ξεχασε τοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 21:31Με αυτούς που έρχονται (όσο περιμένομε να εφαρμόσει το μεταναστευτικό πλάνο με την κωδική ονομασία 'το τρομαγμένο πιπάκι' ο πατησιώτης) Και ακριβώς για να μην έχομε τζιχάδ σε είκοσι χρόνια, η διαδικασία πρέπει να γίνει ομαλά και στο πλαίσιο της κοινότητος
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Re: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν εξαρτάται από σένα εάν θα έχεις τζιχάντ αλλά από αυτούς.Και εάν οι αριθμοί είναι μεγάλοι θα το έχεις έτσι κι αλλιώς.Και σε Γαλλία και Αγγλία ομαλότατα πήγαν αρχικά αλλά τα παιδιά τους βάζουν βόμβες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 21:31Με αυτούς που έρχονται (όσο περιμένομε να εφαρμόσει το μεταναστευτικό πλάνο με την κωδική ονομασία 'το τρομαγμένο πιπάκι' ο πατησιώτης) Και ακριβώς για να μην έχομε τζιχάδ σε είκοσι χρόνια, η διαδικασία πρέπει να γίνει ομαλά και στο πλαίσιο της κοινότητος
Δεν ρωτησε κανένα και ήδη στις δημοσκοπήσεις το λαθρομεταναστευτικό είναι μαύρη τρύπα της κυβέρνησης.Ο καθένας αποφασίζει για το μέλλον του και συμφωνεί ή διαχωρίζει τη θέση του.
-
Και κάτι άλλο.Εγώ δεν τρομάζω καθόλου για τον εαυτό μου.Σου είχα γράψει για ένα άδειο κτίριο στη γειτονιά μου.Το ψιλογέμισαν (το μισό) με μετανάστες.Άλλοι φοβούνται να περάσουν απέξω.Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα,δεν φοβάμαι ότι οι γυναίκες με τις μαντίλες κρύβουν κάποια βόμβα.Όχι τώρα.Πρώτα θα στεριώσουν και μετά θα αρχίσουν όταν εγώ μάλλον δεν θα ζώ.Το λέω για τους νεότερους.
Ζείτε στη Γιουγκοσλαβία του Τίτο το 1960 ή στο Λίβανο του 1950.Όλοι αδελφωμένοι αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά σε μερικές δεκαετίες.
Συνεχίστε να ανησυχείτε για την κλιματική αλλαγή.
Ζείτε στη Γιουγκοσλαβία του Τίτο το 1960 ή στο Λίβανο του 1950.Όλοι αδελφωμένοι αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά σε μερικές δεκαετίες.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πώς γίνεται να είσαι αντίθετος με την μοναδική πιθανή λύση η οποία φαίνεται να είναι διαθέσιμη, ενώ είσαι ο μόνος από αυτούς που έχουν γράψει τόσες σελίδες τώρα που δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι πραγματικά το πρόβλημα; Πραγματικά παράδοξοπατησιωτης έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 21:25Κάθε χρόνο παίρνεις τη διαφορά θανάτων - γεννήσεων και προσθέτεις άλλες 20.000 για να αυξάνεις κάπως τον πληθυσμό
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Γιατί αυτοί που έρχονται είναι μελλοντικοί πιθανοί εχθροί ενώ υπάρχουν εκατομμύρια πιθανοί φίλοι.Δεν νομίζω ότι μπορεί να ειπωθεί πιο απλά.Και η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γίνονται είκοσι χρόνια μετά την 11/9 και εκατοντάδες επιθέσεις σε όλες τις δυτικές χώρες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 21:43Πώς γίνεται να είσαι αντίθετος με την μοναδική πιθανή λύση η οποία φαίνεται να είναι διαθέσιμη, ενώ είσαι ο μόνος από αυτούς που έχουν γράψει τόσες σελίδες τώρα που δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι πραγματικά το πρόβλημα; Πραγματικά παράδοξοπατησιωτης έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 21:25Κάθε χρόνο παίρνεις τη διαφορά θανάτων - γεννήσεων και προσθέτεις άλλες 20.000 για να αυξάνεις κάπως τον πληθυσμό
Εάν δεν θες να το καταλάβεις δεν γίνεται.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ διαφωνώ ότι είναι μακροπροθεσμα πρόβλημα η πτώση του πληθυσμού. Και αν είναι, τότε απλά μιλάμε για μετατόπιση του πρόβληματος 2-3 γενιές, γιατί όλος ο πλανήτης πάει για below replacement rates.

Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 21:54Εγώ διαφωνώ ότι είναι μακροπροθεσμα πρόβλημα η πτώση του πληθυσμού. Και αν είναι, τότε απλά μιλάμε για μετατόπιση του πρόβληματος 2-3 γενιές, γιατί όλος ο πλανήτης πάει για below replacement rates.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μήπως εννοείς ότι διαφωνείς ότι δεν είναι αναπόφευκτο; Διατί πρόβλημα είναι, λόγω των επιπτώσεων στην οικονομία και κατ' επέκταση στην ασφάλεια, ατομική και συλλογικήDwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 21:54Εγώ διαφωνώ ότι είναι μακροπροθεσμα πρόβλημα η πτώση του πληθυσμού. Και αν είναι, τότε απλά μιλάμε για μετατόπιση του πρόβληματος 2-3 γενιές, γιατί όλος ο πλανήτης πάει για below replacement rates.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ελπίζουμε η οικονομική κατάσταση της χώρας να μην βελτιώσει πολύ ώστε οι πολιτογραφημενοι πρώην λαθρομετανάστες να φεύγουν για Γερμανία. Κάτι ακόμα γνωρίζει κανείς κατά πόσο νόμιμες είναι οι διαδικασίες εισαγωγής λαθρομεταναστών και η απελευθέρωση τους απο τα χοτ σποτ όπως γίνεται τώρα;
- Dwarven Blacksmith
Βραχυπρόθεσμα είναι πρόβλημα γιατί ο πληθυσμός σου θα πέφτει πιο πολύ από την ευρύτερη γειτονιά αφού υπάρχει διαφορά φάσης. Επίσης σίγουρα υπάρχει ένα οικονομικό κόστος όταν τόσοι λίγοι εργαζόμενοι συντηρούν τόσους ηλικιωμένους. Μακροπρόθεσμα όμως και σε πλανητική κλίμακα, κάπου θα σταθεροποιηθεί το πράγμα. Το αν για την Ελλάδα θα σταθεροποιηθεί στα 10 εκατομμύρια ή στα 7 δεν πιστεύω ότι έχει καμια σημασία.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 22:01Μήπως εννοείς ότι διαφωνείς ότι δεν είναι αναπόφευκτο; Διατί πρόβλημα είναι, λόγω των επιπτώσεων στην οικονομία και κατ' επέκταση στην ασφάλεια, ατομική και συλλογικήDwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 21:54Εγώ διαφωνώ ότι είναι μακροπροθεσμα πρόβλημα η πτώση του πληθυσμού. Και αν είναι, τότε απλά μιλάμε για μετατόπιση του πρόβληματος 2-3 γενιές, γιατί όλος ο πλανήτης πάει για below replacement rates.
Έτσι κι αλλιώς εγώ νομίζω η ανάγκη για εργατικό δυναμικό μειώνεται, ας μειώνεται και το εργατικό δυναμικό. Το Japanification είναι τόσο κακό όσο λένε αυτοί που κοιτάνε μόνο την ανάπτυξη; Ή μήπως το βιωτικό επίπεδο είναι μια χαρά και το GDP per capita αυξάνεται;

Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 22:15Βραχυπρόθεσμα είναι πρόβλημα γιατί ο πληθυσμός σου θα πέφτει πιο πολύ από την ευρύτερη γειτονιά αφού υπάρχει διαφορά φάσης. Επίσης σίγουρα υπάρχει ένα οικονομικό κόστος όταν τόσοι λίγοι εργαζόμενοι συντηρούν τόσους ηλικιωμένους. Μακροπρόθεσμα όμως και σε πλανητική κλίμακα, κάπου θα σταθεροποιηθεί το πράγμα. Το αν για την Ελλάδα θα σταθεροποιηθεί στα 10 εκατομμύρια ή στα 7 δεν πιστεύω ότι έχει καμια σημασία.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 22:01Μήπως εννοείς ότι διαφωνείς ότι δεν είναι αναπόφευκτο; Διατί πρόβλημα είναι, λόγω των επιπτώσεων στην οικονομία και κατ' επέκταση στην ασφάλεια, ατομική και συλλογικήDwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 21:54Εγώ διαφωνώ ότι είναι μακροπροθεσμα πρόβλημα η πτώση του πληθυσμού. Και αν είναι, τότε απλά μιλάμε για μετατόπιση του πρόβληματος 2-3 γενιές, γιατί όλος ο πλανήτης πάει για below replacement rates.
Έτσι κι αλλιώς εγώ νομίζω η ανάγκη για εργατικό δυναμικό μειώνεται, ας μειώνεται και το εργατικό δυναμικό. Το Japanification είναι τόσο κακό όσο λένε αυτοί που κοιτάνε μόνο την ανάπτυξη; Ή μήπως το βιωτικό επίπεδο είναι μια χαρά και το GDP per capita αυξάνεται;

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μάλλον εννοείς την ατομική και συλλογική ασφάλεια των ευνοούμενων περιοχών. Γιατί οι περιοχές που σταδιακά υποβαθμίζονται σήμερα τόσο σε ποιότητα ζωής, ασφάλεια κλπ δεν φαίνεται να σε απασχολούν. Εκτός αν ποντάρεις στο ότι το μεταναστευτικό -και ο δρομολογούμενος προγραμματισμός- θα έχει καλές επιπτώσεις στην οικονομία των περιοχών που δεν επηρεάζονται -προσωρινώς- από τις "αναπόφευκτες" υποδοχές. Γιατί έτσι γίνεται συνήθως. Η υποβάθμιση του χ οδηγεί αυτομάτως στην αναβάθμιση του ψ, ακόμη και ο ψ δεν κουνήσει το δαχτυλάκι του. Καλή φάση δε λέω αλλά συγχρόνως πολύ πιο επικίνδυνη για ό,τι θεωρείς ομαλότητα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 22:01Μήπως εννοείς ότι διαφωνείς ότι δεν είναι αναπόφευκτο; Διατί πρόβλημα είναι, λόγω των επιπτώσεων στην οικονομία και κατ' επέκταση στην ασφάλεια, ατομική και συλλογικήDwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 21:54Εγώ διαφωνώ ότι είναι μακροπροθεσμα πρόβλημα η πτώση του πληθυσμού. Και αν είναι, τότε απλά μιλάμε για μετατόπιση του πρόβληματος 2-3 γενιές, γιατί όλος ο πλανήτης πάει για below replacement rates.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Mόνο Λίβανο και Γιουγκοσλαβία; Η Συρία; Αν και σε ένα εναλλακτικό ή θαμμένο βιβλίο κάποιου Ούγγρου συγγραφέα που ασχολείται με τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο γραμμένο από το 1958, διάβασα ότι στην Συρία μόνο 60.000 άτομα μιας άλλης φυλής ή θρησκείας συγκέντρωσαν το χρήμα, την ιδιοκτησία και ότι προκύπτει από αυτά και έκαναν ότι έκαναν μέχρι τότε. 60 χρόνια μετά είδαμε και βλέπουμε να γίνεται εκεί της κακομοίρας.πατησιωτης έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 21:40Και κάτι άλλο.Εγώ δεν τρομάζω καθόλου για τον εαυτό μου.Σου είχα γράψει για ένα άδειο κτίριο στη γειτονιά μου.Το ψιλογέμισαν (το μισό) με μετανάστες.Άλλοι φοβούνται να περάσουν απέξω.Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα,δεν φοβάμαι ότι οι γυναίκες με τις μαντίλες κρύβουν κάποια βόμβα.Όχι τώρα.Πρώτα θα στεριώσουν και μετά θα αρχίσουν όταν εγώ μάλλον δεν θα ζώ.Το λέω για τους νεότερους.
Η Ευρωπαική Ένωση αν υπάρξει πολιτική και στρατιωτική ένωση θα ήταν καλή για εμάς, αν δεν διαλυθεί.
Σήμερα περπατώντας στην οδό Αγίων Ασωμάτων για τον σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο έβλεπα διαφήμιση για έκθεση ισλαμικής τέχνης από το μουσείο Μπενάκη. Με τις υγείες μας. Ήθελα να καθίσω να κοιτάξω την ακρόπολη αλλά μου κόπηκε η όρεξη. Βλέπεις και πολλές με μαντίλες να περνάνε.
Σύμφωνα με τον ίδιο Ούγγρο συγγραφέα αυτοί περιορίστηκαν μόνο σε τίμιες εμπορικές συναλλαγές με τα κεφάλαια που κινούνται σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τους έκοψαν την φόρα να διεισδύσουν εκεί.Το Japanification είναι τόσο κακό όσο λένε αυτοί που κοιτάνε μόνο την ανάπτυξη; Ή μήπως το βιωτικό επίπεδο είναι μια χαρά και το GDP per capita αυξάνεται;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Και συ σίγουρα χάρηκες! Σωστά;

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Aυτοί είναι στο σημείο του ανεπίστρεπτου εδώ και καιρό.
Λατρομετανάστη γκαλο, έλληνα κακό, ουγκ.
Και δεν φτάνει αυτό αλλά το παίζουν και ελιτιστές οι στόκοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 566 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
28 Ιούλ 2023, 01:22
-
-
Νέα δημοσίευση Αρχισαν να ερχονται δεκαδες χιλιαδες Ισραηλινοι για εγκατασταση στην Ελλαδα
από Frappezitis » 14 Νοέμ 2023, 21:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
15 Νοέμ 2023, 15:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαν πολλές καραβιές λαθρομεταναστών δεν άρχισαν να έρχονται απο την Αίγυπτο
από Golden Age » 22 Φεβ 2024, 13:52 » σε Εθνικά Θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
03 Ιουν 2024, 19:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξέφραγο αμπέλι η Κουλοελλάδα: Συνεχείς αφίξεις λαθρομεταναστών στη Ρόδο
από Kauldron » 09 Νοέμ 2023, 12:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pollaplasiastis
17 Νοέμ 2023, 06:04
-