Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 15 Σεπ 2019, 13:51

Θυμάμαι που ένας τύπος είχε πετάξει ένα σκυλί από τον τρίτο. Είχε πει ότι του έπεσε. Δεν θα εξετάσουμε τι ηταν αλήθεια κι αν το είπε για να ελαφρύνει τη θεη του. Ας πάρουμε δεδομένο το σενάριο που παρουσίασε.

Το σπίτι είναι δικό του. Ο νοικάρηες τον έχει σκίσει και του χρωστάει τα 5 τελευταία νοίκια. προς το τέλος τον ψάχενι να τον βρει κι αυτός είναι εξαφανισμένος. Φέρνει κλειδαρά να ανοίξει το σπίτι του και το σκυλί του γυγίζει απειλητικά και γενικώς δείχνει επιθετικότητα. Τέτοια που δεν σε βολεύει ναεξετπασεις το σπίτι, να το καθαρίσεις να κάνεις δουλειά τέλος πάντων.
Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να δει τι άλλο μπορέι να είχε στο μυαλό του ο άνθρωπος. Χρωστούσε; με τη γυναίκα του όλα καλά; Από τη δουλεριά του εισπράτει καλή διάθεση ή κακή; Έχει άγχος για το που θα βρει τα λεφτά που τα είχε υπολογίσει και τα περιμένει; Έχει άγχος του έχει μπροστά του να κάνει τόσες διαδικασίες εν όψει νοικιάσματος του σπιτιού εκ νέου;
Κι εκεί που δεν φταίει ο ίδιος σε κάτι για ωρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση, ενοχλείται κι από ένα γαμώσκυλο άμεσα.
Ενοχλείται λέω που από μόνο του είναι αρκετό να σου γυρίζει το μάτι. Άχουν σκοτώσει ανθρώπους και για ενόχληση μόνο. εδώ όμως απειλείται κιόλας.
Ε παίρνει το σκυλί καιτο πετάει από το παράθυρο. καιμπαίνουν εδώ όλα τ ' αρχίδια
(Σόρυ ς; Αν τα λέγαμε από κοντά με φυσική παρουσία,φανταστείτε είναιη στιγμη που φωνάζεις όπως μιλάς και γουρλώνεις τα μάτια. και τα αρχίδια δεν είναι όλοι - ούτε είναι αρχίδια ΟΚ -.)
και σου τη λένε και σε βρίζουν που υποστηρίζεις τον άνθρωπο και που χώνεις κάνα μπινελίκι για το σκυλί, έτσι ρε παιδί μου! Γιατί ταυτίστηκες με τον νευριασμένο άνθρωπο από σκυλί. Γιατί σε ενοχλήσει στο δρόμο όταν περνας με το νηχανάκι. Γιατί είχες δει μαζεμένο κόσμο και... "τι έγινε ρε παιδιά;", "Ο σκύλος δάγκωσε την κοπέλα, της έσκισε το πόδι" και βλέπεις τα αίματα στη γάμπα της - ήταν μηχανάκι.
Και τα επιχειρηματα ποια είναι; Το σκυλί δεν έχει ανθρώπινη νόηση και δεν μπορείς να του αποδώσεις ευθύνη, άρα λες μαλακίες! ναι, τα νεύρα δεν μετράνε. Ο φόβος δεν μετράει. να μου τραυματίσει το κορίτσι το κωλόσκυλο του γείτονα που κατι έγινε και βρέθηκε άλυτο και μπήκε στον κήπο μου, και να μην πάρω την τσάπα να κομματιάσω κι αυτό και το αφεντικό του. Ρε δεν γαμιόμαστε;

Αλλά το ξαναλέω. Είναι τιτανοτεράστια μαλακία, αυτά που έχεις μέσα σου να τα λες σε δημόσιο διάλογο και να αξιώνεις ότι έχεις δίκιο αναμεσα σε τόσα άλλα δίκια-μαλακίες του καθένα.
Θόρυβος μένει στο τέλος και τίποτα δεν εξελίσσεται
Ταπεινότητα και φειδώς στην έκφραση των "ιδεών σας" (παπάρια ιδέες. Μείγμα συναισθημάτων και εικόνων μέσα μας είναι όλα)
Κανόνες και οργάνωση στο διάλογο, ερωτήσεις για ότι δεν ξέρετε
και το αφήνεις τελικά στους ειδικούς. Το τι νόοι πρέπει να φτιαχτούν, πως να απαλύνεις τον πόνο από το πένθος και γενικά όλο το νήμα να μυρίζει συλληπητήρια και σεβασμό της μνήμης για το νεκρό παιδί

Αλλιώς πείτε κι άλλα. Κι άλλα ρε. Να δούμε που θα καταλήξει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 15 Σεπ 2019, 13:51

foscilis έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:43

Αυτό δεν είναι τίποτα, εγώ ξέρω παιδί που είχε βρει παιχνίδι να ακουμπάει τους φίλους του και κόλλησε σταφυλόκοκκο.

Η μάνα εντελώς ανάλγητη, αντί να σκεφτεί ότι ο σταφυλόκοκκος κάνει απλά αυτό που κάνει και δεν φταίει σε τίποτα, πήγε αγόρασε αντιβίωση και τον σκότωσε!1!!
Δηλαδή, είχαν ένα σκύλο που δεν ήταν επιθετικός, το παιδί τον πείραζε όλη την ώρα, οι γονείς δεν του είπαν ότι δεν πρέπει να το κάνει, ο σκύλος τον δάγκωσε κάποια στιγμή, έφυγε γιατί κατάλαβε ότι έκανε μαλάκια (κλασική αντίδραση σκύλου) ο πατέρας το βρήκε και το σκότωσε.

Αυτά είναι μαλακιες. Ας το έδινε στην φιλοζωική να το πάρει κάποιος που δεν θα του τραβάει τα μουστάκια για να γελάει.

Εδώ έχεις δύο πολυ μικρά παιδιά, αδερφάκια, το ένα ενοχλεί το άλλο και ενστικτωδώς ξέρω γω, το άλλο το χτυπάει για να σταματήσει. Εκεί τι κάνεις δηλαδή; Το παστωνεις στο ξύλο για να μάθει να ανέχεται τα πειράγματα;

Δεν λέω σκοτώνεις, γιατί μιλάμε για ανθρώπους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 15 Σεπ 2019, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Σεπ 2019, 13:51

foscilis έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:43
Otto Weininger έγραψε:
15 Σεπ 2019, 12:44
Gherschaagk έγραψε:
15 Σεπ 2019, 12:35

Δεν διαφωνούμε σε τίποτα.

Ξέρω παιδί που το δάγκωσε σκυλί της οικογένειας γιατί ο μικρός σαν μικρός το είχε βρει παιχνίδι να το πειράζει και κάποια στιγμή τα πήρε ο σκύλος και του τράβηξε μία. Η αντίδραση του πατέρα; Βρήκε το σκυλί το οποίο στο μεταξύ είχε γίνει μπουχός γιατί κατάλαβε πως αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό και το σκότωσε. Εντ οφ στόρυ.
Για όνομα του Θεού ρε συ.
Αυτό δεν είναι τίποτα, εγώ ξέρω παιδί που είχε βρει παιχνίδι να ακουμπάει τους φίλους του και κόλλησε σταφυλόκοκκο.

Η μάνα εντελώς ανάλγητη, αντί να σκεφτεί ότι ο σταφυλόκοκκος κάνει απλά αυτό που κάνει και δεν φταίει σε τίποτα, πήγε αγόρασε αντιβίωση και τον σκότωσε!1!!
Γουάου, εκπληκτική παρομοίωση. Τη φαντάζομαι σε εκδοχή φορέα/πάσχοντα οποιασδήποτε λοιμώδους νόσου, όπου το "άγγιγμα" των ανθρώπινων φίλων εκλαμβάνεται και ως λειτουργία ενσωμάτωσης στο κοινωνικό σύνολο. Εσύ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 15 Σεπ 2019, 13:53

the_black_planet έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:32
sys3x έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:27
Δηλαδή μη λέμε τα ίδια.
έλεγε κάτι παπαριές ο Φοσιλις
nuf said.
Αν συνεχίσεις να μιλάς έτσι απροκάλυπτα και απρόκλητα απαντώντας σε εμένα θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι δεν μιλάς με κάποιον όπως η μητέρα σου ή ποιοστομπούτσο σε έμαθε να μιλάς έτσι, υπάρχει πρόβλημα θέλω να πω και δεν είναι δικό μου. Επίσης μη με χρεώνεις πράματα που δεν έχω πει, εκτός του ότι είναι τρομερά πούστικο θα φας και μπόλικες ιντεργουεμπικές σφαλιάρες. Φιλικά πάντα ε.
:wave:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 15 Σεπ 2019, 13:54

the_black_planet έγραψε:
sys3x έγραψε:
Δηλαδή μη λέμε τα ίδια.
Ρε άνθρωπε παρέπεμψε με συγκεκριμένο ποστ, θυμάμαι ότι έλεγε κάτι παπαριές ο Φοσιλις αλλά δεν θυμάμαι συγκεκριμένα.
Ήταν από το σοκ επειδή βίωνες τον απόλυτο εξευτελισμό όλων των αξιών στις οποίες συνοψίζεται ο πυρήνας της ύπαρξής σου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Σεπ 2019, 13:55

sys3x έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:53
είναι τρομερά πούστικο
Καταδικάζω, τιναφταρε κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 15 Σεπ 2019, 13:58

Σα δε ντρεπεστε ορισμενοι που δεν εχετε κανει διδακτορικο στην ψυχολογια σκυλων και κατηγορειτε τα καΰμενα τα σκυλακια.
Που ακουστηκε να δαγκαει σκυλος ανθρωπο.

istoria m amartia m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από istoria m amartia m » 15 Σεπ 2019, 14:00

sys3x έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:53
the_black_planet έγραψε:
sys3x έγραψε:
Δηλαδή μη λέμε τα ίδια.
έλεγε κάτι παπαριές ο Φοσιλις
nuf said.
Αν συνεχίσεις να μιλάς έτσι απροκάλυπτα και απρόκλητα απαντώντας σε εμένα θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι δεν μιλάς με κάποιον όπως η μητέρα σου ή ποιοστομπούτσο σε έμαθε να μιλάς έτσι, υπάρχει πρόβλημα θέλω να πω και δεν είναι δικό μου. Επίσης μη με χρεώνεις πράματα που δεν έχω πει, εκτός του ότι είναι τρομερά πούστικο θα φας και μπόλικες ιντεργουεμπικές σφαλιάρες. Φιλικά πάντα ε.
:wave:
Επικίνδυνοι και οι σκύλοι αλλα σαν την μύγα τσετσε δεν έχει
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 15 Σεπ 2019, 14:04

ΓΑΛΗ έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:26
Χαοτικός έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:04
ΓΑΛΗ έγραψε:
15 Σεπ 2019, 10:36
Το παρανοϊκό στην υπόθεση είναι ότι όσοι ισοπεδώνουν την όποια επιθετική ή δολοφονική επίθεση ενός ζώου συντροφιάς αδυνατούν να μπουν στην ίδια διαδικασία ισοπέδωσης για τους ανθρώπους που έχουν τα ίδια ακριβώς ζωώδη ένστικτα.

Σκοτώνει ένα ροτβάιλερ (που εκ των πραγμάτων έχει αξιολογηθεί ως προβληματική ράτσα) είναι εν δυνάμει φονιάδες όλοι οι σκύλοι.

Σκοτώνει ένας άνθρωπος, φταίει η κακούργα κενωνία.
Σε αυτό μου το ποστ που το έγραψα για χαλαρο-μαλακία (ώρα που ήταν κιόλας) εκφρω κι αυτό πιστεύω γενικά και απαντάει με έναντρόπο αυτό που πιάνεις.
Anonymous @ Ερώτηση προς άθεους & υλιστές

Ότι έχουμε ανάγκη να καταλήγουμε σε συμπεράσματα. Ούτε καν να υποπτευόμαστε. να καταλήγουμε με σιγουριά. Το σωστό για μένα είναι να κάνεις υπομονή και να μην είσαι σίγουρος ούτε για τον κώλο σου. Εσύ τώρα διαφωνείς με κάτι και είσαι και σίγουρη ότι είναι λάθος αυτό το κάτι;
Δες πρώτα γιατί είναι εν δυνάμει δολοφόνοι όλοι οι σκύλοι; Είτε είναι 100% αλήθεια είτε είναι ψέμα. Έχει σημασία από μόνο του; Σημασία έχει για να μπορέσεις να διατηρήσεις το συναίσθημά σου - γενικά τη στάσησου απέναντι σε αυτό. Ναι δεν γουστάρω τα σκυλιά και δεν είχα ποτέ μου. (Εννοώ να έχω δικό μου και να μεγαλώνω, όχι ότι δεν θα τους πετάξω φαΐ ή θα τα κυνηγάω με τη σφεντόνα για να γουστάρω). Οπότε με βολεύει το συμπέρασμα.
Και το δεύτερο πάλι, που λες, κάτι έρχεται να καλύψει.

Εσύ τώραπου το καταδεικνύεις που θες να κατλήξεις; Να σου πω εγώ; Στο να μειώσεις μια κατηγορία ανθρώπν επειδή έτσι γουστάρεις. Δική σου η κατηγοριοποίηση (δικαιωμά σου και σωστό κιόλας, το να κατηγοριοποιήσεις),
δική σου και η στάση απέναντι σ' αυτό.

Το θέμα είναι (για μένα) πως γίνεται ο διάλογος. Εγώ μέσα μου μπορεί να γουστάρω (που γουστάρω) να το κάψουν ζωντανο το γαμώσκυλο. Στα παπάρια μου το επιχείρημα ότι είναι σκυλί, δεν έχει ευθύνη, αφού δεν έχει νόηση και μπλα μπλα μπλα. Εμένα αυτό μου βγαίνει. Δεν το λέω όμως! καλά τώρα το είπα. Αλλά δεν κάτσω να επιχειρήσω να το περάσω κιόλας. Με επιχειρήματα και μαλακίες. Ξέρω ότι είναι δικό μου και ξέρ ότι άλλοι διαφωνούν. Άρα« κάτι παίζει εδώ με αυτό που λέμε Σωστό, δίκιο, αλήθεια.

Για τους φονιάδες και βιαστές παιδιών τι θες να μου πεις; Ότι δεν δικαιούμαι να μιλάω επειδή δεν διαδίδω και δεν προωθώ το συναίσθημα μίσους εναντίον τους και την επιθυμία καταστροφής τους; Και δεν μπορώ να λέω για αγάπη στους ανθρώπους;
Θέλω να πω όλοι έχουν δικαίωμα εκφοράς λόγου.

Το ότι κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να βάλουν καλούπια στο "σωστό" λόγο, στο "σωστό" συναίσθημα και στη "σωστή" ανθρωπιά, είναι άλλο θέμα.

Με λίγα λόγια, εσύ βρίσκεσαι σε σύγχυση, όχι εγώ.
Το βλέπω :D

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 15 Σεπ 2019, 14:08

GoBack έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:23
GoBack έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:00

Αν εισαι τοσο χεστης οσο περιγραφεις και τσιουαουα να σε πετυχει στο δρομο θα ψηθει να σου την πεσει.

και θα φταίει ο Ελληγενής που θα είναι χέστης όπως λες και όχι το τσιουάουα που του την έπεσε ναι; να το ξερουμε ρε συ να γίνουμε κάπως, ώστε να μη φταίμε.
παρε τα χαπια σου και μια βαθια ανασα,δεν εγραψα τιποτα απ οσα λες
Απάντησα σε αυτό που παρέθεσα. Δεν το έγραψες εσύ; Μλκ φέρε μου τα χάπια γρήγορα :o Ωχ τι έπαθα παναγιά μου!; :(

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Σεπ 2019, 14:09

Χαοτικός έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:51
Θυμάμαι που ένας τύπος είχε πετάξει ένα σκυλί από τον τρίτο. Είχε πει ότι του έπεσε. Δεν θα εξετάσουμε τι ηταν αλήθεια κι αν το είπε για να ελαφρύνει τη θεη του. Ας πάρουμε δεδομένο το σενάριο που παρουσίασε.

Το σπίτι είναι δικό του. Ο νοικάρηες τον έχει σκίσει και του χρωστάει τα 5 τελευταία νοίκια. προς το τέλος τον ψάχενι να τον βρει κι αυτός είναι εξαφανισμένος. Φέρνει κλειδαρά να ανοίξει το σπίτι του και το σκυλί του γυγίζει απειλητικά και γενικώς δείχνει επιθετικότητα. Τέτοια που δεν σε βολεύει ναεξετπασεις το σπίτι, να το καθαρίσεις να κάνεις δουλειά τέλος πάντων.
Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να δει τι άλλο μπορέι να είχε στο μυαλό του ο άνθρωπος. Χρωστούσε; με τη γυναίκα του όλα καλά; Από τη δουλεριά του εισπράτει καλή διάθεση ή κακή; Έχει άγχος για το που θα βρει τα λεφτά που τα είχε υπολογίσει και τα περιμένει; Έχει άγχος του έχει μπροστά του να κάνει τόσες διαδικασίες εν όψει νοικιάσματος του σπιτιού εκ νέου;
Κι εκεί που δεν φταίει ο ίδιος σε κάτι για ωρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση, ενοχλείται κι από ένα γαμώσκυλο άμεσα.
Ενοχλείται λέω που από μόνο του είναι αρκετό να σου γυρίζει το μάτι. Άχουν σκοτώσει ανθρώπους και για ενόχληση μόνο. εδώ όμως απειλείται κιόλας.
Ε παίρνει το σκυλί καιτο πετάει από το παράθυρο. καιμπαίνουν εδώ όλα τ ' αρχίδια
(Σόρυ ς; Αν τα λέγαμε από κοντά με φυσική παρουσία,φανταστείτε είναιη στιγμη που φωνάζεις όπως μιλάς και γουρλώνεις τα μάτια. και τα αρχίδια δεν είναι όλοι - ούτε είναι αρχίδια ΟΚ -.)
και σου τη λένε και σε βρίζουν που υποστηρίζεις τον άνθρωπο και που χώνεις κάνα μπινελίκι για το σκυλί, έτσι ρε παιδί μου! Γιατί ταυτίστηκες με τον νευριασμένο άνθρωπο από σκυλί. Γιατί σε ενοχλήσει στο δρόμο όταν περνας με το νηχανάκι. Γιατί είχες δει μαζεμένο κόσμο και... "τι έγινε ρε παιδιά;", "Ο σκύλος δάγκωσε την κοπέλα, της έσκισε το πόδι" και βλέπεις τα αίματα στη γάμπα της - ήταν μηχανάκι.
Και τα επιχειρηματα ποια είναι; Το σκυλί δεν έχει ανθρώπινη νόηση και δεν μπορείς να του αποδώσεις ευθύνη, άρα λες μαλακίες! ναι, τα νεύρα δεν μετράνε. Ο φόβος δεν μετράει. να μου τραυματίσει το κορίτσι το κωλόσκυλο του γείτονα που κατι έγινε και βρέθηκε άλυτο και μπήκε στον κήπο μου, και να μην πάρω την τσάπα να κομματιάσω κι αυτό και το αφεντικό του. Ρε δεν γαμιόμαστε;

Αλλά το ξαναλέω. Είναι τιτανοτεράστια μαλακία, αυτά που έχεις μέσα σου να τα λες σε δημόσιο διάλογο και να αξιώνεις ότι έχεις δίκιο αναμεσα σε τόσα άλλα δίκια-μαλακίες του καθένα.
Θόρυβος μένει στο τέλος και τίποτα δεν εξελίσσεται
Ταπεινότητα και φειδώς στην έκφραση των "ιδεών σας" (παπάρια ιδέες. Μείγμα συναισθημάτων και εικόνων μέσα μας είναι όλα)
Κανόνες και οργάνωση στο διάλογο, ερωτήσεις για ότι δεν ξέρετε
και το αφήνεις τελικά στους ειδικούς. Το τι νόοι πρέπει να φτιαχτούν, πως να απαλύνεις τον πόνο από το πένθος και γενικά όλο το νήμα να μυρίζει συλληπητήρια και σεβασμό της μνήμης για το νεκρό παιδί

Αλλιώς πείτε κι άλλα. Κι άλλα ρε. Να δούμε που θα καταλήξει.
Ακόμη μία κατάθεση ψυχής.

Αναρωτιέμαι μονίμως για το που πηγαίνει αυτός ο συναισθηματικός πολυπαραγοντισμός όταν η οποιαδήποτε στατιστική επικινδυνότητα αφορά σε ανθρώπους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Σεπ 2019, 14:12

Αυτό που εννοώ Χαοτικέ, είναι ότι όντως βολεύει πολύ όταν δεν μπορείς να πετάξεις τον άνθρωπο από το μπαλκόνι, να πετάς τον σκύλο.

Είναι κι αυτό μια κάποια λύσις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 15 Σεπ 2019, 14:18

Ερμής έγραψε:
15 Σεπ 2019, 13:44
Για ποιο λόγο αποφεύγεις γενικά να γράφεις με τον τρόπο που μόλις έκανες παραπάνω;
Όσο για το κείμενο, δεν έχω να προσθέσω κάτι.
Πάντα γράφω έτσι. Δεν τα βλέπεις γιατί δεν επιλέγεις να διαβάσεις λόγω αυτού που έχουμε μεταξύ μας. Η συμπεριφορά μου απέναντι σου είναι τέτοια από άλυτα θέματα και συναισθήματα από το παρελθόν. Από το παλιό δηλαδή. Συνήθως δεν επιλέγω να τα βρω παρά να ακολουθήσω τι νιώθω και ας φάω μπαν δεν γαμιέται. Έτσι λέω μέσα μου. Να που τυχαίνει να βγει και διάλογος. :102:
Έλα ρε σιγά το πρόβλημα. κάποιος με έκανε σκατά στο ίντερνετ. Κλάι μάιν που λένε! Τα ξεχνάμε και προχωράμε. :g030:

(Βασικά όπως νιώθεις. Με όλες σου τις επιφυλλάξεις κι ´οτι εντύπωση έχεις. Το χειρότερο που κινδυνεύουμε είναι να κάνει ο ένας τον άλλον σκατά ακομα μία φορά. Δεν το θέλω και δεν με ικανοποεί.
Αυτά)

Εικόνα

istoria m amartia m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από istoria m amartia m » 15 Σεπ 2019, 14:29

ΓΑΛΗ έγραψε:
15 Σεπ 2019, 14:12
Αυτό που εννοώ Χαοτικέ, είναι ότι όντως βολεύει πολύ όταν δεν μπορείς να πετάξεις τον άνθρωπο από το μπαλκόνι, να πετάς τον σκύλο.

Τύπισσα, Καβάφης δεν γίνεσαι που να χτυπάς τον ψωνισμενο κωλο σου κάτω
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 15 Σεπ 2019, 14:34

ΓΑΛΗ έγραψε:
15 Σεπ 2019, 14:12

Άμ πιάσεις αυτό που γουστάρεις από ότι έγραψα, εναι έχεις δίκιο.

πριν πετάξε το σκύλο είσαι σε μία κατάσταση που περιέγραψα. ϊσως να μη σου λέει τιπιοτα όλο αυτό και το καταλαβαίνω. Δεν φτάνει μόνο η περιγραφή για να οδηγήσει στο αποτέλεσμα και να το αξιολογήσεις ώς λογικό. Ξέχασα να γράψω ότι υπάρχει και το "πως αντιδρά ο καθένας σε μια τέτοια κατάσταση". ΟΚ εγώ είμαι υστερικός και δεν μπορώ. Η γυναίκα μου που την ξανανέφερα χτες, θα έκλεινε την πόρτα και θα έφευγε, θα ξεφυσούσε σε στυλ "Ε ρε πούστη μου!" και θα προσανατολιζόταν στο ότι κάτι θα κάνει στο μέλλον. Όχι τώρα. Δεν είναι η στιγμή.

Άμα τυην πάρω τηλέφωνο επι τόπου, θα έχω τη συνήθη γλυκειά φωνή "Έλα μωρό μου τι κάνεις :P " και θα έχει τη φωνή που με ξενερώνει:
Γάμησε τα δεν μπορώ να σου πω τώρα, ο μαλάκας έχει αφήσει ο σκυλί του μέσα, άσε με θα δω τι θα κάνω, θα τα πούμε σπίτι ουφ
Θα πλακωθώ πάλι με το άγχος της κάποια στιγμή θα λυθεί το πρόβλημα κι όλα καλά :102:
Εσλυ τι θες τώρα; να γίνω σαν κι αυτήν; Σαν κι εσένα; Φαντάζομαι θα το βρεις σοφό.
όμως ποτέ δεν θα μιλήσω με παραπάνω ντεσιμπέλ στα παδιά την ώρα που τρώνε. Δεν θα σχολιάσω το ελάχιστο αν πέσυν τα ψίχουλα. δεν θα δηητηριάσω το φαί την ώρα που το γεύονται. θα περάσω μια ηρεμία στην καθημερινότητά μας και είναι και ένας από τους λόγους που με θέλουν κοντά τους. Όπως καταλαβσίνεις χρειάζομαι κι εγώ :g030: ε κι εγώ είμαι αυτός που θα δράσει παρορμητικά όταν νιώσει περίεργα. δεν θα αντέξει.

Γιατί μου τα λες όμως; τι είναι λάθος ότι κάνω; Το ξέρω. Προτείενεις κάτιο άλλο σαν πιο σωστό;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών