Η αυτοάμυνα δεν είναι αρπάζω τα κουμπούρια και ρίχνω στο ψαχνό.
Αυτά μόνο στο Μπρους Γουίλις.
https://www.elaliberta.gr/%CE%BA%CE%B9% ... E%BA%CE%B7
https://omniatv.com/6278
Η αυτοάμυνα δεν είναι αρπάζω τα κουμπούρια και ρίχνω στο ψαχνό.
Λες αρλούμπες. Αυτό ακριβώς είναι η αυτοάμυνα.stavmanr έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 19:03Η αυτοάμυνα δεν είναι αρπάζω τα κουμπούρια και ρίχνω στο ψαχνό.
Αυτά μόνο στο Μπρους Γουίλις.
Διάβασε τα λινκς που έβαλα με εντιτ.SuperRogue έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 19:04Λες αρλούμπες. Αυτό ακριβώς είναι η αυτοάμυνα.
Οκ, δλδ πάτε για ύπνο με την κόρη, σωστά;stavmanr έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 19:01Καταρχήν για να πιάσεις το όπλο σε ώρα ληστείας, πρέπει να το έχεις δίπλα σου (σε άμεση επφαή) και οπλισμένο. Άρα είσαι επικίνδυνος ήδη για το παιδί σου, στο φανταστικό σενάριό σου.sys3x έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 18:56Έχουνε γίνει πολλά τέτοια σταβ και δε μιλώ για την μεγάλη οθόνη, ποιά 5 μέτρα όμως δε κατάλαβα, αν θες απάντησε με λίγο περισσότερη σαφήνεια γιατί νομίζω ότι αν αυτό ήταν όντως κανονική απάντηση είσαι κάτι μεταξύ β και γ.
Για να καταλάβεις καλύτερα το πνεύμα της ερώτησης μου είναι αν έχεις την δυνατότητα να βάλλεις εναντίον κάποιου που βάλλει εναντίον εσένα και της οικογένειας σου εφόσον φυσικά είχες την δυνατότητα να το κάνεις, θα το έκανες;
Επιπλέον, όταν το παιδί σου βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο, το μόνο που δεν θέλεις είναι να ανοίξετε πυρ εκατέρωθεν.
Τι μλκς ερωτήσεις είναι αυτές ρε sys;sys3x έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 19:24Οκ, δλδ πάτε για ύπνο με την κόρη, σωστά;stavmanr έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 19:01Καταρχήν για να πιάσεις το όπλο σε ώρα ληστείας, πρέπει να το έχεις δίπλα σου (σε άμεση επφαή) και οπλισμένο. Άρα είσαι επικίνδυνος ήδη για το παιδί σου, στο φανταστικό σενάριό σου.sys3x έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 18:56
Έχουνε γίνει πολλά τέτοια σταβ και δε μιλώ για την μεγάλη οθόνη, ποιά 5 μέτρα όμως δε κατάλαβα, αν θες απάντησε με λίγο περισσότερη σαφήνεια γιατί νομίζω ότι αν αυτό ήταν όντως κανονική απάντηση είσαι κάτι μεταξύ β και γ.
Για να καταλάβεις καλύτερα το πνεύμα της ερώτησης μου είναι αν έχεις την δυνατότητα να βάλλεις εναντίον κάποιου που βάλλει εναντίον εσένα και της οικογένειας σου εφόσον φυσικά είχες την δυνατότητα να το κάνεις, θα το έκανες;
Επιπλέον, όταν το παιδί σου βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο, το μόνο που δεν θέλεις είναι να ανοίξετε πυρ εκατέρωθεν.
Δε ξέρω αν είναι μαλακία το δίλημμα που σου έθεσα ή αν δεν το διατύπωσα σωστά πάντως αυτά τα σκηνικά παίζουν κανονικά, δε ξέρω που μένεις κτλ και αν σου φαίνονται εξωγήινα αλλά παίζουν.stavmanr έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 19:44Τι μλκς ερωτήσεις είναι αυτές ρε sys;sys3x έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 19:24Οκ, δλδ πάτε για ύπνο με την κόρη, σωστά;stavmanr έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 19:01
Καταρχήν για να πιάσεις το όπλο σε ώρα ληστείας, πρέπει να το έχεις δίπλα σου (σε άμεση επφαή) και οπλισμένο. Άρα είσαι επικίνδυνος ήδη για το παιδί σου, στο φανταστικό σενάριό σου.
Επιμένετε σε ένα ζήτημα στο οποίο η νομοθεσία μας είναι πολύ αυστηρή.
Δεν ξέρω αν θεωρείς ότι προστατεύεις ακόμα και την κόρη σου, μπαίνοντας 15 χρόνια στη φυλακή κι αφήνοντάς την χωρίς πατέρα, θεωρώντας, υποθέτωντας ή νομίζοντας ότι κινδύνευε θανάσιμα.
Μιλώ στον πληθυντικό επειδή διατυπώνετε την ίδια άποψη περισσότεροι του ενός. Οπότε τα λέω στη νύφη για να ακούει η πεθερά.sys3x έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 19:55Δε ξέρω αν είναι μαλακία το δίλημμα που σου έθεσα ή αν δεν το διατύπωσα σωστά πάντως αυτά τα σκηνικά παίζουν κανονικά, δε ξέρω που μένεις κτλ και αν σου φαίνονται εξωγήινα αλλά παίζουν.stavmanr έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 19:44Τι μλκς ερωτήσεις είναι αυτές ρε sys;
Επιμένετε σε ένα ζήτημα στο οποίο η νομοθεσία μας είναι πολύ αυστηρή.
Δεν ξέρω αν θεωρείς ότι προστατεύεις ακόμα και την κόρη σου, μπαίνοντας 15 χρόνια στη φυλακή κι αφήνοντάς την χωρίς πατέρα, θεωρώντας, υποθέτωντας ή νομίζοντας ότι κινδύνευε θανάσιμα.
Επίσης με εμένα μιλάς ρε άσε τους πληθυντικούςκαι βάλε για λίγο στην άκρη την νομοθεσία χάριν της συζήτησης, έτσι κι αλλιώς δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες, έχουν αθωώνει πολλοί βιτζιλάντηδες.
Πάντως φίλε μου δε μου απάντησες ευθέως στην ερώτηση μου, δε το περίμενα αυτό από εσένα.
Είμαι πιο πολύ τιμ ροθ τύπος πάντως να ξες παρά μπρους γουίλις τον οποίο οριακά μπορούμε να πούμε ότι όντως είναι ηθοποιός.
λολ ξελολ αυτός είναι ο νόμος μας.SuperRogue έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 20:09λολ οκ. ή κάνουμε πως κοιμόμαστε δηλαδή ή αφήνουμε το σπίτι και γυρνάμε μετά.
Άσε με να ...κάνω λάθος.
Α σόρρυ, εγώ ναι άμα πάει κάποιος να γαμήσει είτε εμένα είτε την οικογένεια μου και εφόσον έχω την άμεση δυνατότητα να αντιδράσω θα αντιδράσω, αυτοάμυνα λέγεται.stavmanr έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 20:15Άσε με να ...κάνω λάθος.
Δεν μου απάντησες όμως εσύ που απαντάς ευθέως και χωρίς περιστροφές, δηλαδή όχι σαν εμένα : θεωρείς ότι υπηρετείς την κορούλα σου αν την αφήσεις για τα πρώτα 15 χρόνια της ζωής της χωρίς πατέρα επειδή νόμισες ότι κινδυνεύει θανάσιμα και σκότωσες άνθρωπο;
Ο στραβομανούρας, σαν καλός χριστιανός, θα προσφέρει στον κλέφτη/ληστή ότι "μάγουλο" υπάρχει και δεν υπάρχει στο σπίτι του!sys3x έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 20:26Α σόρρυ, εγώ ναι άμα πάει κάποιος να γαμήσει είτε εμένα είτε την οικογένεια μου και εφόσον έχω την άμεση δυνατότητα να αντιδράσω θα αντιδράσω, αυτοάμυνα λέγεται.stavmanr έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 20:15Άσε με να ...κάνω λάθος.
Δεν μου απάντησες όμως εσύ που απαντάς ευθέως και χωρίς περιστροφές, δηλαδή όχι σαν εμένα : θεωρείς ότι υπηρετείς την κορούλα σου αν την αφήσεις για τα πρώτα 15 χρόνια της ζωής της χωρίς πατέρα επειδή νόμισες ότι κινδυνεύει θανάσιμα και σκότωσες άνθρωπο;