Πιθανόν να μην ηταν και καν δικό της αλλά του γκόμενου, που μετά το γαμήσι της φόρτωσε να βγαλει βολτα και το σκυλί. Πολλα τετοια περιστατικά μου εχουν τύχει, εχω μαλωσει και με τυπους και με τύπισσες που κουβαλανε λυτά και αφίμωτα σκυλιά τετοιου τύπου, μαζί τους. Σχεδόν παντα αρπαζόμαστε με τους παπαρες, απλά επειδη ξέρω κατι λίγα απο σκυλιά, το κάνω κυρίως καθιστός (σε παγκάκι πχ) και χωρίς έντονη κίνηση χεριών, ουτε βεβαια να κινουμαι απειλητικα, παρα μόνο εντονη φωνή/παρατηρηση προς τον ιδιοκτητη. Αποφεύγω να κανω το οτιδήποτε που να μπορεί να πυροδοτήσει τα ένστικτα του (λυτού) σκύλου και να με λοκάρει ως απειλή. Απλά κάποιες φορές ειναι τόσο τραγική η φάση με αυτό το θέμα, που ακόμα κι εγω που σε επίπεδα ζωοφιλίας κινούμαι πολύ κοντά σε ΣΕ και ΓΑΛΗ, δεν αντέχω να μην τους κράξω.foscilis έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 12:34FF προχθές εκεί που παίζουν τα παιδιά στο γήπεδο ένα ΤΣΟΚΑΡΟ, όχι παραπανω από 18 χρονών, βαμμένο στολισμένο φέρνει πιτ μπουλ, διπλάσιο σε μέγεθος από αυτο του ισογείου, λυτό χωρίς φίμωτρο και αρχίζει να το καβλώνει με ένα ξύλο που του το πέταγε να το φέρει. Μέσα στα παιδάκια. Ήθελα τόσο πολύ να τη βρίσω αλλά είχε ένα τεράστιο πιτ μπουλ, λυτό χωρίς φίμωτρο. Απλά φύγαμε.
Τι θα γίνει τέλος πάντων με τους κρετίνους που παίρνουν ράτσες δολοφόνους και τις αντιμετωπίζουν σαν κανισάκια;
εντιτ: Οι φωτο απο ινστα δεν ειναι τίποτα. Αν πας ytb και πατησεις μπέιμπι εντ ντογκ ή κατι τέτοιο, αυτες τις εικονες που βλέπεις παραπανω, θα τις δει σε γουτσου-γουτσου βιντεάκια. Κι εκει ειναι ακομα πιο εξοργιστικο.