Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Gherschaagk » 30 Οκτ 2019, 21:12
hellegennes έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 12:14
Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 11:22
Null έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 02:16
Τι τους αγοράζεις; Ή όλα κομμένα μαχαίρι;
Τόσα πατατάκια έχει. Είναι ανάγκη να φάει τα πιτσίνια;;
Τα πατατάκια έχουν 30% περισσότερα λιπαρά από τα πιτσίνια και 20% λιγότερες πρωτεΐνες.
Δεν πιστεύεις ότι είναι καλό να ψάχνεις αν κάτι που σου έχουν πει ή έχεις ακούσει έχει βάση ή προτιμάς να ζεις την ζωή σου με μύθους και δαιμονοποιήσεις;
Υπάρχουν κι εκείνα που είναι με λιγότερα λιπαρά από τα "κλασικά".
Έληξε παίδες!! Ο Χέλης απεφάνθη. Είναι προτιμότερα τα πιτσίνια από τα πατατάκια.
WTF re??
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 30 Οκτ 2019, 21:36
Να τρώτε 3d είναι πιο υγιεινά. Όχι τα γυαλιά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
hellegennes
από hellegennes » 30 Οκτ 2019, 22:27
Ερμής έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 13:23
μλκ χελι η γκομενα σου ειναι ηρωας
Δεν έχεις ιδέα. Πώς είμαι στο φόρουμ; Στις σχέσεις είμαι 150.000 φορές πιο ιδιότροπος. Αλλά συνήθως χωρίζω εγώ. Λίγες φορές με έχουν χωρίσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
hellegennes
από hellegennes » 30 Οκτ 2019, 22:28
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 14:04
Μπορείς να το λες όσο θέλεις. Κι εγώ μπορώ να λέω ότι είμαι ο σούπερμαν. Η πραγματικότητα είναι πως όλα τα προιόντα θερμικής εξώθησης (όπως τα γαριδάκια), περιέχουν υδρογονωμένα λιπαρά που κάποια από αυτά είναι τρανς.
Εσύ πες ότι είσαι ο σούπερμαν, αλλά οι συσκευασίες διά νόμου αναγράφουν αυτήν την πληροφορία και σε προκαλώ να βρεις ελληνικά γαριδάκια που να γράφουν ότι έχουν τρανς λιπαρά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
hellegennes
από hellegennes » 30 Οκτ 2019, 22:36
Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 21:12
Έληξε παίδες!! Ο Χέλης απεφάνθη. Είναι προτιμότερα τα πιτσίνια από τα πατατάκια.
WTF re??
Κούκλα μου, σού παράθεσα τις διατροφικές πληροφορίες δύο προϊόντων. Αν εσύ πιστεύεις ότι τα πακέτα περιέχουν τίποτα μαγικά κακά συστατικά που δεν αναγράφονται, έχεις κάθε δικαίωμα να το πιστεύεις. Αν προτιμάς να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου αντί για την χημεία, με γεια σου με χαρά σου. Το ίδιο έκανε η ανθρωπότητα μέχρι την έλευση της συστηματικής επιστήμης.
Τα πάντα πουλάω στο μαγαζί. Παντοπωλείο έχω. Κι επειδή κάποιος έγραψε μια βλακεία για ληγμένα, πέραν του ότι τα ληγμένα τα παίρνουν πίσω οι εταιρείες, ορίστε τα γαριδάκια και πατατάκια που τοποθέτησα σήμερα:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ερμής
από Ερμής » 30 Οκτ 2019, 22:47
hellegennes έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 22:27
Ερμής έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 13:23
μλκ χελι η γκομενα σου ειναι ηρωας
Δεν έχεις ιδέα. Πώς είμαι στο φόρουμ; Στις σχέσεις είμαι 150.000 φορές πιο ιδιότροπος. Αλλά συνήθως χωρίζω εγώ. Λίγες φορές με έχουν χωρίσει.
Ηρωίδα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 30 Οκτ 2019, 22:59
hellegennes έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 22:36
Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 21:12
WTF re??
Κούκλα μου, σού παράθεσα τις διατροφικές πληροφορίες δύο προϊόντων. Αν εσύ πιστεύεις ότι τα πακέτα περιέχουν τίποτα μαγικά κακά συστατικά που δεν αναγράφονται, έχεις κάθε δικαίωμα να το πιστεύεις. Αν προτιμάς να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου αντί για την χημεία, με γεια σου με χαρά σου. Το ίδιο έκανε η ανθρωπότητα μέχρι την έλευση της συστηματικής επιστήμης.
Όχι πιστεύω ότι σαν προϊόντα είναι από τα χειρότερα διατροφικά και είναι κακή συνήθεια για οποιονδήποτε και πολύ περισσότερο για παιδιά.
Όσο κι αν σε σοκάρει, σε συγκεκριμένες φάσεις, οι παιδίατροι προτείνουν και κανένα πατατάκι. Τα γαριδάκια δεν τα προτείνουν ποτέ. Μάλλον δεν έχουν ιδέα περί συστηματικής επιστήμης.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Feindflug
από Feindflug » 30 Οκτ 2019, 23:01
Χαοτικός έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 22:56
Αγία θα έλεγα. Λειτουργός.

Φανταστική, θα συμπλήρωνα, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
ST48410
από ST48410 » 30 Οκτ 2019, 23:09
Μια που έχεις τις συσκευασίες πρόχειρες πόσταρε 3-4 ενδεικτικές φωτογραφίες με τα συστατικά από διαφορετικά προϊόντα και όποιος κατέχει λίγο παραπάνω ας μας εξηγήσει τι αναγράφεται. Για να γίνει και πιο ενδιαφέρον θα μπορούσες να μην πεις από ποιο προϊόν είναι η κάθε φωτογραφία για να γίνει η κατάταξη ανθυγιεινής διατροφής με μικρότερη προκατάληψη. Αν κάνεις και τις φωτογραφίες απλώς ασπρόμαυρες θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο η αναγνώριση της μάρκας
-
hellegennes
από hellegennes » 30 Οκτ 2019, 23:13
Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 22:59
Όχι πιστεύω ότι σαν προϊόντα είναι από τα χειρότερα διατροφικά και είναι κακή συνήθεια για οποιονδήποτε και πολύ περισσότερο για παιδιά.
Όσο κι αν σε σοκάρει, σε συγκεκριμένες φάσεις, οι παιδίατροι προτείνουν και κανένα πατατάκι. Τα γαριδάκια δεν τα προτείνουν ποτέ. Μάλλον δεν έχουν ιδέα περί συστηματικής επιστήμης.
Ακόμα περιμένω να ακούσω τι είναι αυτό το εξωγήινο πράγμα που έχουν τα γαριδάκια και τα κάνουν διατροφικούς δαίμονες και δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι παιδίατροι που ξέρεις εσύ. Γιατί κι εγώ ξέρω άλλους που δεν βάζουν απολύτως κανέναν περιορισμό σε παιδιά με προβλήματα μικρού βάρους.
Όπλο σου είναι η πραγματικότητα. Πες μου ότι π.χ. το πιτσίνι έχει αυτό κι εκείνο και το άλλο που το καθιστούν χειρότερο από τα μακαρόνια. Αλλά θέλω να μου πεις τι είναι αυτά, όχι να μου δηλώσεις ότι διατροφικά είναι χειρότερο κι ότι έτσι λένε οι γιατροί που ξέρεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
hellegennes
από hellegennes » 30 Οκτ 2019, 23:20
ST48410 έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 23:09
Μια που έχεις τις συσκευασίες πρόχειρες πόσταρε 3-4 ενδεικτικές φωτογραφίες με τα συστατικά από διαφορετικά προϊόντα και όποιος κατέχει λίγο παραπάνω ας μας εξηγήσει τι αναγράφεται. Για να γίνει και πιο ενδιαφέρον θα μπορούσες να μην πεις από ποιο προϊόν είναι η κάθε φωτογραφία για να γίνει η κατάταξη ανθυγιεινής διατροφής με μικρότερη προκατάληψη. Αν κάνεις και τις φωτογραφίες απλώς ασπρόμαυρες θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο η αναγνώριση της μάρκας
Ορίστε ενδεικτικά ένα:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
-
- 60 Απαντήσεις
- 3436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
13 Απρ 2024, 17:33
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.