Διαφωνώ, μαέστρο. Έχω φίλο που δούλευε μια ζωή στα Goody's (ξεκίνησε από σφουγγαρίστρα και είχε φτάσει μέχρι διευθυντής καταστήματος).wooded glade έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 12:36Αααα, εσύ ήσουν δηλητηριάστρια των goodies.bluerose έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 12:22Τα παλιά που δουλευα μια χαρα ήταν, ξερεις γιατι; Κερδιζαν λογω του ότι στο 5λεπτο πετιούνταν τα μπιφτέκια που ηταν στην αναμονη. Μετρούσαμε και πετούσαμε (για απογραφη)
Βεβαια οποιος υπολόγιζε πόσα επρεπε να έχει έτοιμα και να μη πετιούνται πολλά ήταν καλος ψητάς
Για αυτό ήταν νοστιμα συν το κλαμπ σάντουιτς που αυτό είχε υλικά που τα καθοριζες αν δεν ηθελες μπιφτέκι που άγνωστο τι είχε
Άλλο καπέλο.
Εγώ για εμάς τους πελάτες που πρέπει να έχουμε στομάχι εκ χυτοσιδήρου λέω.
Επίσης, έτυχε να γνωρίσω μια κυρία που δούλευε σε μεγάλη βιομηχανία τροφίμων, η οποία σε κάποια στιγμή συνεργάστηκε με τα Goody's. Και από τους δυο άκουσα τα ίδια πράγματα: στην επιλογή υλικών (κυρίως στο κρέας, αλλά όχι μόνο) ήταν απλά οι κορυφαίοι στον χώρο. Και στο πόσο υψηλά στάνταρτνς έβαζαν οι ίδιοι στους εαυτούς τους για τις αγορές τους, αλλά και στο πόσο εύκολα πετούσαν τη σαβούρα, αν κάτι τύχαινε να πάει στραβά και δεν το παίρνανε είδηση νωρίς.