ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 25 Οκτ 2019, 21:33

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
25 Οκτ 2019, 21:31
Με αυτούς που έρχονται (όσο περιμένομε να εφαρμόσει το μεταναστευτικό πλάνο με την κωδική ονομασία 'το τρομαγμένο πιπάκι' ο πατησιώτης :lol: ) Και ακριβώς για να μην έχομε τζιχάδ σε είκοσι χρόνια, η διαδικασία πρέπει να γίνει ομαλά και στο πλαίσιο της κοινότητος
ξεχασε το
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 25 Οκτ 2019, 21:36

25 Οκτ 2019, 21:31
Με αυτούς που έρχονται (όσο περιμένομε να εφαρμόσει το μεταναστευτικό πλάνο με την κωδική ονομασία 'το τρομαγμένο πιπάκι' ο πατησιώτης :lol: ) Και ακριβώς για να μην έχομε τζιχάδ σε είκοσι χρόνια, η διαδικασία πρέπει να γίνει ομαλά και στο πλαίσιο της κοινότητος
Δεν εξαρτάται από σένα εάν θα έχεις τζιχάντ αλλά από αυτούς.Και εάν οι αριθμοί είναι μεγάλοι θα το έχεις έτσι κι αλλιώς.Και σε Γαλλία και Αγγλία ομαλότατα πήγαν αρχικά αλλά τα παιδιά τους βάζουν βόμβες.
Δεν ρωτησε κανένα και ήδη στις δημοσκοπήσεις το λαθρομεταναστευτικό είναι μαύρη τρύπα της κυβέρνησης.Ο καθένας αποφασίζει για το μέλλον του και συμφωνεί ή διαχωρίζει τη θέση του.

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 25 Οκτ 2019, 21:40

Και κάτι άλλο.Εγώ δεν τρομάζω καθόλου για τον εαυτό μου.Σου είχα γράψει για ένα άδειο κτίριο στη γειτονιά μου.Το ψιλογέμισαν (το μισό) με μετανάστες.Άλλοι φοβούνται να περάσουν απέξω.Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα,δεν φοβάμαι ότι οι γυναίκες με τις μαντίλες κρύβουν κάποια βόμβα.Όχι τώρα.Πρώτα θα στεριώσουν και μετά θα αρχίσουν όταν εγώ μάλλον δεν θα ζώ.Το λέω για τους νεότερους.
Ζείτε στη Γιουγκοσλαβία του Τίτο το 1960 ή στο Λίβανο του 1950.Όλοι αδελφωμένοι αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά σε μερικές δεκαετίες.
Συνεχίστε να ανησυχείτε για την κλιματική αλλαγή.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 25 Οκτ 2019, 21:43

πατησιωτης έγραψε:
25 Οκτ 2019, 21:25
Κάθε χρόνο παίρνεις τη διαφορά θανάτων - γεννήσεων και προσθέτεις άλλες 20.000 για να αυξάνεις κάπως τον πληθυσμό
Πώς γίνεται να είσαι αντίθετος με την μοναδική πιθανή λύση η οποία φαίνεται να είναι διαθέσιμη, ενώ είσαι ο μόνος από αυτούς που έχουν γράψει τόσες σελίδες τώρα που δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι πραγματικά το πρόβλημα; Πραγματικά παράδοξο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 25 Οκτ 2019, 21:54

25 Οκτ 2019, 21:43
πατησιωτης έγραψε:
25 Οκτ 2019, 21:25
Κάθε χρόνο παίρνεις τη διαφορά θανάτων - γεννήσεων και προσθέτεις άλλες 20.000 για να αυξάνεις κάπως τον πληθυσμό
Πώς γίνεται να είσαι αντίθετος με την μοναδική πιθανή λύση η οποία φαίνεται να είναι διαθέσιμη, ενώ είσαι ο μόνος από αυτούς που έχουν γράψει τόσες σελίδες τώρα που δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι πραγματικά το πρόβλημα; Πραγματικά παράδοξο
Γιατί αυτοί που έρχονται είναι μελλοντικοί πιθανοί εχθροί ενώ υπάρχουν εκατομμύρια πιθανοί φίλοι.Δεν νομίζω ότι μπορεί να ειπωθεί πιο απλά.Και η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γίνονται είκοσι χρόνια μετά την 11/9 και εκατοντάδες επιθέσεις σε όλες τις δυτικές χώρες.
Εάν δεν θες να το καταλάβεις δεν γίνεται.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 25 Οκτ 2019, 21:54

Εγώ διαφωνώ ότι είναι μακροπροθεσμα πρόβλημα η πτώση του πληθυσμού. Και αν είναι, τότε απλά μιλάμε για μετατόπιση του πρόβληματος 2-3 γενιές, γιατί όλος ο πλανήτης πάει για below replacement rates.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 25 Οκτ 2019, 21:56

Dwarven Blacksmith έγραψε:
25 Οκτ 2019, 21:54
Εγώ διαφωνώ ότι είναι μακροπροθεσμα πρόβλημα η πτώση του πληθυσμού. Και αν είναι, τότε απλά μιλάμε για μετατόπιση του πρόβληματος 2-3 γενιές, γιατί όλος ο πλανήτης πάει για below replacement rates.
:g030:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 25 Οκτ 2019, 22:01

Μήπως εννοείς ότι διαφωνείς ότι δεν είναι αναπόφευκτο; Διατί πρόβλημα είναι, λόγω των επιπτώσεων στην οικονομία και κατ' επέκταση στην ασφάλεια, ατομική και συλλογική
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 25 Οκτ 2019, 22:08

Ελπίζουμε η οικονομική κατάσταση της χώρας να μην βελτιώσει πολύ ώστε οι πολιτογραφημενοι πρώην λαθρομετανάστες να φεύγουν για Γερμανία. Κάτι ακόμα γνωρίζει κανείς κατά πόσο νόμιμες είναι οι διαδικασίες εισαγωγής λαθρομεταναστών και η απελευθέρωση τους απο τα χοτ σποτ όπως γίνεται τώρα;

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 25 Οκτ 2019, 22:15

25 Οκτ 2019, 22:01
Μήπως εννοείς ότι διαφωνείς ότι δεν είναι αναπόφευκτο; Διατί πρόβλημα είναι, λόγω των επιπτώσεων στην οικονομία και κατ' επέκταση στην ασφάλεια, ατομική και συλλογική
Βραχυπρόθεσμα είναι πρόβλημα γιατί ο πληθυσμός σου θα πέφτει πιο πολύ από την ευρύτερη γειτονιά αφού υπάρχει διαφορά φάσης. Επίσης σίγουρα υπάρχει ένα οικονομικό κόστος όταν τόσοι λίγοι εργαζόμενοι συντηρούν τόσους ηλικιωμένους. Μακροπρόθεσμα όμως και σε πλανητική κλίμακα, κάπου θα σταθεροποιηθεί το πράγμα. Το αν για την Ελλάδα θα σταθεροποιηθεί στα 10 εκατομμύρια ή στα 7 δεν πιστεύω ότι έχει καμια σημασία.

Έτσι κι αλλιώς εγώ νομίζω η ανάγκη για εργατικό δυναμικό μειώνεται, ας μειώνεται και το εργατικό δυναμικό. Το Japanification είναι τόσο κακό όσο λένε αυτοί που κοιτάνε μόνο την ανάπτυξη; Ή μήπως το βιωτικό επίπεδο είναι μια χαρά και το GDP per capita αυξάνεται;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 25 Οκτ 2019, 22:16

25 Οκτ 2019, 22:15
Βραχυπρόθεσμα είναι πρόβλημα γιατί ο πληθυσμός σου θα πέφτει πιο πολύ από την ευρύτερη γειτονιά αφού υπάρχει διαφορά φάσης. Επίσης σίγουρα υπάρχει ένα οικονομικό κόστος όταν τόσοι λίγοι εργαζόμενοι συντηρούν τόσους ηλικιωμένους. Μακροπρόθεσμα όμως και σε πλανητική κλίμακα, κάπου θα σταθεροποιηθεί το πράγμα. Το αν για την Ελλάδα θα σταθεροποιηθεί στα 10 εκατομμύρια ή στα 7 δεν πιστεύω ότι έχει καμια σημασία.

Έτσι κι αλλιώς εγώ νομίζω η ανάγκη για εργατικό δυναμικό μειώνεται, ας μειώνεται και το εργατικό δυναμικό. Το Japanification είναι τόσο κακό όσο λένε αυτοί που κοιτάνε μόνο την ανάπτυξη; Ή μήπως το βιωτικό επίπεδο είναι μια χαρά και το GDP per capita αυξάνεται;
:smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Οκτ 2019, 22:19

Μάλλον εννοείς την ατομική και συλλογική ασφάλεια των ευνοούμενων περιοχών. Γιατί οι περιοχές που σταδιακά υποβαθμίζονται σήμερα τόσο σε ποιότητα ζωής, ασφάλεια κλπ δεν φαίνεται να σε απασχολούν. Εκτός αν ποντάρεις στο ότι το μεταναστευτικό -και ο δρομολογούμενος προγραμματισμός- θα έχει καλές επιπτώσεις στην οικονομία των περιοχών που δεν επηρεάζονται -προσωρινώς- από τις "αναπόφευκτες" υποδοχές. Γιατί έτσι γίνεται συνήθως. Η υποβάθμιση του χ οδηγεί αυτομάτως στην αναβάθμιση του ψ, ακόμη και ο ψ δεν κουνήσει το δαχτυλάκι του. Καλή φάση δε λέω αλλά συγχρόνως πολύ πιο επικίνδυνη για ό,τι θεωρείς ομαλότητα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 25 Οκτ 2019, 22:25

πατησιωτης έγραψε:
25 Οκτ 2019, 21:40
Και κάτι άλλο.Εγώ δεν τρομάζω καθόλου για τον εαυτό μου.Σου είχα γράψει για ένα άδειο κτίριο στη γειτονιά μου.Το ψιλογέμισαν (το μισό) με μετανάστες.Άλλοι φοβούνται να περάσουν απέξω.Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα,δεν φοβάμαι ότι οι γυναίκες με τις μαντίλες κρύβουν κάποια βόμβα.Όχι τώρα.Πρώτα θα στεριώσουν και μετά θα αρχίσουν όταν εγώ μάλλον δεν θα ζώ.Το λέω για τους νεότερους.
Ζείτε στη Γιουγκοσλαβία του Τίτο το 1960 ή στο Λίβανο του 1950.Όλοι αδελφωμένοι αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά σε μερικές δεκαετίες.
Συνεχίστε να ανησυχείτε για την κλιματική αλλαγή.
Mόνο Λίβανο και Γιουγκοσλαβία; Η Συρία; Αν και σε ένα εναλλακτικό ή θαμμένο βιβλίο κάποιου Ούγγρου συγγραφέα που ασχολείται με τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο γραμμένο από το 1958, διάβασα ότι στην Συρία μόνο 60.000 άτομα μιας άλλης φυλής ή θρησκείας συγκέντρωσαν το χρήμα, την ιδιοκτησία και ότι προκύπτει από αυτά και έκαναν ότι έκαναν μέχρι τότε. 60 χρόνια μετά είδαμε και βλέπουμε να γίνεται εκεί της κακομοίρας.
Η Ευρωπαική Ένωση αν υπάρξει πολιτική και στρατιωτική ένωση θα ήταν καλή για εμάς, αν δεν διαλυθεί.
Σήμερα περπατώντας στην οδό Αγίων Ασωμάτων για τον σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο έβλεπα διαφήμιση για έκθεση ισλαμικής τέχνης από το μουσείο Μπενάκη. Με τις υγείες μας. Ήθελα να καθίσω να κοιτάξω την ακρόπολη αλλά μου κόπηκε η όρεξη. Βλέπεις και πολλές με μαντίλες να περνάνε.
Το Japanification είναι τόσο κακό όσο λένε αυτοί που κοιτάνε μόνο την ανάπτυξη; Ή μήπως το βιωτικό επίπεδο είναι μια χαρά και το GDP per capita αυξάνεται;
Σύμφωνα με τον ίδιο Ούγγρο συγγραφέα αυτοί περιορίστηκαν μόνο σε τίμιες εμπορικές συναλλαγές με τα κεφάλαια που κινούνται σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τους έκοψαν την φόρα να διεισδύσουν εκεί.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 25 Οκτ 2019, 22:36

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
25 Οκτ 2019, 20:34
Και συ σίγουρα χάρηκες! Σωστά; :smt077:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Οκτ 2019, 22:40

Nandros έγραψε:
25 Οκτ 2019, 22:36
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
25 Οκτ 2019, 20:34
Και συ σίγουρα χάρηκες! Σωστά; :smt077:
Aυτοί είναι στο σημείο του ανεπίστρεπτου εδώ και καιρό.

Λατρομετανάστη γκαλο, έλληνα κακό, ουγκ.

Και δεν φτάνει αυτό αλλά το παίζουν και ελιτιστές οι στόκοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών