να λες, τι σκατά κάθομαι και φτιάχνω για τον κάθε μαλάκα.

το μπακάλικο είναι μικρή επιχείρηση - όχι δουλειά.

Εννοείς ότι δεν ξέρεις εργαζόμενους που ξεκίνησαν έτσι και κάποια στιγμή αποφάσισαν να γίνουν οι ίδιοι "μαλάκες";the comet the course the tail έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 09:01κανονική δουλειά είναι να δουλεύεις υπάλληλος. 5-6ήμερο, 8ωρο, μεροκάματο. εκεί είναι η "γλύκα".
να λες, τι σκατά κάθομαι και φτιάχνω για τον κάθε μαλάκα.
το μπακάλικο είναι μικρή επιχείρηση - όχι δουλειά.
φρέσκο τρολάρισμα. Μπραβο γιατί αυτό του Γιώργη είχε κουράσει λίγοthe comet the course the tail έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 09:57αν δε το εξετάσουμε ηθικά και αισθητικά, το να έχεις μπακάλικο σε κατατάσσει χαμηλά στην σχετική λίστα.
εκμεταλλεύεσαι την ανάγκη του κάθε ανθρώπου να τραφεί και να αποκτήσει βασικά είδη, αγοράζοντάς τα φτηνά και πουλώντας τα πιο ακριβά.
δεν κάνεις κάτι παραγωγικό. το μόνο που μπορεί να σε ανεβάζει κάπως ηθικά, είναι το να είσαι συνεπής και να πουλάς ποιοτικά προϊόντα.
βέβαια αν βγαίνει το μεροκάματο, όλες αυτές οι θεωρίες πάνε περίπατο.
από μικρό παιδί δεν έτρεφα συμπάθεια για τους μπακάληδες. τους θεωρούσα φιλοχρήματους. όλο το χαρτζιλίκι μου, εκεί το ακούμπαγα.
Δες τι έγραψα παραπάνω. Μπακάλικο δεν είχαμε . Π ε λατες σαν και σένα είχαμε ,μετράμε κάθε μέρα δραχμουλες τις ντανιαζουμε στην σειρά και με κέρματα πληρώνεις κάποιον προμηθευτή ή πας στην τράπεζα. Οι συχνές επισκέψεις στην τράπεζα δεν είναι καταθέσεις είναι υποχρεώσεις προς τρίτους.the comet the course the tail έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 09:57αν δε το εξετάσουμε ηθικά και αισθητικά, το να έχεις μπακάλικο σε κατατάσσει χαμηλά στην σχετική λίστα.
εκμεταλλεύεσαι την ανάγκη του κάθε ανθρώπου να τραφεί και να αποκτήσει βασικά είδη, αγοράζοντάς τα φτηνά και πουλώντας τα πιο ακριβά.
δεν κάνεις κάτι παραγωγικό. το μόνο που μπορεί να σε ανεβάζει κάπως ηθικά, είναι το να είσαι συνεπής και να πουλάς ποιοτικά προϊόντα.
από μικρό παιδί δεν έτρεφα συμπάθεια για τους μπακάληδες. τους θεωρούσα φιλοχρήματους. όλο το χαρτζιλίκι μου, εκεί το ακούμπαγα.
με παρεξήγησες. είμαι καλός πελάτης πάντα.Kiki mat έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 10:43Δες τι έγραψα παραπάνω. Μπακάλικο δεν είχαμε . Π ε λατες σαν και σένα είχαμε ,μετράμε κάθε μέρα δραχμουλες τις ντανιαζουμε στην σειρά και με κέρματα πληρώνεις κάποιον προμηθευτή ή πας στην τράπεζα. Οι συχνές επισκέψεις στην τράπεζα δεν είναι καταθέσεις είναι υποχρεώσεις προς τρίτους.the comet the course the tail έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 09:57αν δε το εξετάσουμε ηθικά και αισθητικά, το να έχεις μπακάλικο σε κατατάσσει χαμηλά στην σχετική λίστα.
Με κάτι τέτοια ποστ φαίνεται ο άνθρωπος που έχει κρατήσει μαγαζί, οτιδήποτε και αν είναι. Η κομπλεξική συμπεριφορά είναι γνώρισμα του average Έλληνα πελάτη, ειδικά σε μικρές επιχειρήσεις, καθώς στα μεγάλα καταστήματα δεν τους παίρνει να κάνουν τέτοια.Kiki mat έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 10:24Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι ρε συ; Να φανταστώ ούτε αλκοόλ έχεις στο μαγαζί. Άμα πας καλά θα αρχίσουν να σε συγκρίνουν με τράπεζα. Στις μέρες μας βρίσκονται στο στόχαστρο βιώσιμες επιχειρήσεις. Εγώ έχω ακούσει πολλά παράλογα . Τηλεόραση βαλαμε στο μαγαζί μας και ισχυρίστηκε πελάτης ότι μας αγόρασε την τηλεόραση. Πελάτης πάλι ήθελε να αγοράσει τις πρώτες ύλες που αγοραζάμε για την παρασκευή των προϊόντων μας και του εξηγουσαμε ότι δεν μπορούμε να πουλησουμε εμείς εάν θέλει να πάει να αγοράσει ένα τσουβαλι αλεύρι. Έλληνες πελάτες; Τυγχάνει να ναι έλληνες. Βρίσκω ενδιαφέρουσα την επιχείρηση σου . Πως θα σου φαινόταν να θιγόμουν με την λιανική τιμή των προϊόντων σου ,γιατί βγάζεις κέρδος και να απαιτούσα να μου τα πουλησεις στην λιανική τιμή. Ή να σε κατηγορησω το τι έκανες την καθαρή περιουσία σου και να έχω μένος προς τα παιδιά σου γιατί έχουν οφεληθει από την αγορά των προϊόντων μέσω των χρημάτων( του κόσμου) των πελατών. Παράλογα πράματα . Δεν έχει να κάνει με την καταγωγή του άλλου.Απλα παραλογοι άνθρωποι υπάρχουν παντού. Εάν πας πολύ καλά θα ανοίξουν και στην γειτονιά σου παραπλήσιο μαγαζί . Μικρές επιχειρήσεις είναι απαιτείται πολύ καλή διαχείριση και να σαι προσγειωμένος...
Δεν σκιαζομαι, σι σουληνα είναι του σουστό. Θα μας κάνει αέρα ο Χελι .
Θεωρητικά όλη η λιανική αγορά αυτό είναι. Σε πρακτικό επίπεδο όμως υπάρχει προστιθέμενη αξία που πληρώνεις. Το ότι βρίσκεις όλα τα αγαθά σε έναν χώρο και δεν χρειάζεται να σουλατσάρεις από εργοστάσιο σε εργοστάσιο για να πάρεις από ένα τεμάχιο. Το ότι μπορεί να πάρεις ένα προϊόν κρύο (αναψυκτικά, χυμούς, νερά). Το ότι κάποιος τα τοποθετεί ώστε να βρίσκεις ευκολότερα αυτό που ψάχνεις / να θυμάσαι τι ήθελες με βάση τα ράφια. Το ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις αυτό που ψάχνεις.the comet the course the tail έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 09:57αν δε το εξετάσουμε ηθικά και αισθητικά, το να έχεις μπακάλικο σε κατατάσσει χαμηλά στην σχετική λίστα.