβώσω αν ο εισβολέας έχει πιστόλι , μαχαίρι, τίποτα, αν μπήκε να κλέψει μόνο η να σιδερωσει κλπ. Αν μου δωθεί η ευκαιρία θα τον θαψω στον κήπο. Ας μην έμπαινε. Δηλαδή παίρνει ένας την απόφαση να με βλάψει απρόκλητα και θα πρέπει να κάτσω να σκεφτώ τις αρνητικές συνέπειες που θα έχει για τον ίδιο η αντιδραση μου στη δική του πράξη? Όταν μπουκαρεις κάπου παίρνεις τα ρίσκα σου και δεν σου χρωστάει τίποτα ο ιδιοκτήτης. Κανονικά θα πρέπει οι συγγενείς αυτού του μαλακά να πληρώσουν και τη ζημιά στην τζαμαρία και ψυχική οδύνη στον άνθρωπο για αυτό.που περασεalexandroso έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 17:37
Αν απειληθεί η ασφάλεια οποιουδήποτε ανθρώπου, ναι. Να απειληθεί όμως, όχι απλά επειδή μπήκε. Δεν είναι ίδια η βαρύτητα της κλοπής με την ανθρωποκτονία ούτε η απόπειρα της πρώτης δικαιολογεί τη δεύτερη.
Κι αυτό είναι το νόημα της νομοθεσίας: όταν έχεις προαποφασίσει το φόνο, δεν δικαιολογείσαι.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
μα δεν αναφέρεται σε κανέναν φονιά το θέμα. Είμαι ιδιοκτήτης και αποφασισμένος αν μπορώ να προστατέψω την περιουσία και την ασφάλειά μου αδιαφορώντας για την ασφάλεια του επίδοξου ληστή.stavmanr έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 18:17Αυτό σημαίνει ότι εσύ είσαι αντίστοιχα φονιάς και κόπτεσαι για τα δικαιώματα φονιάδων;
Απόφυγε τις ανοησίες διότι επιστρέφονται.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Επιμένεις στην μπουρδολογία, κλασικέ στραβομανούρα! Με τί στοιχεία μιλάς για αυτοδικία και όχι για αυτοτραυματισμό;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Κοίτα να δεις που σε λίγο με την αριστερή ιδεολογία θα κλείνουν φυλακή και τους σκουπιδιάρηδες!!!alexandroso έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 14:41Επί της είδησης δεν έχω να πω τίποτα ιδιαίτερο. Καλώς και συνελλήφθη καλώς και να αφεθεί ελεύθερος όταν και αν αποδειχθεί ότι δεν έφερε ευθύνη για τον θάνατο του διαρρήκτη ή να τον χώσουν μέσα αν έφερε.

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Είναι προειλημμένη απόφαση. Τέλος.Lord Brum έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 18:39προειλλημένη απόφαση να στέιλω στα θυμαράκια όποιον μπει να με ληστέψει? Ναι, βέβαια. Ας μην μπει να μην έχει προβλήματα και αυτός και εγώstavmanr έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 18:23Καταλαβαίνεις ότι τέτοιες δηλώσεις δείχνουν προειλημμένη απόφαση...Lord Brum έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 17:44
Nαι δεκτό θεωρητικά αλλά αν απειληθεί η οικογένεια μου δεν θα κάτσω να εξακριβώσω αν ο εισβολέας έχει πιστόλι , μαχαίρι, τίποτα, αν μπήκε να κλέψει μόνο η να σιδερωσει κλπ. Αν μου δωθεί η ευκαιρία θα τον θαψω στον κήπο. Ας μην έμπαινε. Δηλαδή παίρνει ένας την απόφαση να με βλάψει απρόκλητα και θα πρέπει να κάτσω να σκεφτώ τις αρνητικές συνέπειες που θα έχει για τον ίδιο η αντιδραση μου στη δική του πράξη? Όταν μπουκαρεις κάπου παίρνεις τα ρίσκα σου και δεν σου χρωστάει τίποτα ο ιδιοκτήτης. Κανονικά θα πρέπει οι συγγενείς αυτού του μαλακά να πληρώσουν και τη ζημιά στην τζαμαρία και ψυχική οδύνη στον άνθρωπο για αυτό.που περασε
Κι αυτό είναι το νόημα της νομοθεσίας: όταν έχεις προαποφασίσει το φόνο, δεν δικαιολογείσαι.
Φονιάς είναι όποιος αφαιρεί ανθρώπινη ζωή. Άσχετα αν είναι ιδιοκτήτης, εργαζόμενος, ορειβάτης ή υπνοβάτης.Lord Brum έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 18:40μα δεν αναφέρεται σε κανέναν φονιά το θέμα. Είμαι ιδιοκτήτης και αποφασισμένος αν μπορώ να προστατέψω την περιουσία και την ασφάλειά μου αδιαφορώντας για την ασφάλεια του επίδοξου ληστή.
Αν υποστηρίζεις ότι εγώ νοιάζομαι τους ληστές, τότε με το σκεπτικό σου το ίδιο εσύ νοιάζεσαι τους φονιάδες.
Γι' αυτό σου έγραψα ότι τα παράλογα σκεπτικά επιστρέφονται στη βάση τους. Δεν υποστηρίζω καμία ληστεία και είναι προφανές. Όπως δεν υποστηρίζω και κανένα φόνο και είναι προφανές.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Φυσικά και όταν καλείσαι να προστατεύεις την εστία σου δεν είναι φόνος. Να μην βάλουμε και τον παράγοντα οικογένεια που τότε είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις. Το ξέρεις νομίζω αλλά κάνεις χαζές εκλογικεύσεις.stavmanr έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 10:38Φονιάς είναι όποιος αφαιρεί ανθρώπινη ζωή. Άσχετα αν είναι ιδιοκτήτης, εργαζόμενος, ορειβάτης ή υπνοβάτης.
Αν υποστηρίζεις ότι εγώ νοιάζομαι τους ληστές, τότε με το σκεπτικό σου το ίδιο εσύ νοιάζεσαι τους φονιάδες.
Γι' αυτό σου έγραψα ότι τα παράλογα σκεπτικά επιστρέφονται στη βάση τους. Δεν υποστηρίζω καμία ληστεία και είναι προφανές. Όπως δεν υποστηρίζω και κανένα φόνο και είναι προφανές.
Σταβ, μπαίνει κάποιος/οι/ες/α στην οικία σου με όπλα (μαχαίρια, περίστροφα βάλε εσύ ότι θες), εσύ δεν ξέρεις σίγουρα αν θέλουν να ή έχουν σκοπό να δολοφονήσουν την κόρη* σου (*βάλε κ εδώ ότι ταιριάζει), εσύ από τώρα που στο λέω εγώ, αυτήν την στιγμή δλδ, εφόσον έχεις την δυνατότητα με κάποιον τρόπο να τους τραυματίσεις ή/και να τους καθαρίσεις (ακα τραυματίσεις θανάσιμα) τι κάνεις;
α τους μπουμπουνάς - προσπαθείς με κάθε τρόπο να προστατεύσεις την κορούλα σου;
β θεωρείς ότι θα προστατεύσεις καλύτερα την κορούλα σου βάζοντας την για ύπνο και πέφτεις να πάρεις κ συ έναν μαζί της.
γ κάτι άλλο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Απίστευτο άσμα σε στίχους Ν. Γκάτσου.
Μιλά για τη δυστυχία του να είσαι φονιάς, έστω κι από στγμιαίο λάθος ή περίσταση.
"Ο Γιάννης ο φονιάς στην άκρη της γωνίας με του καημού τ' αγκάθι
θυμήθηκε ξανά φεγγάρια μακρινά και τ' όνειρο που εχάθη"
Από τα all time αγαπημένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 15 Αύγ 2019, 18:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε νομίζω ότι προστατεύω την κορούλα μου ανοίγοντας πόλεμο στα 5 μέτρα από εκείνη. Το αντίθετο.sys3x έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 16:17Σταβ, μπαίνει κάποιος/οι/ες/α στην οικία σου με όπλα (μαχαίρια, περίστροφα βάλε εσύ ότι θες), εσύ δεν ξέρεις σίγουρα αν θέλουν να ή έχουν σκοπό να δολοφονήσουν την κόρη* σου (*βάλε κ εδώ ότι ταιριάζει), εσύ από τώρα που στο λέω εγώ, αυτήν την στιγμή δλδ, εφόσον έχεις την δυνατότητα με κάποιον τρόπο να τους τραυματίσεις ή/και να τους καθαρίσεις (ακα τραυματίσεις θανάσιμα) τι κάνεις;
β θεωρείς ότι θα προστατεύσεις καλύτερα την κορούλα σου βάζοντας την για ύπνο και πέφτεις να πάρεις κ συ έναν μαζί της.
γ κάτι άλλο.
Πολύ Μπρους Γουίλις παρακολουθείς sys...

Έχουνε γίνει πολλά τέτοια σταβ και δε μιλώ για την μεγάλη οθόνη, ποιά 5 μέτρα όμως δε κατάλαβα, αν θες απάντησε με λίγο περισσότερη σαφήνεια γιατί νομίζω ότι αν αυτό ήταν όντως κανονική απάντηση είσαι κάτι μεταξύ β και γ.stavmanr έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 18:32Δε νομίζω ότι προστατεύω την κορούλα μου ανοίγοντας πόλεμο στα 5 μέτρα από εκείνη. Το αντίθετο.sys3x έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 16:17Σταβ, μπαίνει κάποιος/οι/ες/α στην οικία σου με όπλα (μαχαίρια, περίστροφα βάλε εσύ ότι θες), εσύ δεν ξέρεις σίγουρα αν θέλουν να ή έχουν σκοπό να δολοφονήσουν την κόρη* σου (*βάλε κ εδώ ότι ταιριάζει), εσύ από τώρα που στο λέω εγώ, αυτήν την στιγμή δλδ, εφόσον έχεις την δυνατότητα με κάποιον τρόπο να τους τραυματίσεις ή/και να τους καθαρίσεις (ακα τραυματίσεις θανάσιμα) τι κάνεις;
γ κάτι άλλο.
Για να καταλάβεις καλύτερα το πνεύμα της ερώτησης μου είναι αν έχεις την δυνατότητα να βάλλεις εναντίον κάποιου που βάλλει εναντίον εσένα και της οικογένειας σου εφόσον φυσικά είχες την δυνατότητα να το κάνεις, θα το έκανες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Καταρχήν για να πιάσεις το όπλο σε ώρα ληστείας, πρέπει να το έχεις δίπλα σου (σε άμεση επφαή) και οπλισμένο. Άρα είσαι επικίνδυνος ήδη για το παιδί σου, στο φανταστικό σενάριό σου.sys3x έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 18:56Έχουνε γίνει πολλά τέτοια σταβ και δε μιλώ για την μεγάλη οθόνη, ποιά 5 μέτρα όμως δε κατάλαβα, αν θες απάντησε με λίγο περισσότερη σαφήνεια γιατί νομίζω ότι αν αυτό ήταν όντως κανονική απάντηση είσαι κάτι μεταξύ β και γ.stavmanr έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 18:32Δε νομίζω ότι προστατεύω την κορούλα μου ανοίγοντας πόλεμο στα 5 μέτρα από εκείνη. Το αντίθετο.sys3x έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 16:17
Σταβ, μπαίνει κάποιος/οι/ες/α στην οικία σου με όπλα (μαχαίρια, περίστροφα βάλε εσύ ότι θες), εσύ δεν ξέρεις σίγουρα αν θέλουν να ή έχουν σκοπό να δολοφονήσουν την κόρη* σου (*βάλε κ εδώ ότι ταιριάζει), εσύ από τώρα που στο λέω εγώ, αυτήν την στιγμή δλδ, εφόσον έχεις την δυνατότητα με κάποιον τρόπο να τους τραυματίσεις ή/και να τους καθαρίσεις (ακα τραυματίσεις θανάσιμα) τι κάνεις;
γ κάτι άλλο.
Για να καταλάβεις καλύτερα το πνεύμα της ερώτησης μου είναι αν έχεις την δυνατότητα να βάλλεις εναντίον κάποιου που βάλλει εναντίον εσένα και της οικογένειας σου εφόσον φυσικά είχες την δυνατότητα να το κάνεις, θα το έκανες;
Επιπλέον, όταν το παιδί σου βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο, το μόνο που δεν θέλεις είναι να ανοίξετε πυρ εκατέρωθεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 15 Αύγ 2019, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Τι επίμονοι είστε μερικοί. Η αυτοάμυνα δεν είναι φόνος.
Ότι ναι'ναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θύμα συκοφαντίας ο Μητροπολίτης Κέρκυρας
από Golden Age » 05 Φεβ 2024, 20:42 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
05 Φεβ 2024, 20:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ανηλικη επεσε θυμα βιασμου στο κεντρο της Θεσσαλονικης
από Portia » 02 Αύγ 2023, 18:12 » σε Εγκληματικότητα - 3 Απαντήσεις
- 741 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
02 Αύγ 2023, 18:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θύμα Ρώσων φαρσέρ έπεσε ο δήμαρχος Αθηναίων ΝΔ Κώστας Μπακογιάννης
από Frappezitis » 04 Ιουν 2023, 06:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Ιουν 2023, 08:56
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
14 Δεκ 2023, 11:56