Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
hellegennes
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από hellegennes » 06 Σεπ 2019, 01:47
Pedro έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:45
hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:03
Καλύτερο, αν και δεν το είπα άθελά μου. Αυτό θα συνέβαινε μόνο αν το είχα γράψει στον ύπνο μου. Που θα μπορούσε να συμβεί, γιατί ακόμα και στον ύπνο μου γράφω πιο έξυπνα πράγματα από μερικά ζώα που έχουν δικαίωμα ψήφου στο IMDB και -χειρότερα- στις βουλευτικές εκλογές.
Ναι, ζώα είναι όσοι ψήφισαν είτε 1 είτε 10. Γενικά όσοι ψήφισαν χωρίς να την δουν. Ακριβώς αυτό σημαίνει ότι είναι ζώα: ότι λειτουργούν με το ένστικτο της αγέλης, χωρίς να φιλτράρουν τις σκέψεις και τις πράξεις τους. Χωρίς βάσανο, χωρίς λογική. Μόνο γιούρια.
Δεν το ειπες αθελα σου,ηταν λαθος σου,γιατι οι αριθμοι τοτε δεν εδειχναν αυτο που ειπες.

Επεσες εξω,αλλα αθελα σου επιβεβαιωθηκες ( χαριν στην προβλεπτικη σου ικανοτητα και εμπειρια;) διοτι εσπευσαν ,χωρις να γνωριζουν αυτο που ειπες να «επιβεβαιωσουν» εν τελει αυτο που ειπες.

Καλυτερεύεις, νεανία μου.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Pedro
- Phorum.gr user: Pedro
από Pedro » 06 Σεπ 2019, 01:49
hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:47
Pedro έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:45
hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:03
Καλύτερο, αν και δεν το είπα άθελά μου. Αυτό θα συνέβαινε μόνο αν το είχα γράψει στον ύπνο μου. Που θα μπορούσε να συμβεί, γιατί ακόμα και στον ύπνο μου γράφω πιο έξυπνα πράγματα από μερικά ζώα που έχουν δικαίωμα ψήφου στο IMDB και -χειρότερα- στις βουλευτικές εκλογές.
Ναι, ζώα είναι όσοι ψήφισαν είτε 1 είτε 10. Γενικά όσοι ψήφισαν χωρίς να την δουν. Ακριβώς αυτό σημαίνει ότι είναι ζώα: ότι λειτουργούν με το ένστικτο της αγέλης, χωρίς να φιλτράρουν τις σκέψεις και τις πράξεις τους. Χωρίς βάσανο, χωρίς λογική. Μόνο γιούρια.
Δεν το ειπες αθελα σου,ηταν λαθος σου,γιατι οι αριθμοι τοτε δεν εδειχναν αυτο που ειπες.

Επεσες εξω,αλλα αθελα σου επιβεβαιωθηκες ( χαριν στην προβλεπτικη σου ικανοτητα και εμπειρια;) διοτι εσπευσαν ,χωρις να γνωριζουν αυτο που ειπες να «επιβεβαιωσουν» εν τελει αυτο που ειπες.

Καλυτερεύεις, νεανία μου.

Ακολουθω τα χναρια σου ..

Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
-
πήζον bot
από πήζον bot » 06 Σεπ 2019, 01:49
hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:46
πήζον bot έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:44
hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:39
Η Ντόρα δεν εξελέγη. Την νίκησαν οι άνδρες του ψηφοδελτίου.
εσυ γιατι την ψηφισες?
Από λύπηση.
Ακριβώς αυτό σημαίνει ότι είναι ζώα: ότι λειτουργούν με το ένστικτο της αγέλης, χωρίς να φιλτράρουν τις σκέψεις και τις πράξεις τους. Χωρίς βάσανο, χωρίς λογική. Μόνο γιούρια.

-
hellegennes
από hellegennes » 06 Σεπ 2019, 01:51
πήζον bot έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:49
hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:46
πήζον bot έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:44
εσυ γιατι την ψηφισες?
Από λύπηση.
Ακριβώς αυτό σημαίνει ότι είναι ζώα: ότι λειτουργούν με το ένστικτο της αγέλης, χωρίς να φιλτράρουν τις σκέψεις και τις πράξεις τους. Χωρίς βάσανο, χωρίς λογική. Μόνο γιούρια.

Υπάρχει λογική και είπα ποια είναι: την λυπήθηκα που δεν θα την ψήφιζε κανείς. Αν λειτουργούσα σαν μέρος κοπαδιού, θα είχα ψηφίσει ό,τι και το κοπάδι. Αφού δεν βγήκε, ψήφισα αντίθετα απ' το κοπάδι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
πήζον bot
από πήζον bot » 06 Σεπ 2019, 01:53
hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:51
πήζον bot έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:49

Υπάρχει λογική και είπα ποια είναι: την λυπήθηκα που δεν θα την ψήφιζε κανείς. Αν λειτουργούσα σαν μέρος κοπαδιού, θα είχα ψηφίσει ό,τι και το κοπάδι. Αφού δεν βγήκε, ψήφισα αντίθετα απ' το κοπάδι.
φιλε ποιο κομμα ψηφισες στις εθνικες εκλογες?

-
hellegennes
από hellegennes » 06 Σεπ 2019, 01:57
Δεν ψηφίζω κόμματα, ψηφίζω άτομα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
hellegennes
από hellegennes » 06 Σεπ 2019, 02:02
Γι' αυτό τα ψηφίζω, να νιώσουν λίγο καλύτερα παρά την κατωτερότητά τους. Επειδή σαν άνδρας είμαι ικανός να έχω συναισθήματα και να νοιάζομαι για τους ανθρώπους που μειονεκτούν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
πήζον bot
από πήζον bot » 06 Σεπ 2019, 02:04
hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 02:02
Γι' αυτό τα ψηφίζω, να νιώσουν λίγο καλύτερα παρά την κατωτερότητά τους. Επειδή σαν άνδρας είμαι ικανός να έχω συναισθήματα και να νοιάζομαι για τους ανθρώπους που μειονεκτούν.

-
-
- 319 Απαντήσεις
- 5889 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
19 Μαρ 2025, 17:14
-
-
- 61 Απαντήσεις
- 1710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stella
19 Ιουν 2023, 21:38
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-
-
- 128 Απαντήσεις
- 3517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
28 Οκτ 2024, 11:08
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.