Πρωτάκουστο: Άθλιοι γονείς κάνουν έξωση στο παιδί τους!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο

Re: Πρωτάκουστο: Ἄθλιοι γονεῖς κάνουν ἔξωση στὸ παιδί τους!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 26 Μάιος 2018, 07:48

Συμβαίνουν καὶ στὴν Ἑλλάδα αὐτά. Οὔτε εἶναι κάτι καινούργιο.
Καὶ σιγὰ τὸ...ἔγκλημα (= ὄχι πὼς δὲν εἶναι, ἀλλὰ ξέρω δέκα φο-
ρὲς χειρότερο. Καὶ κανεὶς δὲν συγκινήθηκε).
Πλὴν τὸ παιδί καταστράφηκε.
Τὰ ξέρω ἀπὸ πρώτιστο χέρι.
(Μὴ χαίρεται κανείς, δὲν πρόκειται γιὰ μένα).
* images/smilies/old-valid-code/klinoi.gif
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Re: Πρωτάκουστο: Άθλιοι γονείς κάνουν έξωση στο παιδί τους!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 26 Μάιος 2018, 09:55

Ορέστης 35 έγραψε:
25 Μάιος 2018, 23:57
Antares έγραψε:
25 Μάιος 2018, 23:37
Μια θεια μου δεν την παντρεψανε και την εαναν εσωκλειστη για να μη διαμοιραστει η περιουσια.
Σε παλαιότερες εποχές από μένα υποθέτω. Ενήλικη δεν ήταν, πως την έστειλαν εσώκλειστη;
Στις δικές μου εποχές είχαν άλλα κόλπα. Έτσι είσαι ανεξάρτητη, αλλά και δεν είσαι. Όχι για περιουσία, έτσι. Δουλειά δεν είχε ο διάολος.
Πανω απο 70 σε χωριο. Εννοω την εκλεισαν στο σπιτι. Και εμενα με υπονομευσαν για να μην ανεξαρτητοποιηθω και να μην αυτοπραγματωθω. Θα μπορουσαμε να πουμε με ευνουχισαν.
Αααα, οκ. Δεν το 'πιασα με την πρώτη.

Καλά, μπορεί. Έτσι κι αλλιώς, το ενδιαφέρον θα είναι από μηδενικό έως ελάχιστο φαντάζομαι. Εσύ (υποθέτω), εγώ, κανένας Σαλίβερος το πολύ-πολύ να ασχοληθούμε...

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 26 Μάιος 2018, 10:30

Δεν καταλαβαίνω πως την έκλεισαν σπίτι όμως. Από μικρή; Δεν δούλεψε ποτέ; Εσένα πως δεν σε άφησαν να ανεξαρτοποιηθείς; Δεν προσπάθησες να σπουδάσεις, δουλέψεις και να βρεις το δικό σου σπίτι;

Άβαταρ μέλους
Antares

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 26 Μάιος 2018, 10:49

Εσύ πως παραθέτεις κείμενο που σβήστηκε; Σε ετοιμότητα ήσουν και το αποθήκευσες; Όχι δεν έχω την μύγα. Στη ζωή δεν σε φτύνουν όλοι. Σε κάποιους αρέσεις, σε κάποιους δεν αρέσεις. Ούτε η μύγα φεύγει στο εξωτερικό, θα έχει πολύ κρύο φαίνεται εκεί.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 26 Μάιος 2018, 10:56

Antares έγραψε:
26 Μάιος 2018, 10:49
Εσύ πως παραθέτεις κείμενο που σβήστηκε; Σε ετοιμότητα ήσουν και το αποθήκευσες; Όχι δεν έχω την μύγα. Στη ζωή δεν σε φτύνουν όλοι. Σε κάποιους αρέσεις, σε κάποιους δεν αρέσεις. Ούτε η μύγα φεύγει στο εξωτερικό, θα έχει πολύ κρύο φαίνεται εκεί.
Παράθεση πάτησα. Το έχω σβήσει.

Δε ρώτησα με άσχημο τροπο. Καμία φορά έχουμε τη μύγα.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 26 Μάιος 2018, 11:07

Antares έγραψε:
26 Μάιος 2018, 10:49
Αγαπητέ, επειδή έτυχε να παρακολουθήσω κι εγώ την εξέλιξη και πρόλαβα να δω το κείμενό σου, νομίζω πως είσαι λάθος.
Η Custom έκανε ό,τι πιο σωστό μπορούσε να κάνει. Είδε το κείμενό σου (εκεί ήταν, πολλοί το είδαμε), το έβαλε σε παράθεση και σου απάντησε. Στη συνέχεια, προφανώς κατάλαβε ότι ήθελες να το κατεβάσεις, το σεβάστηκε αυτό και έσβησε και το δικό της. Κι εσύ, αντί να της πεις και "μπράβο" για την ενέργειά της (είτε εδώ, είτε σε ΠΜ), την πιάνεις από τα μούτρα; Δεν λέει...

Άβαταρ μέλους
Antares

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 26 Μάιος 2018, 11:11

Είμαι σε μια ηλικία που ξεχωρίζω την μύγα που πιθανόν να έχω από την δράση των καθικιών. Αλλά αυτή η γνώση έρχεται αργά.
Αγαπητέ, επειδή έτυχε να παρακολουθήσω κι εγώ την εξέλιξη και πρόλαβα να δω το κείμενό σου, νομίζω πως είσαι λάθος.
Η Custom έκανε ό,τι πιο σωστό μπορούσε να κάνει. Είδε το κείμενό σου (εκεί ήταν, πολλοί το είδαμε), το έβαλε σε παράθεση και σου απάντησε. Στη συνέχεια, προφανώς κατάλαβε ότι ήθελες να το κατεβάσεις, το σεβάστηκε αυτό και έσβησε και το δικό της. Κι εσύ, αντί να της πεις και "μπράβο" για την ενέργειά της (είτε εδώ, είτε σε ΠΜ), την πιάνεις από τα μούτρα; Δεν λέει...
Αφού απάντησα, είδα ότι το έσβησε.

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 26 Μάιος 2018, 11:13

Antares έγραψε:
26 Μάιος 2018, 11:11
Είμαι σε μια ηλικία που ξεχωρίζω την μύγα που πιθανόν να έχω από την δράση των καθικιών. Αλλά αυτή η γνώση έρχεται αργά.
Αφού απάντησα, είδα ότι το έσβησε.
ΟΚ, άκυρον. Σόρυ, μου φάνηκε ο τρόπος σου κάπως... σαν να την έπιανες απ' τα μούτρα, γι' αυτό και σου το είπα.

Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue » 26 Μάιος 2018, 15:12

Επίτιμος Έλληνας.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 26 Μάιος 2018, 15:40

στηριζουμε neets

στηριζουμε καθε κατατρεγμενο απο την καπιταλιστικη γυναικοκεντρικη "κοινωνια"

καθε καταπιεσμενο ανδρα απο το νεοφιλελε συστημα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 27 Μάιος 2018, 12:26

Antares έγραψε:
25 Μάιος 2018, 18:04
Αν είναι άθλιοι αυτοί τι να πούμε και για τα δικά μας τα μπουμπούκια (τους γονείς). Έχω έχω τουλάχιστον μεγάλα μπουμπούκια γονείς και συγγενείς που καμιά φορά εύχομαι να ήμουν ορφανή και να είχα μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο.
Δηλαδή και να μην τους επιβαρύνεις από τα 19-20, να έχεις φύγει, να μην σου δίνουν ούτε ευρώ, πάλι θα σου πηδήξουν την ζωή. Η Ελλάδα δεν είναι καλή λύση σ' αυτές τις περιπτώσεις.
άσε γιατι άμα γράψω για την μανούλα, θα σας σηκωθεί η τρίχα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Antares

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 27 Μάιος 2018, 12:54

Eγώ να δεις. Αλλά θα θεωρηθώ με μη σώας τας φρένας, πράγμα που είναι μέσα στο πρόγραμμα και αυτό.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών