Άγριο έγκλημα στην Καβάλα (δι' ασήμαντον αφορμήν)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Άγριο έγκλημα στην Καβάλα (δι' ασήμαντον αφορμήν)
Αυτη τη φορα δεν θα τα δωσω στο παρκινγκ lowlife φιλε μου.
Θα τα δωσω σε σενα μπας και παρεις κανενα ζασταβα.
Θα τα δωσω σε σενα μπας και παρεις κανενα ζασταβα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
foscilis έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 12:52Actually με τον καινούριο ποινικό κώδικα το να καβαλάς πεζοδρόμια τιμωρείται με τουλάχιστον 1 χρόνο φυλάκιση αν σε πιάσουν επ' αυτοφόρω ενώ η χαμηλής αξίας φθορά ξένης περιουσίας τιμωρείται με λίγες ώρες κοινωνικής εργασίας και κανένα από τα δύο δε δικαιολογεί άρση ανωνυμίας οπότε ο Εμπεδοκλής μπορεί να τα ομολογεία ανώνυμα όσο του γουστάρει.enterprise-psi έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 12:23Η καταστροφή της περιουσίας , που ξεδιάντροπα ομολογείς , είναι μεγάλη αλητεία. Φωνάζεις την τροχαία και τον γράφει αμέσως.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:23
Έχω χαρακώσει εγώ αυτοκίνητα και έχω σπάσει καθρέπτες, παρκαρισμένα πάνω σε πεζοδρόμια ή σε γωνίες και ξέρω...
Και φυσικά όχι τίποτα zastava, αλλά οχήματα που ο καθρέπτης αξίζει όσο ένα zastava...
Βέβαια όπως βλέπουμε οι άριστοι Ελ έχουν λίγο αντεστραμμένη ιεράρχηση αξιών σε αυτό το θέμα: μπογιά της μερσεντέ > δικαίωμα των πεζών στην ασφαλή μετακίνηση > δικαίωμα των αναπήρων στη σκέτη μετακίνηση

Συμπερασμα : αν παρκαρετε ζασταβα σε διαβαση ή σε θεση αναπηρων μην ανησυχειτε,οι αναπηροι περνανε απο πανω .
-
-
το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράςunder έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:30lowlifeΕμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:23Το παν είναι να το κάνεις να φανεί σαν ατύχημα ή να το κάνεις κρυφά και χωρίς τυμπανοκορουσίες.
Έχω χαρακώσει εγώ αυτοκίνητα και έχω σπάσει καθρέπτες, παρκαρισμένα πάνω σε πεζοδρόμια ή σε γωνίες και ξέρω...
Και φυσικά όχι τίποτα zastava, αλλά οχήματα που ο καθρέπτης αξίζει όσο ένα zastava...
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Μενα δεν με ενοχλουν οι μερσεντες αλλα πως θα περασει ο φουκαρας ο αναπηρος ;

Lowlife
Καλά έκανε η Sony που απαγόρευσε την χρήση του Spiderman. Να πάει να γαμηθεί η Disney που την έχει δει παντοκρατόρισσα και παρκάρει τις νταλίκες της έξω από τα γλέντια μας.
πως θα ξερει το λογο η και το μερος που του εκαναν τη ζημια;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 12:25Τι λες ρε κακομοίρη; Δεν είναι σκοπός να προβληματίσεις τον άλλον ώστε να ανακαλύψεις την ηλιθιότητα του. Σκοπός είναι να του κάνεις ζημιά γρήγορα, να ξέρει το λόγο που του την έκαναν αλλά να μην ξέρει ποιος του την έκανε. Να τον κάνεις να αισθανθεί ότι έτσι και ξαναπαρκάρει παράνομα ο δικαστής Ντρέιντ μπορεί να είναι ο καθένας γύρω του.
Εγώ θα σας τα μάθω όλα; Ούτε τα βασικά δεν ξέρετε...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Έχω μερσεντές αλλά δεν είμαι σε φάση να ξοδέψω 3 ευρώ για πάρκινγκ.under έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 13:13Μενα δεν με ενοχλουν οι μερσεντες αλλα πως θα περασει ο φουκαρας ο αναπηρος ;
Lowlife
Αλήθεια, πόσα μάζεψες σε αυτό το νήμα; Το έβγαλες το τρίευρο που χρειάζεσαι;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτό ήθελα να του γράψω. Νομοτελειακά θα γίνει η στραβή και θα τον λέμε πολυτραυματία που ρουφάει σούπα με καλαμάκιOtto Weininger έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 12:50Αν σε πάρει κανείς χαμπάρι και βάλεις και στις τσέπες, να σε δω τι θα λες μετά στον γιατρό που θα σε ράβει.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ρε μαλακα αναπηρε,δεν τον βλεπεις τον ανθρωπο οτι εχει ζασταβα ; Που να βρει 3 ευρω για παρκινγκ ; Περιμενε μια ωριτσα να τελειωσει τον καφε του,να διαβασει την αθλητικη του και περνας.
Lowlife
Lowlife
-
Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:18πολυ με διασκεδαζουν αυτοι οι "αλλοι τροποι" επιβολης της μη-νομιμοτητας, των αγραφων κανονων που βγαζει καθενας απο την κουτρα του.stergiosbik έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 10:43
Δεν ειναι ακριβως ετσι.
Ναι μεν εχει καθε δικαιωμα να παρκαρει οπου θελει αλλα υπαρχουν και καποιοι αγραφοι κανονες οπως ο σεβασμος.
Το να εχεις 3-4 αυτοκινητα και να τα βαζεις μπροστα στο σπιτι του αλλου και ο αλλος να μην μπορει να παρκαρει το δικο του ειναι γαιδουριά.
Ναι, θα το καταλαβαινα να βαλεις ενα δικο σου και δεν θα 'λεγα τιποτα.Αλλα να παρκαρεις και τα 4 κι εγω να ψαχνω σαν μαλακας 10 ωρες δεν θα το δεχομουν.
Θα σου το λεγα ομορφα κι ευγενικα μια φορα.Αν το παιρνες χαμπαρι οκ.
Αν το συνεχιζες θα επαιρνες το μηνυμα αλλιως.
Εγω εχω στην ιδια πολυκατοικια μια γαιδουρα που παρκαρει παντα με τετοιο τροπο που καταστρεφει 3 θεσεις σταθμευσης στον δρομο ακριβως απο κατω.
Ξερεις,αφηνει κενα τοσο οσο ωστε να μην μπορεις να βαλεις οριακα αλλο αμαξι.
Την επιασα μια φορα και της εξηγησα πολυ ευγενικα οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανει.
Μ' εγραψε στο μουνι της.
Ε, το πηρε το μηνυμα με αλλο τροπο και τωρα ειναι κυρια.
ειδικα στην περιπτωση που αυτο γινεται σε καποιον που ειναι ψηλοτερα στην τροφικη αλυσιδα, και μπορει να αντιδρασει και αυτος, ειτε με το νομο, ειτε με τον ιδιο τροπο.
με απλα λογια, αμα γραντζουνισεις το αυτοκινητο καποιου επειδη δεν σου αρεσει εκει που παρκαρε νομιμα, πολυ διασκεδαστικο θα ειναι να αντιδρασει καιγοντας ολοσχερως το δικο σου, γραντζουνιζοντας το μαγουλο σου με τη φαλτσετα, η απλως καρφώνοντας στην πολεοδομια τις παραβασεις του σπιτιου σου. αναλοα με τον τομεα στον οποιο ειναι ανωτερος σου.
Τετοιες μαγκιες δεν εχω κανει ποτε αγαπητε και ουτε προκειται να κανω.
Κωλοπαιδο δεν υπηρξα ποτε.
Υπαρχουν και αλλοι τροποι νομιμοτατοι αλλά πολυ πιο γαιδουρινοι απο τον δικο της.
Και μαλιστα εγιναν εντελως απροκαλυπτα και πολυ προκλητικα μπροστα της.
Φυσικα οταν τολμησε να μου παραπονεθει της ειπα πολυ απλα οτι οταν αποφασισει αυτη να συμμορφωθει τοτε θα συμμορφωθω κι εγω.
Απο τοτε εστρωσε χαρακτηρα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
foscilis έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 12:49ναι τα έχει καταφέρει τόσο καλύτερα που παρκάρει τη Μερσεντέ στη ράμπα των αναπήρων επειδή αν τον γυρίσεις ανάποδα δεν πρόκειται να πέσουν δυόμισυ ευρώ σε ψιλά για μια πληρωμένη θέση πάρκινγκ.under έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 12:26Το προβλημα του οπως ομολογει δεν ειναι η παραβαση.Το προβλημα του ειναι οτι ο αλλος τα εχει καταφερει καλυτερα στη ζωη του.enterprise-psi έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 12:23
Η καταστροφή της περιουσίας , που ξεδιάντροπα ομολογείς , είναι μεγάλη αλητεία. Φωνάζεις την τροχαία και τον γράφει αμέσως.
ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
σωστη αντιμετωπιση.stergiosbik έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 13:20
Τετοιες μαγκιες δεν εχω κανει ποτε αγαπητε και ουτε προκειται να κανω.
Κωλοπαιδο δεν υπηρξα ποτε.
Υπαρχουν και αλλοι τροποι νομιμοτατοι αλλά πολυ πιο γαιδουρινοι απο τον δικο της.
Και μαλιστα εγιναν εντελως απροκαλυπτα και πολυ προκλητικα μπροστα της.
Φυσικα οταν τολμησε να μου παραπονεθει της ειπα πολυ απλα οτι οταν αποφασισει αυτη να συμμορφωθει τοτε θα συμμορφωθω κι εγω.
Απο τοτε εστρωσε χαρακτηρα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αγριο πεσιμο στην Τζεφ Μοντανα απο εν ενεργεια υπουργο
από Portia » 03 Ιούλ 2023, 19:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 99 Απαντήσεις
- 4483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mel
13 Ιούλ 2023, 12:39
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 1101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
06 Αύγ 2023, 19:11
-
-
Νέα δημοσίευση Το έγκλημα στην Πύλο δε θα ξεχαστεί
από Ληστοσυμμορίτης » 12 Ιουν 2024, 21:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 103 Απαντήσεις
- 2163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
20 Μαρ 2025, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γενοκτονία στην Γαζα: Το χειροτερο εγκλημα απο το 1945
από Στρακαστρουκας » 29 Σεπ 2024, 05:00 » σε Διεθνής πολιτική - 966 Απαντήσεις
- 17948 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis