Στα πόσα χερτζ παίζεις;hellegennes έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 20:59Εννοείς γενικά; Συνήθως όχι αλλά επειδή η φωνή μου είναι αρκετά μπάσα, πολλές φορές μιλάω πιο δυνατά για να γίνομαι καλύτερα αντιληπτός (οι μπάσες φωνές γενικά είναι πιο δυσδιάκριτες στο ανθρώπινο αφτί, γι' αυτό και συνηθίζεται οι προηχογραφημένες φωνές σε εξυπηρέτηση πελατών και ανακοινώσεις να είναι γυναικείες).
Being Short
- Καπετάν Κότας
- Phorum.gr user: Tζένη Μπότση
Re: Being Short
μήπως σας έχει συστήσει το πχόρουμ η μπλουρόουζμας;Kiki mat έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 19:36Ενας ο Μικελαντζελο . ...και δύο ακόμα και ο αρουραίος μέγας δάσκαλος . Είχα μία νερόχελωνα καλή στα αλήθεια . Θεός σχωρεστην . Τα κάκαρωσε η χελώνα. Είχα και κάτι κοτόπουλα στο κτήμα τα τσουρομάδησαν ένα σμήνος μαύρο πουλιά
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Καπετάν Κότας
- Phorum.gr user: Tζένη Μπότση
Εγώ έχω να απαγγείλω ένα ποίημα (@ολ ραιτς ριζερβεντ)
Το ψηλή γυναίκα είναι για παρέλαση,
Το κοντή γυναίκα είναι για κρεβάτι..
Να το, να το..
Μπορώ να τη κρύψω;
Δε μπορώ να τη κρύψω...
Σεξ μπόμπα!
♤ΚΚ
Το ψηλή γυναίκα είναι για παρέλαση,
Το κοντή γυναίκα είναι για κρεβάτι..
Να το, να το..
Μπορώ να τη κρύψω;
Δε μπορώ να τη κρύψω...
Σεξ μπόμπα!
♤ΚΚ
- hellegennes
Γύρω στα 90. Ο μέσος ανδρικός όρος είναι στα 120.Καπετάν Κότας έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 21:01Στα πόσα χερτζ παίζεις;hellegennes έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 20:59Εννοείς γενικά; Συνήθως όχι αλλά επειδή η φωνή μου είναι αρκετά μπάσα, πολλές φορές μιλάω πιο δυνατά για να γίνομαι καλύτερα αντιληπτός (οι μπάσες φωνές γενικά είναι πιο δυσδιάκριτες στο ανθρώπινο αφτί, γι' αυτό και συνηθίζεται οι προηχογραφημένες φωνές σε εξυπηρέτηση πελατών και ανακοινώσεις να είναι γυναικείες).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εμενα η γιαγια μου είναι βαρυκοη φτάνω στο όριο ηχορυπανσής.hellegennes έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 21:36Γύρω στα 90. Ο μέσος ανδρικός όρος είναι στα 120.Καπετάν Κότας έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 21:01Στα πόσα χερτζ παίζεις;hellegennes έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 20:59
Εννοείς γενικά; Συνήθως όχι αλλά επειδή η φωνή μου είναι αρκετά μπάσα, πολλές φορές μιλάω πιο δυνατά για να γίνομαι καλύτερα αντιληπτός (οι μπάσες φωνές γενικά είναι πιο δυσδιάκριτες στο ανθρώπινο αφτί, γι' αυτό και συνηθίζεται οι προηχογραφημένες φωνές σε εξυπηρέτηση πελατών και ανακοινώσεις να είναι γυναικείες).
Mου την έδωσε μετρηθηκα σήμερα 1,61 έχω απώλεια τουλάχιστον 8cm. Αύριο πάω στην ψυχίατρο.θ α ρωτησω για ανάκτηση ύψους και τρόπους διαχείρισης του γεγονότος.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έτσι πάει. Οι κοντοί έχουν ή φωνή ή ψωλη. Είχαμε έναν νάνο στο χωριό μου που πωλούσε τυροπιτες. Όταν περνούσε με το καροτσάκι του και φώναζε στο δρομο, έτρεμαν τα τζάμια από τα παράθυρα. Υπέρβαρυτονος. Ακουγόταν επίσης από τους παλιους πως τον είχε και 30 εκ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Στο χωριό σου, τύπε, οι παλιοί τον παίρνουν από νάνους;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Οκτ 2019, 21:41Έτσι πάει. Οι κοντοί έχουν ή φωνή ή ψωλη. Είχαμε έναν νάνο στο χωριό μου που πωλούσε τυροπιτες. Όταν περνούσε με το καροτσάκι του και φώναζε στο δρομο, έτρεμαν τα τζάμια από τα παράθυρα. Υπέρβαρυτονος. Ακουγόταν επίσης από τους παλιους πως τον είχε και 30 εκ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Επιμήκυνση των οστών. Θα ψηλωσω
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Μην βιάζεσαι να ενθουσιαστεις, εχει πάρει σύνταξηFeindflug έγραψε: ↑22 Οκτ 2019, 21:52Στο χωριό σου, τύπε, οι παλιοί τον παίρνουν από νάνους;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Οκτ 2019, 21:41Έτσι πάει. Οι κοντοί έχουν ή φωνή ή ψωλη. Είχαμε έναν νάνο στο χωριό μου που πωλούσε τυροπιτες. Όταν περνούσε με το καροτσάκι του και φώναζε στο δρομο, έτρεμαν τα τζάμια από τα παράθυρα. Υπέρβαρυτονος. Ακουγόταν επίσης από τους παλιους πως τον είχε και 30 εκ.
ωραία πύτισσα η ζωή
Συγχωριανός του Ζενίθεδρου, τύπε;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑22 Οκτ 2019, 21:55Μην βιάζεσαι να ενθουσιαστεις, εχει πάρει σύνταξηFeindflug έγραψε: ↑22 Οκτ 2019, 21:52Στο χωριό σου, τύπε, οι παλιοί τον παίρνουν από νάνους;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Οκτ 2019, 21:41Έτσι πάει. Οι κοντοί έχουν ή φωνή ή ψωλη. Είχαμε έναν νάνο στο χωριό μου που πωλούσε τυροπιτες. Όταν περνούσε με το καροτσάκι του και φώναζε στο δρομο, έτρεμαν τα τζάμια από τα παράθυρα. Υπέρβαρυτονος. Ακουγόταν επίσης από τους παλιους πως τον είχε και 30 εκ.
Dein Herz, meine Gier
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Είχαμε έναν κοντό στο στρατό. Τον φωνάζαμε τρίποδο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Οκτ 2019, 21:41Έτσι πάει. Οι κοντοί έχουν ή φωνή ή ψωλη. Είχαμε έναν νάνο στο χωριό μου που πωλούσε τυροπιτες. Όταν περνούσε με το καροτσάκι του και φώναζε στο δρομο, έτρεμαν τα τζάμια από τα παράθυρα. Υπέρβαρυτονος. Ακουγόταν επίσης από τους παλιους πως τον είχε και 30 εκ.
-
εγώ τώρα ήρθα παιδιά,είμαι καινούργιος,θα κάτσω σε μια άκρη και θα κοιτάω
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Οχι ρε, σπλως ειμαι και γω φαν της καλής τυροπιτας. Πλέον παίρνω απο ΜΑΜ στην Σταδίου αλλα ειναι λιγο αλμυρή
ωραία πύτισσα η ζωή
Δεν έχω ψωλη να περιαυτολογήσω,γαμω το μπόι Μ ου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Short Horror Stories - Phorum Edition
από Otto Weininger » 22 Ιουν 2024, 17:04 » σε Λογοτεχνία - 392 Απαντήσεις