συνεληφθη θυμα διαρρηξης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: συνεληφθη θυμα διαρρηξης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Αύγ 2019, 18:27

alexandroso έγραψε:
14 Αύγ 2019, 14:39
plouf έγραψε:
14 Αύγ 2019, 14:27
Ενα καθαρμα λιγοτερο.Οι ιεχωβαδες του Περισσου βεβαια αγρον αγοραζουν δεν μας λενε βεβαια οτι επι Σταλιν οαν το συγκεκριμενο αποβρασμα την γλυτωνε θα πηγαινε στην Σιβηρια με εισητηριο ανευ επιστροφης :giggle: .Aυτη ειναι η α(χ)ριστερα του ΣΦΥΡΙΖΑ και του ΚΟΚΟΕ παντα με το μερος των καθαρματων της κοινωνιας.Μην αναρωτιεστε γιατι η ακροδεξια στην Ελλαδα και την Ευρωπη γνωριζουν ανοδικες τασεις.Ντροπη στους ιεχωβαδες του Περισσου που κρατανε τετοια σταση απεναντι στο οργανωμενο εγκλημα.Μου το παιζουν και σταλινικοι τρομαρα να τους ερθει αλλα μονο απεναντι στους τιμιους και τους αδυναμους.Μιλαμε για πραγματικα καθαρματα. :g030:
Πρέπει οπωσδήποτε να μου γνωρίσεις τον ντίλερ σου!
Ο ΕΟΠΠΥ εναι
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 14 Αύγ 2019, 18:39

stavmanr έγραψε:
14 Αύγ 2019, 18:23
Lord Brum έγραψε:
14 Αύγ 2019, 17:44
alexandroso έγραψε:
14 Αύγ 2019, 17:37

Αν απειληθεί η ασφάλεια οποιουδήποτε ανθρώπου, ναι. Να απειληθεί όμως, όχι απλά επειδή μπήκε. Δεν είναι ίδια η βαρύτητα της κλοπής με την ανθρωποκτονία ούτε η απόπειρα της πρώτης δικαιολογεί τη δεύτερη.
Nαι δεκτό θεωρητικά αλλά αν απειληθεί η οικογένεια μου δεν θα κάτσω να εξακριβώσω αν ο εισβολέας έχει πιστόλι , μαχαίρι, τίποτα, αν μπήκε να κλέψει μόνο η να σιδερωσει κλπ. Αν μου δωθεί η ευκαιρία θα τον θαψω στον κήπο. Ας μην έμπαινε. Δηλαδή παίρνει ένας την απόφαση να με βλάψει απρόκλητα και θα πρέπει να κάτσω να σκεφτώ τις αρνητικές συνέπειες που θα έχει για τον ίδιο η αντιδραση μου στη δική του πράξη? Όταν μπουκαρεις κάπου παίρνεις τα ρίσκα σου και δεν σου χρωστάει τίποτα ο ιδιοκτήτης. Κανονικά θα πρέπει οι συγγενείς αυτού του μαλακά να πληρώσουν και τη ζημιά στην τζαμαρία και ψυχική οδύνη στον άνθρωπο για αυτό.που περασε
Καταλαβαίνεις ότι τέτοιες δηλώσεις δείχνουν προειλημμένη απόφαση...
Κι αυτό είναι το νόημα της νομοθεσίας: όταν έχεις προαποφασίσει το φόνο, δεν δικαιολογείσαι.
προειλλημένη απόφαση να στέιλω στα θυμαράκια όποιον μπει να με ληστέψει? Ναι, βέβαια. Ας μην μπει να μην έχει προβλήματα και αυτός και εγώ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 14 Αύγ 2019, 18:40

stavmanr έγραψε:
14 Αύγ 2019, 18:17
Lord Brum έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:49
stavmanr έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:03

Αν ισχύει το δημοσίευμα, τότε προφανώς και δεν μιλάμε για αυτοάμυνα επάνω σε συμπλοκή αλλά για πισώπλατο πυροβολισμό.
Αυτή η λεπτομέρεια είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για τον ιδιοκτήτη, ο οποίος μεταξύ των άλλων θα πρέπει να δικαιολογήσει την οπλοκατοχή.
Διαρρηκτης είστε αγαπητέ και κοπτεζτε για τα δικαιώματα του κλάδου σας και την ελλειπή ασφαλεια και υγιεινή στην εργασία σας?
Αυτό σημαίνει ότι εσύ είσαι αντίστοιχα φονιάς και κόπτεσαι για τα δικαιώματα φονιάδων; :smt047

Απόφυγε τις ανοησίες διότι επιστρέφονται. :lol:
μα δεν αναφέρεται σε κανέναν φονιά το θέμα. Είμαι ιδιοκτήτης και αποφασισμένος αν μπορώ να προστατέψω την περιουσία και την ασφάλειά μου αδιαφορώντας για την ασφάλεια του επίδοξου ληστή.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 14 Αύγ 2019, 21:37

stavmanr έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:26
ΓΑΛΗ έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:22
Stalker έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:15

Εμένα μου φάνηκε να εννοεί ότι κόπηκε στη τζαμαρία ενώ έφευγε. Δεν βλέπω πως προκύπτει ούτε όπλο ούτε το πισώπλατο, «προφανώς» κιόλας :-?
Κι εμένα το ίδιο.
Αλλά ο σταβ βλέπει προφανέστατα κουμπούρια ακόμη και σε τραυματισμούς από τροχαίο.
Λάθος δικό μου. Διάβαζα παρόμοια περιστατικά και νόμισα ότι αφορούσε και πάλι αυτό το αχρείο θέμα της αυτοδικίας.
Επιμένεις στην μπουρδολογία, κλασικέ στραβομανούρα! Με τί στοιχεία μιλάς για αυτοδικία και όχι για αυτοτραυματισμό;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 14 Αύγ 2019, 21:53

alexandroso έγραψε:
14 Αύγ 2019, 14:41
Επί της είδησης δεν έχω να πω τίποτα ιδιαίτερο. Καλώς και συνελλήφθη καλώς και να αφεθεί ελεύθερος όταν και αν αποδειχθεί ότι δεν έφερε ευθύνη για τον θάνατο του διαρρήκτη ή να τον χώσουν μέσα αν έφερε.
Κοίτα να δεις που σε λίγο με την αριστερή ιδεολογία θα κλείνουν φυλακή και τους σκουπιδιάρηδες!!! :011::011::011:

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 15 Αύγ 2019, 10:37

Lord Brum έγραψε:
14 Αύγ 2019, 18:39
stavmanr έγραψε:
Lord Brum έγραψε:
14 Αύγ 2019, 17:44

Nαι δεκτό θεωρητικά αλλά αν απειληθεί η οικογένεια μου δεν θα κάτσω να εξακριβώσω αν ο εισβολέας έχει πιστόλι , μαχαίρι, τίποτα, αν μπήκε να κλέψει μόνο η να σιδερωσει κλπ. Αν μου δωθεί η ευκαιρία θα τον θαψω στον κήπο. Ας μην έμπαινε. Δηλαδή παίρνει ένας την απόφαση να με βλάψει απρόκλητα και θα πρέπει να κάτσω να σκεφτώ τις αρνητικές συνέπειες που θα έχει για τον ίδιο η αντιδραση μου στη δική του πράξη? Όταν μπουκαρεις κάπου παίρνεις τα ρίσκα σου και δεν σου χρωστάει τίποτα ο ιδιοκτήτης. Κανονικά θα πρέπει οι συγγενείς αυτού του μαλακά να πληρώσουν και τη ζημιά στην τζαμαρία και ψυχική οδύνη στον άνθρωπο για αυτό.που περασε
Κι αυτό είναι το νόημα της νομοθεσίας: όταν έχεις προαποφασίσει το φόνο, δεν δικαιολογείσαι.
προειλλημένη απόφαση να στέιλω στα θυμαράκια όποιον μπει να με ληστέψει? Ναι, βέβαια. Ας μην μπει να μην έχει προβλήματα και αυτός και εγώ
Είναι προειλημμένη απόφαση. Τέλος.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 15 Αύγ 2019, 10:38

Lord Brum έγραψε:
14 Αύγ 2019, 18:40
stavmanr έγραψε:
Lord Brum έγραψε:
14 Αύγ 2019, 16:49

Διαρρηκτης είστε αγαπητέ και κοπτεζτε για τα δικαιώματα του κλάδου σας και την ελλειπή ασφαλεια και υγιεινή στην εργασία σας?
Αυτό σημαίνει ότι εσύ είσαι αντίστοιχα φονιάς και κόπτεσαι για τα δικαιώματα φονιάδων; :smt047

μα δεν αναφέρεται σε κανέναν φονιά το θέμα. Είμαι ιδιοκτήτης και αποφασισμένος αν μπορώ να προστατέψω την περιουσία και την ασφάλειά μου αδιαφορώντας για την ασφάλεια του επίδοξου ληστή.
Φονιάς είναι όποιος αφαιρεί ανθρώπινη ζωή. Άσχετα αν είναι ιδιοκτήτης, εργαζόμενος, ορειβάτης ή υπνοβάτης.
Αν υποστηρίζεις ότι εγώ νοιάζομαι τους ληστές, τότε με το σκεπτικό σου το ίδιο εσύ νοιάζεσαι τους φονιάδες.

Γι' αυτό σου έγραψα ότι τα παράλογα σκεπτικά επιστρέφονται στη βάση τους. Δεν υποστηρίζω καμία ληστεία και είναι προφανές. Όπως δεν υποστηρίζω και κανένα φόνο και είναι προφανές.

Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue » 15 Αύγ 2019, 14:43

stavmanr έγραψε:
15 Αύγ 2019, 10:38
Lord Brum έγραψε:
14 Αύγ 2019, 18:40
stavmanr έγραψε:

Φονιάς είναι όποιος αφαιρεί ανθρώπινη ζωή. Άσχετα αν είναι ιδιοκτήτης, εργαζόμενος, ορειβάτης ή υπνοβάτης.
Αν υποστηρίζεις ότι εγώ νοιάζομαι τους ληστές, τότε με το σκεπτικό σου το ίδιο εσύ νοιάζεσαι τους φονιάδες.

Γι' αυτό σου έγραψα ότι τα παράλογα σκεπτικά επιστρέφονται στη βάση τους. Δεν υποστηρίζω καμία ληστεία και είναι προφανές. Όπως δεν υποστηρίζω και κανένα φόνο και είναι προφανές.
Φυσικά και όταν καλείσαι να προστατεύεις την εστία σου δεν είναι φόνος. Να μην βάλουμε και τον παράγοντα οικογένεια που τότε είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις. Το ξέρεις νομίζω αλλά κάνεις χαζές εκλογικεύσεις.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Αύγ 2019, 14:48

Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 15 Αύγ 2019, 16:17

stavmanr έγραψε:
15 Αύγ 2019, 10:37
Lord Brum έγραψε:
stavmanr έγραψε:

Σταβ, μπαίνει κάποιος/οι/ες/α στην οικία σου με όπλα (μαχαίρια, περίστροφα βάλε εσύ ότι θες), εσύ δεν ξέρεις σίγουρα αν θέλουν να ή έχουν σκοπό να δολοφονήσουν την κόρη* σου (*βάλε κ εδώ ότι ταιριάζει), εσύ από τώρα που στο λέω εγώ, αυτήν την στιγμή δλδ, εφόσον έχεις την δυνατότητα με κάποιον τρόπο να τους τραυματίσεις ή/και να τους καθαρίσεις (ακα τραυματίσεις θανάσιμα) τι κάνεις;
α τους μπουμπουνάς - προσπαθείς με κάθε τρόπο να προστατεύσεις την κορούλα σου;
β θεωρείς ότι θα προστατεύσεις καλύτερα την κορούλα σου βάζοντας την για ύπνο και πέφτεις να πάρεις κ συ έναν μαζί της.
γ κάτι άλλο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 15 Αύγ 2019, 18:30

ΓΑΛΗ έγραψε:
15 Αύγ 2019, 14:48
Απίστευτο άσμα σε στίχους Ν. Γκάτσου.
Μιλά για τη δυστυχία του να είσαι φονιάς, έστω κι από στγμιαίο λάθος ή περίσταση.

"Ο Γιάννης ο φονιάς στην άκρη της γωνίας με του καημού τ' αγκάθι
θυμήθηκε ξανά φεγγάρια μακρινά και τ' όνειρο που εχάθη"

Από τα all time αγαπημένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 15 Αύγ 2019, 18:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 15 Αύγ 2019, 18:32

sys3x έγραψε:
15 Αύγ 2019, 16:17
stavmanr έγραψε:
Lord Brum έγραψε:

Σταβ, μπαίνει κάποιος/οι/ες/α στην οικία σου με όπλα (μαχαίρια, περίστροφα βάλε εσύ ότι θες), εσύ δεν ξέρεις σίγουρα αν θέλουν να ή έχουν σκοπό να δολοφονήσουν την κόρη* σου (*βάλε κ εδώ ότι ταιριάζει), εσύ από τώρα που στο λέω εγώ, αυτήν την στιγμή δλδ, εφόσον έχεις την δυνατότητα με κάποιον τρόπο να τους τραυματίσεις ή/και να τους καθαρίσεις (ακα τραυματίσεις θανάσιμα) τι κάνεις;
β θεωρείς ότι θα προστατεύσεις καλύτερα την κορούλα σου βάζοντας την για ύπνο και πέφτεις να πάρεις κ συ έναν μαζί της.
γ κάτι άλλο.
Δε νομίζω ότι προστατεύω την κορούλα μου ανοίγοντας πόλεμο στα 5 μέτρα από εκείνη. Το αντίθετο.
Πολύ Μπρους Γουίλις παρακολουθείς sys... :smt018

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 15 Αύγ 2019, 18:56

stavmanr έγραψε:
15 Αύγ 2019, 18:32
sys3x έγραψε:
stavmanr έγραψε:

γ κάτι άλλο.
Δε νομίζω ότι προστατεύω την κορούλα μου ανοίγοντας πόλεμο στα 5 μέτρα από εκείνη. Το αντίθετο.
Έχουνε γίνει πολλά τέτοια σταβ και δε μιλώ για την μεγάλη οθόνη, ποιά 5 μέτρα όμως δε κατάλαβα, αν θες απάντησε με λίγο περισσότερη σαφήνεια γιατί νομίζω ότι αν αυτό ήταν όντως κανονική απάντηση είσαι κάτι μεταξύ β και γ.
Για να καταλάβεις καλύτερα το πνεύμα της ερώτησης μου είναι αν έχεις την δυνατότητα να βάλλεις εναντίον κάποιου που βάλλει εναντίον εσένα και της οικογένειας σου εφόσον φυσικά είχες την δυνατότητα να το κάνεις, θα το έκανες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 15 Αύγ 2019, 19:01

sys3x έγραψε:
15 Αύγ 2019, 18:56
stavmanr έγραψε:
sys3x έγραψε:

γ κάτι άλλο.
Έχουνε γίνει πολλά τέτοια σταβ και δε μιλώ για την μεγάλη οθόνη, ποιά 5 μέτρα όμως δε κατάλαβα, αν θες απάντησε με λίγο περισσότερη σαφήνεια γιατί νομίζω ότι αν αυτό ήταν όντως κανονική απάντηση είσαι κάτι μεταξύ β και γ.
Για να καταλάβεις καλύτερα το πνεύμα της ερώτησης μου είναι αν έχεις την δυνατότητα να βάλλεις εναντίον κάποιου που βάλλει εναντίον εσένα και της οικογένειας σου εφόσον φυσικά είχες την δυνατότητα να το κάνεις, θα το έκανες;
Καταρχήν για να πιάσεις το όπλο σε ώρα ληστείας, πρέπει να το έχεις δίπλα σου (σε άμεση επφαή) και οπλισμένο. Άρα είσαι επικίνδυνος ήδη για το παιδί σου, στο φανταστικό σενάριό σου.
Επιπλέον, όταν το παιδί σου βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο, το μόνο που δεν θέλεις είναι να ανοίξετε πυρ εκατέρωθεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 15 Αύγ 2019, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue » 15 Αύγ 2019, 19:02

stavmanr έγραψε:
Τι επίμονοι είστε μερικοί. Η αυτοάμυνα δεν είναι φόνος.
stavmanr έγραψε:
15 Αύγ 2019, 19:01
Για να πιάσεις το όπλο σε ώρα ληστείας, πρέπει να το έχεις δίπλα σου και οπλισμένο. Άρα είσαι επικίνδυνος ήδη για το παιδί σου, στο φανταστικό σενάριό σου.
Ότι ναι'ναι.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών