Σε κόλλησε κι εσένα ε; Δε θα σε πετύχω ρε καριόλη;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 20:23Να δεις πως ο τύπος που σκότωσε μάνα και γιο «για μια θέση πάρκινγκ» δεν είχε δώσει δικαιώματα στην γειτονιά, και γενικά ήταν καλός και ήσυχος άνθρωπος.
Άγριο έγκλημα στην Καβάλα (δι' ασήμαντον αφορμήν)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Άγριο έγκλημα στην Καβάλα (δι' ασήμαντον αφορμήν)
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
30 χρόνια ΠΑΣΟΚ διαφωνούν μαζί σου

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ειπες να εχουν ολοι οπλα
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ισχύει αυτό.waldorf έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 17:48Αληθές.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 17:35Έχει χαζέψει ο κοσμος.
Το βλεπουμε καθημερινά.
Αγριοι καυγάδες για το τίποτα,σκοτωμοί.
Και όλοι αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσα μας,οδηγούν και είναι απειλή.
Και χωρίς να έχω καμία πρόθεση ή διάθεση να το πάω οπουδήποτε αλλού,όλοι αυτοί οι αρπαγμένοι είμαστε εμείς δεν είναι ξένοι και δεν είναι εγκληματίες.Είμαστε εμείς.
Ειλικρινά δεν πάω να αποδείξω τίποτα ούτε να αντιπαρατεθώ με κανέναν περί Ελλήνων και ξένων και τα ρέστα,αλλά όλοι αυτοί οι αγριεμένοι στους δρόμους είμαστε εμείς.
Κυκλοφορώ κάθε μέρα στην πόλη μου και σχεδόν όλοι έχουν λυμένο το ζωνάρι τους.Ακόμη και στη γειτονιά μου άνθρωποι που γνωρίζονται "200 χρόνια" δεν θα χάσουν ευκαιρία να μανουριάσουν.Πολύ νομίζεις θέλει η καθημερινή μανούρα να φέρει το κακό;
Θεσσαλονίκη με πάνω από 1 εκ κόσμο και οι καγκουρες και οι βλάκες τρέχουν μέσα στην πόλη λες και βρίσκονται σε πίστα.
Για ψύλου πήδημα πέφτουν καντήλια με μάνες,σπίτια χριστοπαναγίες.
Βάζω και τον εαυτό μου μέσα,όχι στο τρέξιμο αλλά στα καντηλια.
Πολλές φορές μου χει ερθει να κατέβω σε διάφορους ψευτονταήδες,αλλά επικρατεί η λογική και φευγω.
Παραδείγματα αμέτρητα,δυστυχώς.
Στη φώτο που είδα ήταν νταλίκα. Δεν ξέρω αν είναι όντως πανω απο 3.5 τόνους αλλά είναι πολύ πιθανο.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 20:10που λεει οτι ηταν φορτηγο πανω απο 3.5 τοννους;foscilis έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 17:52Στις κατοικημένες περιοχές απαγορεύεται η στάθμευση φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους πάνω από 3,5 τόνους, λεωφορείων, μηχανημάτων έργων, αγροτικών μηχανημάτων, ρυμουλκούμενων, τροχόσπιτων και σκαφών, πέρα από 24 συνεχείς ώρες.
Πόσες φορές μπορεί να παρκάρει κάποιος τη φορτηγάκλα του στη μούρη σου επειδή τσιγκουνεύεται να νοικιάσει θέση στάθμευσης ή βαριέται ο κώλος του να μετακινηθεί από εκεί μέχρι το σπίτι του; Μπροστά στο οποίο παρεμπιπτόντως ΔΕΝ παρκάρει;
That said προφανώς ο θύτης έπρεπε να είχε φωνάξει τους μπάτσους αντί να εκτελέσει 2 άτομα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Διπλό φονικό στη Χρυσούπολη κι όλοι ξέρανε λέει ότι είναι ψυχοπαθής ο δράστης.
Μποϊκοτάζ στους κουραμπιέδες Νέας Καρβάλης και στους Αμμόλοφους Καβάλας τώρα.
ΥΓ..

Μποϊκοτάζ στους κουραμπιέδες Νέας Καρβάλης και στους Αμμόλοφους Καβάλας τώρα.
ΥΓ..
SpoilerShow
Καριολης δεν ξερω εαν ειμαι (..... λενε οτι ειμαι καλο παιδι) αλλα μαλακας δεν ειμαι να με πετυχεις !Στύγιος έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 20:26Σε κόλλησε κι εσένα ε; Δε θα σε πετύχω ρε καριόλη;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 20:23Να δεις πως ο τύπος που σκότωσε μάνα και γιο «για μια θέση πάρκινγκ» δεν είχε δώσει δικαιώματα στην γειτονιά, και γενικά ήταν καλός και ήσυχος άνθρωπος.

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
ναι, ειδα κι εγω τη φωτο, εχεις δικιο, μεγαλο ηταν.foscilis έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 21:41Στη φώτο που είδα ήταν νταλίκα. Δεν ξέρω αν είναι όντως πανω απο 3.5 τόνους αλλά είναι πολύ πιθανο.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 20:10που λεει οτι ηταν φορτηγο πανω απο 3.5 τοννους;foscilis έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 17:52Στις κατοικημένες περιοχές απαγορεύεται η στάθμευση φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους πάνω από 3,5 τόνους, λεωφορείων, μηχανημάτων έργων, αγροτικών μηχανημάτων, ρυμουλκούμενων, τροχόσπιτων και σκαφών, πέρα από 24 συνεχείς ώρες.
Πόσες φορές μπορεί να παρκάρει κάποιος τη φορτηγάκλα του στη μούρη σου επειδή τσιγκουνεύεται να νοικιάσει θέση στάθμευσης ή βαριέται ο κώλος του να μετακινηθεί από εκεί μέχρι το σπίτι του; Μπροστά στο οποίο παρεμπιπτόντως ΔΕΝ παρκάρει;
That said προφανώς ο θύτης έπρεπε να είχε φωνάξει τους μπάτσους αντί να εκτελέσει 2 άτομα.
εντωμεταξυ με παρομοιο τροπο παρκαρει μια παρομοια νταλικα διπλα στο σπιτι μου, αδυνατω να καταλαβω τι το ενοχλητικο εχει και γιατι θαπρεπε να τονε μπουμπουνησω με την καραμπινα.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
"Να οπλοφορούν όλοι"
Τάδε έφη Χαΐνης.
Τάδε έφη Χαΐνης.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Πανω απο 10 τ ειναι αυτοfoscilis έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 21:41Στη φώτο που είδα ήταν νταλίκα. Δεν ξέρω αν είναι όντως πανω απο 3.5 τόνους αλλά είναι πολύ πιθανο.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 20:10που λεει οτι ηταν φορτηγο πανω απο 3.5 τοννους;foscilis έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 17:52Στις κατοικημένες περιοχές απαγορεύεται η στάθμευση φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους πάνω από 3,5 τόνους, λεωφορείων, μηχανημάτων έργων, αγροτικών μηχανημάτων, ρυμουλκούμενων, τροχόσπιτων και σκαφών, πέρα από 24 συνεχείς ώρες.
Και μην λετε μεγαλα λογια
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Στύγιος έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 20:26Σε κόλλησε κι εσένα ε; Δε θα σε πετύχω ρε καριόλη;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 20:23Να δεις πως ο τύπος που σκότωσε μάνα και γιο «για μια θέση πάρκινγκ» δεν είχε δώσει δικαιώματα στην γειτονιά, και γενικά ήταν καλός και ήσυχος άνθρωπος.

Κρίμα για τις ζωές που χάθηκαν. Ωστόσο το θέμα του παρκαρίσματος δεν είναι τόσο ασήμαντο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δικαιολογείται η δολοφονία με οποιονδήποτε τρόπο. Γενικά σε τέτοια περιστατικά δεν είναι η μία φορά που κάποιος βάζει το αυτοκίνητό του κάπου και προκαλείται διαπληκτισμός. Είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι μετά από συνεχή περιστατικά.
Έχουμε και στην γειτονιά ένα καλόπαιδο με 3-4 οχήματα που επειδή δεν έχει τι να τα κάνει τα παρκάρει μπροστά στις εισόδους άλλων και τα αφήνει για μήνες δυσκολεύοντάς τους τη ζωή. Δεν είναι τόσο απλό το θέμα.
Έχουμε και στην γειτονιά ένα καλόπαιδο με 3-4 οχήματα που επειδή δεν έχει τι να τα κάνει τα παρκάρει μπροστά στις εισόδους άλλων και τα αφήνει για μήνες δυσκολεύοντάς τους τη ζωή. Δεν είναι τόσο απλό το θέμα.
αν απαγορευεται το παρκαρισμα εκει, καλεις αστυνομια. αν επιτρεπεται, καλα ξηγιεται και τα παρκαρει, και οποιος δεν του αρεσει, ξυδι.ST48410 έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 09:20Κρίμα για τις ζωές που χάθηκαν. Ωστόσο το θέμα του παρκαρίσματος δεν είναι τόσο ασήμαντο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δικαιολογείται η δολοφονία με οποιονδήποτε τρόπο. Γενικά σε τέτοια περιστατικά δεν είναι η μία φορά που κάποιος βάζει το αυτοκίνητό του κάπου και προκαλείται διαπληκτισμός. Είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι μετά από συνεχή περιστατικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δε ξέρω λέει. Τρεισήμισι τόνους είναι τα βανάκια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Νομίζω ότι ο νόμος απαγορεύει το παρκάρισμα πέραν ενός χρονικού ορίου κάποιων ημερών. Καλείς το δήμο, του αφήνει χαρτί, αν δεν το μετακινήσει σε χ μέρες, έρχονται και το παίρνουν κλπ κλπ. Αν το μετακινήσει και βάλει το άλλο, φτου και απ΄την αρχή. Γενικά ο τύπος όποτε κινήσει ένα όχημα φροντίζει να φέρει τη νύχτα ένα άλλο, να κρατάει τη θέση.Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 09:27αν απαγορευεται το παρκαρισμα εκει, καλεις αστυνομια. αν επιτρεπεται, καλα ξηγιεται και τα παρκαρει, και οποιος δεν του αρεσει, ξυδι.ST48410 έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 09:20Κρίμα για τις ζωές που χάθηκαν. Ωστόσο το θέμα του παρκαρίσματος δεν είναι τόσο ασήμαντο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δικαιολογείται η δολοφονία με οποιονδήποτε τρόπο. Γενικά σε τέτοια περιστατικά δεν είναι η μία φορά που κάποιος βάζει το αυτοκίνητό του κάπου και προκαλείται διαπληκτισμός. Είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι μετά από συνεχή περιστατικά.
Κατά την γνώμη μου δεν είναι θέμα απαγορεύεται - επιτρέπεται μόνο. Είναι πρωτίστως θέμα καλής γειτονίας και κακής αγωγής. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει έλλειψη χώρων στην περιοχή. Σήμερα θα παρκάρω εγώ κοντά στο σπίτι μου, αύριο δεν θα βρω και θα πάω παραπέρα για να παρκάρει ο γείτονας κοκ. Όταν κάποιος συστηματικά καταλαμβάνει θέσεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα τις στερούνται οι υπόλοιποι που πρέπει ας πούμε να κουβαλούν τα ψώνια του σούπερ μάρκετ από το παρακάτω τετράγωνο στα χέρια ή τους γέρους γονείς τους 50-100 μέτρα προς το αυτοκίνητο κάθε φορά που θα τους πάνε στο γιατρό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 24 Αύγ 2019, 10:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Περισσότερες λεπτομέρειες.
Το παρκάρισμα του φορτηγού ήταν μία από τις αφορμές των διαπληκτισμών.
Το παρκάρισμα του φορτηγού ήταν μία από τις αφορμές των διαπληκτισμών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αγριο πεσιμο στην Τζεφ Μοντανα απο εν ενεργεια υπουργο
από Portia » 03 Ιούλ 2023, 19:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 99 Απαντήσεις
- 4558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mel
13 Ιούλ 2023, 12:39
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 1101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
06 Αύγ 2023, 19:11
-
-
Νέα δημοσίευση Το έγκλημα στην Πύλο δε θα ξεχαστεί
από Ληστοσυμμορίτης » 12 Ιουν 2024, 21:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 103 Απαντήσεις
- 2164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
20 Μαρ 2025, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γενοκτονία στην Γαζα: Το χειροτερο εγκλημα απο το 1945
από Στρακαστρουκας » 29 Σεπ 2024, 05:00 » σε Διεθνής πολιτική - 969 Απαντήσεις
- 18024 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας