Ήδη εσύ βγάζεις την μισανθρωπία σου και την ψυχασθενή σκυλολατρεία σου!!!
.
Ήδη εσύ βγάζεις την μισανθρωπία σου και την ψυχασθενή σκυλολατρεία σου!!!
fagano3 έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 17:23Θανατωση του σκυλου.
Κλεισιμο της φιλοζωικης.
Ποινικη διωξη εναντιον των υπευθυνων της φιλοζωικης για υποθαλψη εγκληματια.
Ναι ξερω το σκυλι δεν μπορει να ειναι εγκληματιας απο ηθικης πλευρας αλλα το αποτελεσμα ειναι οτι λογω βλακειας των ιδιοκτητων του μετατραπηκε σε φονικη μηχανη και απο τη στιγμη που σκοτωσε μια φορα ειναι πολυ πιθανον να το ξανακανει.
Η προστασια της ανθρωπινης ζωης ειναι πανω απο τη ζωη καθε οικιακου ζωου οσο και να τα αγαπαμε.
Στα στατιστικά καταγράφονται όλα τα περιστατικά για τα οποία συντάσσεται αναφορά, δηλαδή οτιδήποτε αναφέρεις στην αστυνομία, ακόμη κι αν είναι αποτυχημένη απόπειρα.nemo έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 16:01Σωστός για δεύτερο σκέλος Στο πρωτο τα στατιστικά δεν γράφουν για βιασμούς και απόπειρες βιασμού και μικροληστειεςhellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 15:43Όχι, έχουμε στατιστικά που λένε ότι η εγκληματικότητα πέφτει διαρκώς. Αλλά ακόμη και οι δήθεν αριστεροί ξεχνάνε την ιδεολογία τους και αρχίζουν τις υστερίες αν είναι να υποστηρίξουν την μαλακισμένη άποψή τους.
πχ αν μπουκάρουν σε σένα και σου αδειάσουν το μισό μαγαζί και σε τραυματίσουν δεν θα γραφτεί στην στατιστική
Ναι γιατί ο σκύλος προστάτευε εμένα και τον αδελφό μου όταν οι γονείς δεν ήταν παρόντεςσούπερ δημήτριος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 17:25είναι καλός ένας σκύλος που δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει ένα μωρό εκτός από την μάνα τουΔημοκράτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 17:19Ρε κοπανε υπάρχουν άπειρα παιδιά που μεγάλωσαν με σκύλο και άπειρα σκυλιά που προστατεύουν τα μωρά της οικογένειας. Είχα σκύλο που ήταν 1 χρόνω. Όταν γεννήθηκα και δεν άφηνε άνθρωπο να με πλησιάσει αν δεν ήταν η μάνα μου μαζί.
και τον λες και κόπανο
https://youtu.be/rlO889oSBiY
Φαντάσου απλώς πόσο φιλική διάθεση προς το νέο μέλος της αγέλης μπορεί να νοιώσει ένα ζώο που πριν την έλευση του μωρού ήταν αυτό που είχε το ενδιαφέρον των "ζωόφιλων" και μετά εξορίστηκε στο μπαλκόνι.Beria έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 17:20Παίρνεις από καθαρή ανευθυνότητα ένα μεγαλόσωμο σκύλο σε διαμέρισμαΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 17:15Κλασσική περίπτωση ηλίθιων. Παίρνουμε το ροτβάιλερ, δεν το εκπαιδεύουμε, το βγάζουμε στο μπαλκόνι όταν κάνουμε μωρό (πιθανόν να ήταν κι εκεί ο χώρος του και πριν το μωρό) και όλα καλά.vagabondo έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 16:47«Το σκυλί το είχαμε στο μπαλκόνι, όπως συνήθως. Κάποια στιγμή, χωρίς να το καταλάβω, έσκισε την σήτα της μπαλκονόπορτας και μπήκε μέσα στο δωμάτιο όπου ήταν το μωρό».
https://www.zougla.gr/greece/article/ro ... glika-nera
Και αν δεν το βγάλουμε στο μπαλκόνι αλλά το αμολύσουμε στο δρόμο και το τρελλαμένο ζωντανό δαγκώσει κάποιον, σίγουρα δεν θα φταίει ο ηλίθιος και ανεύθυνος άνθρωπος αλλά ο κακός σκύλος.
Δεν τον εκπαιδεύεις
Όταν γεννηθεί το μωρό βγάζεις τον σκύλο στο μπαλκόνι, μόνιμα στρεσαρισμένο
Αφήνεις το μωρό με ένα κυριαρχικό ζώο -σε στρες- μόνα τους
Ηλίθιοι άνθρωποι
όταν λείπαν οι δικοί σου πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η προστασία από νίνζα απαγωγείς μωρών,ήταν και εκπαιδευμένος να αλλάζει πάνες και να βράζει γάλα ξερωγω?Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 17:53Ναι γιατί ο σκύλος προστάτευε εμένα και τον αδελφό μου όταν οι γονείς δεν ήταν παρόντες
Ας σταθούμε ότι ο σκύλος μου ήταν πιο έξυπνος από εσένα και ας αρκεστούμε σε αυτοσούπερ δημήτριος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:10όταν λείπαν οι δικοί σου πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η προστασία από νίνζα απαγωγείς μωρών,ήταν και εκπαιδευμένος να αλλάζει πάνες και να βράζει γάλα ξερωγω?Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 17:53Ναι γιατί ο σκύλος προστάτευε εμένα και τον αδελφό μου όταν οι γονείς δεν ήταν παρόντες
Δεν με αφήνουν να πάρω μηχανή.enterprise-psi έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 17:08Δεν ξέρω ρε , πάρε κανονική μηχανή σαν άνθρωποςOtto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 16:53Θα μου πεις τελικά τι φάση με τα ebikes και συγκεκριμένα το Vortex;enterprise-psi έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 16:49Το σκυλί στο μπαλκόνι όπως συνήθως, άρα δεν φταίει ο σκύλος. Λήξη συνεδρίασης.
Ξέρεις από νομοθεσία τι και πώς;
η απάτη της ηλεκτροκίνησης
Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:12Ας σταθούμε ότι ο σκύλος μου ήταν πιο έξυπνος από εσένα και ας αρκεστούμε σε αυτοσούπερ δημήτριος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:10όταν λείπαν οι δικοί σου πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η προστασία από νίνζα απαγωγείς μωρών,ήταν και εκπαιδευμένος να αλλάζει πάνες και να βράζει γάλα ξερωγω?Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 17:53Ναι γιατί ο σκύλος προστάτευε εμένα και τον αδελφό μου όταν οι γονείς δεν ήταν παρόντες
Εδω το ένα αδερφάκι σφαλιαρωνει ή σπρώχνει το νέο μέλος επειδή ζηλεύει ή νευρίασε με κάποια κίνηση.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:09Φαντάσου απλώς πόσο φιλική διάθεση προς το νέο μέλος της αγέλης μπορεί να νοιώσει ένα ζώο που πριν την έλευση του μωρού ήταν αυτό που είχε το ενδιαφέρον των "ζωόφιλων" και μετά εξορίστηκε στο μπαλκόνι.Beria έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 17:20Παίρνεις από καθαρή ανευθυνότητα ένα μεγαλόσωμο σκύλο σε διαμέρισμαΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 17:15
Κλασσική περίπτωση ηλίθιων. Παίρνουμε το ροτβάιλερ, δεν το εκπαιδεύουμε, το βγάζουμε στο μπαλκόνι όταν κάνουμε μωρό (πιθανόν να ήταν κι εκεί ο χώρος του και πριν το μωρό) και όλα καλά.
Και αν δεν το βγάλουμε στο μπαλκόνι αλλά το αμολύσουμε στο δρόμο και το τρελλαμένο ζωντανό δαγκώσει κάποιον, σίγουρα δεν θα φταίει ο ηλίθιος και ανεύθυνος άνθρωπος αλλά ο κακός σκύλος.
Δεν τον εκπαιδεύεις
Ηλίθιοι άνθρωποι
σιγά μην κάτσει να γράψει η αστυνομία για την αποτυχημένη απόπειρα. Χωρίς μήνυση κατ' αγνώστων δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να κουνήσουν ούτε το δαχτυλάκι τους.hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 17:50Στα στατιστικά καταγράφονται όλα τα περιστατικά για τα οποία συντάσσεται αναφορά, δηλαδή οτιδήποτε αναφέρεις στην αστυνομία, ακόμη κι αν είναι αποτυχημένη απόπειρα.nemo έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 16:01Σωστός για δεύτερο σκέλος Στο πρωτο τα στατιστικά δεν γράφουν για βιασμούς και απόπειρες βιασμού και μικροληστειεςhellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 15:43
Όχι, έχουμε στατιστικά που λένε ότι η εγκληματικότητα πέφτει διαρκώς. Αλλά ακόμη και οι δήθεν αριστεροί ξεχνάνε την ιδεολογία τους και αρχίζουν τις υστερίες αν είναι να υποστηρίξουν την μαλακισμένη άποψή τους.
πχ αν μπουκάρουν σε σένα και σου αδειάσουν το μισό μαγαζί και σε τραυματίσουν δεν θα γραφτεί στην στατιστική
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:09Φαντάσου απλώς πόσο φιλική διάθεση προς το νέο μέλος της αγέλης μπορεί να νοιώσει ένα ζώο που πριν την έλευση του μωρού ήταν αυτό που είχε το ενδιαφέρον των "ζωόφιλων" και μετά εξορίστηκε στο μπαλκόνι.Beria έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 17:20Παίρνεις από καθαρή ανευθυνότητα ένα μεγαλόσωμο σκύλο σε διαμέρισμαΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 17:15
Κλασσική περίπτωση ηλίθιων. Παίρνουμε το ροτβάιλερ, δεν το εκπαιδεύουμε, το βγάζουμε στο μπαλκόνι όταν κάνουμε μωρό (πιθανόν να ήταν κι εκεί ο χώρος του και πριν το μωρό) και όλα καλά.
Δεν τον εκπαιδεύεις
Ηλίθιοι άνθρωποι