Αγαπημένη αλυσίδα junk food

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Re: Αγαπημένη αλυσίδα junk food

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 24 Μάιος 2018, 12:42

wooded glade έγραψε:
24 Μάιος 2018, 12:36
bluerose έγραψε:
24 Μάιος 2018, 12:22
Τα παλιά που δουλευα μια χαρα ήταν, ξερεις γιατι; Κερδιζαν λογω του ότι στο 5λεπτο πετιούνταν τα μπιφτέκια που ηταν στην αναμονη. Μετρούσαμε και πετούσαμε (για απογραφη)
Βεβαια οποιος υπολόγιζε πόσα επρεπε να έχει έτοιμα και να μη πετιούνται πολλά ήταν καλος ψητάς

Για αυτό ήταν νοστιμα συν το κλαμπ σάντουιτς που αυτό είχε υλικά που τα καθοριζες αν δεν ηθελες μπιφτέκι που άγνωστο τι είχε
Αααα, εσύ ήσουν δηλητηριάστρια των goodies.
Άλλο καπέλο.
Εγώ για εμάς τους πελάτες που πρέπει να έχουμε στομάχι εκ χυτοσιδήρου λέω.
Διαφωνώ, μαέστρο. Έχω φίλο που δούλευε μια ζωή στα Goody's (ξεκίνησε από σφουγγαρίστρα και είχε φτάσει μέχρι διευθυντής καταστήματος).
Επίσης, έτυχε να γνωρίσω μια κυρία που δούλευε σε μεγάλη βιομηχανία τροφίμων, η οποία σε κάποια στιγμή συνεργάστηκε με τα Goody's. Και από τους δυο άκουσα τα ίδια πράγματα: στην επιλογή υλικών (κυρίως στο κρέας, αλλά όχι μόνο) ήταν απλά οι κορυφαίοι στον χώρο. Και στο πόσο υψηλά στάνταρτνς έβαζαν οι ίδιοι στους εαυτούς τους για τις αγορές τους, αλλά και στο πόσο εύκολα πετούσαν τη σαβούρα, αν κάτι τύχαινε να πάει στραβά και δεν το παίρνανε είδηση νωρίς.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 24 Μάιος 2018, 12:42

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε:
24 Μάιος 2018, 11:03
Daje έγραψε:
23 Μάιος 2018, 21:25
Και του ΙΚΕΑ ακομα πιο ωραια.
απο το ΙΚΕΑ με αρέσουν πολύ τα σουηδικά κεφτεδάκια που κάνουν ! :romance-hearteyes:

Εικόνα
:wall:

Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone » 24 Μάιος 2018, 12:43

Πραγματικα ειστε αηδιαστικοι εχω παψει να τρωω απ'εξω εδω και πολλα χρονια προτιμω το σπιτικο φαγητο κ αν θελω κρεατικο παω σε χωριο κ μου σφαζουν επι τοπου κοτοπουλα και αιντε γεια :wave:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 24 Μάιος 2018, 12:43

shrike έγραψε:
24 Μάιος 2018, 12:42
wooded glade έγραψε:
bluerose έγραψε:
Τα παλιά που δουλευα μια χαρα ήταν, ξερεις γιατι; Κερδιζαν λογω του ότι στο 5λεπτο πετιούνταν τα μπιφτέκια που ηταν στην αναμονη. Μετρούσαμε και πετούσαμε (για απογραφη)
Βεβαια οποιος υπολόγιζε πόσα επρεπε να έχει έτοιμα και να μη πετιούνται πολλά ήταν καλος ψητάς

