Χαζή ανάρτηση, αλλά τίποτα παραπάνω.
Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό."Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου;"
Re: Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό. "Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου
ο νάνος το είπε ωραία, είναι σαν να τρολλάρει, δεν κάνεις εκμετάλλευση νόμου, χρήση κάνεις, την Κυριακή, όχι Κυριακάτικα.
Re: Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό."Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου;
Εμένα με νευριάζουν οι τύποι που θεωρούν ότι όλη η ημέρα της Κυριακής είναι ώρα κοινής ησυχίας
και παίρνουν τηλέφωνο την αστυνομία γιατί γίνονται οικοδομικές εργασίες και τους ενοχλεί ο θόρυβος.

Re: Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό. "Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου
Νομίζω ότι πήγε να πει κάτι σαν "εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία" αλλά προσπάθησε να μειώσει τις λέξεις όπως γίνεται συνήθως στο twitter και βγήκε αυτό. Ωστόσο το πρόβλημα είναι στην ουσία και όχι στην διατύπωση κατά την γνώμη μου. Ως αντιπρόεδρος κυβερνώντος κόμματος και υπουργός θα έπρεπε να είναι λίγο πιο μετρημένος.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό."Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου;
ο χατζηδακης δρα με τον ιδιο τροπο που λειτουργουν οι thots
και μετα απορουν γιατι τις αρπαζουν και γιατι γιγαντωνονται οι ινσελς
και μετα απορουν γιατι τις αρπαζουν και γιατι γιγαντωνονται οι ινσελς

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τα σαββατοκυριακα - απο αρχες ανοιξης εως τελη ιουλιου - ηταν σπανιο να μην εργαζομαστε .
Δεν ειχαμε ποτε ''ιερες'' ημερες οταν υπηρχε εργο να παραδοθει . Τα γενεθλια μας - εορτη της συντροφου - νεου ετους κλπ δεν μας απασχολησαν ποτέ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πάντως αν διάβαζες νάιδα στο περί ανέμων, θα έβλεπες οτι την Κυριακή δεν θέλουμε να κάνουμε τις δουλειές μας, να ξεσκάσουμε θέλουμε, απλά οι αγορές είναι μέρος της διασκέδασης/εκτόνωσης. Είναι άλλο να είναι τα εμπορικά μαγαζιά ανοικτά την Κυριακή, και άλλο οι τράπεζες ή οι δημόσιες υπηρεσίες ή ο μηχ που θα κοπανάει με το κομπρεσέρ.ST48410 έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 20:26Η χώρα έχει τεράστιο πρόβλημα με την υπογεννητικότητα. Φαντάσου ένα ζευγάρι που δουλεύουν και οι δυο σε συνθήκες άγχους και έχουν ταυτόχρονα και διαφορετικά προγράμματα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για την λειτουργία της οικογένειας να υπάρχει μία μέρα που θα μπορούν να την μοιραστούν με τα παιδιά τους.
Το να πούμε πως η Κυριακάτικη εργασία είναι αναγκαίο κακό προκειμένου να ανταγωνιστούμε άλλες χώρες, είναι κάτι που θα μπορούσα να το συζητήσω αν μου παρουσίαζαν εμπεριστατωμένες έρευνες. Το να καμαρώνουμε που χαμηλώνουμε το βιωτικό επίπεδο των εργαζομένων είναι κάτι που μου μοιάζει ανόητο.
Ο Χατζηδάκης πάντως έχει ξεφύγει νομίζω.
- Otto Weininger
Γιατί ρε φίλε; Κάποιοι δουλεύουν και Σάββατο. Βολεύει καμία Κυριακή να είναι ανοιχτά τα μαγαζιά.stergiosbik έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 18:59Οι αλητηριοι που ψήφισαν αυτό το μέτρο να τους κοπεί το χέρι.
Ακόμη πιο αλήτες είναι όμως όσοι πάνε και ψωνιζουν Κυριακές.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
δεν υπαρχει προβλημα με την 7ημερη λειτουργεια των μαγαζιων αρκει να διατηρηθει το 40ωρο
-
Ε αμα σε βολευει εσενα τοτε να το κανουμε ολο το 24ωρο,365 μερες το χρονο.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 20:55Γιατί ρε φίλε; Κάποιοι δουλεύουν και Σάββατο. Βολεύει καμία Κυριακή να είναι ανοιχτά τα μαγαζιά.stergiosbik έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 18:59Οι αλητηριοι που ψήφισαν αυτό το μέτρο να τους κοπεί το χέρι.
Μικρη λεπτομερεια βεβαια οτι οταν υπηρχε χρημα,προ κρισης δηλαδη,κανενας δεν διαμαρτυροτανε οτι δεν τον βολευε το ωραριο χωρις τις Κυριακες.
- Otto Weininger
Όλοι δουλεύουμε περισσότερο με την κρίση. Αλλά πάρα πολλοί δουλεύουν και Σάββατο. Δεν έγινε και να ανοίγει κάποιο μαγαζί την μερικές Κυριακές. Αρκεί φυσικά πληρώνει αυτά που πρέπει.stergiosbik έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 20:59Ε αμα σε βολευει εσενα τοτε να το κανουμε ολο το 24ωρο,365 μερες το χρονο.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 20:55Γιατί ρε φίλε; Κάποιοι δουλεύουν και Σάββατο. Βολεύει καμία Κυριακή να είναι ανοιχτά τα μαγαζιά.stergiosbik έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 18:59Οι αλητηριοι που ψήφισαν αυτό το μέτρο να τους κοπεί το χέρι.
Μικρη λεπτομερεια βεβαια οτι οταν υπηρχε χρημα,προ κρισης δηλαδη,κανενας δεν διαμαρτυροτανε οτι δεν τον βολευε το ωραριο χωρις τις Κυριακες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εγω δεν εχω ρεπο αλλη ημερα και χθες καθομουν σαν τον μαλακαΜηχανικός έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 20:19Αυτός που δουλεύει Κυριακή έχει ρεπό καθημερινή και κάνει άνετα σαν άνθρωπος όλες τις δουλειές του.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 19:58Και τις Κυριακες δυσκολο για τον εργαζομενο να ψωνισει γιατι ...δουλευει.
Δεν ειναι Χατζηδακης ολοι οι εργαζομενοι.
Και στις δημόσιες υπηρεσίες που δεν ανοίγουν άλλες ώρες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πηγαινεις ορθιος στα νοσοκομεια του Αδωνι και βγαινεις ταβλα.
από Μαδουραίος » 27 Αύγ 2024, 11:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
27 Αύγ 2024, 22:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση «Δουλεύεις υπερωρίες; – Δεν σχολάω ποτέ»
από Frappezitis » 23 Νοέμ 2024, 19:54 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-