Μπορει λενε να επιστρεψει και στην οικογενεια. Ακου ρε μαν τι τολμησαν να ξεστομισουν τα χαμμενα τα κορμια! Οτι η "οικογενεια", η "μαμα" και ο "μπαμπας" να πουμε, μπορει να το συγχωρισουν το τεκνο και να καταπιουν το γεγονος οτι κατασπαραξε την αλλη κορη τους και να το παρουν πισω σπιτι τους. Μου τα λεγε ο συχωρεμενος ο πατερας μου οτι οι φιλοζωοι (τοτε ετσι τους λεγαν ολους) ειναι για να τους βαρας κλωτσιες αλλα του ελεγα υπερβαλεις. Ω ρε μια χαρα τα ελεγε ο καημενος.Lord Brum έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 20:02Με μια φορά δε γίνεσαι δολοφόνος κάτσε να φάει κανένα παιδί ακόμα να σιγουρευτούμε. Αθώο λόγω αμφιβολιων
Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
-
Εγώ προσωπικά δεν τα γουστάρω τα σκυλιά και μόνο αν εμένα χωριό θα έπαιρνα, αλλά η δικιά μου έχει ένα Πιτ μπουλ στανφορσαιρ, και ακριβώς το αντίθετο είναι το πρόβλημα. Θέλει συνέχεια χάδια, παιχνίδια και μαλακιες, που σου πρήζει τόσο τα παπαρια και αναγκάζεσαι να τον πετάξεις όξω.Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:51Το ρο τβαιλερ ει αι στοργικός, την ξέρω τη ράτσα, το Πιτ μπουλ δεν ειναι. Το ροντβαιλερ όπως όπως και τα περισσότερα είδη Πιτ μπουλ είναι πάρα πολύ δυνατά σκυλιά και για αυτό τα αγοράζουν πολύ ηλιθιοι κυρίως με μικρό πουλί και τα εκπαιδευτούν να είναι άγρια. Ε όταν έχεις έναν σκύλο με πολλή δύναμη και το μάθεις να είναι alpha male ενώ η δουλειά σου είναι ακριβώς να το μάθεις ότι δεν ειναι ε είσαι μαλακαςBeria έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:40Περίπου
Το Ροτβάϊλερ δεν είναι κατοικίδιο
Είναι σκύλος εργασίας, εξαιρετικά δυνατό, καθόλου στοργικό και η δύναμή του το κάνει να θεωρεί τον εαυτό του κυρίαρχο της αγέλης
Δεν θα το βάλεις στο σπίτι με νεογέννητο, πόσο μάλλον όταν είσαι κάγκουρας ιδιοκτήτης σκύλου που το αγριεύεις για να μάθει να προστατεύει
Υπάρχουν εξαιρετικά σκυλιά για κατοικίδια
Ο σκύλος τώρα είναι εοικυνδηνος και αν δεν τον πάνε να φυλάει καμία μαντρα με κατσίκια μόνο να θανατωθει μπορεί. Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί βγάζουν τα κόμπλεξ τους όλοι εδώ μέσα για όσους έχουν κάποιο σκύλο ενώ το πρόβλημα ειναι οι κάτοχοι τους. Από ότι διαβάζω οι μαλακές εχουν 4 σκυλια. Ε όταν βλέπεις κάποιο να μένει με 4 σκύλους αντιλαμβάνεται ότι μιλάς για βλαμμένο και ότι δεν σε φταίει ο σκύλος
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Phorum.gr user: the_black_planet
Υπάρχει κάτι που λέγεται λογική, ξεκινά από εκεί.hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:57Άρα θες να πεις ότι πίτμπουλ επιλέγουν κυρίως οι μαλάκες και οι νορμάλ άνθρωποι τα αποφεύγουν. Δεν βλέπω πώς ακριβώς αλλάζει αυτό το αποτέλεσμα.Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:55Δεν είναι θέμα ράτσας είναι θέμα νοοτροπίας ιδιοκτήτη. Όσοι επιλέγουν Πιτ μπουλς κυρίως ειναι κομπλεξικοί μαλακες. Επίσης έχει μεγάλη διαφορα να σε δαγκώσει Πιτ μπουλ και λυκόσκυλα. Βασικά είναι καλύτερα να σε δαγκώσει λύκος από Πιτ μπουλ που την άκουσε. Όχι γιατί το Πιτ μπουλ είναι πιο επιθετικό αλλά γιατί είναι πιο αποτελεσματικό
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Εδώ είναι η λύση (αλλά και η αιτία του ζητήματος).Και εξηγούμαι:Otto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:18
Εδω το ένα αδερφάκι σφαλιαρωνει ή σπρώχνει το νέο μέλος επειδή ζηλεύει ή νευρίασε με κάποια κίνηση.
Το ίδιο αντιδρά και ο σκύλος, μόνο που δαγκώνει και δεν μαζεύεται η ζημιά.
Γι'αυτό και θέλει προσοχή μεγάλη.
Ο σκύλος, όντας αγελαίο ζώο, κάποια στιγμή θα διεκδικήσει την αρχηγία της αγέλης (στην προκειμένη οικογένεια,αυτή είναι η αγέλη του).
Αυτό συμβαίνει συνήθως στους 6 'εως 10 ή 12 μήνες.Σαν να λέμε ένα αγόρι στα 15-17 που νομίζει ότι είναι άντρας (το σώμα του και η ενέργειά του αυτό δείχνουν) αλλά στην πραγματικότητα παπάρια άντρας είναι (τσουτσέκια ήμασταν όλοι τότε,αλλά για αντράκια μετράγαμε).
Αν λοιπόν τότε σου ξεφύγει ο μούργος και θεωρήσει ότι έχει την αρχηγία,τον ήπιες.Ακόμη κι αν είναι κανισάκι.
Αν πάλι καταφέρεις να δεχτεί την θέση του στην αγέλη/οικογένεια τότε έχεις πετύχει το ιδανικό.
Πάντα θα αναγνωρίζει την κυριαρχία σου και πάντα θα προστατεύει τα νεότερα και πιό αδύναμα μέλη της αγέλης γιατί αυτή είναι η δουλειά του,απ`τη φύση του (όσο κι αν την έχουμε παραβιάσει).
Έχω συγκεκριμένα παραδείγματα που έχει δουλέψει στο ακέραιο αυτό.Και εννοώ προσωπικά παραδείγματα και όχι ιντερνετικές πίπες.
Αν χρειαστεί θα επανέλθω,ίσως να παραθέσω και φωτογραφίες,αλλά φανταστείτε ένα Βέλγικο λυκόσκυλο παρέα μ`ένα Γερμανικό και από κοντά ένα βρέφος το οποίο όταν ξύπναγε και έκλαιγε αν δεν το έπαιρνε χαμπάρι η μάνα του μέσα σε 30 δεύτερα,έτρεχε ο σκύλος (ο αρχηγός,ο Βέλγος) και την έπαιρνε απ`το μανίκι να την οδηγήσει στο δωμάτιο που έκλαιγε το μωρό.
Να σημειώσω ότι ο Βέλγος που λέω (50+ κιλά ζωντανό) δεν έμπαινε ΠΟΤΕ στο δωμάτιο του παιδιού.Όχι γιατί είχε εκπαιδευτεί γι`αυτό,αλλά για κάποιον λόγο δεν ήθελε,μάλλον του αρκούσε απλά να προστατεύει το κουτάβι της αγέλης η φροντίδα του ήταν αλλουνού δουλειά.Σκοπιά απ`έξω και συναγερμός αν συμβεί κάτι.
Αντίθετα ο μικρός (ο Γερμανός,κοντά στα 40 κιλά κτήνος) μπορούσε να ανεχτεί τα πάντα απ`τα παιδιά.Μιλάμε για τα πάντα!
Του έβγαζαν τα μάτια κι αυτός γύρναγε και τους έγλυφε το χέρι.Αυτός ήταν το φιλαράκι τους που έπαιζαν μαζί.Υποθέτω (αυθέραιτα) ότι τους λόγιζε για αδερφάκια του και ισότιμα στην ιεραρχία της αγέλης.
*(Μέχρι που πέθανε ο μεγάλος ο Βέλγος παρέμεινε "αρχηγός" της αγέλης.Κάποια στιγμή όταν πια είχε γεράσει πολύ ο μικρός του τσαμπουκαλεύτηκε,γύρευε τα δικαιώματά του.Ο μεγάλος δεν του το επέτρεψε ποτέ.)
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Πυροβολαει κανας μαλακας στον αερα γινετσι χαμος ,ξεσκιζουν κισμο τα κωλοσκυλα ,δεν φταινε αυτα .
-
Θέλει χάδια κτλ ακριβώς γιατί η δικιά σου τον μεγάλωσε έτσι. Ο σκύλος είναι όπως τον μαθειςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 20:11Εγώ προσωπικά δεν τα γουστάρω τα σκυλιά και μόνο αν εμένα χωριό θα έπαιρνα, αλλά η δικιά μου έχει ένα Πιτ μπουλ στανφορσαιρ, και ακριβώς το αντίθετο είναι το πρόβλημα. Θέλει συνέχεια χάδια, παιχνίδια και μαλακιες, που σου πρήζει τόσο τα παπαρια και αναγκάζεσαι να τον πετάξεις όξω.Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:51Το ρο τβαιλερ ει αι στοργικός, την ξέρω τη ράτσα, το Πιτ μπουλ δεν ειναι. Το ροντβαιλερ όπως όπως και τα περισσότερα είδη Πιτ μπουλ είναι πάρα πολύ δυνατά σκυλιά και για αυτό τα αγοράζουν πολύ ηλιθιοι κυρίως με μικρό πουλί και τα εκπαιδευτούν να είναι άγρια. Ε όταν έχεις έναν σκύλο με πολλή δύναμη και το μάθεις να είναι alpha male ενώ η δουλειά σου είναι ακριβώς να το μάθεις ότι δεν ειναι ε είσαι μαλακαςBeria έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:40
Περίπου
Το Ροτβάϊλερ δεν είναι κατοικίδιο
Είναι σκύλος εργασίας, εξαιρετικά δυνατό, καθόλου στοργικό και η δύναμή του το κάνει να θεωρεί τον εαυτό του κυρίαρχο της αγέλης
Δεν θα το βάλεις στο σπίτι με νεογέννητο, πόσο μάλλον όταν είσαι κάγκουρας ιδιοκτήτης σκύλου που το αγριεύεις για να μάθει να προστατεύει
Υπάρχουν εξαιρετικά σκυλιά για κατοικίδια
Ο σκύλος τώρα είναι εοικυνδηνος και αν δεν τον πάνε να φυλάει καμία μαντρα με κατσίκια μόνο να θανατωθει μπορεί. Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί βγάζουν τα κόμπλεξ τους όλοι εδώ μέσα για όσους έχουν κάποιο σκύλο ενώ το πρόβλημα ειναι οι κάτοχοι τους. Από ότι διαβάζω οι μαλακές εχουν 4 σκυλια. Ε όταν βλέπεις κάποιο να μένει με 4 σκύλους αντιλαμβάνεται ότι μιλάς για βλαμμένο και ότι δεν σε φταίει ο σκύλος
Απολύτως σχετικό.Συνέχισε.
-
Μηδενική ικανότητα εξαγωγής συμπεράσματος έτσι;hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:57Άρα θες να πεις ότι πίτμπουλ επιλέγουν κυρίως οι μαλάκες και οι νορμάλ άνθρωποι τα αποφεύγουν. Δεν βλέπω πώς ακριβώς αλλάζει αυτό το αποτέλεσμα.Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:55Δεν είναι θέμα ράτσας είναι θέμα νοοτροπίας ιδιοκτήτη. Όσοι επιλέγουν Πιτ μπουλς κυρίως ειναι κομπλεξικοί μαλακες. Επίσης έχει μεγάλη διαφορα να σε δαγκώσει Πιτ μπουλ και λυκόσκυλα. Βασικά είναι καλύτερα να σε δαγκώσει λύκος από Πιτ μπουλ που την άκουσε. Όχι γιατί το Πιτ μπουλ είναι πιο επιθετικό αλλά γιατί είναι πιο αποτελεσματικό
Φανταζομαι τυπικο ειναι το θεμα,θα γραψει καποιος σε ενα χαρτι οτι παρουσιασε επιθετικη συμπεριφορα και θα γινει ευθανασια.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Otto Weininger
Θα το μάθουν οι δικοί μου αργά ή γρήγορα. Και η μηχανή θα γίνει κομμάτια, χωρίς καμία πλάκα. Δεν ξεμπλέκω με τίποταΑσέβαστος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 19:26ε, και;
παρε μηχανη.

Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Γελάει ο κόσμος με την λίστα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Δηλαδή; Είναι ψεύτικα τα στατιστικά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Βοήθα με, γιατί δεν ξέρω πώς να διαβάσω το γράφημα.the_black_planet έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 20:13Υπάρχει κάτι που λέγεται λογική, ξεκινά από εκεί.hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:57Άρα θες να πεις ότι πίτμπουλ επιλέγουν κυρίως οι μαλάκες και οι νορμάλ άνθρωποι τα αποφεύγουν. Δεν βλέπω πώς ακριβώς αλλάζει αυτό το αποτέλεσμα.Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:55
Δεν είναι θέμα ράτσας είναι θέμα νοοτροπίας ιδιοκτήτη. Όσοι επιλέγουν Πιτ μπουλς κυρίως ειναι κομπλεξικοί μαλακες. Επίσης έχει μεγάλη διαφορα να σε δαγκώσει Πιτ μπουλ και λυκόσκυλα. Βασικά είναι καλύτερα να σε δαγκώσει λύκος από Πιτ μπουλ που την άκουσε. Όχι γιατί το Πιτ μπουλ είναι πιο επιθετικό αλλά γιατί είναι πιο αποτελεσματικό
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- sport billy
- Phorum.gr user: sport billy
Αυτές οι δύο ράτσες που αναφέρεις είναι τσοπανόσκυλα προβάτων. Αν το τσοπανόσκυλο επιτεθεί σε ένα μικρό νεογέννητο προβατάκι γι αυτό δεν υπάρχει αύριο από τον βοσκό. Γι αυτό αυτές οι ράτσες με τα τσοπάνικα αίματα είναι πιο ανεκτικές με τους πιο αδύναμους-μικρόσωμους σε σχέση με άλλες. Τα μολοσοειδή αντιθέτως χρησιμοποιήθηκαν σε αρένες σε πολέμους σε κυνήγι μεγάλων θηραμάτων και για φύλαξη χώρων.waldorf έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 20:17Εδώ είναι η λύση (αλλά και η αιτία του ζητήματος).Και εξηγούμαι:
Ο σκύλος, όντας αγελαίο ζώο, κάποια στιγμή θα διεκδικήσει την αρχηγία της αγέλης (στην προκειμένη οικογένεια,αυτή είναι η αγέλη του).
Αυτό συμβαίνει συνήθως στους 6 'εως 10 ή 12 μήνες.Σαν να λέμε ένα αγόρι στα 15-17 που νομίζει ότι είναι άντρας (το σώμα του και η ενέργειά του αυτό δείχνουν) αλλά στην πραγματικότητα παπάρια άντρας είναι (τσουτσέκια ήμασταν όλοι τότε,αλλά για αντράκια μετράγαμε).
Αν λοιπόν τότε σου ξεφύγει ο μούργος και θεωρήσει ότι έχει την αρχηγία,τον ήπιες.Ακόμη κι αν είναι κανισάκι.
Αν πάλι καταφέρεις να δεχτεί την θέση του στην αγέλη/οικογένεια τότε έχεις πετύχει το ιδανικό.
Πάντα θα αναγνωρίζει την κυριαρχία σου και πάντα θα προστατεύει τα νεότερα και πιό αδύναμα μέλη της αγέλης γιατί αυτή είναι η δουλειά του,απ`τη φύση του (όσο κι αν την έχουμε παραβιάσει).
Έχω συγκεκριμένα παραδείγματα που έχει δουλέψει στο ακέραιο αυτό.Και εννοώ προσωπικά παραδείγματα και όχι ιντερνετικές πίπες.
Αν χρειαστεί θα επανέλθω,ίσως να παραθέσω και φωτογραφίες,αλλά φανταστείτε ένα Βέλγικο λυκόσκυλο παρέα μ`ένα Γερμανικό και από κοντά ένα βρέφος το οποίο όταν ξύπναγε και έκλαιγε αν δεν το έπαιρνε χαμπάρι η μάνα του μέσα σε 30 δεύτερα,έτρεχε ο σκύλος (ο αρχηγός,ο Βέλγος) και την έπαιρνε απ`το μανίκι να την οδηγήσει στο δωμάτιο που έκλαιγε το μωρό.
Να σημειώσω ότι ο Βέλγος που λέω (50+ κιλά ζωντανό) δεν έμπαινε ΠΟΤΕ στο δωμάτιο του παιδιού.Όχι γιατί είχε εκπαιδευτεί γι`αυτό,αλλά για κάποιον λόγο δεν ήθελε,μάλλον του αρκούσε απλά να προστατεύει το κουτάβι της αγέλης η φροντίδα του ήταν αλλουνού δουλειά.Σκοπιά απ`έξω και συναγερμός αν συμβεί κάτι.
Αντίθετα ο μικρός (ο Γερμανός,κοντά στα 40 κιλά κτήνος) μπορούσε να ανεχτεί τα πάντα απ`τα παιδιά.Μιλάμε για τα πάντα!
Του έβγαζαν τα μάτια κι αυτός γύρναγε και τους έγλυφε το χέρι.Αυτός ήταν το φιλαράκι τους που έπαιζαν μαζί.Υποθέτω (αυθέραιτα) ότι τους λόγιζε για αδερφάκια του και ισότιμα στην ιεραρχία της αγέλης.
*(Μέχρι που πέθανε ο μεγάλος ο Βέλγος παρέμεινε "αρχηγός" της αγέλης.Κάποια στιγμή όταν πια είχε γεράσει πολύ ο μικρός του τσαμπουκαλεύτηκε,γύρευε τα δικαιώματά του.Ο μεγάλος δεν του το επέτρεψε ποτέ.)
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να είσαι απών στην παρέα παιδιών-σκύλου και να παρακολουθείς, όποια ράτσα και να έχεις έχεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sport billy την 12 Σεπ 2019, 20:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Θες ένα γλυφιτζούρι;grtex 7381 έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 20:41Το Γκιωνης βγαίνει και από το πουλί Γκιώνη, ακόμα και οι Τσακωνες και οι Κρητικοί το έχουν
- sport billy
- Phorum.gr user: sport billy
waldorf έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 20:17
Εδώ είναι η λύση (αλλά και η αιτία του ζητήματος).Και εξηγούμαι:
Αυτές οι δύο ράτσες που αναφέρεις είναι τσοπανόσκυλα προβάτων. Αν το τσοπανόσκυλο επιτεθεί σε ένα μικρό νεογέννητο προβατάκι γι αυτό δεν υπάρχει αύριο από τον βοσκό. Γι αυτό αυτές οι ράτσες με τα τσοπάνικα αίματα είναι πιο ανεκτικές με τους πιο αδύναμους-μικρόσωμους σε σχέση με άλλες. Τα μολοσοειδή αντιθέτως χρησιμοποιήθηκαν σε αρένες σε πολέμους σε κυνήγι μεγάλων θηραμάτων και για φύλαξη χώρων.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να είσαι απών στην παρέα παιδιών-σκύλου και να παρακολουθείς, όποια ράτσα και να έχεις έχεις.
Θες ένα γλυφιτζούρι;grtex 7381 έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 20:41Το Γκιωνης βγαίνει και από το πουλί Γκιώνη, ακόμα και οι Τσακωνες και οι Κρητικοί το έχουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στο Μακροχώρι Ημαθίας η μάνα λέει ότι ο "όξω από δω" σκότωσε το μηνών βρέφος της
από tanipteros » 09 Ιαν 2024, 19:03 » σε Εγκληματικότητα - 15 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
09 Ιαν 2024, 20:34
-
-
- 263 Απαντήσεις
- 9332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
20 Μάιος 2023, 03:33