Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
Χέλι, ΄ντροπή σε σένα που θες να του αρπάξουν το παιδί αδιαφορώντας για το ίδιο το παιδί, γιατί σου εβρισε τον Δημαρχο ξαναλέω, το παιδί τέθηκε σε κίνδυνο με τον ίδιο τρόπο που τίθεται το παιδί που ζει σε σπίτι που δεν έχει όλες τις γωνίες καλυμμένες. Αν ηταν καλυμμένες το παιδί δε θα χτυπούσε. Εγώ υπερβάλλω για να σου δείξω ότι λες μαλακίες. Εσύ απλώς λες σκατόψυχες μαλακίες
Σε αυτό το σημείο μια παράκληση παιδιά. Η Ίφιδα αν τελικά δεν είναι ωραίο γκομενάκι να πιει επειγόντως όλο τον καφέ της και ο Χέλλης να τον κόψει, μαχαίρι.shrike έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 10:46Χέλη, με τα περισσότερα από αυτά που λες συμφωνώ, με κάποια όχι και τόσο, με το μπολνταρισμένο καθόλου.hellegennes έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 10:42Ναι, είπες κι άλλες παπαριές. Είναι το ίδιο να σκοντάψει το παιδί σου με το να το εκθέτεις σε θανάσιμο κίνδυνο. Είναι το ίδιο να χτυπήσει σε κάποια γωνία του σπιτιού σου με το να το εκθέτεις σε θανάσιμο κίνδυνο.
Και κάτι άλλο. Είπες ότι ο γονιός θα αγωνιά τώρα μην του πάρουν το παιδί. Ο αληθινός, ο φυσιολογικός γονιός, θα αγωνιούσε την στιγμή της συμπλοκής μην πάθει τίποτα το παιδί του. Με το που θα έβλεπε πανικό, το πρώτο του μέλημα θα ήταν να προστατέψει το παιδί του, η πρώτη του σκέψη θα ήταν «ωχ, εδώ γίνεται χαμός, καλύτερα να την κάνουμε», όχι να χωθεί για να βγάλει το μίσος του.
Αν αγωνιά τώρα μην του πάρουν το παιδί, αυτό τον κάνει χειρότερο γονιό. Γιατί ο γονιός νοιάζεται για το πώς θα μεγαλώσει το παιδί του καλύτερα, όχι ποιος θα έχει την ιδιοκτησία του, λες και είναι αντικείμενο. Δηλαδή και πάλι τον εαυτό του θα σκέφτεται αν σκέφτεται έτσι.
Εσύ βέβαια επιμένεις να λες ότι όλο αυτό γίνεται γιατί έβρισε τον δήμαρχο, επειδή αυτό σε συμφέρει να λες. Ντροπή σου.
Και ναι, ξέρω ότι θα ακουστεί κλισέ, αλλά αν είχες παιδιά αυτό δεν θα το έλεγες με τίποτα. Αν το καλοσκεφτείς, είπες μεγάλη παπαριά και μάλιστα με μορφή "κανόνα"...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Μαυροβασίλης
tfw οι φιλελέδες βγαίνουν από τη ντουλάπα φιλελεφτ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ναι, είσαι μισογύνης search.php?keywords=%CE%B3%CE%BA%CE%BF% ... E%BA%CE%B9
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Όχι, μπορεί να τρώνε όμως οι άλλοι. Έτσι τούς κόβω.enaon έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 10:44ποιο θανάσιμο κίνδυνο ρε χέλη, τρώει παιδιά ο μπουτάρης;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 10:43Ναι, είπες κι άλλες παπαριές. Είναι το ίδιο να σκοντάψει το παιδί σου με το να το εκθέτεις σε θανάσιμο κίνδυνο. Είναι το ίδιο να χτυπήσει σε κάποια γωνία του σπιτιού σου με το να το εκθέτεις σε θανάσιμο κίνδυνο.
Πέρα απ' την πλάκα, σε μια συμπλοκή που πέφτει ξύλο, δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Φροντίζεις να μένεις μακριά από επεισόδια, ακόμα δηλαδή κι αν δεν έχεις παιδιά. Κοινή λογική είναι. Αν το παιδί του πάθαινε κάτι, ξέρεις ποιος θα θεωρούνταν νομικά υπαίτιος; Ναι, ο ίδιος.
Ξαναλέω βέβαια ότι η αφαίρεση επιμέλειας είναι το ύστατο μέτρο κι αυτό με γνώμονα την ψυχική και φυσική υγεία του παιδιού, όχι του γονιού. Αλλά σίγουρα χρειάζεται πρόστιμο και συνεχή παρακολούθηση από κοινωνικό λειτουργό. Αυτό είπα πιο πίσω κι αυτό επαναλαμβάνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τι σε κάνει να αισθάνεσαι έτσι; μοιράσου.
.
.
Ζηλεύεις πίνκυ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 10:57Ναι, είσαι μισογύνης search.php?keywords=%CE%B3%CE%BA%CE%BF% ... E%BA%CE%B9
Ζηλεύεις ρε μλκ;
λολ.
.
.
τότε, άν έχεις δίκιο, αν όλοι το ήξεραν ότι θα γίνει αυτό ίσως, και ήταν επικίνδυνο να ειναι εκεί παιδιά, να γίνει μήνυση στον μπουτάρη που πήγε.hellegennes έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 10:57Όχι, μπορεί να τρώνε όμως οι άλλοι. Έτσι τούς κόβω.enaon έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 10:44ποιο θανάσιμο κίνδυνο ρε χέλη, τρώει παιδιά ο μπουτάρης;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 10:43Ναι, είπες κι άλλες παπαριές. Είναι το ίδιο να σκοντάψει το παιδί σου με το να το εκθέτεις σε θανάσιμο κίνδυνο. Είναι το ίδιο να χτυπήσει σε κάποια γωνία του σπιτιού σου με το να το εκθέτεις σε θανάσιμο κίνδυνο.
Πέρα απ' την πλάκα, σε μια συμπλοκή που πέφτει ξύλο, δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Φροντίζεις να μένεις μακριά από επεισόδια, ακόμα δηλαδή κι αν δεν έχεις παιδιά. Κοινή λογική είναι. Αν το παιδί του πάθαινε κάτι, ξέρεις ποιος θα θεωρούνταν νομικά υπαίτιος; Ναι, ο ίδιος.
Ξαναλέω βέβαια ότι η αφαίρεση επιμέλειας είναι το ύστατο μέτρο κι αυτό με γνώμονα την ψυχική και φυσική υγεία του παιδιού, όχι του γονιού. Αλλά σίγουρα χρειάζεται πρόστιμο και συνεχή παρακολούθηση από κοινωνικό λειτουργό. Αυτό είπα πιο πίσω κι αυτό επαναλαμβάνω.
Τα έλεγε ο γουάιλν ρεμπελ πρίν, και τον δούλευα. Αλλά αν τα πιστεύεις, τότε ο μπουτάρης δεν είναι ηλίθιος, έβαλε την ζωή των παιδιών σε κίνδυνο, να τιμωρηθεί.
- hellegennes
Πίπες σκαλιστές. Κανένα παιδί ποτέ δεν πέθανε γιατί χτύπησε σε μια γωνία τραπεζιού. Αντιθέτως, σε συμπλοκές πεθαίνουν στ' αλήθεια άτομα. Επίσης μάθε να ξεχωρίζεις το ατύχημα από την συνειδητή ή ασυνείδητη ΑΜΕΣΗ έκθεση σε κίνδυνο.Ίφιδα έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 10:47Χέλι, ΄ντροπή σε σένα που θες να του αρπάξουν το παιδί αδιαφορώντας για το ίδιο το παιδί, γιατί σου εβρισε τον Δημαρχο ξαναλέω, το παιδί τέθηκε σε κίνδυνο με τον ίδιο τρόπο που τίθεται το παιδί που ζει σε σπίτι που δεν έχει όλες τις γωνίες καλυμμένες. Αν ηταν καλυμμένες το παιδί δε θα χτυπούσε. Εγώ υπερβάλλω για να σου δείξω ότι λες μαλακίες. Εσύ απλώς λες σκατόψυχες μαλακίες
Το ίδιο ακριβώς θα έλεγα. Το παιδί δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, ανήκει στον εαυτό του.shrike έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 10:46Χέλη, με τα περισσότερα από αυτά που λες συμφωνώ, με κάποια όχι και τόσο, με το μπολνταρισμένο καθόλου.
Και ναι, ξέρω ότι θα ακουστεί κλισέ, αλλά αν είχες παιδιά αυτό δεν θα το έλεγες με τίποτα. Αν το καλοσκεφτείς, είπες μεγάλη παπαριά και μάλιστα με μορφή "κανόνα"...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
lolwut?sys3x έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 10:59Ζηλεύεις πίνκυ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 10:57Ναι, είσαι μισογύνης search.php?keywords=%CE%B3%CE%BA%CE%BF% ... E%BA%CE%B9
Ζηλεύεις ρε μλκ;
λολ.

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Μαυροβασίλης
μοιράζομαι πως αισθάνομαι δικαιωμένος, έχω καταγγείλει πολλάκις την κρυφοκόμμυ ατζέντα των fileledew
στην ουσία χέλη αυτό. Στους τύπους, που μετράνε, κάπου ανήκει.hellegennes έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 11:04Το ίδιο ακριβώς θα έλεγα. Το παιδί δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, ανήκει στον εαυτό του.
Χμμ, ωραία φέτα αυτό ρε, φτύνεις και τα κουκούτσια μετά;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 11:04lolwut?sys3x έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 10:59Ζηλεύεις πίνκυ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 10:57Ναι, είσαι μισογύνης search.php?keywords=%CE%B3%CE%BA%CE%BF% ... E%BA%CE%B9
Ζηλεύεις ρε μλκ;
λολ.φάση ενήλικας που σκαλίζει τη μύτη του και τρώει αυτό που βρίσκει μέσα ρωτώντας την ίδια ερώτηση

.
.
- Μαυροβασίλης
πάει και στο μουσείο, βέβαια, αλλά αφού εκθειάζομε τις αστικές καταβολές
Ο Τσίπρας κάνει γλύκες (νοχομο) στον Μπουτάρη
Ο Τσίπρας κάνει γλύκες (νοχομο) στον Μπουτάρη
- hellegennes
Νομικά ανήκει στον εαυτό του, σύμφωνα με το σύνταγμα. Την κηδεμονία του έχει αυτοδίκαια η βιολογική μητέρα και ο βιολογικός πατέρας (αν είναι παντρεμένοι). Αλλά την νομική επιμέλεια έχει το κράτος και μπορεί να την αφαιρέσει ανά πάσα στιγμή και να την δώσει σε όποιον κρίνει.enaon έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 11:07στην ουσία χέλη αυτό. Στους τύπους, που μετράνε, κάπου ανήκει.hellegennes έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 11:04Το ίδιο ακριβώς θα έλεγα. Το παιδί δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, ανήκει στον εαυτό του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστες επιτέθηκαν στον υ. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ
από Ληστοσυμμορίτης » 05 Οκτ 2023, 13:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
08 Οκτ 2023, 04:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κι όμως η φώτο είναι από την κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη
από Μαδουραίος » 12 Νοέμ 2024, 23:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 946 Προβολές
-