μαλακια αυτοκινητο, και μαλακια χρωμα για το ελ καλοκαιρι.Antares έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 22:36Σε κάποια περίπτωση είχα δει στην περιοχή μου, στην επαρχία, μια μαύρη μερσέντες, τελευταίο μοντέλο, από το οποίο κατέβηκαν τρεις καλόγριες για να πάνε στο σούπερ μάρκετ.
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά. Βλέπεις πολλές μαύρες μερσέντες με κληρικούς ή καλόγριες/καλόγερους. Της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι. Τι λέτε γι' αυτό;
Πώς θα γίνει η τελική Κρίση των ψυχών;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Πώς θα γίνει η τελική Κρίση των ψυχών;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Ζηλιάρα..
Να για να μη ζηλεύεις

O.I.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
εγω θελω να γινω χαλιφης στη θεση του χαλιφη.Antares έγραψε: ↑20 Αύγ 2019, 18:56
Όχι μόνο μου επιτρέπεται να εκφράζω την άποψή μου από την Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά κανονικά θα έπρεπε να ήμουν εγώ (ναι το λέω και αυτό) και πολλοί άλλοι, σε θέσεις που έχει καταλάβει αυτός "ο λαός από άλλον πλανήτη" με την "ομορφιά" του και μόνο.
Γι' αυτόν τον λαό, όπως και ο συντάκτης του κειμένου και όλοι οι ομοιδεάτες, δεν θέλουμε ούτε να δουλεύουμε, ούτε να πεθαίνουμε. Ούτε να υπακούμε. Είναι λωποδύτες της χειρότερης υποστάθμης.
Οπότε πόλεμος.

Κι άλλος εγκάθετος

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άσε μας Ασέβαστε. Ψάξε να βρεις στην ιστορία ποιοι θέλουν να γίνονται χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Πως έγιναν και με ποια ολέθρια αποτελέσματα. Δες και τα ολέθρια αποτελέσματα για την Ελλάδα (μόνο πόλεμος δεν έχει γίνει ακόμη).Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Αύγ 2019, 10:14εγω θελω να γινω χαλιφης στη θεση του χαλιφη.Antares έγραψε: ↑20 Αύγ 2019, 18:56
Όχι μόνο μου επιτρέπεται να εκφράζω την άποψή μου από την Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά κανονικά θα έπρεπε να ήμουν εγώ (ναι το λέω και αυτό) και πολλοί άλλοι, σε θέσεις που έχει καταλάβει αυτός "ο λαός από άλλον πλανήτη" με την "ομορφιά" του και μόνο.
Γι' αυτόν τον λαό, όπως και ο συντάκτης του κειμένου και όλοι οι ομοιδεάτες, δεν θέλουμε ούτε να δουλεύουμε, ούτε να πεθαίνουμε. Ούτε να υπακούμε. Είναι λωποδύτες της χειρότερης υποστάθμης.
Οπότε πόλεμος.
Δηλαδή αν αντικατασταθεί ο μονάρχης (που κάποια στιγμή το πολίτευμα θα εξελισσόταν παντού αναίμακτα) από το όνομα Rotshield είναι ένδειξη εξέλιξης και πολιτισμού για την Ευρώπη;
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Σου επικολλησα απο το αρθρο το τα τελευταια κομματια που ειναι και το εν κατακλειδι μηπως και ριξεις μια δευτερη ματια και κατανοησεις καλυτερα...Vassilis_1 έγραψε: ↑20 Αύγ 2019, 16:49Κάνεις λάθος για το ντέζα βου υπάρχει επιστημονική αναφορά:
https://www.lifo.gr/articles/science_articles/111288Μόλις πρόσφατα οι επιστήμονες κατάφεραν να συσχετίσουν τα συχνά επεισόδια déjà vu με αγχώδεις διαταραχές, αλλά και διαταραχές προσωπικότητας, ακόμη και σχιζοφρένεια.
1) το αρθρο ξεκιναειι λεγοντας
2)παραδεχεται οτι μπαινει σε αχαρτογραφητη περιοχη... και, ναι, μπορεί και να πρόκειται για κάποιο λάθος στην καρδιά του matrix
3) στηριζεται σε βιωματα που λεν οτι ειχαν ασθενεις που πασχουν απο "ασθενειες" που εμπεριεχουν τετοια βιωματα φανταστικως...
4) οσον αφορα το πειραμα , εδω θα συμφωνησω μονο στο οτι "Αυτό που διαπιστώσαμε ήταν ότι δεν αντιδρούσαν τα κέντρα μνήμης του εγκεφάλου. "Αν και η επιστήμη δεν έχει καταφέρει ακόμη να υποδείξει κάποιον ουσιαστικό συσχετισμό, ωστόσο, τα ιατρικά αρχεία βρίθουν από πληθώρα περιστατικών, όπου ασθενείς που στη συνέχεια παρουσίασαν επιληψία ή συμπτώματα εκδήλωσης άνοιας, ανέφεραν εμπειρίες déjà vu, πριν την εκδήλωση της ασθένειας τους...
Αυτο συμβαινει...
Δυνητικα , μπορει να θεωρηθει....Μαλιστα ας τεκμηριωθει και εδω ειμαστε."Δυνητικά, μπορεί να θεωρηθεί και ως ένα δείγμα της προσπάθειας του ανθρώπινου εγκεφάλου όχι μόνο να αντιλαμβάνεται τα πάντα, αλλά να έχει και μία εξήγηση γι' αυτά. Έχουμε να κάνουμε με την υπερπροσπάθεια του εγκεφάλου να αφομοιώσει πληροφορίες, μέρη, καταστάσεις, ονόματα, πρόσωπα και είναι λογικό να συμβαίνει τέτοια 'τεχνικά' λάθη την ώρα της επεξεργασίας όλων αυτών των πληροφοριών", λέει.
Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ναι εναρμονισου με τις φυσικες ομορφιεςΑσέβαστος έγραψε: ↑21 Αύγ 2019, 09:46αν παω σημερα σε εξομολογο, μεχρι να του πω ολα οσα εχω κανει, θα εχει ερθει η δευτερη παρουσια. δεν προλαβαινω δηλαδη. καμμια αλλη επιλογη, εχουμε;Natasha έγραψε: ↑12 Αύγ 2019, 19:32Ναι, ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ. Πανε σε εναν καλό εξομολόγο και πεστου τί έκανες. Τωρα όμως. Σημερα. Όχι να το αναβαλεις. Κανε αυτην την αρχη και μετα ελα και πες μου τί είδες και τι ενιωσες. Αν δεν μπορείς να βρεις εναν καλό μονος σου, μπορώ αν θες, να σου προτείνω εγω εναν. Μετα βλέπεις αν αναπαυεσαι.

Παρατηρητής...
Όχι βεβαια, δεν απεχω του θανατου, αλλά για εσας λεω που δεν πιστευετε σε Ελοχιμ, Ελ, Νεφελίμ, Πολεμαρχους κτλ. Όποιος πεθαίνει εκτός του σοκ που παθαίνει απο τον ίδιο τον θανατο, περναει στην διασταση της τελειας γνωσης και αληθειας, τα βλεπει όλα απο κει και λεει "κοίτα να δεις που όλα αυτα λοιπόν ηταν αληθεια...και γω που τα κοροϊδευα...". Οι νεκροί μας βλέπουν αγαπητε Ο Ι. Και ξερουν την κακομοιριά μας...
"Άχρι καιρού..."
-
Vassilis_1 έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 11:45
για το ντέζα βου υπάρχει επιστημονική αναφορά:
https://www.lifo.gr/articles/science_articles/111288Μόλις πρόσφατα οι επιστήμονες κατάφεραν να συσχετίσουν τα συχνά επεισόδια déjà vu με αγχώδεις διαταραχές, αλλά και διαταραχές προσωπικότητας, ακόμη και σχιζοφρένεια.
Θετικό και το τμήμα αυτό που παρέθεσες ksk. Βοηθάει να καταλάβουμε το κακό που προξενεί το ντέζα βου στον άνθρωπο.
Συμπέρασμα: Αν κάποιος έχει εμπειρίες ντέζα βου, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μη δίνει ΚΑΜΙΑ σημασία σε αυτές τις εμπειρίες, να τις αποκρούει και να μη τις πιστεύει ΚΑΘΟΛΟΥ.
Πάντως σε ένα διήγημα που είχα ξεκινήσει να γράφω, περιγράφω έναν πλανήτη με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία, διαφορετική όμως από αυτή της Γης, αφού αφήνει την φύση και τους κατοίκους εκεί σχεδόν ανεπηρέαστους.
Όταν τους βάζω να κάνουν ταξίδια στο σύμπαν, αγαπημένος τους σταθμός είναι ένας πλανήτης όπου δεν υπάρχει τεχνολογία, ηλεκτρισμός και τα παρόμοια. Οι κάτοικοι ζουν όπως στην αρχαία Ελλάδα ή σε άλλες περιοχές, χωρίς επιδρομές και πολέμους βέβαια, αφού έχουν επαφή με τους άλλους, γνωρίζουν τι τεχνολογίες υπάρχουν, είναι συνειδητά εκεί και όχι κάποιο είδος με νόηση που δεν μπορεί να διαφύγει του πλανήτη του. Φυσικά μπορεί να γίνει εκκένωση σε περίπτωση ανάγκης.
Μου κάνει εντύπωση που δεν μου αρέσει καθόλου η τεχνολογία που βασίζεται στον ηλεκτρισμό και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
Ή άλλη ή καθόλου.
Όταν τους βάζω να κάνουν ταξίδια στο σύμπαν, αγαπημένος τους σταθμός είναι ένας πλανήτης όπου δεν υπάρχει τεχνολογία, ηλεκτρισμός και τα παρόμοια. Οι κάτοικοι ζουν όπως στην αρχαία Ελλάδα ή σε άλλες περιοχές, χωρίς επιδρομές και πολέμους βέβαια, αφού έχουν επαφή με τους άλλους, γνωρίζουν τι τεχνολογίες υπάρχουν, είναι συνειδητά εκεί και όχι κάποιο είδος με νόηση που δεν μπορεί να διαφύγει του πλανήτη του. Φυσικά μπορεί να γίνει εκκένωση σε περίπτωση ανάγκης.
Μου κάνει εντύπωση που δεν μου αρέσει καθόλου η τεχνολογία που βασίζεται στον ηλεκτρισμό και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
Ή άλλη ή καθόλου.
Πολύ πρωτότυπη ιστορία και ιδιαίτερα ενδιαφέρον σενάριο!Antares έγραψε: ↑21 Αύγ 2019, 16:55Πάντως σε ένα διήγημα που είχα ξεκινήσει να γράφω, περιγράφω έναν πλανήτη με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία, διαφορετική όμως από αυτή της Γης, αφού αφήνει την φύση και τους κατοίκους εκεί σχεδόν ανεπηρέαστους.
Ή άλλη ή καθόλου.
Μακάρι να το ολοκληρώσεις και να εκδοθεί,θα είμαι από τους πρώτους που θα τ`αγοράσω.
Να το δημοσιευσεις και εδω το διηγημα σου όταν με το καλό το τελειώσεις.Antares έγραψε: ↑21 Αύγ 2019, 16:55Πάντως σε ένα διήγημα που είχα ξεκινήσει να γράφω, περιγράφω έναν πλανήτη με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία, διαφορετική όμως από αυτή της Γης, αφού αφήνει την φύση και τους κατοίκους εκεί σχεδόν ανεπηρέαστους.
Ή άλλη ή καθόλου.
Ουτε εμενα μου αρεσει η τεχνολογία του ηλεκτρισμου, αλλά το ίντερνετ παει συννεφο. Ενταξει, απο αναγκη. Εχεις ακουστα την ενεργεια του αιθερα;
"Άχρι καιρού..."
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Η ενέργεια του αιθέρα έχει τρομερό ενδιαφέρον. Εικάζεται ότι μέσω του αιθέρα οι τηλεπαθητικές δονήσεις ταξιδεύουν γρήγορα και με ασφάλεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Άδης των Ιουδαίων και η κρίση των ψυχών
από tanipteros » 18 Δεκ 2024, 03:08 » σε Θρησκειολογία - 13 Απαντήσεις
- 405 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
19 Δεκ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αποσυμβολισμός του μύθου του Ερμαφρόδιτου, η ένωση των ψυχών
από tanipteros » 05 Ιαν 2025, 01:20 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 151 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
05 Ιαν 2025, 01:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση AfD - η τελική λύση για το στεγαστικό;
από Dwarven Blacksmith » 06 Αύγ 2024, 19:18 » σε Διεθνής πολιτική - 69 Απαντήσεις
- 2107 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
01 Σεπ 2024, 13:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην τελική ευθεία για παραίτηση Μητσοτάκη ?
από Unique » 16 Φεβ 2025, 13:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
16 Φεβ 2025, 19:22
-