ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
mao mao

Re: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 26 Οκτ 2019, 01:02

τζάμπα αγχώνεστε πάντως. Και κάποιο καθεστώς παραμονής να αποκτήσουν όλοι αυτοί, στην πρώτη ευκαιρία θα κοιτάξουν να φύγουν παράνομα στη δυτική ευρωπή.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 26 Οκτ 2019, 01:24

mao mao έγραψε:
26 Οκτ 2019, 01:02
τζάμπα αγχώνεστε πάντως. Και κάποιο καθεστώς παραμονής να αποκτήσουν όλοι αυτοί, στην πρώτη ευκαιρία θα κοιτάξουν να φύγουν παράνομα στη δυτική ευρωπή.
Μας τα πάν κι άλλοι και την είχαν πιο μεγάλη.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 26 Οκτ 2019, 01:28

Kauldron έγραψε:
26 Οκτ 2019, 01:24
mao mao έγραψε:
έτσι όπως πάει το καράβι μπορεί και συ να χρειαστεί να φύγεις. Η Ελλάδα αργά ή γρήγορα θα ξανασκάσει.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 26 Οκτ 2019, 01:32

mao mao έγραψε:
26 Οκτ 2019, 01:28
Kauldron έγραψε:
mao mao έγραψε:
έτσι όπως πάει το καράβι μπορεί και συ να χρειαστεί να φύγεις. Η Ελλάδα αργά ή γρήγορα θα ξανασκάσει.
Οτι θα ξανασκάσει θα ξανασκάσει, αλλά εγώ δεν έχω καμία διάθεση να φύγω απ' την πατρίδα μου.
Και σίγουρα δεν έχω καμία διάθεση να με ταΐζουν τζάμπα σε άλλες χώρες ενώ εγώ καταστρέφω τη χώρα τους, όπως μερικοί που μας κουβαλιούνται.
Πάντως αν ήταν να φύγω, θα ήθελα να πάω προς τ' ανατολικά, μ' ένα όπλο. Επίσης προτιμώ να πηδήξω οχι τις μάντρες, αλλά εκείνους που θα φυλάνε τις μάντρες. Το 'πιασες το υπονοούμενο, μεγάλε? :g030:
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 26 Οκτ 2019, 01:33

Kauldron έγραψε:

Αλήθεια είναι. Οι πιο πολλοί να φύγουν θέλουν. Πολλοί το προσπαθούν κ με κίνδυνο της ζωής τους, προσπαθώντας να περάσουν στην Ιταλία σε κάνα φορτηγό κινδυνεύοντας απο ασφυξία κ αλλα τέτοια. Σουηδίες και Γερμανίες ονειρεύονται κ έχουν σα γη της επαγγελίας όχι το συριζισταν

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 26 Οκτ 2019, 01:36

EKPLIKTIKOS έγραψε:
26 Οκτ 2019, 01:33
Kauldron έγραψε:

Αλήθεια είναι. Οι πιο πολλοί να φύγουν θέλουν. Πολλοί το προσπαθούν κ με κίνδυνο της ζωής τους, προσπαθώντας να περάσουν στην Ιταλία σε κάνα φορτηγό κινδυνεύοντας απο ασφυξία κ αλλα τέτοια. Σουηδίες και Γερμανίες ονειρεύονται κ έχουν σα γη της επαγγελίας όχι το συριζισταν
Είπαμε, ας γίνει να ελέγχονται οι αιτήσεις ήδη απ' την Τουρκία. Αν γίνουν δεκτές, ας τους πάρουν με τη λουφτχάνσα, λουφτβάφε, κοκκινοκολωβάφε, ή όπως αλλιώς τη λένε, κι ας τους πάρουν σπίτια τους οι βόρειοι βλάκες.
Επίσης άκουσα (με επιγ΄φύλαξη το μεταφέρω) οτι η Φρόντεξ δικαιούται να μπεί σε μογγολικά ύδατα και να πάει τις βάρκες (ή τους μετανάστες) σε λιμάνι της Μογγολίας. Ε, άς το κάνουν (αν γίνεται).
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 26 Οκτ 2019, 01:41

Kauldron έγραψε:
26 Οκτ 2019, 01:32
Οτι θα ξανασκάσει θα ξανασκάσει, αλλά εγώ δεν έχω καμία διάθεση να φύγω απ' την πατρίδα μου.
Και σίγουρα δεν έχω καμία διάθεση να με ταΐζουν τζάμπα σε άλλες χώρες ενώ εγώ καταστρέφω τη χώρα τους, όπως μερικοί που μας κουβαλιούνται.
Πάντως αν ήταν να φύγω, θα ήθελα να πάω προς τ' ανατολικά, μ' ένα όπλο. Επίσης προτιμώ να πηδήξω οχι τις μάντρες, αλλά εκείνους που θα φυλάνε τις μάντρες. Το 'πιασες το υπονοούμενο, μεγάλε? :g030:

όταν κοπούν τα λεφτά από το δημόσιο, το τι έχεις διάθεση να κάνεις δεν θα έχει σημασία. Όλα αναγκαστικά θα τα κάνεις.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 26 Οκτ 2019, 09:06

Nandros έγραψε:
25 Οκτ 2019, 19:04
taliban έγραψε:
25 Οκτ 2019, 10:19
Οι κάτοικοι έκαναν το αυτονόητο.
Και σε αλλα μέρη που θα τους στείλουν θα συμβεί το ίδιο.
Κανένας δεν θα δεχθεί εύκολα η θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια να του ρημάξουν τα ζώα τους κήπους και τον κόπο του και καμία ΜΚΟ ή μμε που προπαγανδίζει για ξενοφοβιες καλύπτοντας εγκληματικές συμπεριφορές μαζί με τους αυλικούς των ανάλογων ιδεολογικών... κιταπιων(εξ ανατολάς) δεν μπορούν να το αλλάξουν αυτό.
Ρε taliban αυτό είναι το λιγότερο.
Ο κίνδυνος είναι μεσοπρόθεσμος/μακροπρόθεσμος. Αυτοί πολλαπλασιάζονται σαν κουνέλια, ΔΕΝ αφομοιώνονται - το βλέπουμε στην Ευρώπη - και στο μέλλον θα βρεθούν οι πολιτικάντηδες που θα τους κάνουν τα χατίρια για τα ψηφαλάκια.

Και θα βρεθούν τα εγγόνια μας να αντιμετωπίζουν αυτό:

Εικόνα
Εικόνα
.
Αν μείνουν εδώ και δεν τους διώξουν προφανώς.
Η αναλογία των μόνιμων κατοίκων σε σχέση με τους μετανάστες που στέλνουν σε ορεινές περιοχές είναι δυσαναλογος.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 26 Οκτ 2019, 11:00

mao mao έγραψε:
26 Οκτ 2019, 01:41
Kauldron έγραψε:
26 Οκτ 2019, 01:32

όταν κοπούν τα λεφτά από το δημόσιο, το τι έχεις διάθεση να κάνεις δεν θα έχει σημασία. Όλα αναγκαστικά θα τα κάνεις.
Δεν λαμβάνω λεφτά απ' το δημόσιο. Δεν είμαι νεοζαίος να είμαι κρατικοδίαιτος.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 26 Οκτ 2019, 16:53

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Οκτ 2019, 22:19
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
25 Οκτ 2019, 22:01
Dwarven Blacksmith έγραψε:
25 Οκτ 2019, 21:54
Εγώ διαφωνώ ότι είναι μακροπροθεσμα πρόβλημα η πτώση του πληθυσμού. Και αν είναι, τότε απλά μιλάμε για μετατόπιση του πρόβληματος 2-3 γενιές, γιατί όλος ο πλανήτης πάει για below replacement rates.
Μήπως εννοείς ότι διαφωνείς ότι δεν είναι αναπόφευκτο; Διατί πρόβλημα είναι, λόγω των επιπτώσεων στην οικονομία και κατ' επέκταση στην ασφάλεια, ατομική και συλλογική
Μάλλον εννοείς την ατομική και συλλογική ασφάλεια των ευνοούμενων περιοχών. Γιατί οι περιοχές που σταδιακά υποβαθμίζονται σήμερα τόσο σε ποιότητα ζωής, ασφάλεια κλπ δεν φαίνεται να σε απασχολούν. Εκτός αν ποντάρεις στο ότι το μεταναστευτικό -και ο δρομολογούμενος προγραμματισμός- θα έχει καλές επιπτώσεις στην οικονομία των περιοχών που δεν επηρεάζονται -προσωρινώς- από τις "αναπόφευκτες" υποδοχές. Γιατί έτσι γίνεται συνήθως. Η υποβάθμιση του χ οδηγεί αυτομάτως στην αναβάθμιση του ψ, ακόμη και ο ψ δεν κουνήσει το δαχτυλάκι του. Καλή φάση δε λέω αλλά συγχρόνως πολύ πιο επικίνδυνη για ό,τι θεωρείς ομαλότητα.
Αδίκως μου προσάπτεις ότι επιθυμώ τη διατήρηση του αθλίου στάτους κβο που μας εκληρονόμησαν οι εθνολαϊκιστές. Αυτό που επιθυμώ είναι εθνική στρατηγική με υπουργείο, πολυετή προγράμματα συνχρηματοδοτούμενα από την εε, διασπορά σε όλη την επικράτεια και σε μόνιμες εγκατατάσεις, πλήρη έλεγχο της εκπαίδευσης και των θρησκευτικών υποθέσεων, προγράμματα ονμπόαρντινγκ στον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής κλπ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 26 Οκτ 2019, 16:54

mao mao έγραψε:

μεχρι να φυγουνε δεχεσαι να φιλοξενησεις εναν τουλαχιστων στο σπιτι σου ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 26 Οκτ 2019, 16:55

26 Οκτ 2019, 16:53
ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Οκτ 2019, 22:19

Μήπως εννοείς ότι διαφωνείς ότι δεν είναι αναπόφευκτο; Διατί πρόβλημα είναι, λόγω των επιπτώσεων στην οικονομία και κατ' επέκταση στην ασφάλεια, ατομική και συλλογική
Μάλλον εννοείς την ατομική και συλλογική ασφάλεια των ευνοούμενων περιοχών. Γιατί οι περιοχές που σταδιακά υποβαθμίζονται σήμερα τόσο σε ποιότητα ζωής, ασφάλεια κλπ δεν φαίνεται να σε απασχολούν. Εκτός αν ποντάρεις στο ότι το μεταναστευτικό -και ο δρομολογούμενος προγραμματισμός- θα έχει καλές επιπτώσεις στην οικονομία των περιοχών που δεν επηρεάζονται -προσωρινώς- από τις "αναπόφευκτες" υποδοχές. Γιατί έτσι γίνεται συνήθως. Η υποβάθμιση του χ οδηγεί αυτομάτως στην αναβάθμιση του ψ, ακόμη και ο ψ δεν κουνήσει το δαχτυλάκι του. Καλή φάση δε λέω αλλά συγχρόνως πολύ πιο επικίνδυνη για ό,τι θεωρείς ομαλότητα.
Αδίκως μου προσάπτεις ότι επιθυμώ τη διατήρηση του αθλίου στάτους κβο που μας εκληρονόμησαν οι εθνολαϊκιστές. Αυτό που επιθυμώ είναι εθνική στρατηγική με υπουργείο, πολυετή προγράμματα συνχρηματοδοτούμενα από την εε, διασπορά σε όλη την επικράτεια και σε μόνιμες εγκατατάσεις, πλήρη έλεγχο της εκπαίδευσης και των θρησκευτικών υποθέσεων, προγράμματα ονμπόαρντινγκ στον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής κλπ
:giggle::alright:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 26 Οκτ 2019, 16:58

25 Οκτ 2019, 22:15
25 Οκτ 2019, 21:54
Εγώ διαφωνώ ότι είναι μακροπροθεσμα πρόβλημα η πτώση του πληθυσμού. Και αν είναι, τότε απλά μιλάμε για μετατόπιση του πρόβληματος 2-3 γενιές, γιατί όλος ο πλανήτης πάει για below replacement rates.
Βραχυπρόθεσμα είναι πρόβλημα γιατί ο πληθυσμός σου θα πέφτει πιο πολύ από την ευρύτερη γειτονιά αφού υπάρχει διαφορά φάσης. Επίσης σίγουρα υπάρχει ένα οικονομικό κόστος όταν τόσοι λίγοι εργαζόμενοι συντηρούν τόσους ηλικιωμένους. Μακροπρόθεσμα όμως και σε πλανητική κλίμακα, κάπου θα σταθεροποιηθεί το πράγμα. Το αν για την Ελλάδα θα σταθεροποιηθεί στα 10 εκατομμύρια ή στα 7 δεν πιστεύω ότι έχει καμια σημασία.

Έτσι κι αλλιώς εγώ νομίζω η ανάγκη για εργατικό δυναμικό μειώνεται, ας μειώνεται και το εργατικό δυναμικό. Το Japanification είναι τόσο κακό όσο λένε αυτοί που κοιτάνε μόνο την ανάπτυξη; Ή μήπως το βιωτικό επίπεδο είναι μια χαρά και το GDP per capita αυξάνεται;
Νομίζω ότι προβάλλεις τον μέσο όρο του ανεπτυγμένου κόσμου στην ελλάδα. Τα δικά μας νούμερα πιο πολύ προς το 10 με 5 δείχνουν. Αλλά σε κάθε περίπτωση, ακόμη και εάν δεχθούμε για τη συζήτηση, ότι η τάση είναι νομοτελειακή και ότι όλοι τελικά θα προσαρμοστούν σε χαμηλή ανάπτυξη και μειούμενο πληθυσμό, μπορείς να εξηγήσεις για ποιό λόγο θα πρέπει όχι απλώς να αγνοήσουμε, αλλά να απωθήσομε την ευκαιρία όταν αυτή μας κτυπάει την πόρτα; Γιατί αυτό υποστηρίζουν οι πρόβειοι

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 26 Οκτ 2019, 17:02

26 Οκτ 2019, 16:58
25 Οκτ 2019, 22:15

Βραχυπρόθεσμα είναι πρόβλημα γιατί ο πληθυσμός σου θα πέφτει πιο πολύ από την ευρύτερη γειτονιά αφού υπάρχει διαφορά φάσης. Επίσης σίγουρα υπάρχει ένα οικονομικό κόστος όταν τόσοι λίγοι εργαζόμενοι συντηρούν τόσους ηλικιωμένους. Μακροπρόθεσμα όμως και σε πλανητική κλίμακα, κάπου θα σταθεροποιηθεί το πράγμα. Το αν για την Ελλάδα θα σταθεροποιηθεί στα 10 εκατομμύρια ή στα 7 δεν πιστεύω ότι έχει καμια σημασία.

Έτσι κι αλλιώς εγώ νομίζω η ανάγκη για εργατικό δυναμικό μειώνεται, ας μειώνεται και το εργατικό δυναμικό. Το Japanification είναι τόσο κακό όσο λένε αυτοί που κοιτάνε μόνο την ανάπτυξη; Ή μήπως το βιωτικό επίπεδο είναι μια χαρά και το GDP per capita αυξάνεται;
Νομίζω ότι προβάλλεις τον μέσο όρο του ανεπτυγμένου κόσμου στην ελλάδα. Τα δικά μας νούμερα πιο πολύ προς το 10 με 5 δείχνουν. Αλλά σε κάθε περίπτωση, ακόμη και εάν δεχθούμε για τη συζήτηση, ότι η τάση είναι νομοτελειακή και ότι όλοι τελικά θα προσαρμοστούν σε χαμηλή ανάπτυξη και μειούμενο πληθυσμό, μπορείς να εξηγήσεις για ποιό λόγο θα πρέπει όχι απλώς να αγνοήσουμε, αλλά να απωθήσομε την ευκαιρία όταν αυτή μας κτυπάει την πόρτα; Γιατί αυτό υποστηρίζουν οι πρόβειοι
φοβερή ευκαιρεία να φορτωθούμε αλαχμπαρακια που αύριο μεθαύριο θα ανατινάζονται σε δημ΄σιους χώρους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 26 Οκτ 2019, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 26 Οκτ 2019, 17:03

Kauldron έγραψε:
25 Οκτ 2019, 23:17
Στην παρούσα φάση και με τα παρόντα πρόσωπα, δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο κόμμα που θα μπορούσε να συνδυάσει μια σχετική σταθερότητα στην οικονομία με περισσότερο εθνοκεντρική πολιτική
Και ο Σατανικός στην παρούσα φάση δε θεωρεί οτι υπάρχει κάποιο κόμμα που θα μπορούσε να συνδυάσει την εξασφάλιση των ξένων συμφερόντων, με τα οποία άλλωστε ταυτίζεται, με περισσότερο ανθτεθνική πολιτική.
Ποιός απ' τους δυο έχει δίκιο? Μέχρι τώρα φαίνεται ο Σατανικός.
Πάντα ο εγκέφαλος έχει δίκαιο

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών