Δεν ισχύει αυτο. Λευκη ειναι η γνήσια, προσθέτουν κουρκουμά
Ψάχνω γυράδικο [Θεσσαλονίκη]
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Re: Ψάχνω γυράδικο [Θεσσαλονίκη]
ωραία πύτισσα η ζωή
- Υπερκουλτουριάρης
Δυστυχως οχι. Θυμαμαι early 00s, να βαραω 2 πιτα γυρο απο.τα τεραστια εκεινα της εποχης στις 3 το πρωι και να κοιμαμαι.jason έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 00:13Εντάξει 2 γύρους δεν μπορείς να φας και να κοιμηθείς αν δεν είσαι 18Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 00:09Ο νηματοθετης εχει τα δικια του. Παρατηρω οτι και εδω η ποσοτητα πεφτει τρελα.
Και εμενα αυτη με νοιαζει!
Υ.Γ. Γουσταρα πολυ τον Μακη στην Τουμπα! Ακομα θυμαμαι το τηλ. Του ντελιβερι 2310921011, κριμα που εκλεισε
Εγώ τουλάχιστον
Τωρα ενα να φαω μεσημερι με ζοριζει ολη την ημερα. Αλλες εποχες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχει δει κανένας σας τη γνήσια, τη λευκή, την αυθεντική μουστάρδα;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 00:15
Δεν ισχύει αυτο. Λευκη ειναι η γνήσια, προσθέτουν κουρκουμά
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ελα ρε, εχουνε μικρυνει; οταν ημουνα εγω φοιτητης, και πηγαινα στον Γιωτη, ενα σαντουιτς με γυρο ηταν ικανο να σε χορτασει, εβαζαν πολυ πραγμα μεσα. Το ψωμακι δεν εκλεινε.
Επίσης ο παραθίναλος στο πευκοχώρι είναι πολύ δυνατός.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Sid Vicious
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Και Σαββάτα που όλος ο κόσμος είναι έξω θα καθομαι εγώ μέσα, δεν είναι αδικία και απανθρωπιά μετά αυτό;Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 21:34Ας ανοίξει το σουβλατζίδικο του το Σάββατο πρωτα.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 21:31Προσέχετε τι γράφετε γιατί θα σας διαβάσει ο Σιντ κάποια στιγμή.
Κάνε το νήμα για τον δούλο* κ την ιστορία με το Άουσβιτς.Sid Vicious έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 11:47Εγώ όμως δεν είμαι υπέρ της ποσότητας, είμαι της μουσικής!
[img]https://i.postimg.cc/0NGQK8v7/7307 ... .jpg[/img]
*πρώτη μούρη θα τον κάνουμε τον "δικό σου".
"κυριολεξία"

.
.
Μερικοί άθρωποι νομίζουν ότι είμαστε δούλοι.Sid Vicious έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 11:51Και Σαββάτα που όλος ο κόσμος είναι έξω θα καθομαι εγώ μέσα, δεν είναι αδικία και απανθρωπιά μετά αυτό;Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 21:34Ας ανοίξει το σουβλατζίδικο του το Σάββατο πρωτα.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 21:31Προσέχετε τι γράφετε γιατί θα σας διαβάσει ο Σιντ κάποια στιγμή.

.
.
- Sid Vicious
Ε ναι, θέλουν να μας λιώσουν ανάμεσα σε κοινωνικές μυλόπετρες ψευδοπροβλημάτων. Δες τι γίνεται, σύμφωνα κιόλας με τον Μπερξόν, δίδονται ένα σωρό προβλήματα και μας αναθέτουν χωρίς να το καταλαβαίνουμε ως χρέος την ανακάλυψη μιας λύσης χωρίς καν να ξέρουμε ποια είναι αληθινά προβλήματα και ποια όχι. Και αυτό είναι ένα είδος σκλαβιάς. Και σύμφωνα με τον Ντελέζ η αληθινή ελευθερία δεν έγκειται στην ανεύρεση λύσεων σε έτοιμα προβλήματα που μας έχουν μεταδοθεί αλλά σε μια δύναμη απόφασης (ουσιαστικά το Μπερξονικό elan vital - η ζωτική ορμή), αυτή της συγκρότησης προβλημάτων, τουτέστιν η συγκρότησης εκ μέρους μου του προβλήματος ότι δεν δουλευω Σάββατο σημαίνει αληθινή ελευθερία, never surrender!sys3x έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 11:52Μερικοί άθρωποι νομίζουν ότι είμαστε δούλοι.Sid Vicious έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 11:51Και Σαββάτα που όλος ο κόσμος είναι έξω θα καθομαι εγώ μέσα, δεν είναι αδικία και απανθρωπιά μετά αυτό;
- Sid Vicious
Α ρε αναμνήσεις από εκείνη τη τράπεζα, παραδίπλα το πάρκο Ντορέ, αράζαμε στο σκαλοπατάκι της τράπεζας με μια μπύρα και κάναμε τράκα, α ρε εποχές

Ναι καθομουν και γω μερικες φορες εκειSid Vicious έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 12:06Α ρε αναμνήσεις από εκείνη τη τράπεζα, παραδίπλα το πάρκο Ντορέ, αράζαμε στο σκαλοπατάκι της τράπεζας με μια μπύρα και κάναμε τράκα, α ρε εποχές

Η νέα διαγώνιος εστιατόριο είναι και είναι καλό .Fluffy έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 22:58Διαγώνιος [κεντρικά], όποιος σύχναζε τα καλά χρόνια σε λουκυ λουκ, τριποκάρυδοι κτλπ τον ξέρει. Κατηφορίζοντας από ναυαρίνου προς παραλιακή. Εκπληκτικός χειροποίητος γύρος, λουκούμια-σουτζουκάκια. Και τα υπόλοιπα καλά είναι αλλά για αυτά βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Εν τω μεταξύ υπάρχει και νέα διαγώνιος στην αρετσού νομίζω που το έχει ο δίδυμος αδερφός του. λολ
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
μεγαλώσαμεjason έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 00:13Εντάξει 2 γύρους δεν μπορείς να φας και να κοιμηθείς αν δεν είσαι 18Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 00:09Ο νηματοθετης εχει τα δικια του. Παρατηρω οτι και εδω η ποσοτητα πεφτει τρελα.
Και εμενα αυτη με νοιαζει!
Υ.Γ. Γουσταρα πολυ τον Μακη στην Τουμπα! Ακομα θυμαμαι το τηλ. Του ντελιβερι 2310921011, κριμα που εκλεισε
Εγώ τουλάχιστον

"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Σύμφωνα με τις 10 Εντολές στον Μωυσή, το Σάββατο δεν εργαζόμαστε, είναι Sabbath. Καλά κάνει και δεν ανοίγει, αφού δουλεύει καλά όλη τη βδομάδα, τι είναι σκλάβος, να δουλεύει 7 μέρες; Πήξτε, κάνει τον καλύτερο γύρο στην Ελλάδα, και ένα μπιφτέκι γεμιστό...
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 133 Απαντήσεις
- 3083 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
24 Απρ 2025, 12:58
-
- 1 Απαντήσεις
- 833 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
18 Φεβ 2024, 18:00
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΆΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΩ ΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΊΑ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Ιαν 2024, 00:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 401 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
14 Ιαν 2024, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψάχνω ονόματα για τους χαρακτήρες του μυθιστορήματός μου.
από Εκτωρ » 28 Οκτ 2023, 00:34 » σε Λογοτεχνία - 0 Απαντήσεις
- 441 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
28 Οκτ 2023, 00:34
-