Για αυτό ήταν νοστιμα συν το κλαμπ σάντουιτς που αυτό είχε υλικά που τα καθοριζες αν δεν ηθελες μπιφτέκι που άγνωστο τι είχε
Άλλο καπέλο.
Διαφωνώ, μαέστρο. Έχω φίλο που δούλευε μια ζωή στα Goody's (ξεκίνησε από σφουγγαρίστρα και είχε φτάσει μέχρι διευθυντής καταστήματος).
Επίσης, έτυχε να γνωρίσω μια κυρία που δούλευε σε μεγάλη βιομηχανία τροφίμων, η οποία σε κάποια στιγμή συνεργάστηκε με τα Goody's. Και από τους δυο άκουσα τα ίδια πράγματα: στην επιλογή υλικών (κυρίως στο κρέας, αλλά όχι μόνο) ήταν απλά οι κορυφαίοι στον χώρο. Και στο πόσο υψηλά στάνταρτνς έβαζαν οι ίδιοι στους εαυτούς τους για τις αγορές τους, αλλά και στο πόσο εύκολα πετούσαν τη σαβούρα, αν κάτι τύχαινε να πάει στραβά και δεν το παίρνανε είδηση νωρίς.
το ίδιο μου έχει πει άνθρωπος για τη Hut
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 24 Μάιος 2018, 12:43

stergiosbik έγραψε:
Daje έγραψε:
23 Μάιος 2018, 21:25
Και του ΙΚΕΑ ακομα πιο ωραια.
απο το ΙΚΕΑ με αρέσουν πολύ τα σουηδικά κεφτεδάκια που κάνουν ! :romance-hearteyes:

Εικόνα
Λάθος εμότικο.

Το σωστό είναι: ;12218

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 24 Μάιος 2018, 12:45

bluerose έγραψε:
24 Μάιος 2018, 12:40
Η νοστιμιά ήταν εκτος από τα λεπτά εκτος σχαρας και η ποσοτητα
Καθορισμένες ποσότητες από σαλτσες, μεσα στη σεφ ότι ειχε, ακομη και το μαρούλι ζυγισμένο
Δηλητηριαστρια δεν ήμουν, μες τη χαρά ήμουν, ειχα διαλέξει αναμεσα σε γαζωτρια και γκουντις. Στο δευτερο επεσε μέσον.

Βεβαια τωρα θα οικονομουσα αν ημουν καλη γαζώτρια θα έραβα αμφια, από Βουλγαρία έρχονται, εδώ δεν μπορούν. Κανα δυο εχει καλές οι άλλες ραβουν σαλονια
Δεν τρώγεται αυτό το πράγμα.
Το άλλο που ήταν στη γωνία Σταδίου-Βουκουρεστίου ήταν κι αυτό αίσχος.
Στην Αιόλου το παλύ παλιό δίπλα στο ταχυδρομείο, ναι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 24 Μάιος 2018, 12:46

Ερμής έγραψε:
24 Μάιος 2018, 12:43
shrike έγραψε:
wooded glade έγραψε:

Άλλο καπέλο.
το ίδιο μου έχει πει άνθρωπος για τη Hut
Καθόλου απίθανο. Εμένα ποτέ δεν μ' άρεσε η Hut, όποτε πήγα ήταν επειδή το ήθελε η παρέα (μου φαινόταν λίγο... "φτωχή" για τα γούστα μου, είμαι από τους λιγούρηδες που θέλουν την πίτσα να ξεχειλίζει :oops: ), αλλά ποτέ δεν θυμάμαι να με χάλασε κάτι είτε σε γεύση, είτε μετά κάτι στομαχικό κλπ.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 24 Μάιος 2018, 12:48

shrike έγραψε:
stergiosbik έγραψε:

Εικόνα
Λάθος εμότικο.

Εχεις ενα δικιο αλλα ειμαι σιγουρος οτι γενικα εχουμε φαει κι αλλου οχι μονο κρεας αλογου αλλα πιθανον και σκυλια και γατια λογω ανυπαρξιας ελεγχων!
Στο κατω κατω το αλογο ειναι πολυ πιο καθαρο ζωο απο τα γουρουνια π.χ.
Παντως τα κεφτεδακια του IKEA σε μενα φερνουν αηδια.Δεν τρωγονται ρε παιδι μου.

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 24 Μάιος 2018, 12:49

shrike έγραψε:
wooded glade έγραψε:
bluerose έγραψε:

Άλλο καπέλο.
Ναι ημουν κι εγω εκει :)

Ολοι ξεκινούσαμε με σφουγγαριστρα, δεν υπηρχε θεση κατευθείαν να πας ψητας ή νταιρεκτορ αναλογα με προυπηρεσια κτλ
Ολοι.
Αυτή η περιοδος ηταν αρκετα μεγαλη και μαλιστα η πιο χαλαρη
Επειτα σε βαζανε σε επομενο ποστο, δεν υπηρχαν τυπου πτυχια δεν ειχε σεφ, όλα μεσω πρακτικης πως επρεπε να λειτουργει το κατάστημα
Τα προιοντα ξερω από μαναβική τα καλύτερα μας ερχοτανε, τα αλλα δε διαβασα τα ψιλα γραμματα, ξερω την εταιρια αλλα δε τη λεω που παιρνανε τα αλλαντικα

Καθαριοτητα ΦΟΥΛ, όλα τα παντα, ένα 70 τα εκατο κερδισαν λογω καθαριοτητας, από στραγγισμα κι αλλαγες λιπων και λαδιών εως αναποδα κατω από το καγκελο να μην εχει σκονη, περναγε βετεξ. Τα βετεξ όλα πεντακάθαρα, επαιρνες άλλο
Η μηχανή κλειδωνε ακριβώς στις 11.30 και δεν είχαμε υπερωριες, υπηρχε ωράριο

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 24 Μάιος 2018, 12:50

shrike έγραψε:
24 Μάιος 2018, 12:46

Καθόλου απίθανο. Εμένα ποτέ δεν μ' άρεσε η Hut, όποτε πήγα ήταν επειδή το ήθελε η παρέα (μου φαινόταν λίγο... "φτωχή" για τα γούστα μου, είμαι από τους λιγούρηδες που θέλουν την πίτσα να ξεχειλίζει :oops: ), αλλά ποτέ δεν θυμάμαι να με χάλασε κάτι είτε σε γεύση, είτε μετά κάτι στομαχικό κλπ.
Πίτσα = Κανελλάκης (εκτός αν τη χάλασε).
Στη Hut δεν θυμάμαι - ίσως, αλλά η Hut του Λονδίνου είναι αίσχος, σου κάνουν το στομάχι τούμπανο.
Αναφέρομαι στο Λονδίνο διότι εκεί υπήρχε η καλύτερη πίτσα παγκοσμίως - τα pizzaland. Περιέργως το 1995 αυτή η chain έκλεισε.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 24 Μάιος 2018, 12:51

shrike έγραψε:

α εμένα το αντίθετο, επειδή έφαγα σχετικά μεγάλος καναδέζικη πίτσα, όταν την πρωτοδοκίμασα τρελάθηκα επειδή μάρεσε που ξεχείλιζε. Για λίγο καιρό ήμουν τακτικός πελάτης. Ποτέ δε μου δημιούργησε εντερικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 24 Μάιος 2018, 12:51

wooded glade έγραψε:
24 Μάιος 2018, 12:45
bluerose έγραψε:
24 Μάιος 2018, 12:40
Η νοστιμιά ήταν εκτος από τα λεπτά εκτος σχαρας και η ποσοτητα
Καθορισμένες ποσότητες από σαλτσες, μεσα στη σεφ ότι ειχε, ακομη και το μαρούλι ζυγισμένο
Δηλητηριαστρια δεν ήμουν, μες τη χαρά ήμουν, ειχα διαλέξει αναμεσα σε γαζωτρια και γκουντις. Στο δευτερο επεσε μέσον.

Βεβαια τωρα θα οικονομουσα αν ημουν καλη γαζώτρια θα έραβα αμφια, από Βουλγαρία έρχονται, εδώ δεν μπορούν. Κανα δυο εχει καλές οι άλλες ραβουν σαλονια
Δεν τρώγεται αυτό το πράγμα.
Το άλλο που ήταν στη γωνία Σταδίου-Βουκουρεστίου ήταν κι αυτό αίσχος.
Στην Αιόλου το παλύ παλιό δίπλα στο ταχυδρομείο, ναι.
Θεσσαλονικη είμαι, αλλα τοτε αμα ηθελες επαιρνες μεταθεση για Αθηνα σε..γκουντις.

Γαζωτρια επρεπε. Τεσπα περασαμε καλα

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 24 Μάιος 2018, 12:54

bluerose έγραψε:
24 Μάιος 2018, 12:51
Θεσσαλονικη είμαι, αλλα τοτε αμα ηθελες επαιρνες μεταθεση για Αθηνα σε..γκουντις.

Καλά μας το παίζεις ΚΚΕ τώρα.
Βρε συ για τους πελάτες-πειραματόζωα μιλάμε, όχι για την εργατιά-αγροτιά.

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 24 Μάιος 2018, 12:59

stergiosbik έγραψε:
24 Μάιος 2018, 12:48
SpoilerShow
shrike έγραψε:
stergiosbik έγραψε:

Λάθος εμότικο.

Εχεις ενα δικιο αλλα ειμαι σιγουρος οτι γενικα εχουμε φαει κι αλλου οχι μονο κρεας αλογου αλλα πιθανον και σκυλια και γατια λογω ανυπαρξιας ελεγχων!
Στο κατω κατω το αλογο ειναι πολυ πιο καθαρο ζωο απο τα γουρουνια π.χ.
Παντως τα κεφτεδακια του IKEA σε μενα φερνουν αηδια.Δεν τρωγονται ρε παιδι μου.
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Όποτε έχω πάει ΙΚΕΑ, με πιάνει η τσίκνα μόλις περάσω από το εστιατόριο και το προσπερνάω τρέχοντας.
Ίσως απλά δεν μου κάθεται να έχει τέτοιες μυρωδιές ένας τέτοιος χώρος, δεν ξέρω.

wooded glade έγραψε:
24 Μάιος 2018, 12:50
shrike έγραψε:

Πίτσα = Κανελλάκης (εκτός αν τη χάλασε).
Στη Hut δεν θυμάμαι - ίσως, αλλά η Hut του Λονδίνου είναι αίσχος, σου κάνουν το στομάχι τούμπανο.
Αναφέρομαι στο Λονδίνο διότι εκεί υπήρχε η καλύτερη πίτσα παγκοσμίως - τα pizzaland. Περιέργως το 1995 αυτή η chain έκλεισε.
Μαέστρο, δεν τον ξέρω. Να υποθέσω ότι είναι αθηναϊκή πιτσαρία, ε; Γιατί κι εγώ, σαν την Bluerose, καρντάσης είμαι...

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 24 Μάιος 2018, 13:00

wooded glade έγραψε:
24 Μάιος 2018, 12:54
bluerose έγραψε:
24 Μάιος 2018, 12:51

Καλά μας το παίζεις ΚΚΕ τώρα.
Βρε συ για τους πελάτες-πειραματόζωα μιλάμε, όχι για την εργατιά-αγροτιά.
Πελάτης πάνω από τρίλεπτο δεν έπρεπε να περιμένει, αντε πεντάλεπτο
Ακουγες ή έπρεπε να πεις τον εξάψαλμο. Ήταν νόμος αυτό

Δεν υπήρχε τραπεζί με δισκους, στο λεπτό μαζευοταν, δεν τους ζοριζαμε, δεν υπηρχε αναμονη
Στρατιωτάκια είμασταν

Το κλαμπ ήταν τα αγαπημενο μου εντωμεταξύ, τοτε είχε και κανελόνια με κιμα φρεσκότατο
Μιλαμε ειχε και κρυα σάντουιτς τοτε, προ πολεμικα ήμουν, μετα δε ξερω τι κανανε
Αλλα πήγαινα ως πελατης ηξερα ότι δε θα περιμενω μιση ώρα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών