Τώρα θα μου πείς οι άλλοι συζητάνε για τους gay πιγκουίνους,οπότε μιά χαρά ταιρίαζει η δική σου ερώτηση στο νήμα.Πες ότι δεν πόσταρα καθόλου.

Ρίσκο, εξαρτάται από το τι σκυλιά είναι και πόσα.Ερμής έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 16:46πτυσσόμενο;Otto Weininger έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 16:44Σπρέι πιπεριού ή αποτρεπτικά αρκουδιώνΕρμής έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 16:41Δεν ειναι what if, ο λόγος που σοκαρίστηκα περισσότερο είναι γνωστός.
Επίσης ρώτησα το παραπάνω επειδή το καλοκαίρι στο τσακ γλίτωσα και δε με άρπαξαν δυο τακαημεναναπαιξουνθελουνμονο ημιαιμα λυκοσκυλα σε μια βολτα με το ποδήλατο. Τα συγκεκριμένα την εχουν πέσει και σε άλλον άνθρωπο εκεί, απλά σε μια κλειστή κοινωνία δυστυχώς του γαμάς πιο δυσκολα του σπίτι του άλλου, γιαυτο και ο σκατοβλαχος τα είχε αφήσει λυτά να σουλατσάρουν στο δρόμο έξω απο το σπίτι του.
Γαμουσες non-binary πιγκουίνο;
Έχει πεσμένο αιματοκρίτη λόγω εμπάργκο συκωτακιωνhellegennes έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 16:45Έχεις μπλέξει φύλα και ομοφυλόφιλους. Κάτι σού συμβαίνει.alexandroso έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 16:09Να μου πεις μόνο που να πάω να μάθω για το φύλο των πιγκουίνων γιατί στα μαγαζιά που πάω μόνο για τις ομοφυλόφιλες πάπιες λένε.hellegennes έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 16:01Μαλάκα, όντως, βγαίνε έξω περισσότερο γιατί δεν σε βλέπω στα καλά σου.
Ρε δε γαμιόμαστε λέω γω.hellegennes έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 14:23'Εχουν σαλέψει τελείως.foscilis έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 14:10χαλάρωσε μπλάκυ. Δεν κερδάει παντού η σκατοψυχιά, υπάρχουν και καλά νέα από το μέτωπο: https://edition.cnn.com/2019/09/10/euro ... index.html
Σταματάς επιτόπου και τους επιβάλλεις την παρουσία σου αναλόγως. Κοπανάς παλαμάκια με τα χέρια σου (ειναι μια καταπληκτική λύση για αυτη την περιπτωση, οσο κι αν μπορει να σου ακουγεται αστειο), ή κυκλοφορείς με σφυρίχτρα υπερήχων,οπως αναφέρθηκε. Καποιος απ τους 2-3 μπροστάρηδες ντόγκους στο "λιντσάρισμά" σου, ειναι ο αρχηγος της αγελης. Με τον κροτο απο τα παλαμάκια, θα τον δεις να κινείται προς τα πίσω. Δεν σε νοιάζουν τα αλλα σκυλιά, επικεντρώνεσαι σ αυτον. Οταν υποχωρήσει αυτος, αυτόματα υποχωρουν και τα υπόλοιπα.Ερμής έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 16:26Μια άλλη ερώτηση. Οκ η είδηση με το μωρό είναι πραγματικά σοκαριστική και δεν υπάρχει υγιής άνθρωπος να κατηγορήσει το μωρό.
Σε περίπτωση που είσαι ποδηλάτης ή δρομέας και στην πέσει κανένα σκυλί(αδέσποτο ή οχι), ποια θα πρέπει να είναι η αντίδραση σου;
μη πει κανείς να τρέξεις να ξεφύγεις γιατί θα του πετάξω χλέπα στη μάπα.
Ελπίζω κάποτε να μάθεις τι είναι η ζωοφιλία και τι η ψυχασθένεια της σκυλολατρείας...the_black_planet έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 22:36αυτή η καραμέλα μόνο γέλιο προκαλεί αλλά στα μάτια του οποιουδήποτε λογικού ανθρώπου φαίνεσαι κομπλεξικος και φανατικός, ακριβώς το ίδιο με την άλλη καραμέλα ότι όποιος δεν είναι φασίστας εθνικιστής είναι ανθελληνας, φιλαράκι ο πραγματικός διεθνιστής, ανθρωπιστής και όχι βέβαια αυτοί του κώλου, σέβεται όλους τους πολιτισμούς εξ ίσου άρα σέβεται και τον ελληνικό το ίδιο, plain as that, όπως επίσης μισεί και σιχαίνεται κάθε διαχωρισμό και προκατάληψη βάση εθνότητας ή οτιδήποτε άλλο, απλή λογική αλλά για τα κολλημένα μυαλά είναι πυρηνική φυσική... Αντίστοιχα από τη λογική δεν προκύπτει πουθενά ότι αυτός που αγαπάει τα ζώα είναι μισάνθρωπος και αντίθετα είναι εύλογο και σε μικρό παιδί ότι αυτός που ελαφρά τη καρδία ασκεί βία απέναντι στα εξ'ορισμου πιο αδύναμα ζώα κατά 99% τουλάχιστον θα ασκήσει βία με την κάθε ευκαιρία προς τον πιο αδύναμο άνθρωπο, εσύ είσαι και ένα πολύ καλό παράδειγμα που με επιβεβαιώνει και σε ευχαριστώ γι'αυτό
όχι και περίπου, τίποτα απ' αυτα δεν κάνει.
Φίλος κτηνίατρος ειχε θηλυκό μπόξερ και τα καλοκαίρια που ήταν ο γιός μου (και ο γιός του, και όλης της παρέας αντίστοιχα τα παιδιά) 2 ετών περνούσαμε μαζί διακοπές.vantono έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 17:47Κάτι άλλο που εγώ εχω ακουσει και ακούω συχνά τελευταία, ειναι ότι τα πιτμπουλ εχουν "φτιαχτεί" για να κανουν παρέα σε παιδάκια, κι οτι ιστορικά εχουν υπάρξει "νταντάδες" (ετσι ακριβώς μου το εχουν πει, λολ) παιδιων και μωρών μεσα σε σπιτια ιδιοκτητών τους. Μου το εχουν πει πάνω απο 2 άτομα (κάτοχοι πιτμπουλ εννοειται) και απλά τους εχω πει οτι προφανώς τα μπερδεύουν με τα μπόξερ, γιατι τα μπόξερ όντως ειναι πολύ καλή ράτσα για παιδιά. Τους ζητάω πηγές/αποδειξεις για αυτό που υποστηριζουν, και απλά μου λένε "να ψάξω στο ιντερνετ". Εγώ με σκυλιά εχω μεγαλώσει, και ουτε ειχα ακουσει ποτέ εν τω μεταξύ, ούτε εχω βρει πουθενά κάτι τέτοιο για τα πιτμπουλ. Μύθος των πιτμπουλοκατόχων ειναι.
Ουσιαστικά αν το κοιτάξετε καλύτερα το θεμα, η φάση δεν ειναι "παρανοικοί ζωόφιλοι" γενικά, αλλά παρανοικοί πιτμπουλόφιλοι. Προσωπικά οι μόνοι τέρμα φευγάτοι απο ιδιοκτήτες ζώων που έχω συναναστράφει, ειναι οι πιτμπουλάδες. Αυτοί ειναι ίσως οι μοναδικοί που κανουν σαν ψυχοπαθείς αμα τους πεις κατι για το σκυλί. Κάτοχοι άλλης ράτσας, δεν τρελαίνονται έτσι.
Το φαντάζομαι. Με μπόξερ θηλυκό* μεγάλωσα κι εγώ, ηταν το δεύτερο σκυλί του πατέρα μου (το 1ο ήταν ενας βέλγικος ποιμενικός που ήμουν 3 χρονών όταν πέθανε. Δεν το έζησα και πολύ αυτο, αλλά μου είχαν πει οτι κι αυτο ηταν πολύ καλό). Το μποξεράκι ήταν απιστευτο, φεροταν κυριολεκτικά σαν δεύτερη μάνα σε εμενα και στον αδερφό μου.Beria έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 18:16Φίλος κτηνίατρος ειχε θηλυκό μπόξερ και τα καλοκαίρια που ήταν ο γιός μου (και ο γιός του, και όλης της παρέας αντίστοιχα τα παιδιά) 2 ετών περνούσαμε μαζί διακοπές.vantono έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 17:47Κάτι άλλο που εγώ εχω ακουσει και ακούω συχνά τελευταία, ειναι ότι τα πιτμπουλ εχουν "φτιαχτεί" για να κανουν παρέα σε παιδάκια, κι οτι ιστορικά εχουν υπάρξει "νταντάδες" (ετσι ακριβώς μου το εχουν πει, λολ) παιδιων και μωρών μεσα σε σπιτια ιδιοκτητών τους. Μου το εχουν πει πάνω απο 2 άτομα (κάτοχοι πιτμπουλ εννοειται) και απλά τους εχω πει οτι προφανώς τα μπερδεύουν με τα μπόξερ, γιατι τα μπόξερ όντως ειναι πολύ καλή ράτσα για παιδιά. Τους ζητάω πηγές/αποδειξεις για αυτό που υποστηριζουν, και απλά μου λένε "να ψάξω στο ιντερνετ". Εγώ με σκυλιά εχω μεγαλώσει, και ουτε ειχα ακουσει ποτέ εν τω μεταξύ, ούτε εχω βρει πουθενά κάτι τέτοιο για τα πιτμπουλ. Μύθος των πιτμπουλοκατόχων ειναι.
Ουσιαστικά αν το κοιτάξετε καλύτερα το θεμα, η φάση δεν ειναι "παρανοικοί ζωόφιλοι" γενικά, αλλά παρανοικοί πιτμπουλόφιλοι. Προσωπικά οι μόνοι τέρμα φευγάτοι απο ιδιοκτήτες ζώων που έχω συναναστράφει, ειναι οι πιτμπουλάδες. Αυτοί ειναι ίσως οι μοναδικοί που κανουν σαν ψυχοπαθείς αμα τους πεις κατι για το σκυλί. Κάτοχοι άλλης ράτσας, δεν τρελαίνονται έτσι.
Το σκυλί αυτό περνούσε μαύρες μέρες γιατί είχε αναλάβει να νταντεύει 5 δίχρονα σκατόπαιδα σε μια μεγάλη παραλία, τα οποία το είχαν αλαλιάσει. Κρέμονταν από πάνω του και τους έκανε το άλογο, το έθαβαν στην άμμο, ξάπλωναν όλα επάνω του και αυτό είχε μόνο ένα πράγμα στο νου του.
Να μην μπουν στη θάλασσα σε βάθος που να μην πατώνουν. Σηκωνόταν κάθε τρεις και λίγο και έμπαινε στη θάλασσα, έκανε σκριν στον μπομπιρα που είχε φτάσει πιο βαθεια και τον έσπρωχνε με το σώμα του στην ακτή. ΟΛΗ ΜΕΡΑ
Κάθε φορά που εμφανιζόταν άγνωστος στην παραλία έπιανε όλα τα πιτσιρίκια, τα έβαζε ανάμεσα στα πόδια του και δεν τα άφηνε μέχρι να απομακρυνθεί ο άγνωστος.
Ζούσε για να προστατεύει τα μικρά και ήταν ένα δυνατό, μεγαλόσωμο, γυμνασμένο σκυλί.
Με ροτβάιλερ δεν θα άφηνα παιδί ούτε με το αφεντικό του παρόντα
Η εσείς θυμίζετε κουτάβια.