αν είναι bullet ant να ξες την έβαψες
Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
- Sid Vicious
Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Παιδιά το βασικό σας επιχείρημα μετά από 60 σελίδες έχει πλέον αποκρυσταλλωθεί ως εξής: κάτι που σκοτώνει μωρά αποτελεί γουτσουλίνι-χαϊδουλίνι, όχι σαν τα κόκερ(!) και αν υπάρχει ένας φονιάς σε όλη αυτήν την ιστορία αυτός είναι οι ιδιοκτήτες (και γονείς του μωρού παρεμπιπτόντως, πάρα πολύ ανθρωπιά δείχνει να τους αποκαλείς δολοφόνoυς) που δεν έλαβαν υπόψη τους ότι το γουτσουλίνι-χαϊδουλίνι αν δεν το βγάζεις βόλτα να τρέξει (πού άραγε με δεδομένο το ταμπεραμέντο του είναι ένα άλλο ερώτημα), αν δεν περνάς πρώτος από τις πόρτες, αν δεν το γυρίσεις προς τη Μέκκα και δεν πεις την προπαίδεια του 19 έξι φορές ανάποδα κάθε τρίτη πανσέληνο ε τι να κάνει κι αυτό ίσως φάει μωρά όχι ότι είναι η φύση του βέβαια και σε καμία περίπτωση μην απαγορευτεί σε όποιον θέλει τέτοια ζωάκια για συντροφιά να τα έχει. Α και όποιος διαφωνεί με όλα αυτά είναι μαλάκας, ανώμαλος, σιχαίνεται τα γκριφόν κλπ.

Με εκανες να βρω το βιντεο με τον ψυχακια που γυρναει τον κοσμο και βαζει να τον τσιμπανε μυρμηγκια.Thnks
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Sid Vicious
Ρε παπαρα, αρχιψευταρε που είδες πχ εμένα ή τον Όττο ή την Γαλή να λέμε ότι είναι δολοφόνοι οι γονείς του μωρού;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Θέλω να πάρω 2-3 pitbull να τα έχω περιφραγμένα στην αυλή με πινακίδα προσοχή τα παιδιά σας μακριά
από τα κάγκελα, για ασφάλεια αλλά κυρίως για να τρομάζουν κάτι σκατόγριες όταν περνάνε απέξω, όμως
με αποθαρρύνει το γεγονός ότι έχω τον γάτο μέσα που διοικεί το σπίτι. Αν θελήσει να βγει έξω υπάρχει περίπτωση
να τον φάνε; Αν τα εθίσω στην μυρωδιά του γατιού από μικρά τρίβοντας τα με την κουβέρτα του λέτε να το προστατεύουν
όταν μεγαλώσουν;
Είδα αυτό το βίντεο και σφίχτηκε η ψυχή μου
Σε τι κόσμο μεγαλώνουμε τα γατιά μας
από τα κάγκελα, για ασφάλεια αλλά κυρίως για να τρομάζουν κάτι σκατόγριες όταν περνάνε απέξω, όμως
με αποθαρρύνει το γεγονός ότι έχω τον γάτο μέσα που διοικεί το σπίτι. Αν θελήσει να βγει έξω υπάρχει περίπτωση
να τον φάνε; Αν τα εθίσω στην μυρωδιά του γατιού από μικρά τρίβοντας τα με την κουβέρτα του λέτε να το προστατεύουν
όταν μεγαλώσουν;
Είδα αυτό το βίντεο και σφίχτηκε η ψυχή μου
Σε τι κόσμο μεγαλώνουμε τα γατιά μας
-
μηπως μπερδευτηκες και ηθελες να γραψεις λγιοτερο επικινδυνος τυπε; δεν βγαζει νοημα ετσι...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 13:49Κολυμπάω χθες ένα εξαντλητικό 4χιλιόμετρο. Έχω σταμπάρει ένα τρομερό μουνάκι (κάτω από το νερό το τρομερό πολλαπλασιάζεται) που κάνει το εξής, και ορκίζομαι δεν το φαντάζομαι. Περιμένει σε κάθε διαδρομή να φτάσω στο τέρμα και να ξεκινήσει ταυτόχρονα με εμένα. Το αποτέλεσμα να βρίσκομαι στα δύο εκατοστά ξανά και ξανά με ένα θεικό μαυρισμένο κώλο με μπραζίλιαν ενώ την προσπερνάω και να έχω μια ανεξέλεγκτη έγερση του μονόφθαλμου πειρατή που έχει εδώ και δυο μήνες ξεχάσει που είναι θαμμένος ο θησαυρός, και να θέλω να χώσω τξ φάτσα μου μέσα σε εκείνα τα θεικά οπίσθια και να γλέιφω και να γλείφω μέχρι να επέμβει ο ναυαγοσώστης. Και πάλι όμως. Θα ήμουν λιγότερο ακίνδυνος από ένα ρότβαιλερ.sys3x έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 13:35Τι πράμα είναι κι αυτό πάλι φέτο με τα μουνιά ρε, χαμός γίνεται.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 13:29Ναι οκ. Ω μαλάκα μια μουνάρα μόλις πέρασε. Που 'ναι ο Ορέστης;
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
Φοσιλιές.Sid Vicious έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 15:51Ρε παπαρα, αρχιψευταρε που είδες πχ εμένα ή τον Όττο ή την Γαλή να λέμε ότι είναι δολοφόνοι οι γονείς του μωρού;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και για να μην ξεχνιόμαστε.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 13:05Θέλεις να αρχίσω να κάνω παραθέσεις από τα δεκάδες σχόλια για τους αρρωστημένους, αγάμητους, συναισθηματικώς ελλειμματικούς κλπ σκυλογατολάτρες που έχουν αναφερθεί σε άλλα θέματα, φόσι;foscilis έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 12:35ναι βέβαια και για δείξε μας πού ακριβώς γράφτηκε αυτό. Εννοώ εκτός από εσένα δέκα λεπτά πιο πριν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 12:22
Οι ζωοφοβικοί έχουν άλλο θέμα. Χρησιμοποιούν ως επιχείρημα την επικινδυνότητα των "σαρκοβόρων" σκύλων ενώ το κυρίως πρόβλημα τους είναι ότι δεν μπορούν να ανεχθούν με ΤΙΠΟΤΑ ακόμη και την ιδέα ενός γιορκσάιρ τεριέ στον καναπέ γιατί το θεωρούν ΥΒΡΙ προς την ανθρώπινη υπόσταση.
Για να λέμε τελικώς τα πράγματα με το πραγματικό τους όνομα, έτσι;
Σόρυ, αλλά βαριέμαι να το κάνω. Εκτός αν θες να πάμε κανένα στοίχημα, όπου επειδή θα το χάσεις, θα κυκλοφορήσεις με άβαταρ που θα δείχνει γλωσσόφιλο με πιτμπουλ για ένα δίμηνο.
Δεν θέλω να σε βάλω σε αυτήν τη διαδικασία, οπότε θα κρατάω μόνον τα νέα σχόλια που θα αφορούν σε αυτό το θέμα. Δηλαδή τη σχέση των ανθρώπων με τα κατοικίδια ζώα, ακόμη και αν δεν ενέχει κίνδυνο τραυματισμού ή ανθρωποφαγίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξέχασα να το αναφέρω. Πάλι επηρεάστηκα. Χθες έβλεπα στον ύπνο μου πως είχα ένα ροτβάιλερ και πήγαμε σε ένα κτήριο όπου έπρεπε να ανέβουμε με ασανσέρ - δεν ξέρω γιατί αλλά ούτως ή άλλως τα όνειρά μου δεν βγάζουν νόημα. Όλα καλά μέχρι που είδε κόσμο. Αγρίεψε, προσπαθούσα να τον ηρεμήσω με διάφορες τεχνικές, και καλά κάναμε εκπαίδευση. Παραδόξως με άκουγε αλλά μου έβγαλε την ψυχή. Τον πήρα να φύγουμε, ξαναμπήκαμε στο ασανσέρ και ορμούσε πάνω μου. Κάναμε ακροβατικά μέχρι να κατέβουμε και ξύπνησα λαχανιασμένη. 
Θυμάμαι και τους ακίτα του γείτονα που τους πηγαίνει 2ο-2ο βόλτα και τους κρατάει σφικτά. Μόνο αυτός μπορεί να τους κουμαντάρει και αν δούνε γάτα (ή με πετύχει εμένα κατά λάθος με τα σκυλάκια μου) ένας Θεός ξέρει πώς καταφέρνει να συγκρατάει το σχοινί αλλά είναι γεροδεμένος και του γυμναστηρίου. Εμένα σφίγγεται η ψυχή μου.

Θυμάμαι και τους ακίτα του γείτονα που τους πηγαίνει 2ο-2ο βόλτα και τους κρατάει σφικτά. Μόνο αυτός μπορεί να τους κουμαντάρει και αν δούνε γάτα (ή με πετύχει εμένα κατά λάθος με τα σκυλάκια μου) ένας Θεός ξέρει πώς καταφέρνει να συγκρατάει το σχοινί αλλά είναι γεροδεμένος και του γυμναστηρίου. Εμένα σφίγγεται η ψυχή μου.
Εφτα τιγρεις και ο τυπος που τις πηρε ειναι και χωρις εμπειρια. Οχτω χρονια παραμενουν ζωντανοί. Αυτα ειναι ρεκορ. Βεβαια ζουν στον φοβο και τον τρομο οπως φαινεται στο βιντεο αλλα μπρος στη δοξα....foscilis έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 07:40Σίγουρα έχει πολύ πιο κωλοφατσα από μια τιγρη που με κριτήριο "το είδα στο YouTube" είναι ΣΑΦΩΣ προτιμότερο κατοικίδιο για οικογένειες με μωρά.bedouin024 έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 02:32
Φρικαλέο, μοβόρο τέρας δεν αφήνει το γατάκι να θηλάσει. Τι κτήνος!
Τα γράφω, κάποιος ίσως τα βρει σωστά... είναι σαν τους αναπτήρες το βράδυ στην εξέδρα του γηπέδου, ένας ανάβει και σιγά σιγά γεμίζει όλη η εξέδρα φλόγεςvantono έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 10:07σωστός αλλά παράτα το εδώ μέσα, δεν αξίζει. Το πόρισμα για τους φονικούς σκύλους-δεινόσαυρους το έχουν βγάλει. Αντε να θανατωθεί σε λιγες μερες, να ησυχάσουνε με το πρηξοπούτσιασμα. 55 σελίδες για το οτι φταίνε τα σκυλια για την οποια προβληματικη συμπεριφορα που εχουνε, και οχι οι τριμάλακες οι ιδιοκτητες τους, που εκεινοι τους την εχουν μεταλαμπαδεύσει. Συνεχιστε.Πάνας έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 21:47
Το πιστεύω μου είναι ότι αν δεν το περιόριζαν στο μπαλκόνι το σκυλί δεν θα έκανε τίποτα... αλλά από την στιγμή που θες να το απομακρύνεις τότε δεν υπάρχει λύση εκτός από κάποιο άλλο μέρος κάπου μακρυά. Το σκυλί ένοιωσε ότι το μωρό ήταν υπεύθυνο για τον περιορισμό του... την αλήθεια δηλαδή.
the end
Ξέρετε που μπορώ βρω ρινόκερο; Θέλω να πάρω έναν για τα παιδιά. Έχω ακούσει οι τους κάνει καλό η αλληλεπίδραση με ένα κατοικίδιο και τους μαθαίνει την υπευθυνότητα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σε σκύλο πάντως εγώ θα έπαιρνα σίγουρα ένα πομ, πολύ τα γουστάρω αυτά τα μαλακιστήρια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σκύλοι. Το απτό παράδειγμα υψηλής νοημοσύνης
Για φάπες και δούλεμα τα έχουν τα μαλακόζωα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στο Μακροχώρι Ημαθίας η μάνα λέει ότι ο "όξω από δω" σκότωσε το μηνών βρέφος της
από tanipteros » 09 Ιαν 2024, 19:03 » σε Εγκληματικότητα - 15 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
09 Ιαν 2024, 20:34
-
-
- 263 Απαντήσεις
- 9333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
20 Μάιος 2023, 03:33