μπορει και απλα λογικος ανθρωπος.
Καταλάβατε τώρα ρε "χαλαροί" τύποι?
Re: Καταλάβατε τώρα ρε "χαλαροί" τύποι?
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν κάνει να συγχίζεται λέει, και από τα γραφόμενά της φαίνεται οτι τελεί εν συγχύσι...sys3x έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 14:41Είναι γιατρός ναι.Kiki mat έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 12:15Εγω δεν κάνει να συγχιζομαι. Έχουμε σαν χώρα παραγωγή νάζι. Και το λένε είμαι ντόπιος ναζί. . Γιατρός είσαι ρε φίλε. Γελαω.Οργισμένος έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 12:08Χρησιμοποιουμε και ως άλλοθι τους πανηλιθιους ντόπιους ναζί και όλα καλά ε;
ΕΕΕΕΕ;

Και την οικογένειά σου θα την αφήσεις στους Τούρκους, ε?Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 14:43μπορει και απλα λογικος ανθρωπος.
Δεν είπαμε; Εδώ ολόκληρος Φρόυντ την έκανε μετά την προσάρτηση της Αυστρίας- Εβραίος γαρ- και τις αδερφές του τις ξέχασε, τις άφησε πίσω. Εμείς καλύτεροι είμαστε;

αμα κανουνε ντου οι τουρκοι ΟΧΙ οι ελληνες ...εθνικιστεςΑσέβαστος έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 14:43μπορει και απλα λογικος ανθρωπος.
εντακσ τετοια είναι αριστερα κκε μπγοοδος
μονο για παπόρια από περσια
υγ εχω ακουσει και στην πραγματικη ζωη παρομοια αν γινει λοιπον να μη τι θα κανουν οι τουρκοι και οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ συμμαχοι τους
και εχουμε μωαμεθανούς στην ελλαδα που τους φερανε σαν προσφυγες και κανενας δεν ξερει τιποτα για αυτους
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Η ουσία των όσων έγραψα και δεν παρέθεσες άμεσα, δεν έχει να κάνει με το αν εγώ είμαι κορόιδο ή όχι.Kauldron έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 14:12
Aν εσύ είσαι κορόιδο, και πέφτεις θύμα της ισλαμικής taqiyya, ή του Κεμαλογενούς ψευδοδυτικού τρόπου ζωής, που παρουσιάζει τους Τούρκους ως "δυτικούς", δε σου φταίει κανένας. Αυτοί οι καλοί και συμπαθείς άνθρωποι, θα σε σφάξουν χωρίς δεύτερη σκέψη αν τους δώσει εντολή το κράτος τους να το κάνουν. Οι μόνοι που μπορεί να μην το κάνουν, είναι αριστεροί Τούρκοι, οι οποίοι είναι φιλικα προσκείμενοι προς το PKK.
Επαναλαμβάνω: Κάποιοι θεωρούν ότι τα εθνικά θέματα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι τους Τούρκους. Και προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτή την οπτική.
Με την παραπάνω θέση, συμφωνείς, διαφωνείς και γιατί;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κι επειδή το έκανε εκείνος, είναι οκ να το κάνεις κι εσύ ε?
Η ΠΑΡΤΟΥΚΛΑ μας πάνω απ' όλα.
Η λατρεία του εαυτού, χωρίς καθόλου δεσμούς ούτε με την κοινωνία στην οποία ζείς, ούτε καν με την οικογένεια.
Πώς είπαμε οτι ορίζεται ο κοινωνιοπαθής?
Γράψε σωστά τί εννοείς γιατί δε βγάζω νόημα απ' αυτό.Κάποιοι θεωρούν ότι τα εθνικά θέματα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι τους Τούρκους.
Εννοώ ότι επειδή σαν άνθρωποι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν με τον τουρκικό λαό, θεωρούν ότι πρέπει και σε επίπεδο ηγεσίας να είναι οι δύο χώρες αδελφομένες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
πως ορίζεται ο κοινωνιοπαθής;

Δεν κάνει βρε ανθρωπέ να τσαντιζομαι είναι θέμα υγείας . Φίλοι ,φίλοι σου... το καριοφίλι . Δεν είναι δικιά μου δουλειά ,η δουλειά του στρατού και των στρατηγών . Είμαι από πολεμο τι δεν καταλαβαίνεις; Όχι στον πόλεμο λεω . Και τι έχει κάνει το κράτος για τους ελδυκαριους της κύπρου που κάναν σχεδόν τρία χρόνια φαντάροι και ζήσαν τον πόλεμο; Τίποτα έχεις φάει πουστη από πόλεμό; Σε έναν πολεμο δεν σκοτώνει ο στρατιώτης,αλλα ο πόλεμος. Εάν δεν σκοτώσεις θα σε σκοτώσουν. Οι τούρκοι έχουν κανει Σφάγες . Έχουν ξεκοιλιασει ανθρώπους.run έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 14:35ειρηνιστες και κοκκινα αλογα
λες και θελουν οι πολλοι ελληνες να κατακτησουμε
τα δικα μας θελουμε τα οποια θελουν οι τουρκοι οι αλβανοι σκοπιανοι
φαγαμε στη μουρη από αριστερα κκε νεοφιλ τον ειρηνισμο και μεις δεν ζητάμε τιποτα
αφεθηκε η ελληνικη μειονοτητα στην τουρκια στη τυχη και την εξαφανισαν αφεθηκαν στη τυχη τους οι βορειοηπειρωτες
οι βροντόσαυροι κκε αριστερα νεοφιλ αμα οι ελληνες μιλανε για ελληνες μειονότητες σκουζνο ομαδικα εθνικισμος εθνικισμος
και δεν βλεπουν που οι τουρκοι θελουν βορεια ελλαδα αιγαιο κυπρο και οι αλβανοι κερκυρα δ μακεδονια
αυτοι σκουζνι για τον ανυπαρκτο ελληνικο εθν ικισμο
οι τουρκοι εχουν κανει σφαγες γενοκτονίες και συνεχιζουν να κανουν
για να μην υποστούμε νεες σφαγες και γενοκτονια και απωλεια εδαφων οι ελληνες θα πολεμησουν
αλλιως θα τα υποστουν,αν δεν πολεμήσουμε εμεις κανενας άλλος δεν θα το κανει για μας
για να μην υποστούμε νεες σφαγες και γενοκτονια και απωλεια εδαφων οι ελληνες θα πολεμησουν
αλλιως θα τα υποστουν,αν δεν πολεμήσουμε εμεις κανενας άλλος δεν θα το κανει για μας
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Εσύ είσαι ο διαβασμένος, για πες μας, ποιό είναι το ψυχολογικό προφίλ ενός κοινωνιοπαθούς?Nero έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 15:58πως ορίζεται ο κοινωνιοπαθής;
- Υπερκουλτουριάρης
Πρόσφυγας. Ουδείς δικαιούται να σε επιστρατεύσει με το ζόρι. Μια φορά ζεις, η ζωή ανήκει μόνο σε εσένα.
Αν πολεμήσουμε με την Τουρία, θα χάσουμε που θα χάσουμε,καλύτερα να γίνει γρήγορα για να έχουμε τις μικρότερες δυνατές απώλειες.
Τι Ερντογάν τι Μαρινάκης!
τέτοιες μαλακίες έλεγε και ο μάρκος ο ευγενικός και μας κατσικώθηκαν τα μογγόλια για 4.5 αιώνες και ακόμη εδάφη μας όπως η Πόλη παραμένουν υπό μογγολική κατοχήΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 17:32Πρόσφυγας. Ουδείς δικαιούται να σε επιστρατεύσει με το ζόρι. Μια φορά ζεις, η ζωή ανήκει μόνο σε εσένα.
Αν πολεμήσουμε με την Τουρία, θα χάσουμε που θα χάσουμε,καλύτερα να γίνει γρήγορα για να έχουμε τις μικρότερες δυνατές απώλειες.
Τι Ερντογάν τι Μαρινάκης!
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αν ακομα δεν καταλαβατε γιατι νικησε η ΝΔ...
από under » 27 Μάιος 2023, 19:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 253 Απαντήσεις
- 7167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
03 Ιουν 2023, 21:04
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Ιουν 2024, 21:37
-
-
Νέα δημοσίευση Καταλάβατε για πόσο ηλίθιους σας περνάει ο μπουμπούκος?
από Μαδουραίος » 11 Φεβ 2024, 14:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 531 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
21 Φεβ 2024, 20:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καταλαβατε απο την δηλωση Ανδρουλακη για ποιον λογο κανει προταση δυσπιστιας;
από Alex Amsterdam » 24 Μαρ 2024, 22:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 891 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
25 Μαρ 2024, 02:57
-