Μίλησε η φαν του Λιακό! Ποιανού; Του Λιακό!Natasha έγραψε: ↑02 Σεπ 2019, 20:09Δεν καταλαβαίνουν Ανταρες, πιθανότατα καποια αίσθηση τους λείπει ή καποιο είδος νοημοσυνης.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Μίλησε η φαν του Λιακό! Ποιανού; Του Λιακό!Natasha έγραψε: ↑02 Σεπ 2019, 20:09Δεν καταλαβαίνουν Ανταρες, πιθανότατα καποια αίσθηση τους λείπει ή καποιο είδος νοημοσυνης.
Υστερα λες τί τους λειπει. Αμα δεν καταλαβαίνετε ότι είναι θεόσταλτος και ότι για καποιο λόγο δίνει ολη αυτην την γνωση, εγω φταίω μετα που λεω ότι σας λείπει νοημοσυνη;
Απατεώνας είναι, σαν τον Βέλο και τον Σώρα, μόνο που είναι αρκετά έξυπνος να κινείται εντός του νόμου!
Καλα λεω ότι μονο τα γεγονότα θα τον δικαιωσουν και αυτον και εμας που τον πιστευουμε. Δεν βλέπω αλλο τρόπο.
Είναι υπόλογος σε όσους έγιναν πιστοί του με το στανιό, με την βάπτιση δηλαδή και τώρα το ψάχνουν να δουν αν θέλουν να πιστεύουν σε έναν Θεό που τους θέλει σαν τους κατσικο****δες της μέσης Ανατολής, τους πρώτους πιστούς του δηλαδή.Parrot έγραψε: ↑02 Σεπ 2019, 20:17Το σωστό ερώτημα εδώ δεν είναι αν έκαναν καλά.
Ή αν κάνει καλά όποιος σκοτώνει ή οτιδήποτε άλλο.
Το ερώτημα που θα είχε βάση θα ήταν, γιατί ο Θεός επέτρεψε να συμβούν αυτά.
Και μια πρόχειρη απάντηση είναι γιατί είναι Θεός και έτσι γουστάρει. Δεν είναι υπόλογος σε κάποιον.
Δηλαδή ήθελε να παιδεύσει την Μυρτώ, την οικογένειά της και την οικογένειά του Νικόλα.Parrot έγραψε: ↑02 Σεπ 2019, 20:17Όμως, μια πιο συνετή απάντηση δόθηκε ήδη:Parrot έγραψε: ↑02 Σεπ 2019, 02:17(....)
Ενώ ο γέροντας προσευχόταν με δάκρυα, κατέβηκε ο Άγγελος Κυρίου και του είπε:
- Μη λυπάσαι, γέροντα, ούτε να σου κακοφαίνεται και να νομίζεις ότι όλα αυτά γίνονται τάχα χωρίς θέλημα Θεού. Αλλά άπ' αυτά πού συμβαίνουν, άλλα γίνονται κατά παραχώρηση, άλλα για παίδευση κι άλλα κατά οικονομία.
(....)
Λοιπόν, πού, σε ποια περίπτωση, βλέπεις να ήταν άδικος ή σκληρός και άπονος ο Θεός; Γι’ αυτό στο εξής να μην πολυεξετάζεις τις κρίσεις του Θεού, γιατί Εκείνος τις κάνει δίκαια και όπως ξέρει, ενώ εσύ τις περνάς για άδικες. Γνώριζε επίσης ότι και πολλά άλλα γίνονται στον κόσμο με το θέλημα του Θεού για λόγους που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Κι έτσι το σωστό είναι να λέει ο καθένας: «Δίκαιος ει Κύριε, και ευθείαι αι κρίσεις σου.» (Ψαλμ. ΡΙΗ, 137).
Άγνωσται αλλά μαλακισμέναι, το δίχως άλλο. Φαντάζομαι έτσι θα αισθάνονται όσες γυναίκες βιάστηκαν, λιθοβολήθηκαν, κλείστηκαν σε υπόγεια όμηροι όλην τους την ζωή, με καθημερινό βιασμό, βασανιστήρια και την απόλυτη μιζέρια.
Αγνή χριστιανική αγάπη!
Για να πεισθω όμως ότι είναι ο Θεός μου πρέπει να ξέρω γιατί υπαρχει αυτή η παράνοια.
Στον μέλλοντα αιώνα, όλα αυτά, είτε καλά (π.χ. ευχάριστες στιγμές της ζωής μας) είτε κακά (π.χ. δυσάρεστες στιγμές κλπ.) θα διαγραφούν απ' τα βιβλία της ζωής. Οπότε τίποτ' απ' όλα αυτά δεν θα έχει κανένα νόημα, εκτός απ' το σε ποιά κατάσταση θα βρισκόμαστε εμείς. Γι' αυτό, ο Θεός που ξέρει, οικονομεί για όλους μας.hellegennes έγραψε: ↑02 Σεπ 2019, 20:46Άγνωσται αλλά μαλακισμέναι, το δίχως άλλο. Φαντάζομαι έτσι θα αισθάνονται όσες γυναίκες βιάστηκαν, λιθοβολήθηκαν, κλείστηκαν σε υπόγεια όμηροι όλην τους την ζωή, με καθημερινό βιασμό, βασανιστήρια και την απόλυτη μιζέρια.
Δεν είναι παράνοια. Ολοι μας είμαστε βουτηγμένοι μέσα στην αμαρτία. Ο Θεός επιτρέπει συνεχώς να πέφτουμε ολοένα και πιο βαθειά στις αμαρτίες μέχρι να λυγίσει η ψυχή μας και μεταμεληθούμε. Ο Θεός θέλει όλους τους ανθρώπους στην Βασιλεία Του, αλλά με μια προϋπόθεση:
Κάποια στιγμή της ζωής μου, μια περίεργη διάγνωση ήθελε διερεύνηση και είχα κάνει μια λίστα με τα πράγματα που θέλω να κάνω πριν πεθάνω.stergiosbik έγραψε: ↑02 Σεπ 2019, 10:00Γενικη διαπιστωση.
Οσοι το παιζουν αθεοι,οταν παρουσιαζεται μια τρομακτικη δυσκολια(συνηθως οταν εχει να κανει με την υγεια),τοτε φτανει το σκατο στην καλτσα και αρχιζουν τα παρακαλια προς τον Θεο.
Αυτό ήταν το μήνυμα του Χριστού αλλά δεν το δέχθηκαν όλοι. Από την άλλη, όλοι πιστεύω γνωρίζουμε από παιδιά ότι η ζωή στη Γη δεν είναι ότι καλύτερο (λόγω ανάμνησης κάτι ανώτερου κατά τον Πλάτωνα). Απλά απευχόμαστε το χειρότερο.
Η βλασφημια είναι κυριως θεμα των ελλαδιτων χριστιανων και των κατοικων της βορειας ιταλιας(η νοτια Ιταλια είναι πολύ πιο θεοσεβουμενη) και δε συναντάται πουθενα αλλου στον κοσμο.Λεω ελλαδιτικο γιατι από όλα τα βαλκανια και την ανατολικη ευρωπη μονο στην Ελλαδα συναντάται μεταξυ καποιων χριστιανων(στην Κυπρο δε συναντάται).Nandros έγραψε: ↑02 Σεπ 2019, 17:29Υπάρχει μια παρανόηση στο θέμα αθέων που βλαστημούν τα θεία, εσκεμμένη ή όχι.Fluffy έγραψε: ↑02 Σεπ 2019, 14:55δεν ισχύει αυτό αντιθέτως βρίζουμε τα θεία αλλά ακόμα και τούτο δείχνει πως πιστευεις, γιατί αλλιώς να βρίσεις π.χ. το μακαρονοτέρας αν δεν το πιστεύεις;stergiosbik έγραψε: ↑02 Σεπ 2019, 10:00Γενικη διαπιστωση.
Οσοι το παιζουν αθεοι,οταν παρουσιαζεται μια τρομακτικη δυσκολια(συνηθως οταν εχει να κανει με την υγεια),τοτε φτανει το σκατο στην καλτσα και αρχιζουν τα παρακαλια προς τον Θεο.
Υ.Γ. κάποιος από ισπανία με είπε πως υπάρχει βρισιά για την καρδιά του μικρού χριστούλη, μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς;
Κάποιος που μεγάλωσε σε χριστιανικό περιβάλλον που βλαστημούν, θα αντιγράψει και θα χρησιμοποιεί βλαστήμιες.
Είναι κάτι σαν αυτοματισμός που δεν ελέγχεται πάντα, ειδικά σε στιγμές έντασης/ νεύρων/ θυμού/ κλπ.
Στην Βραζιλία, αν χρειαζόταν, έβριζα κάποιον στην γλώσσα του που καταλάβαινε, αλλά σε άλλες περιπτώσεις που δεν τα είχα με κάποιον, πχ χτύπημα κεφαλιού ή δακτύλου, έκανα κανονική λιτανεία στα ελληνικά και οι άλλοι με κοιτούσαν σαν τρελό!
ΥΓ. Πέραν από τα γνωστά carajo, cojones, hijo de puta, κλπ, έψαξα για ισπανικές βλαστήμιες, αλλά δεν εντόπισα κάτι.
.
Αρα ανηκεις στο 8% της Ελλαδας που δε πιστευει σε Θεο https://www.kathimerini.gr/992442/galle ... ys-ellhneshellegennes έγραψε: ↑02 Σεπ 2019, 13:25Η τελευταία φορά που μου συνέβη αυτό ήταν το 1998, ήμουν αγνωστικιστής και απευθύνθηκα σε όποιον μπορεί να ακούει κι αν υπάρχει και ήμουν 16 χρονών. Έκτοτε έχουν συμβεί τα μύρια όσα αλλά δεν θυμάμαι να παρακάλεσα ποτέ κανένα υπερφυσικό ον που δεν υπάρχει.stergiosbik έγραψε: ↑02 Σεπ 2019, 10:00Γενικη διαπιστωση.