Σβετλάνα Ζαιτσεβα.
Αξια απόγονος του Βασιλι Ζαιτσεφ
εμείς δεν τους βρίζουμε για την καταγωγή τους (δεν έχουμε τίποτα με τους Άραβες ή τις κουτσομούρες). Τους βρίζουμε για τις κωλόφατσες και τα ήθη τους.the comet the course the tail έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 19:13οι κύπριες βρίζουν τη ρωσίδα για την καταγωγή της, οι πχορουμιτες τους κύπριους (και τους κρητικούς). βρείτε τις διαφορές.
ναι μωρέ αυτό εννοώ, συγνώμη που δεν το διευκρίνισα. η καταγωγή που συνεπάγεται και κάποια στερεότυπα.foscilis έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 20:39εμείς δεν τους βρίζουμε για την καταγωγή τους (δεν έχουμε τίποτα με τους Άραβες ή τις κουτσομούρες). Τους βρίζουμε για τις κωλόφατσες και τα ήθη τους.the comet the course the tail έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 19:13οι κύπριες βρίζουν τη ρωσίδα για την καταγωγή της, οι πχορουμιτες τους κύπριους (και τους κρητικούς). βρείτε τις διαφορές.
συγκινήθηκα.Υδράργυρος έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 21:29Εχω αρχισει και τις λυπαμαι τις κυπραιες παρα το γεγονος οτι φερθηκαν αηδιαστικα. Η μια εχασε τη δουλεια της η συνεχεια στα δικαστηρια κλπ.
αυτές οι συμπεριφορές θα πρέπει να έχουν και κοινωνικό αντίκτυπο ( πχ χάσιμο δουλειάς) ώστε να μην επαναλαμβάνονται και να μαζεύονται και οι υπόλοιποι.Υδράργυρος έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 21:29Εχω αρχισει και τις λυπαμαι τις κυπραιες παρα το γεγονος οτι φερθηκαν αηδιαστικα. Η μια εχασε τη δουλεια της η συνεχεια στα δικαστηρια κλπ.
Έλα ρε συAntares έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 17:23Ήταν νεαρός ή μεγάλης ηλικίας; Αν ήταν μεγάλης ηλικίας ίσως να του δώσουμε κάποιο δίκιο. Ακόμη το παιδί του βενζινάδικου; Σ' αυτή την λογική.- Casper - έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 19:28Ήμουνα με μια φίλη της μαμάς μου χθες και πήγε να βάλει βενζίνη. Περίμενε τον υπάλληλο γιατί ξέρουμε πως φοράνε μπλε φανελάκια και είχε έναν άντρα που φορούσε γαλάζια μπλούζα με σήμα (νομίζω ήταν της ανόρθωσης αλλά είμασταν κάπως μακριά και δεν βλέπαμε) και πετάγεται και μας λέει "δεν έχει κάποιον εδώ να σας βάλει..." και εντελώς αθώα εγώ του κάνω "α μας συγχωρείτε, νομίζαμε πως είσασταν εσείς"... εμ τι' το θελα.... τα πήρε αυτός και μου κάνει "ευχαριστώ για την προσβολή!". Και του απαντάω μα γιατί προσβολή; Αφού οι υπάλληλοι στα βενζινάδικα φοράνε μπλε φανελάκια και απλά νομίζαμε πως δουλεύετε εδώ. Και ακριβώς εκείνη την στιγμή ήρθε όντως ο υπάλληλος και αυτός το βούλωσε αλλά ένιωσα τόσο άσχημα εκείνη την στιγμή και νευρίασα. Προσβάλλεσαι όταν κάποιος νομίζει πως είσαι υπάλληλος σε βενζινάδικο; Και την ίδια στιγμή ο υπάλληλος ήταν εκεί, τον άκουσε και δεν έβγαλε άχνα. Η φίλη της μάνας μου του είπε "κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή, δεν καταλαβαίνω γιατί προσβληθήκατε" αλλά δεν την άκουσε και έφυγε στα γρήγορα μόλις είδε τον υπάλληλο.
Είμαστε ρατσιστές, ναι. Όχι μόνο με το φύλο αλλά και γενικά. Όταν τα βλέπω αυτά εκνευρίζομαι και ειλικρινά λυπάμαι.
Στα 90'ς ο αδερφός μου και κάποιος φίλος του, είχαν ντυθεί με χακί t-shirt και μπεζ παντελόνι και οι δύο και πήγαμε στο Praktiker νομίζω, να αγοράσουμε στρώματα. Οι υπάλληλοι του Praktiker είχαν παρόμοιο ντύσιμο. Κατάφεραν να μπερδέψουν ακόμη και την ταμία και έβγαλαν ένα στρώμα χωρίς να το πληρώσουμε.
Το είδα και θα το έβαζα κι' εγώ. Η Θέκλα είναι θεάρα, γενικά. Πολύ σωστός άνθρωπος και έξυπνος.
Αυτό είπα κι' εγώ. Και η "συζήτηση" προχωρά. Όχι μόνο τους βρίζουν αλλά τολμάνε να μιλάνε για βομβαρδισμό της Κύπρου και της Κρήτης. Να αφανιστεί ολόκληρος πληθυσμός αλλά όοοοχι, εκείνοι δεν είναι ρατσιστές και δεν σκέφτονται κλειστόμυαλα.the comet the course the tail έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 19:13οι κύπριες βρίζουν τη ρωσίδα για την καταγωγή της, οι πχορουμιτες τους κύπριους (και τους κρητικούς). βρείτε τις διαφορές.
Tιντουτο παλι.
καπιταλισμουλης και πλυντηρια χρηματος με την ευγενικη χορηγια των δεξιων
ορίστε κύριοι. το κασπερίνι. το καλύτερο κορίτσι- Casper - έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 21:40Αυτό είπα κι' εγώ. Και η "συζήτηση" προχωρά. Όχι μόνο τους βρίζουν αλλά τολμάνε να μιλάνε για βομβαρδισμό της Κύπρου και της Κρήτης. Να αφανιστεί ολόκληρος πληθυσμός αλλά όοοοχι, εκείνοι δεν είναι ρατσιστές και δεν σκέφτονται κλειστόμυαλα.the comet the course the tail έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 19:13οι κύπριες βρίζουν τη ρωσίδα για την καταγωγή της, οι πχορουμιτες τους κύπριους (και τους κρητικούς). βρείτε τις διαφορές.