Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Χόρχε ντελ Σάλτο

Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο » 07 Οκτ 2019, 19:47

Nandros έγραψε:
07 Οκτ 2019, 19:25

Σβετλάνα Ζαιτσεβα.

Αξια απόγονος του Βασιλι Ζαιτσεφ

Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 07 Οκτ 2019, 20:39

the comet the course the tail έγραψε:
07 Οκτ 2019, 19:13
οι κύπριες βρίζουν τη ρωσίδα για την καταγωγή της, οι πχορουμιτες τους κύπριους (και τους κρητικούς). βρείτε τις διαφορές. :e040:
εμείς δεν τους βρίζουμε για την καταγωγή τους (δεν έχουμε τίποτα με τους Άραβες ή τις κουτσομούρες). Τους βρίζουμε για τις κωλόφατσες και τα ήθη τους.

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 07 Οκτ 2019, 20:50

foscilis έγραψε:
07 Οκτ 2019, 20:39
οι κύπριες βρίζουν τη ρωσίδα για την καταγωγή της, οι πχορουμιτες τους κύπριους (και τους κρητικούς). βρείτε τις διαφορές. :e040:
εμείς δεν τους βρίζουμε για την καταγωγή τους (δεν έχουμε τίποτα με τους Άραβες ή τις κουτσομούρες). Τους βρίζουμε για τις κωλόφατσες και τα ήθη τους.
ναι μωρέ αυτό εννοώ, συγνώμη που δεν το διευκρίνισα. η καταγωγή που συνεπάγεται και κάποια στερεότυπα.
και οι κύπριες το ίδιο κάνουν στο βίντεο. ρωσίδα σου λένε, τράβα σε κάνα κωλόμπαρο. λούμπεν αντιμετώπισις και στις δύο περιπτώσεις. :e040:

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 07 Οκτ 2019, 21:29

Εχω αρχισει και τις λυπαμαι τις κυπραιες παρα το γεγονος οτι φερθηκαν αηδιαστικα. Η μια εχασε τη δουλεια της η συνεχεια στα δικαστηρια κλπ.

Εχω δει και γω τετοιο περιστατικο που τρεις πιτσιρικες την πεσανε πολυ ασχημα σε ενα φουκαρα που νομιζω δεν εφταιγε κιολας, χωραει συζητηση το ποιος εφταιγε, αλλα απο την επιθεση που δεχτηκε τους ειπε οτι θα πληρωσει. Με βρισανε και μενα αρκετα ασχημα θα ελεγα. Αλλα μετα ηρεμησανε και ζηταγανε συγνωμη.
Ειχε παρει το σπορ αυτοκινητο του αδελφου της για να πανε βολτα με τις φιλες της και το τρακαρε και ντροπιαστηκε και την πεσανε στον ανθρωπο. Ευτυχως εληξε εκει.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Οκτ 2019, 21:32

Εγώ δεν καταλαβαίνω τι λένε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο » 07 Οκτ 2019, 21:35

:
Υδράργυρος έγραψε:
07 Οκτ 2019, 21:29
Εχω αρχισει και τις λυπαμαι τις κυπραιες παρα το γεγονος οτι φερθηκαν αηδιαστικα. Η μια εχασε τη δουλεια της η συνεχεια στα δικαστηρια κλπ.
συγκινήθηκα.

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 07 Οκτ 2019, 21:39

Υδράργυρος έγραψε:
αυτές οι συμπεριφορές θα πρέπει να έχουν και κοινωνικό αντίκτυπο ( πχ χάσιμο δουλειάς) ώστε να μην επαναλαμβάνονται και να μαζεύονται και οι υπόλοιποι.

Δεν ξέρω για Κύπρο, αλλά Ελλάδα αυτές οι βλαχομαγκιές μένουν ατιμώρητες και στο τέλος αυτός που έκανε τα καφριλίκια βγαίνει και ο μάγκας της υπόθεσης.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 07 Οκτ 2019, 21:40

Antares έγραψε:
07 Οκτ 2019, 17:23
- Casper - έγραψε:
06 Οκτ 2019, 19:28
Ήμουνα με μια φίλη της μαμάς μου χθες και πήγε να βάλει βενζίνη. Περίμενε τον υπάλληλο γιατί ξέρουμε πως φοράνε μπλε φανελάκια και είχε έναν άντρα που φορούσε γαλάζια μπλούζα με σήμα (νομίζω ήταν της ανόρθωσης αλλά είμασταν κάπως μακριά και δεν βλέπαμε) και πετάγεται και μας λέει "δεν έχει κάποιον εδώ να σας βάλει..." και εντελώς αθώα εγώ του κάνω "α μας συγχωρείτε, νομίζαμε πως είσασταν εσείς"... εμ τι' το θελα.... τα πήρε αυτός και μου κάνει "ευχαριστώ για την προσβολή!". Και του απαντάω μα γιατί προσβολή; Αφού οι υπάλληλοι στα βενζινάδικα φοράνε μπλε φανελάκια και απλά νομίζαμε πως δουλεύετε εδώ. Και ακριβώς εκείνη την στιγμή ήρθε όντως ο υπάλληλος και αυτός το βούλωσε αλλά ένιωσα τόσο άσχημα εκείνη την στιγμή και νευρίασα. Προσβάλλεσαι όταν κάποιος νομίζει πως είσαι υπάλληλος σε βενζινάδικο; Και την ίδια στιγμή ο υπάλληλος ήταν εκεί, τον άκουσε και δεν έβγαλε άχνα. Η φίλη της μάνας μου του είπε "κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή, δεν καταλαβαίνω γιατί προσβληθήκατε" αλλά δεν την άκουσε και έφυγε στα γρήγορα μόλις είδε τον υπάλληλο.

Είμαστε ρατσιστές, ναι. Όχι μόνο με το φύλο αλλά και γενικά. Όταν τα βλέπω αυτά εκνευρίζομαι και ειλικρινά λυπάμαι.
Ήταν νεαρός ή μεγάλης ηλικίας; Αν ήταν μεγάλης ηλικίας ίσως να του δώσουμε κάποιο δίκιο. Ακόμη το παιδί του βενζινάδικου; Σ' αυτή την λογική.
Στα 90'ς ο αδερφός μου και κάποιος φίλος του, είχαν ντυθεί με χακί t-shirt και μπεζ παντελόνι και οι δύο και πήγαμε στο Praktiker νομίζω, να αγοράσουμε στρώματα. Οι υπάλληλοι του Praktiker είχαν παρόμοιο ντύσιμο. Κατάφεραν να μπερδέψουν ακόμη και την ταμία και έβγαλαν ένα στρώμα χωρίς να το πληρώσουμε. :lol:
Έλα ρε συ :lol: Πάντως ναι είναι αυτό που λες. Οι αποχρώσεις του μπλε είναι πολλές και σε κάθε βενζινάδικο δεν είναι ούτε ίδιες. Η μπλούζα του κυρίου ήτανε σκέτη με ένα μικρό σήμα που θα μπορούσε ασπούμε να είναι του βενζινάδικου. Πρέπει να ήταν γύρω στα 40+ αλλά δουλεύουν και σε τέτοιες ηλικίες.
Nandros έγραψε:
.

Το είδα και θα το έβαζα κι' εγώ. Η Θέκλα είναι θεάρα, γενικά. Πολύ σωστός άνθρωπος και έξυπνος.
Αυτό είπα κι' εγώ. Και η "συζήτηση" προχωρά. Όχι μόνο τους βρίζουν αλλά τολμάνε να μιλάνε για βομβαρδισμό της Κύπρου και της Κρήτης. Να αφανιστεί ολόκληρος πληθυσμός αλλά όοοοχι, εκείνοι δεν είναι ρατσιστές και δεν σκέφτονται κλειστόμυαλα. :lol:

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 07 Οκτ 2019, 21:49

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε:
07 Οκτ 2019, 19:47
Nandros έγραψε:

Σβετλάνα Ζαιτσεβα.

Tιντουτο παλι.

Σβετλανες, Ρουμανες,Κυπραιες, οφσορ

Αυτο δεν ειναι νησι.

Ειναι κατι σαν Λαρισα προ κρισης εις το τετραγωνο.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 07 Οκτ 2019, 21:57

fagano3 έγραψε:
07 Οκτ 2019, 21:49
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε:
07 Οκτ 2019, 19:47
Nandros έγραψε:

Σβετλάνα Ζαιτσεβα.

Tιντουτο παλι.

Σβετλανες, Ρουμανες,Κυπραιες, οφσορ

Αυτο δεν ειναι νησι.

Ειναι κατι σαν Λαρισα προ κρισης εις το τετραγωνο.
καπιταλισμουλης και πλυντηρια χρηματος με την ευγενικη χορηγια των δεξιων :102:

με καζινο και ξεπλυμα (δλδ με βαση το κυπριακο μοντελο) οπως μας λενε και οι εδω δεξιουληδες θα αυξηθει το αεπ :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 07 Οκτ 2019, 22:00

- Casper - έγραψε:
07 Οκτ 2019, 21:40
Αυτό είπα κι' εγώ. Και η "συζήτηση" προχωρά. Όχι μόνο τους βρίζουν αλλά τολμάνε να μιλάνε για βομβαρδισμό της Κύπρου και της Κρήτης. Να αφανιστεί ολόκληρος πληθυσμός αλλά όοοοχι, εκείνοι δεν είναι ρατσιστές και δεν σκέφτονται κλειστόμυαλα. :lol:
ορίστε κύριοι. το κασπερίνι. το καλύτερο κορίτσι :smt061 στο πχορουμ και είναι και τσύπρια. :smt048

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 07 Οκτ 2019, 22:14

ενα ακομη περιστατικο οπου καταδεικνυεται το εκφασισμενο και κοινωνικα αναλγητο της συμπεριφορας της νεοελληνιολικης φαρας :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 07 Οκτ 2019, 22:26

Ηθικοί αυτουργοί για το ρατσιστικό ξέσπασμα όλοι οι έμποροι ρωσοφοβιας

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 07 Οκτ 2019, 22:28

Maspoli έγραψε:
07 Οκτ 2019, 22:26
Ηθικοί αυτουργοί για το ρατσιστικό ξέσπασμα όλοι οι έμποροι ρωσοφοβιας
Μονο που τη νομιζαν για ρουμανα.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 07 Οκτ 2019, 22:31

Υδράργυρος έγραψε:
Εχω αρχισει και τις λυπαμαι τις κυπραιες
εδώ.

το λάθος σου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”