ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Re: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
τζάμπα αγχώνεστε πάντως. Και κάποιο καθεστώς παραμονής να αποκτήσουν όλοι αυτοί, στην πρώτη ευκαιρία θα κοιτάξουν να φύγουν παράνομα στη δυτική ευρωπή.
Μας τα πάν κι άλλοι και την είχαν πιο μεγάλη.
έτσι όπως πάει το καράβι μπορεί και συ να χρειαστεί να φύγεις. Η Ελλάδα αργά ή γρήγορα θα ξανασκάσει.
Οτι θα ξανασκάσει θα ξανασκάσει, αλλά εγώ δεν έχω καμία διάθεση να φύγω απ' την πατρίδα μου.
Και σίγουρα δεν έχω καμία διάθεση να με ταΐζουν τζάμπα σε άλλες χώρες ενώ εγώ καταστρέφω τη χώρα τους, όπως μερικοί που μας κουβαλιούνται.
Πάντως αν ήταν να φύγω, θα ήθελα να πάω προς τ' ανατολικά, μ' ένα όπλο. Επίσης προτιμώ να πηδήξω οχι τις μάντρες, αλλά εκείνους που θα φυλάνε τις μάντρες. Το 'πιασες το υπονοούμενο, μεγάλε?

- EKPLIKTIKOS
Αλήθεια είναι. Οι πιο πολλοί να φύγουν θέλουν. Πολλοί το προσπαθούν κ με κίνδυνο της ζωής τους, προσπαθώντας να περάσουν στην Ιταλία σε κάνα φορτηγό κινδυνεύοντας απο ασφυξία κ αλλα τέτοια. Σουηδίες και Γερμανίες ονειρεύονται κ έχουν σα γη της επαγγελίας όχι το συριζισταν
Είπαμε, ας γίνει να ελέγχονται οι αιτήσεις ήδη απ' την Τουρκία. Αν γίνουν δεκτές, ας τους πάρουν με τη λουφτχάνσα, λουφτβάφε, κοκκινοκολωβάφε, ή όπως αλλιώς τη λένε, κι ας τους πάρουν σπίτια τους οι βόρειοι βλάκες.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 01:33Αλήθεια είναι. Οι πιο πολλοί να φύγουν θέλουν. Πολλοί το προσπαθούν κ με κίνδυνο της ζωής τους, προσπαθώντας να περάσουν στην Ιταλία σε κάνα φορτηγό κινδυνεύοντας απο ασφυξία κ αλλα τέτοια. Σουηδίες και Γερμανίες ονειρεύονται κ έχουν σα γη της επαγγελίας όχι το συριζισταν
Επίσης άκουσα (με επιγ΄φύλαξη το μεταφέρω) οτι η Φρόντεξ δικαιούται να μπεί σε μογγολικά ύδατα και να πάει τις βάρκες (ή τους μετανάστες) σε λιμάνι της Μογγολίας. Ε, άς το κάνουν (αν γίνεται).
Kauldron έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 01:32Οτι θα ξανασκάσει θα ξανασκάσει, αλλά εγώ δεν έχω καμία διάθεση να φύγω απ' την πατρίδα μου.
Και σίγουρα δεν έχω καμία διάθεση να με ταΐζουν τζάμπα σε άλλες χώρες ενώ εγώ καταστρέφω τη χώρα τους, όπως μερικοί που μας κουβαλιούνται.
Πάντως αν ήταν να φύγω, θα ήθελα να πάω προς τ' ανατολικά, μ' ένα όπλο. Επίσης προτιμώ να πηδήξω οχι τις μάντρες, αλλά εκείνους που θα φυλάνε τις μάντρες. Το 'πιασες το υπονοούμενο, μεγάλε?
όταν κοπούν τα λεφτά από το δημόσιο, το τι έχεις διάθεση να κάνεις δεν θα έχει σημασία. Όλα αναγκαστικά θα τα κάνεις.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αν μείνουν εδώ και δεν τους διώξουν προφανώς.Nandros έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 19:04Ρε taliban αυτό είναι το λιγότερο.taliban έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 10:19Οι κάτοικοι έκαναν το αυτονόητο.
Και σε αλλα μέρη που θα τους στείλουν θα συμβεί το ίδιο.
Κανένας δεν θα δεχθεί εύκολα η θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια να του ρημάξουν τα ζώα τους κήπους και τον κόπο του και καμία ΜΚΟ ή μμε που προπαγανδίζει για ξενοφοβιες καλύπτοντας εγκληματικές συμπεριφορές μαζί με τους αυλικούς των ανάλογων ιδεολογικών... κιταπιων(εξ ανατολάς) δεν μπορούν να το αλλάξουν αυτό.
Ο κίνδυνος είναι μεσοπρόθεσμος/μακροπρόθεσμος. Αυτοί πολλαπλασιάζονται σαν κουνέλια, ΔΕΝ αφομοιώνονται - το βλέπουμε στην Ευρώπη - και στο μέλλον θα βρεθούν οι πολιτικάντηδες που θα τους κάνουν τα χατίρια για τα ψηφαλάκια.
Και θα βρεθούν τα εγγόνια μας να αντιμετωπίζουν αυτό:
.
Η αναλογία των μόνιμων κατοίκων σε σχέση με τους μετανάστες που στέλνουν σε ορεινές περιοχές είναι δυσαναλογος.
Δεν λαμβάνω λεφτά απ' το δημόσιο. Δεν είμαι νεοζαίος να είμαι κρατικοδίαιτος.mao mao έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 01:41Kauldron έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 01:32Οτι θα ξανασκάσει θα ξανασκάσει, αλλά εγώ δεν έχω καμία διάθεση να φύγω απ' την πατρίδα μου.
όταν κοπούν τα λεφτά από το δημόσιο, το τι έχεις διάθεση να κάνεις δεν θα έχει σημασία. Όλα αναγκαστικά θα τα κάνεις.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αδίκως μου προσάπτεις ότι επιθυμώ τη διατήρηση του αθλίου στάτους κβο που μας εκληρονόμησαν οι εθνολαϊκιστές. Αυτό που επιθυμώ είναι εθνική στρατηγική με υπουργείο, πολυετή προγράμματα συνχρηματοδοτούμενα από την εε, διασπορά σε όλη την επικράτεια και σε μόνιμες εγκατατάσεις, πλήρη έλεγχο της εκπαίδευσης και των θρησκευτικών υποθέσεων, προγράμματα ονμπόαρντινγκ στον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής κλπΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 22:19Μάλλον εννοείς την ατομική και συλλογική ασφάλεια των ευνοούμενων περιοχών. Γιατί οι περιοχές που σταδιακά υποβαθμίζονται σήμερα τόσο σε ποιότητα ζωής, ασφάλεια κλπ δεν φαίνεται να σε απασχολούν. Εκτός αν ποντάρεις στο ότι το μεταναστευτικό -και ο δρομολογούμενος προγραμματισμός- θα έχει καλές επιπτώσεις στην οικονομία των περιοχών που δεν επηρεάζονται -προσωρινώς- από τις "αναπόφευκτες" υποδοχές. Γιατί έτσι γίνεται συνήθως. Η υποβάθμιση του χ οδηγεί αυτομάτως στην αναβάθμιση του ψ, ακόμη και ο ψ δεν κουνήσει το δαχτυλάκι του. Καλή φάση δε λέω αλλά συγχρόνως πολύ πιο επικίνδυνη για ό,τι θεωρείς ομαλότητα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 22:01Μήπως εννοείς ότι διαφωνείς ότι δεν είναι αναπόφευκτο; Διατί πρόβλημα είναι, λόγω των επιπτώσεων στην οικονομία και κατ' επέκταση στην ασφάλεια, ατομική και συλλογικήDwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 21:54Εγώ διαφωνώ ότι είναι μακροπροθεσμα πρόβλημα η πτώση του πληθυσμού. Και αν είναι, τότε απλά μιλάμε για μετατόπιση του πρόβληματος 2-3 γενιές, γιατί όλος ο πλανήτης πάει για below replacement rates.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
μεχρι να φυγουνε δεχεσαι να φιλοξενησεις εναν τουλαχιστων στο σπιτι σου ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 16:53Αδίκως μου προσάπτεις ότι επιθυμώ τη διατήρηση του αθλίου στάτους κβο που μας εκληρονόμησαν οι εθνολαϊκιστές. Αυτό που επιθυμώ είναι εθνική στρατηγική με υπουργείο, πολυετή προγράμματα συνχρηματοδοτούμενα από την εε, διασπορά σε όλη την επικράτεια και σε μόνιμες εγκατατάσεις, πλήρη έλεγχο της εκπαίδευσης και των θρησκευτικών υποθέσεων, προγράμματα ονμπόαρντινγκ στον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής κλπΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 22:19Μάλλον εννοείς την ατομική και συλλογική ασφάλεια των ευνοούμενων περιοχών. Γιατί οι περιοχές που σταδιακά υποβαθμίζονται σήμερα τόσο σε ποιότητα ζωής, ασφάλεια κλπ δεν φαίνεται να σε απασχολούν. Εκτός αν ποντάρεις στο ότι το μεταναστευτικό -και ο δρομολογούμενος προγραμματισμός- θα έχει καλές επιπτώσεις στην οικονομία των περιοχών που δεν επηρεάζονται -προσωρινώς- από τις "αναπόφευκτες" υποδοχές. Γιατί έτσι γίνεται συνήθως. Η υποβάθμιση του χ οδηγεί αυτομάτως στην αναβάθμιση του ψ, ακόμη και ο ψ δεν κουνήσει το δαχτυλάκι του. Καλή φάση δε λέω αλλά συγχρόνως πολύ πιο επικίνδυνη για ό,τι θεωρείς ομαλότητα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 22:01
Μήπως εννοείς ότι διαφωνείς ότι δεν είναι αναπόφευκτο; Διατί πρόβλημα είναι, λόγω των επιπτώσεων στην οικονομία και κατ' επέκταση στην ασφάλεια, ατομική και συλλογική

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Νομίζω ότι προβάλλεις τον μέσο όρο του ανεπτυγμένου κόσμου στην ελλάδα. Τα δικά μας νούμερα πιο πολύ προς το 10 με 5 δείχνουν. Αλλά σε κάθε περίπτωση, ακόμη και εάν δεχθούμε για τη συζήτηση, ότι η τάση είναι νομοτελειακή και ότι όλοι τελικά θα προσαρμοστούν σε χαμηλή ανάπτυξη και μειούμενο πληθυσμό, μπορείς να εξηγήσεις για ποιό λόγο θα πρέπει όχι απλώς να αγνοήσουμε, αλλά να απωθήσομε την ευκαιρία όταν αυτή μας κτυπάει την πόρτα; Γιατί αυτό υποστηρίζουν οι πρόβειοιDwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 22:15Βραχυπρόθεσμα είναι πρόβλημα γιατί ο πληθυσμός σου θα πέφτει πιο πολύ από την ευρύτερη γειτονιά αφού υπάρχει διαφορά φάσης. Επίσης σίγουρα υπάρχει ένα οικονομικό κόστος όταν τόσοι λίγοι εργαζόμενοι συντηρούν τόσους ηλικιωμένους. Μακροπρόθεσμα όμως και σε πλανητική κλίμακα, κάπου θα σταθεροποιηθεί το πράγμα. Το αν για την Ελλάδα θα σταθεροποιηθεί στα 10 εκατομμύρια ή στα 7 δεν πιστεύω ότι έχει καμια σημασία.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 22:01Μήπως εννοείς ότι διαφωνείς ότι δεν είναι αναπόφευκτο; Διατί πρόβλημα είναι, λόγω των επιπτώσεων στην οικονομία και κατ' επέκταση στην ασφάλεια, ατομική και συλλογικήDwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 21:54Εγώ διαφωνώ ότι είναι μακροπροθεσμα πρόβλημα η πτώση του πληθυσμού. Και αν είναι, τότε απλά μιλάμε για μετατόπιση του πρόβληματος 2-3 γενιές, γιατί όλος ο πλανήτης πάει για below replacement rates.
Έτσι κι αλλιώς εγώ νομίζω η ανάγκη για εργατικό δυναμικό μειώνεται, ας μειώνεται και το εργατικό δυναμικό. Το Japanification είναι τόσο κακό όσο λένε αυτοί που κοιτάνε μόνο την ανάπτυξη; Ή μήπως το βιωτικό επίπεδο είναι μια χαρά και το GDP per capita αυξάνεται;
φοβερή ευκαιρεία να φορτωθούμε αλαχμπαρακια που αύριο μεθαύριο θα ανατινάζονται σε δημ΄σιους χώρους.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 16:58Νομίζω ότι προβάλλεις τον μέσο όρο του ανεπτυγμένου κόσμου στην ελλάδα. Τα δικά μας νούμερα πιο πολύ προς το 10 με 5 δείχνουν. Αλλά σε κάθε περίπτωση, ακόμη και εάν δεχθούμε για τη συζήτηση, ότι η τάση είναι νομοτελειακή και ότι όλοι τελικά θα προσαρμοστούν σε χαμηλή ανάπτυξη και μειούμενο πληθυσμό, μπορείς να εξηγήσεις για ποιό λόγο θα πρέπει όχι απλώς να αγνοήσουμε, αλλά να απωθήσομε την ευκαιρία όταν αυτή μας κτυπάει την πόρτα; Γιατί αυτό υποστηρίζουν οι πρόβειοιDwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 22:15Βραχυπρόθεσμα είναι πρόβλημα γιατί ο πληθυσμός σου θα πέφτει πιο πολύ από την ευρύτερη γειτονιά αφού υπάρχει διαφορά φάσης. Επίσης σίγουρα υπάρχει ένα οικονομικό κόστος όταν τόσοι λίγοι εργαζόμενοι συντηρούν τόσους ηλικιωμένους. Μακροπρόθεσμα όμως και σε πλανητική κλίμακα, κάπου θα σταθεροποιηθεί το πράγμα. Το αν για την Ελλάδα θα σταθεροποιηθεί στα 10 εκατομμύρια ή στα 7 δεν πιστεύω ότι έχει καμια σημασία.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 22:01
Μήπως εννοείς ότι διαφωνείς ότι δεν είναι αναπόφευκτο; Διατί πρόβλημα είναι, λόγω των επιπτώσεων στην οικονομία και κατ' επέκταση στην ασφάλεια, ατομική και συλλογική
Έτσι κι αλλιώς εγώ νομίζω η ανάγκη για εργατικό δυναμικό μειώνεται, ας μειώνεται και το εργατικό δυναμικό. Το Japanification είναι τόσο κακό όσο λένε αυτοί που κοιτάνε μόνο την ανάπτυξη; Ή μήπως το βιωτικό επίπεδο είναι μια χαρά και το GDP per capita αυξάνεται;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 26 Οκτ 2019, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πάντα ο εγκέφαλος έχει δίκαιοKauldron έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 23:17Και ο Σατανικός στην παρούσα φάση δε θεωρεί οτι υπάρχει κάποιο κόμμα που θα μπορούσε να συνδυάσει την εξασφάλιση των ξένων συμφερόντων, με τα οποία άλλωστε ταυτίζεται, με περισσότερο ανθτεθνική πολιτική.Στην παρούσα φάση και με τα παρόντα πρόσωπα, δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο κόμμα που θα μπορούσε να συνδυάσει μια σχετική σταθερότητα στην οικονομία με περισσότερο εθνοκεντρική πολιτική
Ποιός απ' τους δυο έχει δίκιο? Μέχρι τώρα φαίνεται ο Σατανικός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 566 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
28 Ιούλ 2023, 01:22
-
-
Νέα δημοσίευση Αρχισαν να ερχονται δεκαδες χιλιαδες Ισραηλινοι για εγκατασταση στην Ελλαδα
από Frappezitis » 14 Νοέμ 2023, 21:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
15 Νοέμ 2023, 15:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαν πολλές καραβιές λαθρομεταναστών δεν άρχισαν να έρχονται απο την Αίγυπτο
από Golden Age » 22 Φεβ 2024, 13:52 » σε Εθνικά Θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
03 Ιουν 2024, 19:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξέφραγο αμπέλι η Κουλοελλάδα: Συνεχείς αφίξεις λαθρομεταναστών στη Ρόδο
από Kauldron » 09 Νοέμ 2023, 12:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pollaplasiastis
17 Νοέμ 2023, 06:04
-