Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf » 13 Σεπ 2019, 16:47

Οκ δεν είναι what if με την έννοια του ξεχειλώματος που συνηθίζουμε εδώ μέσα,είναι πραγματικός κίνδυνος που όμως δεν αφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό.
Τώρα θα μου πείς οι άλλοι συζητάνε για τους gay πιγκουίνους,οπότε μιά χαρά ταιρίαζει η δική σου ερώτηση στο νήμα.Πες ότι δεν πόσταρα καθόλου.
:wave:
Nandros έγραψε:
26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 13 Σεπ 2019, 16:49

Ερμής έγραψε:
13 Σεπ 2019, 16:46
Otto Weininger έγραψε:
13 Σεπ 2019, 16:44
Ερμής έγραψε:
13 Σεπ 2019, 16:41
Δεν ειναι what if, ο λόγος που σοκαρίστηκα περισσότερο είναι γνωστός.

Επίσης ρώτησα το παραπάνω επειδή το καλοκαίρι στο τσακ γλίτωσα και δε με άρπαξαν δυο τακαημεναναπαιξουνθελουνμονο ημιαιμα λυκοσκυλα σε μια βολτα με το ποδήλατο. Τα συγκεκριμένα την εχουν πέσει και σε άλλον άνθρωπο εκεί, απλά σε μια κλειστή κοινωνία δυστυχώς του γαμάς πιο δυσκολα του σπίτι του άλλου, γιαυτο και ο σκατοβλαχος τα είχε αφήσει λυτά να σουλατσάρουν στο δρόμο έξω απο το σπίτι του.
Σπρέι πιπεριού ή αποτρεπτικά αρκουδιών
πτυσσόμενο;
Ρίσκο, εξαρτάται από το τι σκυλιά είναι και πόσα.
Ενώ με το σπρέι κατεβαίνεις, βάζεις το ποδήλατο μπροστά και ξεκινάς ψεκασμό.

Επίσης τα μπρελόκ με σειρήνα υπερήχων. Αλλά θέλει σοβαρότητα πολύ, όχι σαν κάτι κάφρους που τις παίρνουν και περνάνε από αυλές κλπ και τρελαινουν τα σκυλιά για πλάκα.

Γενικά απέφυγε την μάχη με τον σκύλο. Ειδικά αν δεν είναι ένας.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Σεπ 2019, 16:50

waldorf έγραψε:
13 Σεπ 2019, 16:47
Τώρα θα μου πείς οι άλλοι συζητάνε για τους gay πιγκουίνους
:smt018

Για τους non-binary πιγκουίνους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 13 Σεπ 2019, 16:51

hellegennes έγραψε:
13 Σεπ 2019, 16:50
waldorf έγραψε:
13 Σεπ 2019, 16:47
Τώρα θα μου πείς οι άλλοι συζητάνε για τους gay πιγκουίνους
:smt018

Για τους non-binary πιγκουίνους.
Γαμουσες non-binary πιγκουίνο;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 13 Σεπ 2019, 16:56

hellegennes έγραψε:
13 Σεπ 2019, 16:45
alexandroso έγραψε:
13 Σεπ 2019, 16:09
hellegennes έγραψε:
13 Σεπ 2019, 16:01
Μαλάκα, όντως, βγαίνε έξω περισσότερο γιατί δεν σε βλέπω στα καλά σου. :smt005:
Να μου πεις μόνο που να πάω να μάθω για το φύλο των πιγκουίνων γιατί στα μαγαζιά που πάω μόνο για τις ομοφυλόφιλες πάπιες λένε. :P
Έχεις μπλέξει φύλα και ομοφυλόφιλους. Κάτι σού συμβαίνει. :lol:
Έχει πεσμένο αιματοκρίτη λόγω εμπάργκο συκωτακιων :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 13 Σεπ 2019, 17:35

hellegennes έγραψε:
13 Σεπ 2019, 14:23
foscilis έγραψε:
13 Σεπ 2019, 14:10
χαλάρωσε μπλάκυ. Δεν κερδάει παντού η σκατοψυχιά, υπάρχουν και καλά νέα από το μέτωπο: https://edition.cnn.com/2019/09/10/euro ... index.html
'Εχουν σαλέψει τελείως.
Ρε δε γαμιόμαστε λέω γω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Σεπ 2019, 17:37

Ερμής έγραψε:
13 Σεπ 2019, 16:26
Μια άλλη ερώτηση. Οκ η είδηση με το μωρό είναι πραγματικά σοκαριστική και δεν υπάρχει υγιής άνθρωπος να κατηγορήσει το μωρό.
Σε περίπτωση που είσαι ποδηλάτης ή δρομέας και στην πέσει κανένα σκυλί(αδέσποτο ή οχι), ποια θα πρέπει να είναι η αντίδραση σου;
μη πει κανείς να τρέξεις να ξεφύγεις γιατί θα του πετάξω χλέπα στη μάπα.
Σταματάς επιτόπου και τους επιβάλλεις την παρουσία σου αναλόγως. Κοπανάς παλαμάκια με τα χέρια σου (ειναι μια καταπληκτική λύση για αυτη την περιπτωση, οσο κι αν μπορει να σου ακουγεται αστειο), ή κυκλοφορείς με σφυρίχτρα υπερήχων,οπως αναφέρθηκε. Καποιος απ τους 2-3 μπροστάρηδες ντόγκους στο "λιντσάρισμά" σου, ειναι ο αρχηγος της αγελης. Με τον κροτο απο τα παλαμάκια, θα τον δεις να κινείται προς τα πίσω. Δεν σε νοιάζουν τα αλλα σκυλιά, επικεντρώνεσαι σ αυτον. Οταν υποχωρήσει αυτος, αυτόματα υποχωρουν και τα υπόλοιπα.
Αυτο σε περιπτωση που μιλάμε για αγέλη αδέσποτων. Αν ειναι δεσποζόμενο, απλα σκίζεις την κωλοτρυπίδα του ιδιοκτήτη που το έχει λυτό. Τον βρισκεις εκει τριγυρω που χαζεύει, απειλείς με μηνύσεις κτλ.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 13 Σεπ 2019, 17:44

the_black_planet έγραψε:
12 Σεπ 2019, 22:36
OANNHSEA έγραψε:
12 Σεπ 2019, 17:40
Υδράργυρος έγραψε:
12 Σεπ 2019, 12:33
Νημα που οι αφιλοζωοι θα βγαλουν τη σκατοψυχια τους
Ήδη εσύ βγάζεις την μισανθρωπία σου και την ψυχασθενή σκυλολατρεία σου!!!

.
:lol: αυτή η καραμέλα μόνο γέλιο προκαλεί αλλά στα μάτια του οποιουδήποτε λογικού ανθρώπου φαίνεσαι κομπλεξικος και φανατικός, ακριβώς το ίδιο με την άλλη καραμέλα ότι όποιος δεν είναι φασίστας εθνικιστής είναι ανθελληνας, φιλαράκι ο πραγματικός διεθνιστής, ανθρωπιστής και όχι βέβαια αυτοί του κώλου, σέβεται όλους τους πολιτισμούς εξ ίσου άρα σέβεται και τον ελληνικό το ίδιο, plain as that, όπως επίσης μισεί και σιχαίνεται κάθε διαχωρισμό και προκατάληψη βάση εθνότητας ή οτιδήποτε άλλο, απλή λογική αλλά για τα κολλημένα μυαλά είναι πυρηνική φυσική... Αντίστοιχα από τη λογική δεν προκύπτει πουθενά ότι αυτός που αγαπάει τα ζώα είναι μισάνθρωπος και αντίθετα είναι εύλογο και σε μικρό παιδί ότι αυτός που ελαφρά τη καρδία ασκεί βία απέναντι στα εξ'ορισμου πιο αδύναμα ζώα κατά 99% τουλάχιστον θα ασκήσει βία με την κάθε ευκαιρία προς τον πιο αδύναμο άνθρωπο, εσύ είσαι και ένα πολύ καλό παράδειγμα που με επιβεβαιώνει και σε ευχαριστώ γι'αυτό :wink
Ελπίζω κάποτε να μάθεις τι είναι η ζωοφιλία και τι η ψυχασθένεια της σκυλολατρείας...
Μπορεί να έρθει π.χ. πιο σύντομα από ότι νομίζεις - στην Πάρνηθα - και τότε να δούμε τι πιστεύεις...

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι είναι πολύ πιο σπουδαίοι από τα σκυλιά - ιδιαίτερα όταν τα τελευταία έχουν εξελιχτεί για φαγητό - και είναι τα ψυχολογικά προβλήματα των ανθρώπων που τα έχουν κάνει θεούς!!!
Όταν λοιπόν κάποια ψυχασθενή σκατά εδώ μέσα, το μόνο που κάνουν είναι:
α) να ξεχνούν ότι πέθανε ένα παιδί,
β) να υπερασπίζονται έναν σκύλο σαν να ήταν άνθρωπος,
γ) να ξεχνούν ηθελημένα ότι τα σκυλιά συμπεριφέρονται συνεχώς με αυτό τον τρόπο (εκτός φυσικά από τα πλήρως εκπαιδευμένα),
δ) η γυναίκα που έχασε το παιδί της ήταν μία σκυλολάτρισα, αφού θεωρούσε ότι ένας σκύλος είναι το ίδιο με έναν άνθρωπο,
τότε τα γραφόμενα σου δεν έχουν καμία ουσία!!!

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Σεπ 2019, 17:47

Κάτι άλλο που εγώ εχω ακουσει και ακούω συχνά τελευταία, ειναι ότι τα πιτμπουλ εχουν "φτιαχτεί" για να κανουν παρέα σε παιδάκια, κι οτι ιστορικά εχουν υπάρξει "νταντάδες" (ετσι ακριβώς μου το εχουν πει, λολ) παιδιων και μωρών μεσα σε σπιτια ιδιοκτητών τους. Μου το εχουν πει πάνω απο 2 άτομα (κάτοχοι πιτμπουλ εννοειται) και απλά τους εχω πει οτι προφανώς τα μπερδεύουν με τα μπόξερ, γιατι τα μπόξερ όντως ειναι πολύ καλή ράτσα για παιδιά. Τους ζητάω πηγές/αποδειξεις για αυτό που υποστηριζουν, και απλά μου λένε "να ψάξω στο ιντερνετ". Εγώ με σκυλιά εχω μεγαλώσει, και ουτε ειχα ακουσει ποτέ εν τω μεταξύ, ούτε εχω βρει πουθενά κάτι τέτοιο για τα πιτμπουλ. Μύθος των πιτμπουλοκατόχων ειναι.
Ουσιαστικά αν το κοιτάξετε καλύτερα το θεμα, η φάση δεν ειναι "παρανοικοί ζωόφιλοι" γενικά, αλλά παρανοικοί πιτμπουλόφιλοι. Προσωπικά οι μόνοι τέρμα φευγάτοι απο ιδιοκτήτες ζώων που έχω συναναστράφει, ειναι οι πιτμπουλάδες (οχι τα πιτμπουλ τους τόσο, όσο οι ίδιοι). Αυτοί ειναι ίσως οι μοναδικοί που κανουν σαν ψυχοπαθείς αμα τους πεις κατι για το σκυλί. Κάτοχοι άλλης ράτσας, δεν τρελαίνονται έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 13 Σεπ 2019, 18:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 13 Σεπ 2019, 17:47

Εδώ κάνει περίπου αυτά που λες, vantono.
Αν αργούσαν λίγο ακόμα οι τσουμπάνηδες, όμως, όντως θα τον έτρωγαν τα σκυλιά.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Σεπ 2019, 17:55

Kauldron έγραψε:
13 Σεπ 2019, 17:47

Εδώ κάνει περίπου αυτά που λες, vantono.
Αν αργούσαν λίγο ακόμα οι τσουμπάνηδες, όμως, όντως θα τον έτρωγαν τα σκυλιά.
όχι και περίπου, τίποτα απ' αυτα δεν κάνει. :lol: Με τη φωνή που μπήζει τα στρεσάρει ακομα περισσότερο, αντιθέτως. Δεν θα σε καταλάβει το σκυλί αν του φωναζεις "ησυχα ησυχα" ή του κατεβάζεις χριστοπαναγιες ή ο,τι αλλο. Απο γλώσσα του σώματος αντιλαμβάνεται, οχι απο λεξεις.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 13 Σεπ 2019, 17:59

Φωνάζοντας δεν υποδηλώνει παρουσία? Βάζει και το ποδήλατο στη μέση (μάλλον αυτό τον σώζει). Μου κάνει εντύπωση πάντως πώς σταματάνε όλα όταν φτανουν οι τσομπάνηδες.

Πάντως είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να σου επιτεθεί σκύλος, κι ας ακούγεται απλό. Εδώ ολόκληρο θηρίο ήταν το παλικάρι, και έχασε το χέρι του από επίθεση 2 σκύλων. Και μάλιστα ψηλά, κοντά στον ώμο.
https://www.news.com.au/lifestyle/real- ... ceb9dcdcb1

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να καταστραφεί το χέρι τόσο ψηλά από απλό δάγκωμα σκύλου (δε μιλάμε για δάχτυλα, πχ). Δηλαδή αν ήταν λύκος που έχει δυνατότερο δάγκωμα τί θα γινόταν?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 13 Σεπ 2019, 18:16

vantono έγραψε:
Κάτι άλλο που εγώ εχω ακουσει και ακούω συχνά τελευταία, ειναι ότι τα πιτμπουλ εχουν "φτιαχτεί" για να κανουν παρέα σε παιδάκια, κι οτι ιστορικά εχουν υπάρξει "νταντάδες" (ετσι ακριβώς μου το εχουν πει, λολ) παιδιων και μωρών μεσα σε σπιτια ιδιοκτητών τους. Μου το εχουν πει πάνω απο 2 άτομα (κάτοχοι πιτμπουλ εννοειται) και απλά τους εχω πει οτι προφανώς τα μπερδεύουν με τα μπόξερ, γιατι τα μπόξερ όντως ειναι πολύ καλή ράτσα για παιδιά. Τους ζητάω πηγές/αποδειξεις για αυτό που υποστηριζουν, και απλά μου λένε "να ψάξω στο ιντερνετ". Εγώ με σκυλιά εχω μεγαλώσει, και ουτε ειχα ακουσει ποτέ εν τω μεταξύ, ούτε εχω βρει πουθενά κάτι τέτοιο για τα πιτμπουλ. Μύθος των πιτμπουλοκατόχων ειναι.
Ουσιαστικά αν το κοιτάξετε καλύτερα το θεμα, η φάση δεν ειναι "παρανοικοί ζωόφιλοι" γενικά, αλλά παρανοικοί πιτμπουλόφιλοι. Προσωπικά οι μόνοι τέρμα φευγάτοι απο ιδιοκτήτες ζώων που έχω συναναστράφει, ειναι οι πιτμπουλάδες. Αυτοί ειναι ίσως οι μοναδικοί που κανουν σαν ψυχοπαθείς αμα τους πεις κατι για το σκυλί. Κάτοχοι άλλης ράτσας, δεν τρελαίνονται έτσι.
Φίλος κτηνίατρος ειχε θηλυκό μπόξερ και τα καλοκαίρια που ήταν ο γιός μου (και ο γιός του, και όλης της παρέας αντίστοιχα τα παιδιά) 2 ετών περνούσαμε μαζί διακοπές.

Το σκυλί αυτό περνούσε μαύρες μέρες γιατί είχε αναλάβει να νταντεύει 5 δίχρονα σκατόπαιδα σε μια μεγάλη παραλία, τα οποία το είχαν αλαλιάσει. Κρέμονταν από πάνω του και τους έκανε το άλογο, το έθαβαν στην άμμο, ξάπλωναν όλα επάνω του και αυτό είχε μόνο ένα πράγμα στο νου του.
Να μην μπουν στη θάλασσα σε βάθος που να μην πατώνουν. Σηκωνόταν κάθε τρεις και λίγο και έμπαινε στη θάλασσα, έκανε σκριν στον μπομπιρα που είχε φτάσει πιο βαθεια και τον έσπρωχνε με το σώμα του στην ακτή. ΟΛΗ ΜΕΡΑ

Κάθε φορά που εμφανιζόταν άγνωστος στην παραλία έπιανε όλα τα πιτσιρίκια, τα έβαζε ανάμεσα στα πόδια του και δεν τα άφηνε μέχρι να απομακρυνθεί ο άγνωστος.

Ζούσε για να προστατεύει τα μικρά και ήταν ένα δυνατό, μεγαλόσωμο, γυμνασμένο σκυλί.

Με ροτβάιλερ δεν θα άφηνα παιδί ούτε με το αφεντικό του παρόντα
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Σεπ 2019, 18:31

Beria έγραψε:
13 Σεπ 2019, 18:16
vantono έγραψε:
Ουσιαστικά αν το κοιτάξετε καλύτερα το θεμα, η φάση δεν ειναι "παρανοικοί ζωόφιλοι" γενικά, αλλά παρανοικοί πιτμπουλόφιλοι. Προσωπικά οι μόνοι τέρμα φευγάτοι απο ιδιοκτήτες ζώων που έχω συναναστράφει, ειναι οι πιτμπουλάδες. Αυτοί ειναι ίσως οι μοναδικοί που κανουν σαν ψυχοπαθείς αμα τους πεις κατι για το σκυλί. Κάτοχοι άλλης ράτσας, δεν τρελαίνονται έτσι.
Φίλος κτηνίατρος ειχε θηλυκό μπόξερ και τα καλοκαίρια που ήταν ο γιός μου (και ο γιός του, και όλης της παρέας αντίστοιχα τα παιδιά) 2 ετών περνούσαμε μαζί διακοπές.

Το σκυλί αυτό περνούσε μαύρες μέρες γιατί είχε αναλάβει να νταντεύει 5 δίχρονα σκατόπαιδα σε μια μεγάλη παραλία, τα οποία το είχαν αλαλιάσει. Κρέμονταν από πάνω του και τους έκανε το άλογο, το έθαβαν στην άμμο, ξάπλωναν όλα επάνω του και αυτό είχε μόνο ένα πράγμα στο νου του.
Να μην μπουν στη θάλασσα σε βάθος που να μην πατώνουν. Σηκωνόταν κάθε τρεις και λίγο και έμπαινε στη θάλασσα, έκανε σκριν στον μπομπιρα που είχε φτάσει πιο βαθεια και τον έσπρωχνε με το σώμα του στην ακτή. ΟΛΗ ΜΕΡΑ

Κάθε φορά που εμφανιζόταν άγνωστος στην παραλία έπιανε όλα τα πιτσιρίκια, τα έβαζε ανάμεσα στα πόδια του και δεν τα άφηνε μέχρι να απομακρυνθεί ο άγνωστος.

Ζούσε για να προστατεύει τα μικρά και ήταν ένα δυνατό, μεγαλόσωμο, γυμνασμένο σκυλί.

Με ροτβάιλερ δεν θα άφηνα παιδί ούτε με το αφεντικό του παρόντα
Το φαντάζομαι. Με μπόξερ θηλυκό* μεγάλωσα κι εγώ, ηταν το δεύτερο σκυλί του πατέρα μου (το 1ο ήταν ενας βέλγικος ποιμενικός που ήμουν 3 χρονών όταν πέθανε. Δεν το έζησα και πολύ αυτο, αλλά μου είχαν πει οτι κι αυτο ηταν πολύ καλό). Το μποξεράκι ήταν απιστευτο, φεροταν κυριολεκτικά σαν δεύτερη μάνα σε εμενα και στον αδερφό μου.

*Γενικά τα θηλυκά ανεξαρτήτου ράτσας παρατηρώ ότι έχουν μια ροπή, τουλάχιστον καλύτερης συμπεριφοράς έως και απόλυτης προστασίας προς τα παιδιά, απ'ότι τα αρσενικά. Προφανώς και θα τους βγαινει κάτι σε μητρικό ένστικτο.

alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso » 13 Σεπ 2019, 18:37

vantono έγραψε:
13 Σεπ 2019, 18:31

*Γενικά τα θηλυκά ανεξαρτήτου ράτσας παρατηρώ ότι έχουν μια ροπή, τουλάχιστον καλύτερης συμπεριφοράς έως και απόλυτης προστασίας προς τα παιδιά, απ'ότι τα αρσενικά. Προφανώς και θα τους βγαινει κάτι σε μητρικό ένστικτο.
Η εσείς θυμίζετε κουτάβια. :003:
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών