Γιατί επιτρέπει ο Θεός το κακό στον κόσμο; [Δίκαιος ει Κύριε, και ευθείαι αι κρίσεις σου]

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Re: Γιατί επιτρέπει ο Θεός το κακό στον κόσμο; [Δίκαιος ει Κύριε, και ευθείαι αι κρίσεις σου]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 11 Σεπ 2019, 12:23

Sid Vicious έγραψε:
11 Σεπ 2019, 12:20

Δεν μπορώ να πω περισσότερα, ακούστε απλά τα μηνύματα.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Γιατί επιτρέπει ο Θεός το κακό στον κόσμο; [Δίκαιος ει Κύριε, και ευθείαι αι κρίσεις σου]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 11 Σεπ 2019, 12:27

Νατάσα έγραψε:
10 Σεπ 2019, 21:11
Sid Vicious έγραψε:
10 Σεπ 2019, 20:08
O Γεδεών ο Στραγγαλιστής των Ψυχών, είναι μια οντότητα κατά άλλους Ελοάχ, κατά άλλους Νεφελίμ και κατά κάποιους άλλους κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό. Έχει εμφανιστεί στην Γη καταγεγραμμένα δυο φορές, μια στην Ιουδαία κατά τους αρχαίους χρόνους και μια στις ΗΠΑ κατά τους νεώτερους χρόνος. Του έχει αποδοθεί αυτό το προσωνύμιο γιατί αυτό ακριβώς κάνει, είναι ένας κριτής που στραγγαλίζει ψυχές αδίκων και εχθρών του Θεού εως ότου αυτές βυθιστούν λόγω ασφυξίας στην ανυπαρξία ή εώς ότου μετανοήσουν. Αυτά αναγράφονται σε μυστικα κείμενα για αυτή την οντότητα.
Μην μου λες εμενα για αλλα οντα, εμενα χωραει το μυαλό μου τα παντα, εσείς να τα δείτε αυτα που νομίζετε ότι μονο εμείς οι ανθρωποι υπαρχουμε και οι άγγελοι και οι δαιμονες. Υπαρχουν πολλα ακόμα όντα τόσο του φωτός (του Θεου), όσο και του σκότους (του Μη Οντα) που ΔΕΝ τα γνωρίζουμε.
Σε εμένα τα λες; Εγώ την Γνώση αυτών την έχω, είναι άπειρα αυτά τα όντα που δεν γνωρίζει η ανθρωπότητα. Τα Σκυλιά του Τίνταλος, οι Μύκητες από το Γιογκόθ, το Κάλιγια Ντάμαν και πολλά ακόμη, ένας χαμός γίνεται. Ίσως θα ήταν μια καλή κίνηση να ανοιχτεί ένα νήμα καταγραφής όλων αυτών των οντοτήτων.
Αλλά σε έχω δύο ερωτήσεις
1) Υποστηρίζεις ότι ο Ντίμο Λιάκο, κατανομάζει αυτά τα όντα συγκεκριμμένα αλλά δεν μας έχεις πει τα ονόματα τους. Μήπως τελικά δε τα κατανομάζει;
2)Το Νατάσα είναι ψευδώνυμο που επέλεξες;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 11 Σεπ 2019, 20:48

Sid Vicious έγραψε:
11 Σεπ 2019, 12:27
Νατάσα έγραψε:
Sid Vicious έγραψε:
O Γεδεών ο Στραγγαλιστής των Ψυχών, είναι μια οντότητα κατά άλλους Ελοάχ, κατά άλλους Νεφελίμ και κατά κάποιους άλλους κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό. Έχει εμφανιστεί στην Γη καταγεγραμμένα δυο φορές, μια στην Ιουδαία κατά τους αρχαίους χρόνους και μια στις ΗΠΑ κατά τους νεώτερους χρόνος. Του έχει αποδοθεί αυτό το προσωνύμιο γιατί αυτό ακριβώς κάνει, είναι ένας κριτής που στραγγαλίζει ψυχές αδίκων και εχθρών του Θεού εως ότου αυτές βυθιστούν λόγω ασφυξίας στην ανυπαρξία ή εώς ότου μετανοήσουν. Αυτά αναγράφονται σε μυστικα κείμενα για αυτή την οντότητα.
Μην μου λες εμενα για αλλα οντα, εμενα χωραει το μυαλό μου τα παντα, εσείς να τα δείτε αυτα που νομίζετε ότι μονο εμείς οι ανθρωποι υπαρχουμε και οι άγγελοι και οι δαιμονες. Υπαρχουν πολλα ακόμα όντα τόσο του φωτός (του Θεου), όσο και του σκότους (του Μη Οντα) που ΔΕΝ τα γνωρίζουμε.
Σε εμένα τα λες; Εγώ την Γνώση αυτών την έχω, είναι άπειρα αυτά τα όντα που δεν γνωρίζει η ανθρωπότητα. Τα Σκυλιά του Τίνταλος, οι Μύκητες από το Γιογκόθ, το Κάλιγια Ντάμαν και πολλά ακόμη, ένας χαμός γίνεται. Ίσως θα ήταν μια καλή κίνηση να ανοιχτεί ένα νήμα καταγραφής όλων αυτών των οντοτήτων.
Αλλά σε έχω δύο ερωτήσεις
1) Υποστηρίζεις ότι ο Ντίμο Λιάκο, κατανομάζει αυτά τα όντα συγκεκριμμένα αλλά δεν μας έχεις πει τα ονόματα τους. Μήπως τελικά δε τα κατανομάζει;
2)Το Νατάσα είναι ψευδώνυμο που επέλεξες;
Το Νατασα είναι το πραγματικό μου όνομα.
"Άχρι καιρού..."

Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι » 11 Σεπ 2019, 20:52

Νατασα σε ειδα χτες ονειρο και ουρλιαζες ''Βριλ Βριλ, Δημοσθενιλ''

μετα απο τελετη σε ειδα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 11 Σεπ 2019, 21:42

Νατάσα έγραψε:
Sid Vicious έγραψε:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 11 Σεπ 2019, 21:46

Παρταλι έγραψε:
11 Σεπ 2019, 20:52
Νατασα σε ειδα χτες ονειρο και ουρλιαζες ''Βριλ Βριλ, Δημοσθενιλ''

μετα απο τελετη σε ειδα
Α ρε απο κει χαζό. Κανε μαλακίες παντως, θα πας κολαση και μετα θα σου φυγει η ψυχη για να επανελθεις και αν.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 11 Σεπ 2019, 21:48

Μηνυμα σε όσους είναι σατανιστες: ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ στον κοινο μας αγωνα! Αλλα ΠΟΥ να το καταλαβετε, όταν θα το καταλαβετε, θα έιναι αργα!
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 14 Σεπ 2019, 22:27

Νατάσα έγραψε:
11 Σεπ 2019, 21:48
Μηνυμα σε όσους είναι σατανιστες: ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ στον κοινο μας αγωνα! Αλλα ΠΟΥ να το καταλαβετε, όταν θα το καταλαβετε, θα έιναι αργα!
:a108::c020:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
phorumitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumitis » 14 Σεπ 2019, 23:05

Γιατί επιτρέπει ο Θεός το κακό στον κόσμο;
Γιατι θελει ο ανθρωπος να εχει ελευθερη βουληση.

Άβαταρ μέλους
phorumitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumitis » 14 Σεπ 2019, 23:06

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
02 Σεπ 2019, 07:47
Δεν υπάρχει Καλό και Κακό στον κόσμο , αυτό που θεωρούμε εμείς καλό για κάποιους άλλους είναι κακό και αντίστροφα
Οι έννοιες καλό και ξακο έχουν σχετική και υποκειμενική διάσταση
Υπαρχει καλο και κακο και το οριζει ο Θεος, ο απολυτος κριτης.

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 14 Σεπ 2019, 23:22

The Rebel έγραψε:
14 Σεπ 2019, 22:27
Νατάσα έγραψε:
11 Σεπ 2019, 21:48
:a108::c020:

[img]https://i.postimg.cc/X7G7D5v6/7033 ... .jpg[/img]
Πραγματι, είναι η μονη επιλογη.
"Άχρι καιρού..."

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Σεπ 2019, 23:40

phorumitis έγραψε:
14 Σεπ 2019, 23:06
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Δεν υπάρχει Καλό και Κακό στον κόσμο , αυτό που θεωρούμε εμείς καλό για κάποιους άλλους είναι κακό και αντίστροφα
Δεν υπάρχει Θεός που να είναι απόλυτος κριτής
Μπορεί το Σύμπαν η η φύση να θεωρηθεί ως Θεός αλλά δεν ασκεί χρέη δικαστή

Άβαταρ μέλους
phorumitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumitis » 14 Σεπ 2019, 23:50

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
14 Σεπ 2019, 23:40
phorumitis έγραψε:
14 Σεπ 2019, 23:06
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Δεν υπάρχει Θεός που να είναι απόλυτος κριτής
Μπορεί το Σύμπαν η η φύση να θεωρηθεί ως Θεός αλλά δεν ασκεί χρέη δικαστή
Υπάρχει Θεός, αλλιώς θα είναι σαν να λες ότι όλα δημιουργήθηκαν από το τίποτα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών