Έγραψε το μουσλίμι του πχόρουμ!Northern Spirit έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 00:18βλεπεις νημα που ποσταρει ο ναντρος και καταλαβαινεις οτι ειναι ισλαμοφοβικο χωρις καν να δεις τα ποστς..

.
Έγραψε το μουσλίμι του πχόρουμ!Northern Spirit έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 00:18βλεπεις νημα που ποσταρει ο ναντρος και καταλαβαινεις οτι ειναι ισλαμοφοβικο χωρις καν να δεις τα ποστς..
Πως λέγεται η χώρα σου; Ρωμία; Ρωμανία; Κάτι άλλο;Antigeist έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 13:50
Δεν έχω καμία σχέση με κείνο τον αρλεκίνο. Εγώ είμαι περήφανος που δεν είμαι δυτικός. Αυτό που με ντροπιάζει είναι ότι ο περισσότερος κόσμος στην τάχα ανατολίτικη Ελλάδα που έχει στο μυαλό του, θέλει και λυσσάει να είναι γιατί πάσχει από κρίση ταυτότητας. Εγώ αντίθετα γουστάρω να είμαι μόνο Ρωμιός.
H επιστήμη με την σύγχρονη έννοια είναι καθαρό δημιούργημα της Δύσης μετά την Αναγέννηση. Αυτά τα ελληνορωμαϊκά είναι μπούρδες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 14:13Καλό μου παιδί, οι επιστήμες όπως η αρχιτεκτονική, η ιατρική, η αστρονομία κλπ δεν είναι δημιούργημα της δύσης αλλά πολιτισμών που προηγούνται του ελληνορωμαϊκού/δυτικού πολιτισμού. Άλλα είναι τα στοιχεία που έδωσαν στον δυτικό πολιτισμό την όποια δυναμική εξέλιξη του.Antigeist έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 13:43"Τεχνολογία του καπιταλισμού"; Όχι. Καπιταλισμός υπήρχε πολύ πριν την απογείωση της τεχνικής τον 19ο αιώνα. Η επιστήμη είναι ένα δυτικό δημιούργημα που δεν μας βγήκε σε καλό.
Έρχονται στη δύση γιατί ξέρουν ότι το ξέφρενο κοινωνικό κράτος και η κουλτούρα ανοχής θα τους νταντέψουν καλά. Στην Ιαπωνία δεν υπάρχει κουλτούρα ανοχής για μετανάστες.
Οπότε, μάλλον θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις στο κεφαλάκι σου τι ακριβώς εννοείς αναφέροντας τον "δυτικό πολιτισμό" και μετά να επανέλθεις.
Δυστυχώς λέγεται Ελλάδα γιατί ορισμένοι βλάκες έκριναν ότι δεν πρέπει να λεγόμαστε Ρωμιοί όπως λεγόμασταν εδώ και άπειρους αιώνες αλλά Έλληνες γιατί έτσι μας αποκαλούν τα λαμπρά έθνη της Ευρώπης.Nandros έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 14:46Πως λέγεται η χώρα σου; Ρωμία; Ρωμανία; Κάτι άλλο;Antigeist έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 13:50
Δεν έχω καμία σχέση με κείνο τον αρλεκίνο. Εγώ είμαι περήφανος που δεν είμαι δυτικός. Αυτό που με ντροπιάζει είναι ότι ο περισσότερος κόσμος στην τάχα ανατολίτικη Ελλάδα που έχει στο μυαλό του, θέλει και λυσσάει να είναι γιατί πάσχει από κρίση ταυτότητας. Εγώ αντίθετα γουστάρω να είμαι μόνο Ρωμιός.
Οκ, κατάλαβα. Τρεις λαλούν, δυο χορεύουν κι ένας γράφει στίχους χαϊκού για καραόκε.
Μα η Αγγλία έκρινε και είχε δίκιο ότι η Βρετανική Αυτοκρατορία δεν θα έχει μέλλον αν συγκροτηθεί μια μεγάλη Γερμανία. Άρα δεν γινόταν να αποδεχτεί τις αξιώσεις του Χίτλερ. Οι Αμερικανοί δεν έκαναν την απόβασή τους στη Νορμανδία επειδή η Γερμανία τους κήρυξε πόλεμο, θα μπορούσαν απλά να την αγνοήσουν. Την έκαναν επειδή δεν θέλανε να καταλήξει η Ευρώπη Σοβιετία όπως και θα κατέληγε δίχως αμερικανική επέμβαση. Καθαροί λόγοι ισχύος έκαναν το όλο παιχνίδι.wooded glade έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 14:20Η Αγγλία δεν πολέμησε για την αυτοκρατορία, γιατί ο Χίτλερ αποδεχόταν την αυτοκρατορία.
Αυτός που δεν την αποδεχόταν και έλεγε διάφορες τρέλες ήταν ο Μουσολίνι.
Επίσης δεν πολέμησε ο Τσώρτσιλ όσο και αν φαίνεται παράξενο. Ο Τσάμπερλαιν πολέμησε και πολέμησε για την Ευρώπη, όπως και ο Τσώρτσιλ επίσης για την Ευρώπη όταν διεδέχθη τον Τσάμπερλαιν. Αντίθετος με τον πόλεμο ήταν ο λόρδος Χάλιφαξ.
Αλλά αν ήξεραν από την αρχή ότι η Γαλλία θα ηττηθεί μπορεί και να μην πολέμαγαν καθόλου.
Οι Αμερικάνοι τώρα πολέμησαν ως επί το πλείστον λόγω Περλ Χάρμπορ, ήταν δε η Γερμανία αυτή που κήρυξε τον πόλεμο κατά της Αμερικής και όχι η Αμερική κατά της Γερμανίας.
Η επιστήμη βασίστηκε στην ολική αναίρεση της αρχαίας και μεσαιωνικής σοφίας και όχι στην συνέχειά της όπως νομίζεις εσύ. Ήταν ένα καινοτόμο δημιούργημα του δυτικού πολιτισμού από την Αναγέννηση και μετά. Οι αρχαίοι ούτε ρόλους κομπάρσου δεν παίξανε στην διαδικασία.
Γιωργης επειδή εγώ δε ξέρω απ αφτά, τι μας λέει εδώ ο συνΈλληνας; έχει δίκιο άραγες;Antigeist έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 15:48Η επιστήμη βασίστηκε στην ολική αναίρεση της αρχαίας και μεσαιωνικής σοφίας και όχι στην συνέχειά της όπως νομίζεις εσύ. Ήταν ένα καινοτόμο δημιούργημα του δυτικού πολιτισμού από την Αναγέννηση και μετά. Οι αρχαίοι ούτε ρόλους κομπάρσου δεν παίξανε στην διαδικασία.
Προσωπικώς, θεωρώ όλον τον θόρυβο για την Αναγέννηση μια πολιτική κοινοτοπία και τίποτα περισσότερο.Antigeist έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 15:48Η επιστήμη βασίστηκε στην ολική αναίρεση της αρχαίας και μεσαιωνικής σοφίας και όχι στην συνέχειά της όπως νομίζεις εσύ. Ήταν ένα καινοτόμο δημιούργημα του δυτικού πολιτισμού από την Αναγέννηση και μετά. Οι αρχαίοι ούτε ρόλους κομπάρσου δεν παίξανε στην διαδικασία.
Δεν υπήρχε αυτοκρατορία στην Ευρώπη.Antigeist έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 15:43Μα η Αγγλία έκρινε και είχε δίκιο ότι η Βρετανική Αυτοκρατορία δεν θα έχει μέλλον αν συγκροτηθεί μια μεγάλη Γερμανία. Άρα δεν γινόταν να αποδεχτεί τις αξιώσεις του Χίτλερ. Οι Αμερικανοί δεν έκαναν την απόβασή τους στη Νορμανδία επειδή η Γερμανία τους κήρυξε πόλεμο, θα μπορούσαν απλά να την αγνοήσουν. Την έκαναν επειδή δεν θέλανε να καταλήξει η Ευρώπη Σοβιετία όπως και θα κατέληγε δίχως αμερικανική επέμβαση. Καθαροί λόγοι ισχύος έκαναν το όλο παιχνίδι.wooded glade έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 14:20Η Αγγλία δεν πολέμησε για την αυτοκρατορία, γιατί ο Χίτλερ αποδεχόταν την αυτοκρατορία.
Επίσης δεν πολέμησε ο Τσώρτσιλ όσο και αν φαίνεται παράξενο. Ο Τσάμπερλαιν πολέμησε και πολέμησε για την Ευρώπη, όπως και ο Τσώρτσιλ επίσης για την Ευρώπη όταν διεδέχθη τον Τσάμπερλαιν. Αντίθετος με τον πόλεμο ήταν ο λόρδος Χάλιφαξ.
Αλλά αν ήξεραν από την αρχή ότι η Γαλλία θα ηττηθεί μπορεί και να μην πολέμαγαν καθόλου.
Οι Αμερικάνοι τώρα πολέμησαν ως επί το πλείστον λόγω Περλ Χάρμπορ, ήταν δε η Γερμανία αυτή που κήρυξε τον πόλεμο κατά της Αμερικής και όχι η Αμερική κατά της Γερμανίας.
Μα το νήμα δεν είναι ισλαμοφοβικό. Ίσα ίσα λέω ότι μπροστά στους δυτικούς οι μουσουλμάνοι έχουν το πλεονέκτημα του ότι είναι ακόμα ζυμωμένοι με τις πατριαρχικές αξίες. Με άλλα λόγια έχουν κότσια και υπό συνθήκες κατάρρευσης θα μπορούσαν άνετα μια χούφτα από αυτούς να κατακτήσουν την Ευρώπη.Northern Spirit έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 00:18βλεπεις νημα που ποσταρει ο ναντρος και καταλαβαινεις οτι ειναι ισλαμοφοβικο χωρις καν να δεις τα ποστς..
Γιατί -μεταξύ άλλων- αν δεν υπήρχε, θα γαμούσες ακόμα την αδερφή σου και θα έτρωγες τους φίλους σου χορεύοντας τελετουργικά
Ρε wooded, γιατί τέτοια μυωπία; Αφού το ξέρεις ότι πριν το 45 οποίος έλεγχε την Ευρώπη έλεγχε όλο τον κόσμο. Άμα η Αγγλία άφηνε την Γερμανία να κυριαρχεί στην Ευρασία αργά ή γρήγορα θα έπαυε να είναι μεγάλη δύναμη.wooded glade έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 16:00Δεν υπήρχε αυτοκρατορία στην Ευρώπη.Antigeist έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 15:43Μα η Αγγλία έκρινε και είχε δίκιο ότι η Βρετανική Αυτοκρατορία δεν θα έχει μέλλον αν συγκροτηθεί μια μεγάλη Γερμανία. Άρα δεν γινόταν να αποδεχτεί τις αξιώσεις του Χίτλερ. Οι Αμερικανοί δεν έκαναν την απόβασή τους στη Νορμανδία επειδή η Γερμανία τους κήρυξε πόλεμο, θα μπορούσαν απλά να την αγνοήσουν. Την έκαναν επειδή δεν θέλανε να καταλήξει η Ευρώπη Σοβιετία όπως και θα κατέληγε δίχως αμερικανική επέμβαση. Καθαροί λόγοι ισχύος έκαναν το όλο παιχνίδι.wooded glade έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 14:20
Η Αγγλία δεν πολέμησε για την αυτοκρατορία, γιατί ο Χίτλερ αποδεχόταν την αυτοκρατορία.
Μόνο το Γιβραλτάρ και εκτός αν θεωρείς την Κύπρο Ευρώπη.
Ο Χίτλερ δεν διεκδικούσε Βρεττανικές κτήσεις και τελικά όλες αυτές οι κτήσεις χάθηκαν για την Αγγλία μετά τον πόλεμο.
Όταν έγινε η Νορμανδία ήδη είχαν περάσει πέντε χρόνια πολέμου !
Σαφώς και υπήρχαν λόγοι ισχύος αλλά τους λες λάθος.
Ο πόλεμος έγινε για την Ευρώπη & δεν υπήρχε η λογική του μπρεξιού τότε.
Η λογική του μπρεξιού δεν υπήρχε ούτε πριν το 1990 - μπορεί να υπήρχε τότε μία λογική κυριαρχίας του βορρά έναντι του νότου.