vantono έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 12:25
dosas1312 έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 12:18
enaon έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 12:15
μπράβο, υπερηφάνεια να νιώθεις. Αν σε πιάσεις να σηκώνεσαι στον εθνικό ύμνο γράψε να το συζητήσουμε.

Έτσι, είναι, κόπτονται για μας τους καημένους τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, αλλά όταν χάσουν την ψυχραιμία τους αποκαλύπτεται ο αληθινός μισανθρωπικός και ρατσιστικός τους εαυτός.
Πάντως δεν ήταν οι δικοί μου αυτοί που εσάς σας αποκαλούσαν τουρκόσπορους και σκατοουγλούδες, τύπε (και πολλά αλλα κοσμητικά επίθετα) όταν πρωτοήρθατε εδώ. Ήταν η μούργα εκείνων που μολις λίγα χρόνια αργότερα, πολέμησες στο πλάι τους, τους
συμμορίτες, και τωρα αυτους λατρεύεις και δοξάζεις.

Τζαστ σέινγκ.
Άκου, ρατσιστή της κακιάς ώρας, να μάθεις ιστορία, γιατί είσαι άσχετος και γελοιοποιήσε. Δεν μπορείς να κάνεις μαθήματα ηθικής όταν χρησιμοποιείς την εθνοτική ομάδα των Αράβων και των Νταγκεστιανών ώς βρισιές, απλά ξεσκεπάζεις την γλυώδη διπροσωπία σου και την σκατοψυχιά σου.
Ιστορικό μάθημα πρώτον:
Οι Πόντιοι είναι γεωγραφικός και γλωσσολογικός όρος πρώτον και όχι εθνοτικός. Δεν έχουν σχέση με τους Μικρασιάτες που είναι κυρίως Πελοποννήσιοι και Νησιώτες έποικοι της Ανατολίας. Οι Πόντιοι, αναλόγως σε ποια όχθη της Μαύρης Θάλασσας βρίσκονται έχουν αναμιχθεί με Αρμένιους, Γεωργιανούς, Αλανούς και κάποιοι με Σλάβους και Ταρτάρους της Ουκρανίας. Παρόλα αυτά, διατηρούν την ελληνιστική τους παράδοση, τον πολιτισμό τους και την ταυτότητα τους. Με Τούρκους Σελτζούκους και Ογκούζ δεν έχουν αναμιχτεί πάντως, αν ξέρεις τέτοια περίπτωση είμαι όλος αυτιά.
Ιστορικό μάθημα δεύτερον:
Οι Πόντιοι είναι Βενιζελικοί και Φιλελεύθεροι και κανένας τέτοιος δεν τους αποκάλεσε ποτέ τουρκόσπορους. Αυτή την μαλακία την έλεγαν οι Βλάχοι και οι Σλαβομακεντόνετς λόγω του καβλιού που φάγαν στους Βαλκανικούς/Εμφύλιους. Οι Πόντιοι είναι επίσης αντι-κομμουνιστές γιατί οι Σοβιετικοί είτε τους ξεπάστρεψαν είτε εξόπλισαν τους εχθρούς τους (Νεό-Τουρκοι). Οι λίγοι Πόντιοι που ήταν αριστεροί μαζευτήκαν από τους υπολοίπους Πόντιους που τους ξεπάστρεψαν στον Ποντιακό Εμφύλιο (Κιλκίς). Διάβασε ιστορία να μαθαίνεις.
Ιστορικό μάθημα τρίτον:
Μαθήματα ηθικής από απολογητές του παιδομαζώματος δεν δέχομαι. Έχω θείους και θείες, που αρπαχτήκαν ώς ορφανά και σταλθήκαν σε Τσεχίες και Πολωνίες. Οι σλαβομακεντόνετς σύντροφοι σου δεν μας εξηγήσαν ποτέ τί δουλειά είχαν με τα παιδιά των Ποντίων, ρώτα στο κόμμα σου να μάθεις.
Επίλογος:
Είσαι φαινομενικά μικρός, αδαής, αδιάβαστος, μνησίκακος και ρατσιστής. Δεν σε παίρνει να κοντράρεσαι μαζί μου με τις ατάκες και τις χαζομαρίτσες σου.