Πρωτάκουστο: Άθλιοι γονείς κάνουν έξωση στο παιδί τους!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
- Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο
Re: Πρωτάκουστο: Ἄθλιοι γονεῖς κάνουν ἔξωση στὸ παιδί τους!
Συμβαίνουν καὶ στὴν Ἑλλάδα αὐτά. Οὔτε εἶναι κάτι καινούργιο.
Καὶ σιγὰ τὸ...ἔγκλημα (= ὄχι πὼς δὲν εἶναι, ἀλλὰ ξέρω δέκα φο-
ρὲς χειρότερο. Καὶ κανεὶς δὲν συγκινήθηκε).
Πλὴν τὸ παιδί καταστράφηκε.
Τὰ ξέρω ἀπὸ πρώτιστο χέρι.
(Μὴ χαίρεται κανείς, δὲν πρόκειται γιὰ μένα).
Καὶ σιγὰ τὸ...ἔγκλημα (= ὄχι πὼς δὲν εἶναι, ἀλλὰ ξέρω δέκα φο-
ρὲς χειρότερο. Καὶ κανεὶς δὲν συγκινήθηκε).
Πλὴν τὸ παιδί καταστράφηκε.
Τὰ ξέρω ἀπὸ πρώτιστο χέρι.
(Μὴ χαίρεται κανείς, δὲν πρόκειται γιὰ μένα).
* images/smilies/old-valid-code/klinoi.gif
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Re: Πρωτάκουστο: Άθλιοι γονείς κάνουν έξωση στο παιδί τους!
Αααα, οκ. Δεν το 'πιασα με την πρώτη.Ορέστης 35 έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 23:57Πανω απο 70 σε χωριο. Εννοω την εκλεισαν στο σπιτι. Και εμενα με υπονομευσαν για να μην ανεξαρτητοποιηθω και να μην αυτοπραγματωθω. Θα μπορουσαμε να πουμε με ευνουχισαν.Antares έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 23:37Σε παλαιότερες εποχές από μένα υποθέτω. Ενήλικη δεν ήταν, πως την έστειλαν εσώκλειστη;Μια θεια μου δεν την παντρεψανε και την εαναν εσωκλειστη για να μη διαμοιραστει η περιουσια.
Στις δικές μου εποχές είχαν άλλα κόλπα. Έτσι είσαι ανεξάρτητη, αλλά και δεν είσαι. Όχι για περιουσία, έτσι. Δουλειά δεν είχε ο διάολος.
Καλά, μπορεί. Έτσι κι αλλιώς, το ενδιαφέρον θα είναι από μηδενικό έως ελάχιστο φαντάζομαι. Εσύ (υποθέτω), εγώ, κανένας Σαλίβερος το πολύ-πολύ να ασχοληθούμε...
Δεν καταλαβαίνω πως την έκλεισαν σπίτι όμως. Από μικρή; Δεν δούλεψε ποτέ; Εσένα πως δεν σε άφησαν να ανεξαρτοποιηθείς; Δεν προσπάθησες να σπουδάσεις, δουλέψεις και να βρεις το δικό σου σπίτι;
Εσύ πως παραθέτεις κείμενο που σβήστηκε; Σε ετοιμότητα ήσουν και το αποθήκευσες; Όχι δεν έχω την μύγα. Στη ζωή δεν σε φτύνουν όλοι. Σε κάποιους αρέσεις, σε κάποιους δεν αρέσεις. Ούτε η μύγα φεύγει στο εξωτερικό, θα έχει πολύ κρύο φαίνεται εκεί.
Παράθεση πάτησα. Το έχω σβήσει.
Δε ρώτησα με άσχημο τροπο. Καμία φορά έχουμε τη μύγα.
- shrike
Αγαπητέ, επειδή έτυχε να παρακολουθήσω κι εγώ την εξέλιξη και πρόλαβα να δω το κείμενό σου, νομίζω πως είσαι λάθος.
Η Custom έκανε ό,τι πιο σωστό μπορούσε να κάνει. Είδε το κείμενό σου (εκεί ήταν, πολλοί το είδαμε), το έβαλε σε παράθεση και σου απάντησε. Στη συνέχεια, προφανώς κατάλαβε ότι ήθελες να το κατεβάσεις, το σεβάστηκε αυτό και έσβησε και το δικό της. Κι εσύ, αντί να της πεις και "μπράβο" για την ενέργειά της (είτε εδώ, είτε σε ΠΜ), την πιάνεις από τα μούτρα; Δεν λέει...
Είμαι σε μια ηλικία που ξεχωρίζω την μύγα που πιθανόν να έχω από την δράση των καθικιών. Αλλά αυτή η γνώση έρχεται αργά.
Αφού απάντησα, είδα ότι το έσβησε.Αγαπητέ, επειδή έτυχε να παρακολουθήσω κι εγώ την εξέλιξη και πρόλαβα να δω το κείμενό σου, νομίζω πως είσαι λάθος.
Η Custom έκανε ό,τι πιο σωστό μπορούσε να κάνει. Είδε το κείμενό σου (εκεί ήταν, πολλοί το είδαμε), το έβαλε σε παράθεση και σου απάντησε. Στη συνέχεια, προφανώς κατάλαβε ότι ήθελες να το κατεβάσεις, το σεβάστηκε αυτό και έσβησε και το δικό της. Κι εσύ, αντί να της πεις και "μπράβο" για την ενέργειά της (είτε εδώ, είτε σε ΠΜ), την πιάνεις από τα μούτρα; Δεν λέει...
- shrike
ΟΚ, άκυρον. Σόρυ, μου φάνηκε ο τρόπος σου κάπως... σαν να την έπιανες απ' τα μούτρα, γι' αυτό και σου το είπα.Antares έγραψε: ↑26 Μάιος 2018, 11:11Είμαι σε μια ηλικία που ξεχωρίζω την μύγα που πιθανόν να έχω από την δράση των καθικιών. Αλλά αυτή η γνώση έρχεται αργά.Αφού απάντησα, είδα ότι το έσβησε.Αγαπητέ, επειδή έτυχε να παρακολουθήσω κι εγώ την εξέλιξη και πρόλαβα να δω το κείμενό σου, νομίζω πως είσαι λάθος.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Επίτιμος Έλληνας.
- Eθνικοκοινωνιστης
στηριζουμε neets
στηριζουμε καθε κατατρεγμενο απο την καπιταλιστικη γυναικοκεντρικη "κοινωνια"
καθε καταπιεσμενο ανδρα απο το νεοφιλελε συστημα
στηριζουμε καθε κατατρεγμενο απο την καπιταλιστικη γυναικοκεντρικη "κοινωνια"
καθε καταπιεσμενο ανδρα απο το νεοφιλελε συστημα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
άσε γιατι άμα γράψω για την μανούλα, θα σας σηκωθεί η τρίχα.Antares έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 18:04Αν είναι άθλιοι αυτοί τι να πούμε και για τα δικά μας τα μπουμπούκια (τους γονείς). Έχω έχω τουλάχιστον μεγάλα μπουμπούκια γονείς και συγγενείς που καμιά φορά εύχομαι να ήμουν ορφανή και να είχα μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο.
Δηλαδή και να μην τους επιβαρύνεις από τα 19-20, να έχεις φύγει, να μην σου δίνουν ούτε ευρώ, πάλι θα σου πηδήξουν την ζωή. Η Ελλάδα δεν είναι καλή λύση σ' αυτές τις περιπτώσεις.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Eγώ να δεις. Αλλά θα θεωρηθώ με μη σώας τας φρένας, πράγμα που είναι μέσα στο πρόγραμμα και αυτό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 940 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Δεκ 2023, 10:44
-
-
Νέα δημοσίευση Γυναίκα απειλεί να αυτοκτονήσει επειδή της κάνουν έξωση.Επικαλειται το οικιακο ασυλο.
από Alex Amsterdam » 06 Μαρ 2024, 12:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
06 Μαρ 2024, 13:03
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
04 Δεκ 2023, 08:10
-
-
Νέα δημοσίευση Έξωση στο καφέ του Νομισματικού Μουσείου
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 29 Σεπ 2023, 12:42 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 761 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγις
29 Σεπ 2023, 20:38
-