Άγριο έγκλημα στην Καβάλα (δι' ασήμαντον αφορμήν)

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Άγριο έγκλημα στην Καβάλα (δι' ασήμαντον αφορμήν)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 23 Αύγ 2019, 20:26

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
23 Αύγ 2019, 20:23
Να δεις πως ο τύπος που σκότωσε μάνα και γιο «για μια θέση πάρκινγκ» δεν είχε δώσει δικαιώματα στην γειτονιά, και γενικά ήταν καλός και ήσυχος άνθρωπος.
Σε κόλλησε κι εσένα ε; Δε θα σε πετύχω ρε καριόλη;

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 23 Αύγ 2019, 20:45

perseus έγραψε:
23 Αύγ 2019, 20:13
enterprise-psi έγραψε:
23 Αύγ 2019, 18:18
Σκέψου να επιτρεπόταν να έχουν όλοι όπλα 😅
Σε πληροφορω ολοι θα ηταν πολυ πιο προσεκτικοι
30 χρόνια ΠΑΣΟΚ διαφωνούν μαζί σου :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 23 Αύγ 2019, 20:57

Ειπες να εχουν ολοι οπλα

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 23 Αύγ 2019, 21:22

waldorf έγραψε:
23 Αύγ 2019, 17:48
Λευκός Λύκος έγραψε:
23 Αύγ 2019, 17:35
Έχει χαζέψει ο κοσμος.
Το βλεπουμε καθημερινά.
Αγριοι καυγάδες για το τίποτα,σκοτωμοί.
Και όλοι αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσα μας,οδηγούν και είναι απειλή.
Αληθές.
Και χωρίς να έχω καμία πρόθεση ή διάθεση να το πάω οπουδήποτε αλλού,όλοι αυτοί οι αρπαγμένοι είμαστε εμείς δεν είναι ξένοι και δεν είναι εγκληματίες.Είμαστε εμείς.
Ειλικρινά δεν πάω να αποδείξω τίποτα ούτε να αντιπαρατεθώ με κανέναν περί Ελλήνων και ξένων και τα ρέστα,αλλά όλοι αυτοί οι αγριεμένοι στους δρόμους είμαστε εμείς.
Κυκλοφορώ κάθε μέρα στην πόλη μου και σχεδόν όλοι έχουν λυμένο το ζωνάρι τους.Ακόμη και στη γειτονιά μου άνθρωποι που γνωρίζονται "200 χρόνια" δεν θα χάσουν ευκαιρία να μανουριάσουν.Πολύ νομίζεις θέλει η καθημερινή μανούρα να φέρει το κακό;
Ισχύει αυτό.
Θεσσαλονίκη με πάνω από 1 εκ κόσμο και οι καγκουρες και οι βλάκες τρέχουν μέσα στην πόλη λες και βρίσκονται σε πίστα.
Για ψύλου πήδημα πέφτουν καντήλια με μάνες,σπίτια χριστοπαναγίες.
Βάζω και τον εαυτό μου μέσα,όχι στο τρέξιμο αλλά στα καντηλια.
Πολλές φορές μου χει ερθει να κατέβω σε διάφορους ψευτονταήδες,αλλά επικρατεί η λογική και φευγω.
Παραδείγματα αμέτρητα,δυστυχώς.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 23 Αύγ 2019, 21:41

Ασέβαστος έγραψε:
23 Αύγ 2019, 20:10
foscilis έγραψε:
23 Αύγ 2019, 17:52
Στις κατοικημένες περιοχές απαγορεύεται η στάθμευση φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους πάνω από 3,5 τόνους, λεωφορείων, μηχανημάτων έργων, αγροτικών μηχανημάτων, ρυμουλκούμενων, τροχόσπιτων και σκαφών, πέρα από 24 συνεχείς ώρες.

Πόσες φορές μπορεί να παρκάρει κάποιος τη φορτηγάκλα του στη μούρη σου επειδή τσιγκουνεύεται να νοικιάσει θέση στάθμευσης ή βαριέται ο κώλος του να μετακινηθεί από εκεί μέχρι το σπίτι του; Μπροστά στο οποίο παρεμπιπτόντως ΔΕΝ παρκάρει;

That said προφανώς ο θύτης έπρεπε να είχε φωνάξει τους μπάτσους αντί να εκτελέσει 2 άτομα.
που λεει οτι ηταν φορτηγο πανω απο 3.5 τοννους;
Στη φώτο που είδα ήταν νταλίκα. Δεν ξέρω αν είναι όντως πανω απο 3.5 τόνους αλλά είναι πολύ πιθανο.

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 23 Αύγ 2019, 21:58

Διπλό φονικό στη Χρυσούπολη κι όλοι ξέρανε λέει ότι είναι ψυχοπαθής ο δράστης.
Μποϊκοτάζ στους κουραμπιέδες Νέας Καρβάλης και στους Αμμόλοφους Καβάλας τώρα.

ΥΓ..
SpoilerShow
Στύγιος έγραψε:
23 Αύγ 2019, 20:26
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
Να δεις πως ο τύπος που σκότωσε μάνα και γιο «για μια θέση πάρκινγκ» δεν είχε δώσει δικαιώματα στην γειτονιά, και γενικά ήταν καλός και ήσυχος άνθρωπος.
Καριολης δεν ξερω εαν ειμαι (..... λενε οτι ειμαι καλο παιδι) αλλα μαλακας δεν ειμαι να με πετυχεις ! :102:
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 24 Αύγ 2019, 08:20

foscilis έγραψε:
23 Αύγ 2019, 21:41
Ασέβαστος έγραψε:
foscilis έγραψε:
Στις κατοικημένες περιοχές απαγορεύεται η στάθμευση φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους πάνω από 3,5 τόνους, λεωφορείων, μηχανημάτων έργων, αγροτικών μηχανημάτων, ρυμουλκούμενων, τροχόσπιτων και σκαφών, πέρα από 24 συνεχείς ώρες.

Πόσες φορές μπορεί να παρκάρει κάποιος τη φορτηγάκλα του στη μούρη σου επειδή τσιγκουνεύεται να νοικιάσει θέση στάθμευσης ή βαριέται ο κώλος του να μετακινηθεί από εκεί μέχρι το σπίτι του; Μπροστά στο οποίο παρεμπιπτόντως ΔΕΝ παρκάρει;

That said προφανώς ο θύτης έπρεπε να είχε φωνάξει τους μπάτσους αντί να εκτελέσει 2 άτομα.
Στη φώτο που είδα ήταν νταλίκα. Δεν ξέρω αν είναι όντως πανω απο 3.5 τόνους αλλά είναι πολύ πιθανο.
ναι, ειδα κι εγω τη φωτο, εχεις δικιο, μεγαλο ηταν.

εντωμεταξυ με παρομοιο τροπο παρκαρει μια παρομοια νταλικα διπλα στο σπιτι μου, αδυνατω να καταλαβω τι το ενοχλητικο εχει και γιατι θαπρεπε να τονε μπουμπουνησω με την καραμπινα. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 24 Αύγ 2019, 08:28

"Να οπλοφορούν όλοι"
Τάδε έφη Χαΐνης.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 24 Αύγ 2019, 08:42

foscilis έγραψε:
23 Αύγ 2019, 21:41
Ασέβαστος έγραψε:
foscilis έγραψε:

Πανω απο 10 τ ειναι αυτο

Και μην λετε μεγαλα λογια

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 24 Αύγ 2019, 09:12

Στύγιος έγραψε:
23 Αύγ 2019, 20:26
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
:smt005:

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 24 Αύγ 2019, 09:20

Κρίμα για τις ζωές που χάθηκαν. Ωστόσο το θέμα του παρκαρίσματος δεν είναι τόσο ασήμαντο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δικαιολογείται η δολοφονία με οποιονδήποτε τρόπο. Γενικά σε τέτοια περιστατικά δεν είναι η μία φορά που κάποιος βάζει το αυτοκίνητό του κάπου και προκαλείται διαπληκτισμός. Είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι μετά από συνεχή περιστατικά.
Έχουμε και στην γειτονιά ένα καλόπαιδο με 3-4 οχήματα που επειδή δεν έχει τι να τα κάνει τα παρκάρει μπροστά στις εισόδους άλλων και τα αφήνει για μήνες δυσκολεύοντάς τους τη ζωή. Δεν είναι τόσο απλό το θέμα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 24 Αύγ 2019, 09:27

ST48410 έγραψε:
24 Αύγ 2019, 09:20
Κρίμα για τις ζωές που χάθηκαν. Ωστόσο το θέμα του παρκαρίσματος δεν είναι τόσο ασήμαντο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δικαιολογείται η δολοφονία με οποιονδήποτε τρόπο. Γενικά σε τέτοια περιστατικά δεν είναι η μία φορά που κάποιος βάζει το αυτοκίνητό του κάπου και προκαλείται διαπληκτισμός. Είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι μετά από συνεχή περιστατικά.
Έχουμε και στην γειτονιά ένα καλόπαιδο με 3-4 οχήματα που επειδή δεν έχει τι να τα κάνει τα παρκάρει μπροστά στις εισόδους άλλων και τα αφήνει για μήνες δυσκολεύοντάς τους τη ζωή. Δεν είναι τόσο απλό το θέμα.
αν απαγορευεται το παρκαρισμα εκει, καλεις αστυνομια. αν επιτρεπεται, καλα ξηγιεται και τα παρκαρει, και οποιος δεν του αρεσει, ξυδι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 24 Αύγ 2019, 09:51

Δε ξέρω λέει. Τρεισήμισι τόνους είναι τα βανάκια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 24 Αύγ 2019, 09:56

Ασέβαστος έγραψε:
24 Αύγ 2019, 09:27
ST48410 έγραψε:
24 Αύγ 2019, 09:20
αν απαγορευεται το παρκαρισμα εκει, καλεις αστυνομια. αν επιτρεπεται, καλα ξηγιεται και τα παρκαρει, και οποιος δεν του αρεσει, ξυδι.
Νομίζω ότι ο νόμος απαγορεύει το παρκάρισμα πέραν ενός χρονικού ορίου κάποιων ημερών. Καλείς το δήμο, του αφήνει χαρτί, αν δεν το μετακινήσει σε χ μέρες, έρχονται και το παίρνουν κλπ κλπ. Αν το μετακινήσει και βάλει το άλλο, φτου και απ΄την αρχή. Γενικά ο τύπος όποτε κινήσει ένα όχημα φροντίζει να φέρει τη νύχτα ένα άλλο, να κρατάει τη θέση.

Κατά την γνώμη μου δεν είναι θέμα απαγορεύεται - επιτρέπεται μόνο. Είναι πρωτίστως θέμα καλής γειτονίας και κακής αγωγής. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει έλλειψη χώρων στην περιοχή. Σήμερα θα παρκάρω εγώ κοντά στο σπίτι μου, αύριο δεν θα βρω και θα πάω παραπέρα για να παρκάρει ο γείτονας κοκ. Όταν κάποιος συστηματικά καταλαμβάνει θέσεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα τις στερούνται οι υπόλοιποι που πρέπει ας πούμε να κουβαλούν τα ψώνια του σούπερ μάρκετ από το παρακάτω τετράγωνο στα χέρια ή τους γέρους γονείς τους 50-100 μέτρα προς το αυτοκίνητο κάθε φορά που θα τους πάνε στο γιατρό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 24 Αύγ 2019, 10:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Αύγ 2019, 09:59

Περισσότερες λεπτομέρειες.

Το παρκάρισμα του φορτηγού ήταν μία από τις αφορμές των διαπληκτισμών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών