Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 12 Σεπ 2019, 13:01

foscilis έγραψε:
12 Σεπ 2019, 12:34

FF προχθές εκεί που παίζουν τα παιδιά στο γήπεδο ένα ΤΣΟΚΑΡΟ, όχι παραπανω από 18 χρονών, βαμμένο στολισμένο φέρνει πιτ μπουλ, διπλάσιο σε μέγεθος από αυτο του ισογείου, λυτό χωρίς φίμωτρο και αρχίζει να το καβλώνει με ένα ξύλο που του το πέταγε να το φέρει. Μέσα στα παιδάκια. Ήθελα τόσο πολύ να τη βρίσω αλλά είχε ένα τεράστιο πιτ μπουλ, λυτό χωρίς φίμωτρο. Απλά φύγαμε.

τηλεφωνο αστυνομια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 12 Σεπ 2019, 13:03

Mona, like most pits, has very sensitive skin and was on a primarily seafood diet for years until recently we switched her over to a venison mix from taste of the wild and I loovveee her velvet fur. And no itchies or walking farts anymore!
Δεν υπάρχουν πολλοί πιο φιλόζωοι από εμένανε εδώ μέσα αλλά όταν διαβάζω τέτοια μου έρχεται να εγκληματίσω
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 12 Σεπ 2019, 13:03

Υδράργυρος έγραψε:
12 Σεπ 2019, 12:56
Εγω εχω ενα πιτμπουλ, παρα το τρομακτικο μεγεθος του ειναι το πιο αγαθο σκυλι στη γειτονια. Μπου του κανεις και σε κοιταει με τα αφτια κατεβασμενα και φευγει. Τα πιτμπουλ δεν ειναι επιθετικα σε κανονικες συνθηκες παρα το μεγεθος και τη δυναμη τους που ειναι ικανη να σκοτωσουν ανθρωπο.
Να το χαίρεσαι. Παρόλα αυτά και μιας και δεν υπογράφει κανένας ιδιοκτήτης σκύλου συμβόλαιο με το τετράποδο πως δεν θα επιτεθεί, είναι απαραίτητο να προσέχουμε για να μην γίνονται τέτοιες χοντρές βλακείες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 12 Σεπ 2019, 13:05

Υδράργυρος έγραψε:
12 Σεπ 2019, 12:56
Εγω εχω ενα πιτμπουλ, παρα το τρομακτικο μεγεθος του ειναι το πιο αγαθο σκυλι στη γειτονια. Μπου του κανεις και σε κοιταει με τα αφτια κατεβασμενα και φευγει. Τα πιτμπουλ δεν ειναι επιθετικα σε κανονικες συνθηκες παρα το μεγεθος και τη δυναμη τους που ειναι ικανη να σκοτωσουν ανθρωπο.
Όχι, ρε, δεν είναι. Το ότι είναι η νούμερο ένα αιτία θανάτων και τραυματισμών από όλες τις ράτσες σκύλων είναι ένα τυχαίο στατιστικό χωρίς πραγματική αιτιακή συσχέτιση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 12 Σεπ 2019, 13:05

foscilis έγραψε:

FF προχθές εκεί που παίζουν τα παιδιά στο γήπεδο ένα ΤΣΟΚΑΡΟ, όχι παραπανω από 18 χρονών, βαμμένο στολισμένο φέρνει πιτ μπουλ, διπλάσιο σε μέγεθος από αυτο του ισογείου, λυτό χωρίς φίμωτρο και αρχίζει να το καβλώνει με ένα ξύλο που του το πέταγε να το φέρει. Μέσα στα παιδάκια. Ήθελα τόσο πολύ να τη βρίσω αλλά είχε ένα τεράστιο πιτ μπουλ, λυτό χωρίς φίμωτρο. Απλά φύγαμε.

Θα μπορούσες να της κάνεις μια ευγενική παρατήρηση αντί να αναλώνεσαι σε αφιλόζωα και μισογυνικά σχόλια (αυτά τα δύο πάνε μαζί σε αυτό το νήμα)

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 12 Σεπ 2019, 13:05

Μπίστης έγραψε:
12 Σεπ 2019, 12:59
Ερμής έγραψε:
12 Σεπ 2019, 12:46

Ως συνήθως αντιαμβολιαστές, σκυλολάγνοι, βέγκαν και φιλογκέυδες είναι τετρας ομοούσιος και αχώριστος.
:fp:
Οι αντιεμβολιαστές είναι αντινεοταξίτες σε αντίθεση με τις τρεις φλωρο-ομάδες που είναι υπερ του ότι πούνε οι φωτισμένες ελιτ
φουλ νεοταξίτες είναι. Τετρας πιο ισχυρη ακόμη και απο το Πατηρ-υιος-Αγιο Πνεύμα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 12 Σεπ 2019, 13:06

foscilis έγραψε:

"Ήθελε να παίξει" μου είπε η τέτοια του ισογείου. Της είπα ότι αν ξαναπαίξει έτσι θα αναγκαστώ να πάρω ένα λοστό και να τον σαπίσω και αν παίξει έτσι με τα παιδιά μου θα τον χτυπήσω μέχρι να πεθάνει.
Θα μπει η Γαλή να σου πει τι συνέπειες μπορεί να υποστείς από αυτήν και το γιο της
Κρύβε λόγια
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 12 Σεπ 2019, 13:08

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
12 Σεπ 2019, 13:03
Mona, like most pits, has very sensitive skin and was on a primarily seafood diet for years until recently we switched her over to a venison mix from taste of the wild and I loovveee her velvet fur. And no itchies or walking farts anymore!
Δεν υπάρχουν πολλοί πιο φιλόζωοι από εμένανε εδώ μέσα αλλά όταν διαβάζω τέτοια μου έρχεται να εγκληματίσω
Δεν έχει σχέση η διατροφή με την επιθετικότητα του ζώου.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 12 Σεπ 2019, 13:08

Δε φταιν τα ζώα, το θέμα είναι πως αγοράζουν τέτοια σκυλιά άνθρωποι που είναι άρρωστοι. Και καναρίνι να αγόραζαν θα το τρέλαιναν, μόνο που το καναρίνι δεν μπορεί να σε φάει. Στη Γερμανία από ένα μέγεθος και πάνω, οφείλεις να ασφαλίσεις τον σκύλο για την περίπτωση που κάνει μαλακία. Επίσης να τον πας σε σχολείο, κλπ. Ανάλογα φυσικά με το κρατίδιο έχει και διαφορές η Νομοθεσία. Εγώ, μεγάλωσα με σκύλους μάχης, και δεν μας έκαναν τίποτε. Πολύ απλά δεν είμασταν γκάγκα.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 12 Σεπ 2019, 13:08

Υδράργυρος έγραψε:
12 Σεπ 2019, 13:05
foscilis έγραψε:

Θα μπορούσες να της κάνεις μια ευγενική παρατήρηση αντί να αναλώνεσαι σε αφιλόζωα και μισογυνικά σχόλια (αυτά τα δύο πάνε μαζί σε αυτό το νήμα)
κάποιος: Ένας τύπος δίπλα μου βαράει με ημιαυτόματο στον αέρα για τα λόλζ. Είπα ότι θα του βάλω το όπλο στον πάτο αν τον ξαναδώ να παίζει κολ οφ ντιούτι με αληθινά όπλα στην κατοικημένη γειτονιά μας
υδράργυρος: Θα μπορούσες να του κάνεις μια ευγενική παρατήρηση αντί να αναλώνεσαι σε οπλοφοβικά και ομοφοβικά σχόλια
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 12 Σεπ 2019, 13:09

every dog has its day.

και το πιο αγαθιαρικο μπορει να σκοτώσει, διότι είναι ζώο και είναι στην φύση του.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 12 Σεπ 2019, 13:09

Επειδή η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, άμα μένεις σε ερημιές επιβάλλεται να έχεις ροτβάιλερ

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 12 Σεπ 2019, 13:10

Cavaliere έγραψε:
12 Σεπ 2019, 13:08
Δε φταιν τα ζώα, το θέμα είναι πως αγοράζουν τέτοια σκυλιά άνθρωποι που είναι άρρωστοι. Και καναρίνι να αγόραζαν θα το τρέλαιναν, μόνο που το καναρίνι δεν μπορεί να σε φάει. Στη Γερμανία από ένα μέγεθος και πάνω, οφείλεις να ασφαλίσεις τον σκύλο για την περίπτωση που κάνει μαλακία. Επίσης να τον πας σε σχολείο, κλπ. Ανάλογα φυσικά με το κρατίδιο έχει και διαφορές η Νομοθεσία. Εγώ, μεγάλωσα με σκύλους μάχης, και δεν μας έκαναν τίποτε. Πολύ απλά δεν είμασταν γκάγκα.
Στην Αμερική σου το περνάνε στην Homeowner's insurance, εκτός κι αν έχεις πίτμπουλ. Αυτά δεν τα ασφαλίζουν πλέον. Το παραμύθι αυτό έχει τελειώσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 12 Σεπ 2019, 13:11

Υδράργυρος έγραψε:
12 Σεπ 2019, 13:08
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
12 Σεπ 2019, 13:03
Δεν έχει σχέση η διατροφή με την επιθετικότητα του ζώου.
Έχει σχέση με το πόσο ζώα είναι οι ιδιοκτήτες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν » 12 Σεπ 2019, 13:11

Νομίζω ότι σαν κοινωνία πρέπει να αρχίσουμε να συζητάμε το ενδεχόμενο της ελεγχόμενης κηδεμονίας. Καποιες ομάδες ανθρώπων καλό θα ειναι να μην τεκνοποιουν ή υπό έλεγχο. Όπως πχ κάποιοι βιγκαν που θέλουν και το βρέφος τους να ακολουθήσουν την δικιά τους διατροφή. Πως να το κάνουμε, δεν μπορούν όλοι να γίνουν γονείς.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών