KRAKEN έγραψε: ↑04 Σεπ 2019, 01:30
foscilis έγραψε: ↑04 Σεπ 2019, 01:27
mao mao έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 23:53
Οπότε θεωρείς οτι είναι καλύτερα να πεινάνε και να σφάζονται από τις συμμορίες. Όχι για αυτούς φυσικά, αλλά για σένα που δεν κινδυνεύεις να τους φορτωθείς στην γειτονιά σου και να πληρώσεις έξτρα φόρους για την περίθαλψη τους. Εντάξει αυτό ο under και οι υπόλοιποι το είχαν σκεφθεί από την έκτη δημοτικού.
Δε νομίζω.
Ο αντερ ας πούμε δεν οραματιζεται ένα παγκόσμιο κράτος με εξάλειψη των ανισοτήτων ενώ εγώ ναι.
Επίσης ο αντερ δεν έχει πρόβλημα να τα σκάσει για ομογενείς, ομοθρήσκους κλπ ενώ εγώ εχω, η ανάλυσή μου είναι εντελώς ουδέτερη ως προς τα εθνοτικά χαρακτηριστικά και βασικά ισχύει αυτούσια για τους γιδοβλαχους εσωτερικούς μετανάστες εφόσον αυτοί δεν αφομοιώνονται και ψηφίζουν δεξιά πίσω στο χωριό τους.
Τι άλλη βλακεία θα ακούσουμε. Υπάρχει πρόβλημα με τους εσωτερικούς μετανάστες που ψηφίζουν στο χωριό τους δεξιά.

Φυσικά και υπαρχει.
Και τους μισθούς κατεβάζουν και δε συνδικαλιζονται και φέρνουν πρωτόγονα ήθη και δε συμμετέχουν στην πολιτική διαδικασία του τόπου υποδοχής και γενικά είναι ακριβώς ο,τι ο τελευταίος Πακιστανός απλώς δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τους ξαποστειλεις γιατί όντως δεν υπάρχουν σύνορα ανάμεσα στην Αθήνα και ξερωγω τα Τζουμέρκα.
Στην Κίνα ας πούμε δεν είναι έτσι. Δε μπορείς να πας από το χωριό σου στο Πεκίνο χωρίς άδεια παραμονής. Κι αν πας σε αντιμετωπίζουν χειρότερα απ' ο,τι οι δυτικοί τους Αφρικανούς.
Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι δεν είναι όλοι Κινέζοι.
Απλώς αυτό δε σημαίνει και πολλά.