Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 08 Οκτ 2019, 12:10

dosas1312 έγραψε:
08 Οκτ 2019, 11:51
vantono έγραψε:
08 Οκτ 2019, 11:47
dosas1312 έγραψε:
08 Οκτ 2019, 11:42

Το Χάρβαρντ είναι Σωρρικό και Χρυσαυγίτικο, χμμ, μάλιστα, τέτοια σας μαθαίνουν στην τοπική; Δεν διαβάζετε κανένα σύγγραμα από κανένα πανεπιστήμιο, μόνο οδηγητή, ρε φίλε;

Εγώ δεν έβρισα κανέναν, είπα για την ταλαίπωρη τη μάνα σου τη σλάβα που έβγαλε τέτοιο νούμερο σαν και τα μούτρα σου.

Και δεν μπορείς να μου επιβληθείς πού θα ποστάρω, αυτές τις φασιστικές μαγκίτσες στην φάρα σου μόνο, ανθρωπάκι.

Πολλά νευράκια, εντοπίζω, να το κοιτάξεις.
Μιλάει σε εμας για Πανεπιστήμια ο νοτιονταγκεστανός της κακιάς ώρας, τη στιγμή που κατέχουμε και μεταπτυχιακά. Γελάει ο κόσμος :003: Οσο για την ταλαίπωρη τη μανα μου, δεν ειναι Σλάβα δυστυχώς, μακάρι να ηταν γιατι εγώ θα ήμουν άριος τώρα :oops:
Οπου θες πόσταρε, στομπούτσομου, απλώς αν με παρενοχλείς προσωπικα, θα απαντώ παρομοίως.
Ένα άρθρο πόσταρα και έφαγες το trigger του αιώνα, ρε καημένε με τα μεταπτυχιακά που είσαι υπεράνω. Έτσι σας μάθανε στα masters, να αφηνιάζετε όταν έρχεστε με απόψεις που τρακάρουν τις δικιές σας;

Όσον, αφορά την Καυκάσια/Αλανική καταγωγή μου, χαίρομαι που ακόμα σας γυρνάει τα άντερα και σας βγάζει τον ρατσιστικό και ναζιστικό σας εαυτό, ΚΚΕδάκια που θέλετε να είστε και Άρειοι (αχαχάχα, άκου τί λέει ο δήθεν αντίφα), οι Αλανικές καρπαζιές (και όχι μόνο) που φάγατε στον συμμοριτοπόλεμο φαίνεται ότι ακόμα σας έχουν αφήσει ψυχολογικά.

Συνέχισε, είσαι πολύ διασκεδαστικός που λυσσάς.
Για το συμμοριτοπόλεμο να ευχεστε να εχει ο θεός σας καλά τους Αμερικάνους για πολλα χρονια ακομα, μυξιάρικο. Χωρίς αυτούς μέχρι σήμερα πριονοκορδέλα θα τρώγατε, απο μια συμμορία της οποιας υπερτερούσατε στο υπερδιπλάσιο και άνω, και δεν μπορουσατε μονοι σας να τους κανετε καλά. :003: Καλά κάνεις που εισαι περήφανος για την καταγωγή σου γλυκούλη γαμψομυτάκο, κι εγώ ειμαι για τη δική μου, πάρα την ταγματαλητομάνα γενέτειρά μου. Τουλάχιστον εγώ είμαι γνήσιος Έλλην γηγενής, όχι μέρος (π)ορδής αποίκων. Φιλούρες μωρό μου.

Άβαταρ μέλους
dosas1312
Phorum.gr user: dosas1312

Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dosas1312 » 08 Οκτ 2019, 12:14

vantono έγραψε:
08 Οκτ 2019, 12:10
Τουλάχιστον εγώ είμαι γνήσιος Έλλην γηγενής, όχι μέρος (π)ορδής αποίκων. Φιλούρες μωρό μου.
Ωραία φρασεολογία, ο Κασιδιάρης είσαι, φιλαράκο; Κρυφο-χρυσαυγίτης, βλέπω, τώρα τί θα κάνατε και τί θα ράνατε στον συμμοριτοπόλεμο, τα παράπονα στο Στάλιν και τον Τίτο που σας εξόπλιζε. Τις Αλανικές καρπαζιές βλέπω ότι τις θυμάσαι και τσούζουν.

Μή χαθείς, ψηλέ, τραβάει η ψυχούλα σου και άλλο ξεφτύλισμα βλέπω, ναζιστάκο άρειε γηγενή.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 08 Οκτ 2019, 12:15

vantono έγραψε:
Τουλάχιστον εγώ είμαι γνήσιος Έλλην γηγενής, όχι μέρος (π)ορδής αποίκων.
μπράβο, υπερηφάνεια να νιώθεις. Αν σε πιάσεις να σηκώνεσαι στον εθνικό ύμνο γράψε να το συζητήσουμε. :lol:

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 08 Οκτ 2019, 12:17

enaon έγραψε:
08 Οκτ 2019, 12:15
vantono έγραψε:
μπράβο, υπερηφάνεια να νιώθεις. Αν σε πιάσεις να σηκώνεσαι στον εθνικό ύμνο γράψε να το συζητήσουμε. :lol:
Μέχρι κι εκεί με βλέπω να καταντάω, με αυτο το πχορουμ που έχω μπλέξει. :e040:

Άβαταρ μέλους
dosas1312

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dosas1312 » 08 Οκτ 2019, 12:18

enaon έγραψε:
vantono έγραψε:
Έτσι, είναι, κόπτονται για μας τους καημένους τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, αλλά όταν χάσουν την ψυχραιμία τους αποκαλύπτεται ο αληθινός μισανθρωπικός και ρατσιστικός τους εαυτός.

Βλέπω ότι γελάς και χαίρεσαι με το ξεμπρόστιασμα σου, σας ξέρουμε από παλιά τη φάρα σου, πιτσιρικό "Vantono".

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 08 Οκτ 2019, 12:25

dosas1312 έγραψε:
08 Οκτ 2019, 12:18
enaon έγραψε:
vantono έγραψε:
Έτσι, είναι, κόπτονται για μας τους καημένους τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, αλλά όταν χάσουν την ψυχραιμία τους αποκαλύπτεται ο αληθινός μισανθρωπικός και ρατσιστικός τους εαυτός.
Πάντως δεν ήταν οι δικοί μου αυτοί που εσάς σας αποκαλούσαν τουρκόσπορους και σκατοουγλούδες, τύπε (και πολλά αλλα κοσμητικά επίθετα) όταν πρωτοήρθατε εδώ. Ήταν η μούργα εκείνων που μολις λίγα χρόνια αργότερα, πολέμησες στο πλάι τους, τους συμμορίτες, και τωρα αυτους λατρεύεις και δοξάζεις. :wink Τζαστ σέινγκ.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 08 Οκτ 2019, 12:29

foscilis έγραψε:
08 Οκτ 2019, 10:30
Εγώ θα παρακαλούσα τον φίλο Cavaliereπου είδε το βίντεο και αηδιάζει με τις ρατσιστικές εκφράσεις κατά των Κυπρίων θεωρώντας και τις δύο πλευρές εξίσου απαράδεκτες να μας δείξει αν δεν του είναι κόπος 5 σημεία στο βίντεο με ρατσιστικές εκφράσεις κατά των Κυπρίων ώστε να συμψηφίζονται έστω με το παραλήρημα του τραβελιού ανάμεσα στα δευτερόλεπτα 42 και 44 (το οποίο συνεχίζεται επί ένα λεπτό ακατάσχετα και καταλήγει σε φάπα).
Ποιό βίντεο, ρε; Εγώ μίλησα για τις απαξιωτικές φράσεις κατά των Κυπρίων μεσ΄στο φόρουμ.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 08 Οκτ 2019, 12:35

Antares έγραψε:
08 Οκτ 2019, 09:23
Συμφωνώ σε όλα. Επίσης το μπολνταρισμένο δεν το σχολίασε κανείς. Αλλά δεν είναι αργά για να φάει μήνυση και η κυρία που το έπαιξε δικαστής (δεν βρισκόταν καν σε νόμιμη άμυνα, να έχουν τρακάρει την ίδια), όπως υπέστησαν τις συνέπειες οι άλλες.
Όλοι είναι παράνομοι, αυτή που βιντεοσκοπεί, και αυτές που βρίζουν, και μάλιστα ρατσιστικά, και μάλιστα φέρονται βίαια μπροστά σε παιδί, και πήγαν να εγκαταλείψουν τρακαρισμένο αυτοκίνητο μπροστά σε παιδί. Μπαίνει ο εισαγγελέας, στη Γερμανία πάντως την έχεις πουτσίσει πολύ χοντρά.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 08 Οκτ 2019, 12:36

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε:
08 Οκτ 2019, 07:32
Όχι.
Για πες.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
dosas1312

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dosas1312 » 08 Οκτ 2019, 12:37

vantono έγραψε:
08 Οκτ 2019, 12:25
dosas1312 έγραψε:
08 Οκτ 2019, 12:18
enaon έγραψε:

Πάντως δεν ήταν οι δικοί μου αυτοί που εσάς σας αποκαλούσαν τουρκόσπορους και σκατοουγλούδες, τύπε (και πολλά αλλα κοσμητικά επίθετα) όταν πρωτοήρθατε εδώ. Ήταν η μούργα εκείνων που μολις λίγα χρόνια αργότερα, πολέμησες στο πλάι τους, τους συμμορίτες, και τωρα αυτους λατρεύεις και δοξάζεις. :wink Τζαστ σέινγκ.
Άκου, ρατσιστή της κακιάς ώρας, να μάθεις ιστορία, γιατί είσαι άσχετος και γελοιοποιήσε. Δεν μπορείς να κάνεις μαθήματα ηθικής όταν χρησιμοποιείς την εθνοτική ομάδα των Αράβων και των Νταγκεστιανών ώς βρισιές, απλά ξεσκεπάζεις την γλυώδη διπροσωπία σου και την σκατοψυχιά σου.

Ιστορικό μάθημα πρώτον:

Οι Πόντιοι είναι γεωγραφικός και γλωσσολογικός όρος πρώτον και όχι εθνοτικός. Δεν έχουν σχέση με τους Μικρασιάτες που είναι κυρίως Πελοποννήσιοι και Νησιώτες έποικοι της Ανατολίας. Οι Πόντιοι, αναλόγως σε ποια όχθη της Μαύρης Θάλασσας βρίσκονται έχουν αναμιχθεί με Αρμένιους, Γεωργιανούς, Αλανούς και κάποιοι με Σλάβους και Ταρτάρους της Ουκρανίας. Παρόλα αυτά, διατηρούν την ελληνιστική τους παράδοση, τον πολιτισμό τους και την ταυτότητα τους. Με Τούρκους Σελτζούκους και Ογκούζ δεν έχουν αναμιχτεί πάντως, αν ξέρεις τέτοια περίπτωση είμαι όλος αυτιά.

Ιστορικό μάθημα δεύτερον:

Οι Πόντιοι είναι Βενιζελικοί και Φιλελεύθεροι και κανένας τέτοιος δεν τους αποκάλεσε ποτέ τουρκόσπορους. Αυτή την μαλακία την έλεγαν οι Βλάχοι και οι Σλαβομακεντόνετς λόγω του καβλιού που φάγαν στους Βαλκανικούς/Εμφύλιους. Οι Πόντιοι είναι επίσης αντι-κομμουνιστές γιατί οι Σοβιετικοί είτε τους ξεπάστρεψαν είτε εξόπλισαν τους εχθρούς τους (Νεό-Τουρκοι). Οι λίγοι Πόντιοι που ήταν αριστεροί μαζευτήκαν από τους υπολοίπους Πόντιους που τους ξεπάστρεψαν στον Ποντιακό Εμφύλιο (Κιλκίς). Διάβασε ιστορία να μαθαίνεις.

Ιστορικό μάθημα τρίτον:

Μαθήματα ηθικής από απολογητές του παιδομαζώματος δεν δέχομαι. Έχω θείους και θείες, που αρπαχτήκαν ώς ορφανά και σταλθήκαν σε Τσεχίες και Πολωνίες. Οι σλαβομακεντόνετς σύντροφοι σου δεν μας εξηγήσαν ποτέ τί δουλειά είχαν με τα παιδιά των Ποντίων, ρώτα στο κόμμα σου να μάθεις.

Επίλογος:

Είσαι φαινομενικά μικρός, αδαής, αδιάβαστος, μνησίκακος και ρατσιστής. Δεν σε παίρνει να κοντράρεσαι μαζί μου με τις ατάκες και τις χαζομαρίτσες σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dosas1312 την 08 Οκτ 2019, 12:44, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 08 Οκτ 2019, 12:40

ΟΚ, αν έχω καταλάβει σωστά η βιντεοσκόπηση δεν είναι παράνομη, επειδή είναι σε δημόσιο χώρο, καταγράφει ύβρεις, και αποδεικνύει πλημμέλημα.
Ordem e Progresso.

alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso » 08 Οκτ 2019, 12:40

Cavaliere έγραψε:
08 Οκτ 2019, 12:35
Antares έγραψε:
08 Οκτ 2019, 09:23
Συμφωνώ σε όλα. Επίσης το μπολνταρισμένο δεν το σχολίασε κανείς. Αλλά δεν είναι αργά για να φάει μήνυση και η κυρία που το έπαιξε δικαστής (δεν βρισκόταν καν σε νόμιμη άμυνα, να έχουν τρακάρει την ίδια), όπως υπέστησαν τις συνέπειες οι άλλες.
Όλοι είναι παράνομοι, αυτή που βιντεοσκοπεί, και αυτές που βρίζουν, και μάλιστα ρατσιστικά, και μάλιστα φέρονται βίαια μπροστά σε παιδί, και πήγαν να εγκαταλείψουν τρακαρισμένο αυτοκίνητο μπροστά σε παιδί. Μπαίνει ο εισαγγελέας, στη Γερμανία πάντως την έχεις πουτσίσει πολύ χοντρά.
Σιγά μωρέ που βιντεοσκόπησε τις κλώσσες και θα ζητήσουν και τα ρέστα από πάνω. Γεμάτο είναι το διαδίκτυο και οι "ενημερωτικές" ιστοσελίδες με τέτοιες "παράνομες" βιντεοσκοπήσεις. Πριν λίγο έβλεπα στο in.gr το βίντεο που χαν τραβήξει από μια τύπα στη Σύρο που βγήκε από ένα κότερο και άρχισε να χορεύει στο δρόμο. Που ναι ο εισαγγελέας να συλλάβει αυτούς που τη βιντεοσκόπησαν; Που είναι να κυνηγήσει το in.gr και όσα μέσα το αναπαρήγαγαν; Πίπες, λέω εγώ. Δε φτάνει που τράκαραν το αμάξι και πήγαν να φύγουν, δεν φτάνει που έβρισαν σκαιότατα την κοπέλα που πήγε να τις σταματήσει, ζητάνε και τα ρέστα από πάνω. Ορθια ζώα.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 08 Οκτ 2019, 12:42

Cavaliere έγραψε:
08 Οκτ 2019, 12:29
foscilis έγραψε:
08 Οκτ 2019, 10:30
Εγώ θα παρακαλούσα τον φίλο Cavaliereπου είδε το βίντεο και αηδιάζει με τις ρατσιστικές εκφράσεις κατά των Κυπρίων θεωρώντας και τις δύο πλευρές εξίσου απαράδεκτες να μας δείξει αν δεν του είναι κόπος 5 σημεία στο βίντεο με ρατσιστικές εκφράσεις κατά των Κυπρίων ώστε να συμψηφίζονται έστω με το παραλήρημα του τραβελιού ανάμεσα στα δευτερόλεπτα 42 και 44 (το οποίο συνεχίζεται επί ένα λεπτό ακατάσχετα και καταλήγει σε φάπα).
Ποιό βίντεο, ρε; Εγώ μίλησα για τις απαξιωτικές φράσεις κατά των Κυπρίων μεσ΄στο φόρουμ.
εχεις δικιο είναι άδικο να κρινουμε όλους τους κυπριους για το στραβοπατημα τριων,

ελπιζω ομως να δω ιδιωτικη επιταγη απο κυπρο να πληρωνεται σε αυτην την ζωή, αλλα νομιζω οτι μεχρι να πεθάνω θα πεφτω πανω σε ακάλυπτες....

:a040:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 08 Οκτ 2019, 12:42

alexandroso έγραψε:
08 Οκτ 2019, 12:40
Σιγά μωρέ που βιντεοσκόπησε τις κλώσσες και θα ζητήσουν και τα ρέστα από πάνω. Γεμάτο είναι το διαδίκτυο και οι "ενημερωτικές" ιστοσελίδες με τέτοιες "παράνομες" βιντεοσκοπήσεις. Πριν λίγο έβλεπα στο in.gr το βίντεο που χαν τραβήξει από μια τύπα στη Σύρο που βγήκε από ένα κότερο και άρχισε να χορεύει στο δρόμο. Που ναι ο εισαγγελέας να συλλάβει αυτούς που τη βιντεοσκόπησαν; Που είναι να κυνηγήσει το in.gr και όσα μέσα το αναπαρήγαγαν; Πίπες, λέω εγώ. Δε φτάνει που τράκαραν το αμάξι και πήγαν να φύγουν, δεν φτάνει που έβρισαν σκαιότατα την κοπέλα που πήγε να τις σταματήσει, ζητάνε και τα ρέστα από πάνω. Ορθια ζώα.
Ναι, έχεις δίκιο, φαίνεται πως μπλέξανε, και μάλιστα, μπροστά σε μικρό παιδί. Μεγάλη μαλακία να μην μπορείς να συγκρατηθείς και να γίνεσαι επιθετικός.
Ordem e Progresso.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών