Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 17 Σεπ 2019, 12:27

Συντροφοι σου ειναι?

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 17 Σεπ 2019, 12:34

vantono έγραψε:
17 Σεπ 2019, 12:22
:smt005:

Εδώ η εκπαίδευση ενος ροτβάιλερ απο τον κυρ Τάκη τον τρελό του χωριού, μαζί με τον Σερβετά με παραλλαγή και εναν αναρχικό θαμώνα κατάληψης σε κτήριο στα Εξάρχεια, που το 'σκασε μετά από μπατσοέφοδο. Σκεφτόμουν αν ταιριαζε περισσότερο σε αυτο το νήμα ή στο καραμπαμπομουσείο, αλλά τελικά το έβαλα εδώ.
Και εμείς έχουμε μια τέτοια μορφή στο χωριό μου αλλά αυτός τα εκτρέφει και τα πουλάει
Από τα δικά του πάντως δεν θα αγόραζα, έχουν τικ διότι τα φιλοξενεί 3-3 σε κλειστούς χώρους :)
Καλά εκπαιδευμένο φαίνεται, του λες να ορμήσει, ορμάει, του λες σταμάτα, σταματάει.
Μπράβο στον κυρ Τάκη και την παρέα
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Σεπ 2019, 14:52

vantono έγραψε:

Εδώ η εκπαίδευση ενος ροτβάιλερ απο τον κυρ Τάκη τον τρελό του χωριού, μαζί με τον Σερβετά με παραλλαγή και εναν αναρχικό θαμώνα κατάληψης σε κτήριο στα Εξάρχεια, που το 'σκασε μετά από μπατσοέφοδο. Σκεφτόμουν αν ταιριαζε περισσότερο σε αυτο το νήμα ή στο καραμπαμπομουσείο, αλλά τελικά το έβαλα εδώ.
:lol::lol::lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 17 Σεπ 2019, 15:42

the comet the course the tail έγραψε:
17 Σεπ 2019, 03:02
istoria m amartia m έγραψε:
17 Σεπ 2019, 02:57
17 Σεπ 2019, 02:48
καλά της τα είπες της βλαμμένης.
ΜΠΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ!!!???€#@(%*(*
Πολυ αργα κυρία μου, βρηκα αλλη
Feigflug καοως ετσι την ελένε
δεν την παλεύω με το πχορουμ. δεν μπορώ να παρακολουθήσω πια. θα χαζέψουμε τελείως.
istoria m amartia m

Lol ρε, εντάξει για τον Feindflug κάπου το ψηλιαζόμουν λόγω της εμφάνισης του άβαταρ του, ντυμένος με δικτυωτές μπλούζες καπελάκια δερμάτινα κλπ, λες και ξεπήδησε μέσα από το μπαρ μπλε στρείδι είναι...

Άλλα με εσάς πέφτω από τα σύννεφα.

Τες πα Κόμετ δεν ξέρω τι θα αποφασίσεις πάντως είναι πολύ κτητικός.. κοίτα εδώ συμπεριφορά επειδή έλειψα μερικές μέρες, φαντάσου να είμασταν και σε σχέση αλλά εγώ #nohomo, τώρα που έλειψα ολόκληρο καλοκαίρι δεν μου μιλάει... φαντάσου και πρόσεχε!
the end

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 17 Σεπ 2019, 15:56

Όταν είμαι απών, μπορείτε και να με δείρετε, τύποι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 17 Σεπ 2019, 16:00

hellegennes έγραψε:
17 Σεπ 2019, 02:29
Δεν βλέπω ακριβώς αυτό στο βίντεο αλλά δεν μπορώ να ρωτήσω και την όρκα.
Φαίνεται πεντακάθαρα στο δέκατο έβδομο δευτερόλεπτο ( είναι slowed down το βίντεο τη στιγμή που ανηφορίζει 15-17sec) τα παρατάει για να μη ''τορπιλισει'' τον δύτη που κανει spectate . Το αναφερουν και πολλοι στα σχολια του vid και προφανως δεν τους το ειπε η ορκα . Μιλάμε για θηλαστικό τεράστιας ευφυίας και την κορυφη της πυραμίδας στην θαλάσσια τροφικη αλυσίδα . Σκοτώνουν λευκους καρχαρίες without effort γιατι εχουν κανει expoilt το Tonic immobility

Αυτο λοιπον το θαλασσιο θηλαστικο που γαμει και δέρνει δεν εχει επιτεθεί ποτέ σε ανθρωπο . ( δεν υπάρχει καταγεγραμμένο γεγονός . )

istoria m amartia m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από istoria m amartia m » 17 Σεπ 2019, 16:10

Πάνας έγραψε:
17 Σεπ 2019, 15:42
17 Σεπ 2019, 03:02
istoria m amartia m έγραψε:
17 Σεπ 2019, 02:57

ΜΠΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ!!!???€#@(%*(*
Πολυ αργα κυρία μου, βρηκα αλλη
Feigflug καοως ετσι την ελένε
δεν την παλεύω με το πχορουμ. δεν μπορώ να παρακολουθήσω πια. θα χαζέψουμε τελείως.
istoria m amartia m

Lol ρε, εντάξει για τον Feindflug κάπου το ψηλιαζόμουν λόγω της εμφάνισης του άβαταρ του, ντυμένος με δικτυωτές μπλούζες καπελάκια δερμάτινα κλπ, λες και ξεπήδησε μέσα από το μπαρ μπλε στρείδι είναι...

Άλλα με εσάς πέφτω από τα σύννεφα.

Τες πα Κόμετ δεν ξέρω τι θα αποφασίσεις πάντως είναι πολύ κτητικός.. κοίτα

Κώδικας: Επιλογή όλων

εδώ συμπεριφορά επειδή έλειψα μερικές μέρες, φαντάσου να είμασταν και σε σχέση αλλά εγώ #nohomo, τώρα που έλειψα ολόκληρο καλοκαίρι δεν μου μιλάει... φαντάσου και πρόσεχε!

Εισαι ο ΣΟΥΠΕΡΔΗΜΗΤΡΙΟΣ; (ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ)
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 17 Σεπ 2019, 16:13

Μη ψάχνεις να με βρεις εκεί που δεν υπάρχω, τι δουλειά έχω εγώ με αυτόν;
the end

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 17 Σεπ 2019, 17:35

Νon4me έγραψε:
17 Σεπ 2019, 16:00
hellegennes έγραψε:
Φαίνεται πεντακάθαρα στο δέκατο έβδομο δευτερόλεπτο ( είναι slowed down το βίντεο τη στιγμή που ανηφορίζει 15-17sec) τα παρατάει για να μη ''τορπιλισει'' τον δύτη που κανει spectate . Το αναφερουν και πολλοι στα σχολια του vid και προφανως δεν τους το ειπε η ορκα . Μιλάμε για θηλαστικό τεράστιας ευφυίας και την κορυφη της πυραμίδας στην θαλάσσια τροφικη αλυσίδα . Σκοτώνουν λευκους καρχαρίες without effort γιατι εχουν κανει expoilt το Tonic immobility

Αυτο λοιπον το θαλασσιο θηλαστικο που γαμει και δέρνει δεν εχει επιτεθεί ποτέ σε ανθρωπο . ( δεν υπάρχει καταγεγραμμένο γεγονός . )
Ναι, αλλά δεν μοιάζει να παρατάει την λεία του, μοιάζει η λεία του να διαφεύγει απλώς. Έτσι φαίνεται σε μένα, τουλάχιστον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 17 Σεπ 2019, 17:45

hellegennes έγραψε:
17 Σεπ 2019, 17:35
Νon4me έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Ναι, αλλά δεν μοιάζει να παρατάει την λεία του, μοιάζει η λεία του να διαφεύγει απλώς. Έτσι φαίνεται σε μένα, τουλάχιστον.

Ρε συ μιλάμε για όρκα . Διαφεύγει γιατι ηταν ακριβως μπροστα ο τυπάς (δε ξερω αν ειναι ο ιδιος ο uploader το αναφερει παντως στο description ) που κοίταζε με την μάσκα .Θεωρώ πως σε ελευθερο πεδιο στην φάση που είναι σχεδόν μπροστά στο στόμα της (βλεπε screenshot) θα έδινε απλα μια με την ουρα της ώθηση και θα εβγαινε με το ψαρι στο στόμα κανα 2-3 μέτρα πανω απο την επιφάνεια . Eιναι θαλάσσια Θηλαστικά που εχουν δημιουργησει - τελειοποιησει τεχνικες ( και τις περναν απο γενια σε γενια ) που αλλα δε διανοουνται .

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 17 Σεπ 2019, 18:20

vantono έγραψε:

Miα χαρά. Φοράς ένα στο χέρι, αφήνεις το μαλακισμένο να το δαγκώνει κι εσύ σαπακιάζεις τον άλλον του παίρνεις τα γκαφρά και φεύγεις :smt023
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer » 19 Σεπ 2019, 16:24

Mπορεί να θέλουν να το σκοτώσουν με τα ίδια τους τα χέρια :102:

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 19 Σεπ 2019, 16:36

ομολογώ ότι αυτό με ξεπερνάει αν ισχύει.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 19 Σεπ 2019, 16:36

Νon4me έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών