τηλεφωνο αστυνομια.foscilis έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 12:34
FF προχθές εκεί που παίζουν τα παιδιά στο γήπεδο ένα ΤΣΟΚΑΡΟ, όχι παραπανω από 18 χρονών, βαμμένο στολισμένο φέρνει πιτ μπουλ, διπλάσιο σε μέγεθος από αυτο του ισογείου, λυτό χωρίς φίμωτρο και αρχίζει να το καβλώνει με ένα ξύλο που του το πέταγε να το φέρει. Μέσα στα παιδάκια. Ήθελα τόσο πολύ να τη βρίσω αλλά είχε ένα τεράστιο πιτ μπουλ, λυτό χωρίς φίμωτρο. Απλά φύγαμε.
Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν υπάρχουν πολλοί πιο φιλόζωοι από εμένανε εδώ μέσα αλλά όταν διαβάζω τέτοια μου έρχεται να εγκληματίσωMona, like most pits, has very sensitive skin and was on a primarily seafood diet for years until recently we switched her over to a venison mix from taste of the wild and I loovveee her velvet fur. And no itchies or walking farts anymore!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να το χαίρεσαι. Παρόλα αυτά και μιας και δεν υπογράφει κανένας ιδιοκτήτης σκύλου συμβόλαιο με το τετράποδο πως δεν θα επιτεθεί, είναι απαραίτητο να προσέχουμε για να μην γίνονται τέτοιες χοντρές βλακείες.Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 12:56Εγω εχω ενα πιτμπουλ, παρα το τρομακτικο μεγεθος του ειναι το πιο αγαθο σκυλι στη γειτονια. Μπου του κανεις και σε κοιταει με τα αφτια κατεβασμενα και φευγει. Τα πιτμπουλ δεν ειναι επιθετικα σε κανονικες συνθηκες παρα το μεγεθος και τη δυναμη τους που ειναι ικανη να σκοτωσουν ανθρωπο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- hellegennes
Όχι, ρε, δεν είναι. Το ότι είναι η νούμερο ένα αιτία θανάτων και τραυματισμών από όλες τις ράτσες σκύλων είναι ένα τυχαίο στατιστικό χωρίς πραγματική αιτιακή συσχέτιση.Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 12:56Εγω εχω ενα πιτμπουλ, παρα το τρομακτικο μεγεθος του ειναι το πιο αγαθο σκυλι στη γειτονια. Μπου του κανεις και σε κοιταει με τα αφτια κατεβασμενα και φευγει. Τα πιτμπουλ δεν ειναι επιθετικα σε κανονικες συνθηκες παρα το μεγεθος και τη δυναμη τους που ειναι ικανη να σκοτωσουν ανθρωπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Υδράργυρος
Θα μπορούσες να της κάνεις μια ευγενική παρατήρηση αντί να αναλώνεσαι σε αφιλόζωα και μισογυνικά σχόλια (αυτά τα δύο πάνε μαζί σε αυτό το νήμα)foscilis έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 12:34
FF προχθές εκεί που παίζουν τα παιδιά στο γήπεδο ένα ΤΣΟΚΑΡΟ, όχι παραπανω από 18 χρονών, βαμμένο στολισμένο φέρνει πιτ μπουλ, διπλάσιο σε μέγεθος από αυτο του ισογείου, λυτό χωρίς φίμωτρο και αρχίζει να το καβλώνει με ένα ξύλο που του το πέταγε να το φέρει. Μέσα στα παιδάκια. Ήθελα τόσο πολύ να τη βρίσω αλλά είχε ένα τεράστιο πιτ μπουλ, λυτό χωρίς φίμωτρο. Απλά φύγαμε.
φουλ νεοταξίτες είναι. Τετρας πιο ισχυρη ακόμη και απο το Πατηρ-υιος-Αγιο Πνεύμα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Θα μπει η Γαλή να σου πει τι συνέπειες μπορεί να υποστείς από αυτήν και το γιο της
Κρύβε λόγια
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Υδράργυρος
Δεν έχει σχέση η διατροφή με την επιθετικότητα του ζώου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:03Δεν υπάρχουν πολλοί πιο φιλόζωοι από εμένανε εδώ μέσα αλλά όταν διαβάζω τέτοια μου έρχεται να εγκληματίσωMona, like most pits, has very sensitive skin and was on a primarily seafood diet for years until recently we switched her over to a venison mix from taste of the wild and I loovveee her velvet fur. And no itchies or walking farts anymore!
Δε φταιν τα ζώα, το θέμα είναι πως αγοράζουν τέτοια σκυλιά άνθρωποι που είναι άρρωστοι. Και καναρίνι να αγόραζαν θα το τρέλαιναν, μόνο που το καναρίνι δεν μπορεί να σε φάει. Στη Γερμανία από ένα μέγεθος και πάνω, οφείλεις να ασφαλίσεις τον σκύλο για την περίπτωση που κάνει μαλακία. Επίσης να τον πας σε σχολείο, κλπ. Ανάλογα φυσικά με το κρατίδιο έχει και διαφορές η Νομοθεσία. Εγώ, μεγάλωσα με σκύλους μάχης, και δεν μας έκαναν τίποτε. Πολύ απλά δεν είμασταν γκάγκα.
Ordem e Progresso.
κάποιος: Ένας τύπος δίπλα μου βαράει με ημιαυτόματο στον αέρα για τα λόλζ. Είπα ότι θα του βάλω το όπλο στον πάτο αν τον ξαναδώ να παίζει κολ οφ ντιούτι με αληθινά όπλα στην κατοικημένη γειτονιά μαςΥδράργυρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:05Θα μπορούσες να της κάνεις μια ευγενική παρατήρηση αντί να αναλώνεσαι σε αφιλόζωα και μισογυνικά σχόλια (αυτά τα δύο πάνε μαζί σε αυτό το νήμα)foscilis έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 12:34
υδράργυρος: Θα μπορούσες να του κάνεις μια ευγενική παρατήρηση αντί να αναλώνεσαι σε οπλοφοβικά και ομοφοβικά σχόλια
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
every dog has its day.
και το πιο αγαθιαρικο μπορει να σκοτώσει, διότι είναι ζώο και είναι στην φύση του.
και το πιο αγαθιαρικο μπορει να σκοτώσει, διότι είναι ζώο και είναι στην φύση του.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Υδράργυρος
Επειδή η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, άμα μένεις σε ερημιές επιβάλλεται να έχεις ροτβάιλερ
- hellegennes
Στην Αμερική σου το περνάνε στην Homeowner's insurance, εκτός κι αν έχεις πίτμπουλ. Αυτά δεν τα ασφαλίζουν πλέον. Το παραμύθι αυτό έχει τελειώσει.Cavaliere έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:08Δε φταιν τα ζώα, το θέμα είναι πως αγοράζουν τέτοια σκυλιά άνθρωποι που είναι άρρωστοι. Και καναρίνι να αγόραζαν θα το τρέλαιναν, μόνο που το καναρίνι δεν μπορεί να σε φάει. Στη Γερμανία από ένα μέγεθος και πάνω, οφείλεις να ασφαλίσεις τον σκύλο για την περίπτωση που κάνει μαλακία. Επίσης να τον πας σε σχολείο, κλπ. Ανάλογα φυσικά με το κρατίδιο έχει και διαφορές η Νομοθεσία. Εγώ, μεγάλωσα με σκύλους μάχης, και δεν μας έκαναν τίποτε. Πολύ απλά δεν είμασταν γκάγκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έχει σχέση με το πόσο ζώα είναι οι ιδιοκτήτεςΥδράργυρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:08Δεν έχει σχέση η διατροφή με την επιθετικότητα του ζώου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:03Δεν υπάρχουν πολλοί πιο φιλόζωοι από εμένανε εδώ μέσα αλλά όταν διαβάζω τέτοια μου έρχεται να εγκληματίσωMona, like most pits, has very sensitive skin and was on a primarily seafood diet for years until recently we switched her over to a venison mix from taste of the wild and I loovveee her velvet fur. And no itchies or walking farts anymore!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Νομίζω ότι σαν κοινωνία πρέπει να αρχίσουμε να συζητάμε το ενδεχόμενο της ελεγχόμενης κηδεμονίας. Καποιες ομάδες ανθρώπων καλό θα ειναι να μην τεκνοποιουν ή υπό έλεγχο. Όπως πχ κάποιοι βιγκαν που θέλουν και το βρέφος τους να ακολουθήσουν την δικιά τους διατροφή. Πως να το κάνουμε, δεν μπορούν όλοι να γίνουν γονείς.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στο Μακροχώρι Ημαθίας η μάνα λέει ότι ο "όξω από δω" σκότωσε το μηνών βρέφος της
από tanipteros » 09 Ιαν 2024, 19:03 » σε Εγκληματικότητα - 15 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
09 Ιαν 2024, 20:34
-
-
- 263 Απαντήσεις
- 9330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
20 Μάιος 2023, 03:33