MGTOW ή θανατος!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ορέστης 35

Re: MGTOW ή θανατος!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 28 Μάιος 2018, 22:06

Ίφιδα έγραψε:
28 Μάιος 2018, 21:38
Καθόλου δε τα έχω μπερδέψει enaon. Η κουζίνα είναι μια χαρά, αρκεί να μην περιμένεις απο μένα να θαφτώ εκεί μέσα. Αρκει να μην έχεις την εντύπωση πως η κουζίνα είναι φτιαγμένη για το φύλο μου. Όχι ρε φίλε, δεν ειναι. Ειναι ενα εργαλείο για να κανει τη ζωή και των δυό μας καλύτερη. Δεν ειναι ο σκοπός της ζωής μου. Το ότι κάποιες κάνουν πόλεμο αν τους πάρουν την κουζίνα, είναι γιατί γαλουχήθηκαν με το 'η κουζίνα ειναι το βασίλειό σου" "ειναι δικιά σου δουλειά η κουζίνα" κι άλλες τέτοιες Μπούρδάρες.
Εγώ χαίρομαι οταν ο άντρας μου ορέγεται να μαγειρέψει π.χ. Και ξέρει πως τον χαμό του, αυτός θα τον καθαρίσει, όχι εγώ. Όπως εγώ καθαρίζω τον δικό μου χαμό.

Οι 2-3 που σε κάβλωσαν Ορέστης 35 είναι επειδή τις φαντάζεσαι σε ερωτικό ρολ μπλέινγκ κι οχι ως τρόπος να σε αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. Αν ισχύει το τελευταίο τότε σκέψου την πιθανότητα να μην εισαι μαγκάου αλλά μαζοχιστής. Που δεν ειναι κακό, αν εσύ δε το θεωρείς τέτοιο, αν εσύ ήσουν ευτυχισμένος με μια μίστρες δεν αφορά κανέναν.
Ειναι ασχημο να περπαταω προκλητικα ντυμενος στο δρομο και να ερχονται οι γυναικες να με χουφτωνουν; :smt005:
Τι αλλο θα ακουσουμε; Μου θυμιζεις καλογρια.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 28 Μάιος 2018, 22:09

enaon έγραψε:
28 Μάιος 2018, 21:41
Ίφιδα έγραψε:
καλά οκ, δέν έχεις κέφι :)

δεν νομίζω όμως ότι αλήθεια ο έθνι ειναι αυτό που θές για να μπορεί να σου απαντήσει, νομίζω τον έχεις παρανοήσει.
Προσπαθώ μέρες να καταλάβω αν κάνεις πλάκα ή όχι :)
Πιστευω τα εννοει. Κατα βαθος ειναι φεμινιστρια.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 28 Μάιος 2018, 22:12

Επειδή εισαι πεινασμένος τα λές αυτά.

Αν ερχόταν ένας κακάσχημος γέρος με τρίχες στη μύτη και σού βαζε δάχτυλο με τα σάλια του να τρέχουν μέσα απ τα σάπια δόντια του δε θα ένιωθες έτσι.
Και ναί, έτσι βλέπουν οι γυναίκες τους άντρες που τις χουφτώνουν στο ξεκάρφωτο. ΣΙΧΑΜΑΡΑ.

Εννοείται ότι ειμαι φεμινίστρια, δε το έκρυψα ποτέ

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 28 Μάιος 2018, 22:13

Ίφιδα έγραψε:
28 Μάιος 2018, 21:23
Ότι νά ναι ρε Εθνι πάλι....ποιός φεμινιστικός κόσμος; Ο φεμινισμός μεγάλε δε σου λέει "η γυναίκα είναι ανώτερη του άντρα" "ο άντρας ειναι ζωό' κλπ. Ο φεμινισμός σου λέει "γυναίκες και άντρες εχουν τα ίδια δικαιώματα" Όπως εχεις εσύ δικαίωμα στην εκπαίδευση, εχω κι εγώ. Όπως εχεις δικαίωμα στην εργασία,στην περιουσία, στην ψήφο κλπ εχω κι εγώ. Όπως δε γουστάρεις να περάσεις τη ζωή σου θαμμένος σε μια κουζίνα ή σε τέσσερις τοίχους, έτσι δε γουστάρω κι εγώ. Αυτό είναι ο φεμινισμός.

Σε ρωτάω κάτι πολύ απλό. Πώς νιώθεις με τα παραπάνω; Δεν απάντησες, όπως κάνεις συνήθως.
Πώς θα ενιωθες αν οι γυναίκες σε αντιμετώπιζαν όπως αντιμετωπίζεις εσύ τις γυναίκες;
Συμφωνώ απόλυτα - αλλα να εφαρμοστεί επιτέλους η ισότητα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 » 28 Μάιος 2018, 22:18

ιφιδα καλα τα λες, τωρα μπορεις να δηλωσεις εθελοντρια στον στρατο για να κανεις ακομα μια προσπαθεια για την ισοτητα των φυλων, ακομα οταν γινει πολεμος να πας να πολεμισεις αμα ακρωτηριαστης θα σου δωσουν και παρασημο

lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 » 28 Μάιος 2018, 22:19

Ίφιδα έγραψε:
28 Μάιος 2018, 22:12

Αν ερχόταν ένας κακάσχημος γέρος με τρίχες στη μύτη και σού βαζε δάχτυλο με τα σάλια του να τρέχουν μέσα απ τα σάπια δόντια του δε θα ένιωθες έτσι.
Και ναί, έτσι βλέπουν οι γυναίκες τους άντρες που τις χουφτώνουν στο ξεκάρφωτο. ΣΙΧΑΜΑΡΑ.

δηλαδη αμα σε χουφτωσει ο ρουβας θα σιχαθεις :lol:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 28 Μάιος 2018, 22:22

Ίφιδα έγραψε:
SpoilerShow

ο φεμινισμός έχει σχέση με το χούφτωμα; :102:

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 28 Μάιος 2018, 22:26

Ίφιδα έγραψε:
28 Μάιος 2018, 21:23
Ότι νά ναι ρε Εθνι πάλι....ποιός φεμινιστικός κόσμος; Ο φεμινισμός μεγάλε δε σου λέει "η γυναίκα είναι ανώτερη του άντρα" "ο άντρας ειναι ζωό' κλπ. Ο φεμινισμός σου λέει "γυναίκες και άντρες εχουν τα ίδια δικαιώματα" Όπως εχεις εσύ δικαίωμα στην εκπαίδευση, εχω κι εγώ. Όπως εχεις δικαίωμα στην εργασία,στην περιουσία, στην ψήφο κλπ εχω κι εγώ. Όπως δε γουστάρεις να περάσεις τη ζωή σου θαμμένος σε μια κουζίνα ή σε τέσσερις τοίχους, έτσι δε γουστάρω κι εγώ. Αυτό είναι ο φεμινισμός.

Σε ρωτάω κάτι πολύ απλό. Πώς νιώθεις με τα παραπάνω; Δεν απάντησες, όπως κάνεις συνήθως.
Πώς θα ενιωθες αν οι γυναίκες σε αντιμετώπιζαν όπως αντιμετωπίζεις εσύ τις γυναίκες;
αντιλαμβανεσαι οτι ο φεμινισμος οπως και ο καπιταλισμος εχουν εξελιχθει σε φεμιναζισμο και νεοφιλελευθερισμο αντιστοιχα προκειμενου να εξυπηρετησουν το συστημα?

και αντε εσυ εισαι παντρεμενη και μεγαλυτερης ηλικιας,τον καθε ανδρα μικροτερης ηλικιας που υφισταται αυτο το συναισθηματικο μπουλιγκ σε ολα τα επιπεδα και ισως και τον νεοφιλελευθερισμο να τον τσακιζει καθιστωντας τον ενα ευνουχισμενο ρεταλι δεν μπορεις να τον καταλαβεις

οπως οι γαλλοι βασιλεις δεν μπορουσαν να καταλαβουν γιατι οι πληβειοι εξεγειρονταν εναντι της αριστοκρατιας

ειναι ταξικο το ζητημα (αφου οι σχεσεις πλεον ολο και περισσοτερο λειτουργουν συμφωνα με τους κανονες της ασυδωτης αγορας) ξεκαθαρα και πλεον οι ανδρες (η μεγαλη πλειοψηφια) αργα αλλα σταθερα τοποθετουνται στην βαση της πυραμιδας αυτου του συστηματος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 28 Μάιος 2018, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 28 Μάιος 2018, 22:29

lolek1 έγραψε:
28 Μάιος 2018, 22:19

δηλαδη αμα σε χουφτωσει ο ρουβας θα σιχαθεις :lol:
Ναι. Από κι ως πού νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να απλώσει χέρι πάνω μου; Επειδή είναι ωραίος;

Ξεχνάτε μάγκες ότι λόγω τεστοστερόνης δίνεται πολύ μεγαλύτερη αξία στο σέξ κι εχετε πολύ περισσότερη ερωτική διάθεση
Εσύ πως θά νιωθες αμα σε χούφτωνε ο Ρουβάς, σε περίπτωση που είσαι ετερόφυλος; θα λεγες οκ, ωραίος είναι αυτός, δε πειράζει;
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
28 Μάιος 2018, 22:26
και αντε εσυ εισαι παντρεμενη και μεγαλυτερης ηλικιας,τον καθε ανδρα μικροτερης ηλικιας που υφισταται αυτο το συναισθηματικο μπουλιγκ σε ολα τα επιπεδα και ισως και τον νεοφιλελευθερισμο να τον τσακιζει καθιστωντας τον ενα ευνουχισμενο ρεταλι δεν μπορεις να τον καταλαβεις
Ρε ¨ΕΘνι πλλλλάκα μας κάνεις; Δεν υπάρχει γυναίκα στην ηλικία μου που να μην έχει δεχθεί συναισθηματικό μπούλινγκ λόγω του φύλου της σε κάποια φάση της ζωής της. Ή μήπως έχεις την εντύπωση ότι οι σημερινές νέες δεν έχουν βιώσει κάτι παρόμοιο;
Ρώτησες καμιά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 28 Μάιος 2018, 22:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 28 Μάιος 2018, 22:31

Ίφιδα έγραψε:

Δεν ειμαι γκευ. Αν αισθανεσαι οπως ενας ετεροφυλοφιλος αντρας οταν τον αγγιζει ερωτικα αντρας σου εχω νεα.

Κατα τη γνωμη μου ολες οι φεμινιστριες εχουν αχτι τους αντρες που αναγεται σε σεξουαλικα τραυματα, πιθανως φοβο του πεους η αισθηματα ντροπης που τους περασαν οι μαναδες τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 28 Μάιος 2018, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 28 Μάιος 2018, 22:32

Ορέστης 35 έγραψε:
28 Μάιος 2018, 22:09
enaon έγραψε:
28 Μάιος 2018, 21:41
Ίφιδα έγραψε:
καλά οκ, δέν έχεις κέφι :)

δεν νομίζω όμως ότι αλήθεια ο έθνι ειναι αυτό που θές για να μπορεί να σου απαντήσει, νομίζω τον έχεις παρανοήσει.
Προσπαθώ μέρες να καταλάβω αν κάνεις πλάκα ή όχι :)
Πιστευω τα εννοει. Κατα βαθος ειναι φεμινιστρια.
ΟΛΕΣ οι γυναικες ειναι φεμινιστριες

τουλαχιστον οι φεμιναζι το βροντοφωναζουν ενω οι αλλες υποκρινονται οτι δεν ειναι ενω στηριζουν με τις πραξεις τους το καθεστως

ειναι στην φυση των γυναικων να ειναι εκμεταλλευτριες και να θελουν να εχουν το πανω χερι (φθονος του πεους)

για αυτο ειναι και πιο φανατικες υποστηρικτριες του φιλελευθερισμου αφου αυτο ανοιγει τον δρομο και απελευθερωνει τα εκμεταλλευτικα ενστικτα τους
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 28 Μάιος 2018, 22:37

Δεν υπήρχει άλλος τρόπος Ορέστη 35 να σε κάνω να καταλάβεις. Είσαι πεινασμένος σεξουαλικά και οποιαδήποτε γυναίκα σου την έπεφτε θα έλεγες, ωραία!

Αν δεν ισχύει ότι εισαι πεινασμένος κάντο "κακάσχημη γριά με τρίχες στη μύτη και σου βαζε δάχτυλο με τα σάλια της να τρέχουν μέσα απ τα σάπια δόντια της"
Καλύτερα;

Οι φεμινίστριες δε φθονούν ούτε τους άντρες ούτε το πέος τους.
Η μάνα μου δε, δεν μου πέρασε κανένα αίσθημα ντροπής.

και πάλι κάνεις τον κινέζο Έθνι. Πώς θα ονόμαζες τις γυναίκες που θα έλεγαν "είναι στη φύση των ανδρών να είναι εκμεταλλευτές και να θέλουν να έχουν το πάνω χέρι (φθόνος του αιδοίου)"; Μη με λες μετά πως δεν είσαι μισογύνης.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 28 Μάιος 2018, 22:42

Σε μερικούς δε μας την έχει πέσει ποτέ καμία. :102:
Ας μη ρα βάζομε όλα στο ίδιο τσουβάλι, δε γίναμε μισογυνηδες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 » 28 Μάιος 2018, 22:44

Ίφιδα έγραψε:
28 Μάιος 2018, 22:29
lolek1 έγραψε:
28 Μάιος 2018, 22:19

Ξεχνάτε μάγκες ότι λόγω τεστοστερόνης δίνεται πολύ μεγαλύτερη αξία στο σέξ κι εχετε πολύ περισσότερη ερωτική διάθεση

:o που το ακουσες αυτο;;
την ιδια ορεξη για σεξ εχουν και οι γυναικες, απλα οι αντρες θελουν με πολλες διαφορετικες ενω οι γυναικες με λιγους η εναν

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 28 Μάιος 2018, 22:51

Βιολογία φίλε μου
Και στα δυο φύλα η τεστοστερόνη παίζει βασικό ρόλο σε ορισμένα θέματα υγείας και σεξουαλικής συμπεριφοράς. Είναι μεταξύ άλλων υπεύθυνη για την ενίσχυση της λίμπιντο, για αυξημένη ενέργεια και παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Τα δικά σας ποσοστά τεστοστερόνης είναι υψηλά, τα δικά μας χαμηλά. Κατά μέσο όρο, ένας άνδρας έχει ένα επίπεδο τεστοστερόνης μεταξύ 270-1100 ng/dl, ενώ η γυναίκα έχει ένα πολύ χαμηλότερο φάσμα, μεταξύ 6-86 ng/dl
Εμείς δεν είμαστε έτοιμες για σεξ όλες τις ώρες της ημέρας και υπο οποιεσδήποτε συνθήκες

Είχα δει κάποτε ένα δοκυμαντέρ στο Σκάι, τον πρώτο καιρό που άνοιξε, που έκαναν πειράματα σε γυναίκες εμβολιάζοντας τεστοστερόνη. Θα σας ενδιέφερε, θα το ψάξω κι αν το βρω θα το βάλω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών