Ομάδα συριζαίων αμαυρώνει παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια
- Υδράργυρος
Re: Ομάδα συριζαίων αμαυρώνει παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια
Με ιδιαιτερη χαρα διαπιστωνω οτι η ΝΔ μολις εκλεισε τριμηνο βρισκεται αντιμετωπη με μια ακτιβιστικη αντιπολιτευση που αμφισβητει με ευρηματικο τροπο υον πυρηνα της ιδεολογιας της. Ευχαριστη ρκπληξη
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Υδράργυρος
τα πουλακια κρωζουν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Re: Γενιτσαριλίκι: Διακωμωδούν την παρέλαση
Τα εχεις μπερδέψει λίγο . Παμε σε πιο απλα πράγματα λοιπον . Αν θες να πεις κατι οπωσδηποτε απάντησε στο λογικό ερώτημα του αλογομουρη που σε εκανε και προσπέρασες .vantono έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 19:23
Εσύ γατούλα μη δεις να μου τη λένε, αμεσως να σιγοντάρεις.
Κατά τα λοιπά, αν υπάρχει εστω και ενα ποστ μου στο πχορουμ το οποιο να καταδεικνύει ότι προσωπικά ειμαι σταυροφόρος υπέρ των γκειπραιντάδικων (ή ακομα και καποια δήλωσή μου οτι κατεβαίνω και ο ίδιος με φτεροπούπουλα και στρινγκάκια), περιμένω να μου το δείξετε.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 18:15αυτό δε το καταλαβαίνω
δηλαδή δε μπορούμε να ενοχληθούμε, δεν μπορούμε να κράξουμε αυτά τα σούργελα επειδή θα θεωρηθεί πως πετυχαίνουν τον σκοπό τους;
αν ο σκοπός τους ήταν να τις βρίζει και να τις κοροϊδεύει ο καθένας τότε ναι, τον πέτυχαν
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτό που εγραψα εγώ, πάνω στο οποιο διατύπωσε τον συλλογισμό του ο αλογομουρης, ήταν σχεδον στο ίδιο ύφος με αυτό που απαντησε και η γαλή λίγες σελίδες πιο πισω, σε ποστ του νάνου που ελεγε οτι "στο πχορουμ γράφονται σχετικά κόσμια πράγματα για το εν λόγω σκηνικό, σε συγκριση με τα υπόλοιπα σοσιαλ μηντια". Η αναφορά στα γκειπραιντιλίκια τώρα, πώς ακριβώς προέκυψε και πού ακριβώς κολλάει?Νon4me έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 19:40Τα εχεις μπερδέψει λίγο . Παμε σε πιο απλα πράγματα λοιπον . Αν θες να πεις κατι οπωσδηποτε απάντησε στο λογικό ερώτημα του αλογομουρη που σε εκανε και προσπέρασες .vantono έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 19:23
Κατά τα λοιπά, αν υπάρχει εστω και ενα ποστ μου στο πχορουμ το οποιο να καταδεικνύει ότι προσωπικά ειμαι σταυροφόρος υπέρ των γκειπραιντάδικων (ή ακομα και καποια δήλωσή μου οτι κατεβαίνω και ο ίδιος με φτεροπούπουλα και στρινγκάκια), περιμένω να μου το δείξετε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 18:15αυτό δε το καταλαβαίνω
δηλαδή δε μπορούμε να ενοχληθούμε, δεν μπορούμε να κράξουμε αυτά τα σούργελα επειδή θα θεωρηθεί πως πετυχαίνουν τον σκοπό τους;
αν ο σκοπός τους ήταν να τις βρίζει και να τις κοροϊδεύει ο καθένας τότε ναι, τον πέτυχαν
- Υδράργυρος
Το καλο με τις ακτιβιστικες ενεργειες ειναι οτι αιφνιδιαζουν το ανθρωπαριο της εξουσιας-στοχο, με αποτελεσμα να βγαζουν τον πραγματικο αθλιο εαυτο τους χωρις επικοινωνιακες ωραιοποιησεις. Δειτε τιςαντιδρασεις βουρου, κρανιδιωτη, βοριδη, μπογδανου κλπ.
Ρισπεκτ στις κοπελες
Ρισπεκτ στις κοπελες
Η αναφορα στα γκειπραντιλικια ηταν ειρωνικη ερωτηση δικια μου που δεν αφορουσε εσενα οπως γραφω ξεκαθαρα (αλλα αυτες ) .vantono έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 19:44Αυτό που εγραψα εγώ, πάνω στο οποιο διατύπωσε τον συλλογισμό του ο αλογομουρης, ήταν σχεδον στο ίδιο ύφος με αυτό που απαντησε και η γαλή λίγες σελίδες πιο πισω, σε ποστ του νάνου που ελεγε οτι "στο πχορουμ γράφονται σχετικά κόσμια πράγματα για το εν λόγω σκηνικό, σε συγκριση με τα υπόλοιπα σοσιαλ μηντια". Η αναφορά στα γκειπραιντιλίκια τώρα, πώς ακριβώς προέκυψε και πού ακριβώς κολλάει?Νon4me έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 19:40Τα εχεις μπερδέψει λίγο . Παμε σε πιο απλα πράγματα λοιπον . Αν θες να πεις κατι οπωσδηποτε απάντησε στο λογικό ερώτημα του αλογομουρη που σε εκανε και προσπέρασες .vantono έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 19:23
Κατά τα λοιπά, αν υπάρχει εστω και ενα ποστ μου στο πχορουμ το οποιο να καταδεικνύει ότι προσωπικά ειμαι σταυροφόρος υπέρ των γκειπραιντάδικων (ή ακομα και καποια δήλωσή μου οτι κατεβαίνω και ο ίδιος με φτεροπούπουλα και στρινγκάκια), περιμένω να μου το δείξετε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 18:15
αυτό δε το καταλαβαίνω
Γιατι δεν επιχείρησαν τις κατσιβελιές τους παραδειγμα και όλως τυχαίως σ' ενα gay pride να δουμε μέχρι που φτανουν οι ευαισθησίες και το χιουμορ αυτων που βουτανε το κολιέ στο ξυδι ?

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Α μάλιστα. Παρεξήγησις τότες, μπαρδόνΝon4me έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 19:47Η αναφορα στα γκειπραντιλικια ηταν ειρωνικη ερωτηση δικια μου που δεν αφορουσε εσενα οπως γραφω ξεκαθαρα (αλλα αυτες ) .
Γιατι δεν επιχείρησαν τις κατσιβελιές τους παραδειγμα και όλως τυχαίως σ' ενα gay pride να δουμε μέχρι που φτανουν οι ευαισθησίες και το χιουμορ αυτων που βουτανε το κολιέ στο ξυδι ?![]()

- wooded glade
Μεγαλύτερη ρόμπα δεν μπορούσε να γίνει το τσιπρέϊκο.
Ας συνεχίσει έτσι.
Ας συνεχίσει έτσι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
vantono έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 19:49Α μάλιστα. Παρεξήγησις τότες, μπαρδόνΝon4me έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 19:47Η αναφορα στα γκειπραντιλικια ηταν ειρωνικη ερωτηση δικια μου που δεν αφορουσε εσενα οπως γραφω ξεκαθαρα (αλλα αυτες ) .
Γιατι δεν επιχείρησαν τις κατσιβελιές τους παραδειγμα και όλως τυχαίως σ' ενα gay pride να δουμε μέχρι που φτανουν οι ευαισθησίες και το χιουμορ αυτων που βουτανε το κολιέ στο ξυδι ?![]()

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 30 Οκτ 2019, 19:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μήπως γιατί στα γκέι πράιντ όλοι παρελαύνουν έτσι;Νon4me έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 19:47Η αναφορα στα γκειπραντιλικια ηταν ειρωνικη ερωτηση δικια μου που δεν αφορουσε εσενα οπως γραφω ξεκαθαρα (αλλα αυτες ) .vantono έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 19:44Αυτό που εγραψα εγώ, πάνω στο οποιο διατύπωσε τον συλλογισμό του ο αλογομουρης, ήταν σχεδον στο ίδιο ύφος με αυτό που απαντησε και η γαλή λίγες σελίδες πιο πισω, σε ποστ του νάνου που ελεγε οτι "στο πχορουμ γράφονται σχετικά κόσμια πράγματα για το εν λόγω σκηνικό, σε συγκριση με τα υπόλοιπα σοσιαλ μηντια". Η αναφορά στα γκειπραιντιλίκια τώρα, πώς ακριβώς προέκυψε και πού ακριβώς κολλάει?
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
wooded glade έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 19:49Μεγαλύτερη ρόμπα δεν μπορούσε να γίνει το τσιπρέϊκο.
Ας συνεχίσει έτσι.

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εκτός και εάν η παρέλαση γινόταν κρατώντας σημαία με το σφυροδρέπανο ή το άστρο του Ντέιβιντ.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 22:48Αν αυτό που έκαναν οι μαθητές της Χαλκηδόνας, το έκαναν κι όλοι οι άλλοι, θα ησυχάζαμε από αυτό το καραγκιοζιλίκι, να παρελαύνουν μαθητές κάτω από στρατιωτικά εμβατήρια.
Ε μη πιάνεσαι στις λεπτομέρειες . έστω να διακωμωδούσαν τη φάση όπως έκανανBeria έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 19:49Μήπως γιατί στα γκέι πράιντ όλοι παρελαύνουν έτσι;Νon4me έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 19:47Η αναφορα στα γκειπραντιλικια ηταν ειρωνικη ερωτηση δικια μου που δεν αφορουσε εσενα οπως γραφω ξεκαθαρα (αλλα αυτες ) .vantono έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 19:44
Αυτό που εγραψα εγώ, πάνω στο οποιο διατύπωσε τον συλλογισμό του ο αλογομουρης, ήταν σχεδον στο ίδιο ύφος με αυτό που απαντησε και η γαλή λίγες σελίδες πιο πισω, σε ποστ του νάνου που ελεγε οτι "στο πχορουμ γράφονται σχετικά κόσμια πράγματα για το εν λόγω σκηνικό, σε συγκριση με τα υπόλοιπα σοσιαλ μηντια". Η αναφορά στα γκειπραιντιλίκια τώρα, πώς ακριβώς προέκυψε και πού ακριβώς κολλάει?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 30 Οκτ 2019, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φιλαδέλφεια, πρώην Σοβιετική Ενωση. Ιδού τα αποτελέσματα του κομμουνισμού
από Μαδουραίος » 17 Μαρ 2024, 08:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
17 Μαρ 2024, 10:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαρκος Χρυσος:Kαι στην ομαδα Κοκοτσακη και στην ομαδα Καρωνη;
από SeaHawk » 16 Φεβ 2025, 18:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 708 Προβολές
-