Όταν το DNA αποστομώνει τους μισ/ανθέλληνες

Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά, Αστρονομία, Κοσμολογία κ.ά.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Όταν το DNA αποστομώνει τους μισ/ανθέλληνες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 28 Οκτ 2019, 20:32

zteo έγραψε:
28 Οκτ 2019, 20:16
sys3x έγραψε:
28 Οκτ 2019, 19:26
zteo έγραψε:
28 Οκτ 2019, 18:51
Ποιο ειναι το ανεκδοτο υποθεσεως.
Ο Ελληνας σημερα εχει ενα αλφαβητο που το πηρε απο τους Φοινικες.
Αριθμους που τους πηρε απο τους Ινδο-αραβες.
Πιστευει σε μια Ιουδαικη αιρεση.
Και θεωρει οτι ειναι απογονος ενος πολιτισμου τον οποιο γνωριζει ελαχιστα και δεν μπορει να διαβασει την γραφη του(Γραμικες Α-Β). :D
Στην Ελλάδα υπήρχαν πάνω από 20 συναλφάβητα, όταν τοποθετήσεις το "πήραν το αλφάβητο από τους φοίνικες" ιστορικά σε σχέση με το ποιοι ήταν οι Φοίνικες, ποιοι ήταν οι Έλληνες και τι πολιτισμό, επιστήμες, τέχνες κτρ ανέπτυξαν οι μεν και οι δε μπορείς να καταλάβεις πολύ εύκολα τι παίζει.
Αρκετοί λαοί προσέφεραν στην ανθρωπότητα πράματα αλλά το ότι υιοθέτησε όλη η ανθρωπότητα τους αριθμούς από τους Άραβες πχ δεν σημαίνει ότι δε μετρούσε πριν από αυτούς, στην Ελλάδα πχ χρησιμοποιούσαμε και ακόμη χρησιμοποιούμε τα γράμματα μας για να αριθμήσουμε, παλιότερα τα χρησιμοποιούσαν για μουσική σημειογραφία κτλ.
Το ότι είμαστε απόγονοι αυτών των ανθρώπων είναι κάτι το οποίο από όλες τις πληροφορίες που έχουμε στην διάθεση μας πλέον είναι κάτι αυτονόητο (για τους κανονικούς ανθρώπους αυτό προφανώς,τιπ: τα κοθμούνια δεν είναι, είναι βαριά η εγκεφαλική αρρώστια για να είναι, θεραπεύεται δο) , δεν είμαστε όμως οι μοναδικοί κληρονόμοι τους, όλη η ανθρωπότητα είναι, δύσκολα θα βρεις άλλο λαό σαν τους Έλληνες να έχει προσφέρει τόσα πολλά διαχρονικά σε τόσους πολλούς τομείς, διαχρονικά= από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.
Μιλάμε πάνω κάτω την ίδια γλώσσα πράμα πολύ σημαντικό κατά την μη ταπεινή μου γνώμη και αυτοπροσδιοριζόμαστε με τον ίδιο τρόπο επίσης πάνω κάτω.
Δεν είναι θέμα ιδεολογίας όλα αυτά αλλά επιστημονικής παρατήρησης και δεν σημαίνει ότι "είμαστε κάποιοι" τώρα λόγω των προγόνων μας και τέτοιες αριστερίστικες μαλακίες, είναι υγιές συναίσθημα να αισθάνεσαι (με μέτρο πάντα) "εθνική" υπερηφάνεια ακόμη και να μην υπήρχε (υπάρχει όμως, μη κλαις :D) αρκεί να καταλαβαίνεις το ειδικό της βάρος και να κοιτάς πάντα μπροστά.
Για την θρησκεία ας το αφήσουμε γιατί είναι πολύ πονεμένη ιστορία.
Το ρεζουμέ θέλω να πω είναι ότι λες πάλι αριστερίστικες αβάσιμες μαλακίες, λογικό.
:D
Δεν ξερω πως το θεωρεις το απογονοι το σιγουρο ειναι οτι η ιστορια με το DNA ειναι γελοια και βαδιζει σε επικινδυνα ναζιστικα μονοπατια.Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαστε απογονοι των αρχαιων ελληνικων φυλλων.Αυτες εχουν πεθανει και απο αυτον τον γεωγραφικο χωρο εχουν περασει χιλιαδες φυλλες που εχουν αφησει το πολιτισμικο και συνειδησιακο αποτυπωμα τους.Το Ελληνικο εθνος και ο νεοελληνικος πολιτισμος ειναι δηιουργημα της ενωσης των φυλλων του Ελλαδικου χωρου που εγινε με την επανασταση του 21.Απλα καποιες απο αυτες τις φυλλες φεραν και καποιες πολιτισμικες παραδοσεις που οι ριζες τους χανονται στην αρχαιοτητα.
Καταλαβαινω οτι οικειοποιηθηκαμε τον Ελληνικο πολιτισμο προκειμενου να επιβεβαιωσουμε την κυριαρχια μας στον Ελλαδικο χωρο.Αυτο μας κανει φορεις της ιστοριας των αρχαιων ελληνων και οχι απογονοι τους.Κατι που το θεωρω θεμιτο αρκει να μην ξεπερναει τα ορια της γελοιοτητας οπως κανουν μερικοι.Εαν λοιπον καποιοι ειναι τοσο συμπλεγματικοι που για να πουν οτι ειναι Ελληνες χρειαζονται να αποδειξουν οτι εχουν προγονο που πολεμησε στην Σαλαμινα εχουν σοβαρο προβλημα με αυτο που ειναι.
Προσωπικα ειμαι 50% Σαρακατσανος,25% Μικρασιατης,25% Μυτηλινιος.Εαν μπορουσα να το ψαξω βαθυτερα ισως να εβρισκα και σλαβικες η τουρκικες ριζες,αλλα αυτο δεν αναιρει αυτο που ειμαι και ειμαι Ελληνας και ας μην ειχα κανεναν προγονο που να πολεμησε στα Γαυγαμηλα.

Υ.Γ.Τις επιστημες οι αρχαιοι Ελληνες τις πηραν απο Μεσοποταμια. :8)
Η ιστορία με το δνα καλέ μου φίλε γουάναμπι κοθμούνι είναι επιστήμη η οποία βελτιώνει και θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο στο μέλλον από ότι φαίνεται την καθημερινότητα μας και το ευ ζην μας.

Αυτή η επιστήμη λοιπόν λέει ότι όντως έχουμε οι σημερινοί κάτοικοι αυτού του χώρου άμεση βιολογική σχέση με αυτούς που αποκαλούμε Έλληνες και πολύ σωστά επίσης προγόνους μας γιατί αυτό ακριβώς σημαίνει πρόγονος.
Όσον αφορά την "καθαρότητα" της φυλής στην οποία ανάφερεσαι δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω ότι ούτε υπάρχει κάτι τέτοιο στην κυριολεξία του, ούτε είναι θεμιτό ούτε συμβαίνει στην πραγματικότητα, οι επιμιξίες γενικά νομίζω ότι είναι κάτι το θεμιτό για τον εμπλουτισμό και την εξέλιξη του είδους μας. Επίσης αυτή η φάση είναι ένας από τους αχυρανθρώπους που με καμάρι κάνετε ντα όλοι οι προβληματικοί της αριστεράς και μετά καμαρώνετε κιόλα σαν γύφτικα σκεπάρνια, είναι αρκετά διασκεδαστικό δε λέω αλλά οκ μέχρι εκεί, πόσο να παίξει κανείς με το πρόβλημα του άλλου.

Το να λες γελοία μια επιστήμη δεν κάνει αυτόματα αυτήν την επιστήμη γελοία αλλά κάποιον άλλον.
:8)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 28 Οκτ 2019, 20:36

και οι δουλοι μαθαιναν γραμματα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna » 28 Οκτ 2019, 20:42

seismic έγραψε:
28 Οκτ 2019, 20:28
lyna έγραψε:
28 Οκτ 2019, 20:24
Caucasian είστε όλοι μη σκάτε
Αν δεν πιστέψουμε την ιστορία μας και δεν κατανοήσουμε τα διδάγματά της, σε λίγο θα έχουμε πρόεδρο τον Ερντογάν.
Η φυλή είναι η Καυκάσια, όχι η εθνότητα
Οι Τούρκοι δεν είναι καυκασιοι
~~¥~~

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 28 Οκτ 2019, 20:43

Επίσης zteo λες ότι η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε απόγονοι των Ελλήνων σε αντίθεση με όλα τα επιστημονικά στοιχεία που έχουν παρατεθεί σε αυτό το νήμα, μπορείς επειδή με ενδιαφέρει να μου παραθέσεις μερικές πηγές οι οποίες να στηρίζουν την "αλήθεια" την δικιά σου.
Στω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 28 Οκτ 2019, 20:51

lyna έγραψε:
28 Οκτ 2019, 20:42
seismic έγραψε:
lyna έγραψε:
Αν δεν πιστέψουμε την ιστορία μας και δεν κατανοήσουμε τα διδάγματά της, σε λίγο θα έχουμε πρόεδρο τον Ερντογάν.
Η φυλή είναι η Καυκάσια, όχι η εθνότητα
Οι Τούρκοι δεν είναι καυκασιοι
Δεν ξερω τι ειναι οι Τουρκοι αλλα οσο καλη προθεση και να εχω δεν μπορω να μην δω τον Ηλια Κασιδιαρη
σαν Αλγερινο συγγνωμη αλα το δερμα του ειναι φιμε σκουρο.
Τι θελει και χτυπαει τατουαζ με την σβαστικα?Αφου δεν εχει λευκο χρωμα δερματος.
Απο την αλλη δεν λεω το δεχομαι οτι ειναι ελληνας αλλα το ερωτημα που εθεσα παραπανω παραμενει αναπαντητο. :102:

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 28 Οκτ 2019, 20:57

Jolly Roger έγραψε:
28 Οκτ 2019, 20:29
για την ακρίβεια, σε όποιον ενδιαφερόταν να μάθει ΚΑΙ δεν ήταν δούλος.

δεν τους κακίζω γι' αυτό, όλες οι κοινωνίες τότε δουλοκτητικές ήταν, και στα πλαίσια εκείνης της ιστορικής εποχής οι ελληνικές κοινωνίες είχαν μακράν τα περισσότερα επιστημονικά επιτεύγματα στον τότε γνωστό κόσμο. Απλά επισημαίνω τη λεπτομέρεια.
Σωστά!
Κάποτε είχα βρει στο νετ ένα πολυσέλιδο κατάλογο με τα ονόματα - μόνο - από τις πραγματείες που είχαν γράψει οι αρχαίοι, επί παντός επιστητού. Από αυτά ελάχιστα έφτασαν στο σήμερα, τα πιο πολλά χάθηκαν.
Δυστυχώς δεν το κόπιαρα, ούτε μαρκάρισα και δεν το βρίσκω πια.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 28 Οκτ 2019, 21:06

sys3x έγραψε:
28 Οκτ 2019, 20:32
...
Επίσης αυτή η φάση είναι ένας από τους αχυρανθρώπους που με καμάρι κάνετε ντα όλοι
...
ΑΝ, λέω ΑΝ στο υπογραμμισμένο αναφέρεσαι σε μένα, έχω να επαναλάβω αυτό:
Nandros έγραψε:
22 Ιουν 2018, 23:24
προσωπικά, στα @@ μου για το πόση σχέση έχω με τους αρχαίους, με μια γιαγιά Αρμένισσα, παππού Μανιάτη με ρίζες κρητικές και τους άλλους δυο από Καλάβρυτα μεριά, που μπορεί/ίσως να είναι και απόγονοι αφομοιωμένων και ελληνόφωνων Μηλίγγων.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 28 Οκτ 2019, 21:25

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
28 Οκτ 2019, 16:26
.

Προσπαθούν νά αποδείξουν οτι είναι τα παιδιά τών πατεράδων τους !!!!!!!

Οι γελοίοι.....

Καί τί έγινε αν είναι κάποιος το πσιδί μιάς πουτάνας ;;;

Δέν έχει ταυτότητα ;;;

Κι ο Καραισκάκης ελεγε οτι η μάνα του γιά νά τόν γεννησει είχε φαει 100.000 πούτσες....

Καί δεν ντρεπότανε....γιατί είχε αρχίδια.....

Πόσο κόμπλεξ καί ανασφάλεια πρέπει νά έχουν οι γελοίοι σημερινοί Απόγονοι τών τριχών τών αρχιδιών

τού Κλεισθένη τού Περικλέα καί τών αλλων παιδιών ;;;

.
Μπραβο φιλε. Η πιο σωστη αναρτηση δω μεσα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 28 Οκτ 2019, 21:30

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε:
28 Οκτ 2019, 16:57
Σπύρος έγραψε:
28 Οκτ 2019, 16:16

συγγένεια ΔΝΟ (κοινά ποσοστά απλοομάδων Y)

Βόρεια Ελλάδα - Βουλγαρία = 89%

Νότια Ελλάδα - Βόρεια Ελλάδα = 79%
Ε-Π-Ο-Σ
Ε-Π-Ο-Σ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 28 Οκτ 2019, 21:35

sys3x έγραψε:
...
γράφε εσύ μαλακίες στο ζτεο, που 11/10 φορές δεν ξέρει για τι πράγμα μιλάει, κι όταν του το αποδεικνύεις ξεχνάει να σου απαντήσει.
γράφε να διαβάζεις τέτοια :blm:
zteo έγραψε:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 28 Οκτ 2019, 21:38

run έγραψε:
28 Οκτ 2019, 17:32
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
28 Οκτ 2019, 17:03
seismic έγραψε:
28 Οκτ 2019, 16:45
Μου θυμίζετε μια ατάκα του Σεφερλή.
Τον ρώτησε ένας πως τον λένε και απάντησε Απόλλων
Μετά τον ρώτησε ξανά, πως η μάνα του, του έδωσε αυτό το ωραίο όνομα.
Και ο Σεφερλής απάντησε Η μάνα μου πήγαινε με πολλούς και δεν ήξερε με ποιόν με έκανε και για αυτό με έβγαλε Απ-όλλων :smt005:
Αν θέλετε να είσαστε Απόλλων κανένα πρόβλημα. Αν όμως θέλετε να ξέρετε τους γονείς σας πρέπει να ξέρετε και την καταγωγή σας, και να την υπερασπίζεστε όπως θα υπερασπιζόσαστε και τους γονείς σας.

.
Εδώ τό πρόβλημα μεγάλε είναι τί θέλει νά μάς πεί ο κάθε μαλάκας όταν μιλάει γιά DNA....

Τι εννοεί από κατω δηλαδή ;;;

Οτι έχει τό μυαλό καί τ αρχίδια τού Κλασσικού Ελληνα ;;;

μεταφερόμενα μέσω τού DNA ;;;

Δε γαμιώμαστε......

.
εχει όλα τα κυρια χαρακτηριστικα που χαρακτηριζουν τους ελληνες
.

Καί ντρέπεσαι νά μάς τα πείς αγοράκι μου ;;;

Αυτές τίς ασάφειες καί τίς γενικότητες απ αυτούς τίς εμαθες ;;;

Τό ότι μπορεί ενας Νεοέλλην νά έχει τήν κωλοτρυπίδα ή τά μάτια τού Περικλέα ή τού ασχημοΣώκρατες

δέν αμφιβάλω.....είναι βιολογικά....

Χαρακτηριστικά πού αφορούν τό σκατόμυαλο.....τή μαλακία πού μάς δέρνει.....τό τρόπο πολιτικης.....

τόν τρόπο σκέψης τού μαλάκα..... τήν Ακριτική σκέψη.....τή δηθενιά.....τά έργα καί τά ενδιαφέροντα

μπορείς νά μάς πείς ;;;

Θέλεται καί νά συγκριθείται τά ποντίκια μέ τά λιοντάρια....νά σάς βλέπουν ιδιους.....

Γιά λέγε....... :popc:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 28 Οκτ 2019, 22:02

sys3x έγραψε:
zteo έγραψε:
sys3x έγραψε:
28 Οκτ 2019, 19:26

Στην Ελλάδα υπήρχαν πάνω από 20 συναλφάβητα, όταν τοποθετήσεις το "πήραν το αλφάβητο από τους φοίνικες" ιστορικά σε σχέση με το ποιοι ήταν οι Φοίνικες, ποιοι ήταν οι Έλληνες και τι πολιτισμό, επιστήμες, τέχνες κτρ ανέπτυξαν οι μεν και οι δε μπορείς να καταλάβεις πολύ εύκολα τι παίζει.
Αρκετοί λαοί προσέφεραν στην ανθρωπότητα πράματα αλλά το ότι υιοθέτησε όλη η ανθρωπότητα τους αριθμούς από τους Άραβες πχ δεν σημαίνει ότι δε μετρούσε πριν από αυτούς, στην Ελλάδα πχ χρησιμοποιούσαμε και ακόμη χρησιμοποιούμε τα γράμματα μας για να αριθμήσουμε, παλιότερα τα χρησιμοποιούσαν για μουσική σημειογραφία κτλ.
Το ότι είμαστε απόγονοι αυτών των ανθρώπων είναι κάτι το οποίο από όλες τις πληροφορίες που έχουμε στην διάθεση μας πλέον είναι κάτι αυτονόητο (για τους κανονικούς ανθρώπους αυτό προφανώς,τιπ: τα κοθμούνια δεν είναι, είναι βαριά η εγκεφαλική αρρώστια για να είναι, θεραπεύεται δο) , δεν είμαστε όμως οι μοναδικοί κληρονόμοι τους, όλη η ανθρωπότητα είναι, δύσκολα θα βρεις άλλο λαό σαν τους Έλληνες να έχει προσφέρει τόσα πολλά διαχρονικά σε τόσους πολλούς τομείς, διαχρονικά= από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.
Μιλάμε πάνω κάτω την ίδια γλώσσα πράμα πολύ σημαντικό κατά την μη ταπεινή μου γνώμη και αυτοπροσδιοριζόμαστε με τον ίδιο τρόπο επίσης πάνω κάτω.
Δεν είναι θέμα ιδεολογίας όλα αυτά αλλά επιστημονικής παρατήρησης και δεν σημαίνει ότι "είμαστε κάποιοι" τώρα λόγω των προγόνων μας και τέτοιες αριστερίστικες μαλακίες, είναι υγιές συναίσθημα να αισθάνεσαι (με μέτρο πάντα) "εθνική" υπερηφάνεια ακόμη και να μην υπήρχε (υπάρχει όμως, μη κλαις :D) αρκεί να καταλαβαίνεις το ειδικό της βάρος και να κοιτάς πάντα μπροστά.
Για την θρησκεία ας το αφήσουμε γιατί είναι πολύ πονεμένη ιστορία.
Το ρεζουμέ θέλω να πω είναι ότι λες πάλι αριστερίστικες αβάσιμες μαλακίες, λογικό.
Δεν ξερω πως το θεωρεις το απογονοι το σιγουρο ειναι οτι η ιστορια με το DNA ειναι γελοια και βαδιζει σε επικινδυνα ναζιστικα μονοπατια.Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαστε απογονοι των αρχαιων ελληνικων φυλλων.Αυτες εχουν πεθανει και απο αυτον τον γεωγραφικο χωρο εχουν περασει χιλιαδες φυλλες που εχουν αφησει το πολιτισμικο και συνειδησιακο αποτυπωμα τους.Το Ελληνικο εθνος και ο νεοελληνικος πολιτισμος ειναι δηιουργημα της ενωσης των φυλλων του Ελλαδικου χωρου που εγινε με την επανασταση του 21.Απλα καποιες απο αυτες τις φυλλες φεραν και καποιες πολιτισμικες παραδοσεις που οι ριζες τους χανονται στην αρχαιοτητα.
Καταλαβαινω οτι οικειοποιηθηκαμε τον Ελληνικο πολιτισμο προκειμενου να επιβεβαιωσουμε την κυριαρχια μας στον Ελλαδικο χωρο.Αυτο μας κανει φορεις της ιστοριας των αρχαιων ελληνων και οχι απογονοι τους.Κατι που το θεωρω θεμιτο αρκει να μην ξεπερναει τα ορια της γελοιοτητας οπως κανουν μερικοι.Εαν λοιπον καποιοι ειναι τοσο συμπλεγματικοι που για να πουν οτι ειναι Ελληνες χρειαζονται να αποδειξουν οτι εχουν προγονο που πολεμησε στην Σαλαμινα εχουν σοβαρο προβλημα με αυτο που ειναι.
Προσωπικα ειμαι 50% Σαρακατσανος,25% Μικρασιατης,25% Μυτηλινιος.Εαν μπορουσα να το ψαξω βαθυτερα ισως να εβρισκα και σλαβικες η τουρκικες ριζες,αλλα αυτο δεν αναιρει αυτο που ειμαι και ειμαι Ελληνας και ας μην ειχα κανεναν προγονο που να πολεμησε στα Γαυγαμηλα.

Η ιστορία με το δνα καλέ μου φίλε γουάναμπι κοθμούνι είναι επιστήμη η οποία βελτιώνει και θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο στο μέλλον από ότι φαίνεται την καθημερινότητα μας και το ευ ζην μας.

Αυτή η επιστήμη λοιπόν λέει ότι όντως έχουμε οι σημερινοί κάτοικοι αυτού του χώρου άμεση βιολογική σχέση με αυτούς που αποκαλούμε Έλληνες και πολύ σωστά επίσης προγόνους μας γιατί αυτό ακριβώς σημαίνει πρόγονος.
Όσον αφορά την "καθαρότητα" της φυλής στην οποία ανάφερεσαι δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω ότι ούτε υπάρχει κάτι τέτοιο στην κυριολεξία του, ούτε είναι θεμιτό ούτε συμβαίνει στην πραγματικότητα, οι επιμιξίες γενικά νομίζω ότι είναι κάτι το θεμιτό για τον εμπλουτισμό και την εξέλιξη του είδους μας. Επίσης αυτή η φάση είναι ένας από τους αχυρανθρώπους που με καμάρι κάνετε ντα όλοι οι προβληματικοί της αριστεράς και μετά καμαρώνετε κιόλα σαν γύφτικα σκεπάρνια, είναι αρκετά διασκεδαστικό δε λέω αλλά οκ μέχρι εκεί, πόσο να παίξει κανείς με το πρόβλημα του άλλου.

Το να λες γελοία μια επιστήμη δεν κάνει αυτόματα αυτήν την επιστήμη γελοία αλλά κάποιον άλλον.
:8)
Το DNA καθοριζει σωματικα χαρακτηριστικα.Οι ερευνες σου λενε οτι οι σημερινοι Ελληνες εχουν αρκετα κοινα σωματικα χαρακτηριστικα με τους αρχαιους Ελληνες.Επισης λετε οτι και το DNA Βαλκανιων γειτονων μας εχει πολλα κοινα χαρακτηριστικα με το αντιστοιχο των αρχαιων Ελληνων.
Ελα που τα σωματικα χαρακτηριστικα δεν εχουν καμια σχεση με τον πολιτισμο και με την εθνικη συνειδηση.
Δεν γεννιεσαι Ελληνας γινεσαι Ελληνας.Και γινεσαι Ελληνας επειδη μαθαινεις να μιλας Ελληνικα διοτι ζεις σε μια κοινωνια που ειναι Ελληνικη.
Εαν ησουν στην Γερμανια θα μαθαινες Γερμανικα και δεν πα να λεει το DNA σου οτι θα εχεις το ιδιο υψος με τον Θεμιστοκλη Γερμανος θα εισουν οχι Ελληνας. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 28 Οκτ 2019, 22:24

seismic έγραψε:
lyna έγραψε:

.

Νά πιστέψουμε τίς μαλακίες περί DNA τού κάθε μαλάκα ;;;

Χρόνια φωνάζει τό Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών το ανώτερο ιδρυμα στή χώρα ότι τό DNA

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΉ ΣΚΕΨΗ.....

Και τη μαλακία που μάς δέρνει....

Αλλά οι κωλονεοβιολόγοι μάς λένε ότι έχουν όλα τά χαρακτηριστικά τού Κλασσικού Ελληνα....μή κλάσω

Εκλασα.....

Στήν " ιστορία " παίζει μεγάλη αποσιώπηση.....αδιάκοπη στούς αιώνες.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 28 Οκτ 2019, 22:39

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
28 Οκτ 2019, 22:24
seismic έγραψε:
lyna έγραψε:

.

Νά πιστέψουμε τίς μαλακίες περί DNA τού κάθε μαλάκα ;;;

Χρόνια φωνάζει τό Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών το ανώτερο ιδρυμα στή χώρα ότι τό DNA

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΉ ΣΚΕΨΗ.....

Και τη μαλακία που μάς δέρνει....

Αλλά οι κωλονεοβιολόγοι μάς λένε ότι έχουν όλα τά χαρακτηριστικά τού Κλασσικού Ελληνα....μή κλάσω

Εκλασα.....

Στήν " ιστορία " παίζει μεγάλη αποσιώπηση.....αδιάκοπη στούς αιώνες.....

.
Δεν ξέρω αν το dna έχει σχέση με τον εγκέφαλο και την σκέψη, ξέρω όμως ότι σαν μικρή χώρα που είμαστε αν δεν έχουμε εθνικό ιστορικό φρόνιμα και δεν είμαστε ενωμένοι θα μας σβήσουν από τον χάρτη. Οι τριακόσιοι του Λεωνίδα πρέπει να γίνουν 30 000 000 μέσα μας και αν δεν υπάρχουν πρέπει να τους εφεύρουμε.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 28 Οκτ 2019, 22:43

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
28 Οκτ 2019, 21:38
run έγραψε:
28 Οκτ 2019, 17:32
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
28 Οκτ 2019, 17:03

.
Εδώ τό πρόβλημα μεγάλε είναι τί θέλει νά μάς πεί ο κάθε μαλάκας όταν μιλάει γιά DNA....

Τι εννοεί από κατω δηλαδή ;;;

Οτι έχει τό μυαλό καί τ αρχίδια τού Κλασσικού Ελληνα ;;;

μεταφερόμενα μέσω τού DNA ;;;

Δε γαμιώμαστε......

.
εχει όλα τα κυρια χαρακτηριστικα που χαρακτηριζουν τους ελληνες
.

Καί ντρέπεσαι νά μάς τα πείς αγοράκι μου ;;;

Αυτές τίς ασάφειες καί τίς γενικότητες απ αυτούς τίς εμαθες ;;;

Τό ότι μπορεί ενας Νεοέλλην νά έχει τήν κωλοτρυπίδα ή τά μάτια τού Περικλέα ή τού ασχημοΣώκρατες

δέν αμφιβάλω.....είναι βιολογικά....

Χαρακτηριστικά πού αφορούν τό σκατόμυαλο.....τή μαλακία πού μάς δέρνει.....τό τρόπο πολιτικης.....

τόν τρόπο σκέψης τού μαλάκα..... τήν Ακριτική σκέψη.....τή δηθενιά.....τά έργα καί τά ενδιαφέροντα

μπορείς νά μάς πείς ;;;

Θέλεται καί νά συγκριθείται τά ποντίκια μέ τά λιοντάρια....νά σάς βλέπουν ιδιους.....

Γιά λέγε....... :popc:

.
ιδια φαρα ειμαστε οι παλαιοι κι νεοι και οι μεσαιωνικοι

αν εισαι ελληνας ταγρικας

αν εισαι απλα ελληνόφωνος ...
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Απάντηση

Επιστροφή στο “Θετικές Επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών