Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό."Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου;"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Re: Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό. "Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 04 Νοέμ 2019, 20:31

enaon έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:22
Μηχανικός έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:19
Αυτός που δουλεύει Κυριακή έχει ρεπό καθημερινή και κάνει άνετα σαν άνθρωπος όλες τις δουλειές του.
Και στις δημόσιες υπηρεσίες που δεν ανοίγουν άλλες ώρες.
εσένα μηχ, πέρα απο την ουσία του νόμου που την έχουμε συζητήσει πολλές φορές, το κείμενο του Χατζηδάκη πώς σου μοιάζει;
Χαζή ανάρτηση, αλλά τίποτα παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό. "Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Νοέμ 2019, 20:34

ST48410 έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:27
enaon έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 19:01
το εκμεταλλευόμενοι και το Κυριακάτικα, είναι τρέλα ακόμα και για τον Χατζηδάκη.
Επιπόλαια και ανόητη ανάρτηση αλλά εξήγησε λίγο γιατί σε ενοχλούν οι συγκεκριμένες λέξεις;
ο νάνος το είπε ωραία, είναι σαν να τρολλάρει, δεν κάνεις εκμετάλλευση νόμου, χρήση κάνεις, την Κυριακή, όχι Κυριακάτικα.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Re: Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό."Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 04 Νοέμ 2019, 20:36

Αγις έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:31
Κανονικα αργιες θα επρεπε να ειναι υποχρεωτικα 3 ημερες .
Κυριακη - καθιερωμενη , να μην σκουζουν τα χριστιανα .
Σαββατο - προς τιμην των Ιουδαιων
Παρασκευη - να σκεπτομαστε και τους νεοφερμενους ισλαμοσυμπολιτες μας
Εμένα με νευριάζουν οι τύποι που θεωρούν ότι όλη η ημέρα της Κυριακής είναι ώρα κοινής ησυχίας
και παίρνουν τηλέφωνο την αστυνομία γιατί γίνονται οικοδομικές εργασίες και τους ενοχλεί ο θόρυβος. :D

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 04 Νοέμ 2019, 20:42

enaon έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:34
ST48410 έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:27
enaon έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 19:01
το εκμεταλλευόμενοι και το Κυριακάτικα, είναι τρέλα ακόμα και για τον Χατζηδάκη.
Επιπόλαια και ανόητη ανάρτηση αλλά εξήγησε λίγο γιατί σε ενοχλούν οι συγκεκριμένες λέξεις;
ο νάνος το είπε ωραία, είναι σαν να τρολλάρει, δεν κάνεις εκμετάλλευση νόμου, χρήση κάνεις, την Κυριακή, όχι Κυριακάτικα.
Νομίζω ότι πήγε να πει κάτι σαν "εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία" αλλά προσπάθησε να μειώσει τις λέξεις όπως γίνεται συνήθως στο twitter και βγήκε αυτό. Ωστόσο το πρόβλημα είναι στην ουσία και όχι στην διατύπωση κατά την γνώμη μου. Ως αντιπρόεδρος κυβερνώντος κόμματος και υπουργός θα έπρεπε να είναι λίγο πιο μετρημένος.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό."Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 04 Νοέμ 2019, 20:46

ο χατζηδακης δρα με τον ιδιο τροπο που λειτουργουν οι thots

και μετα απορουν γιατι τις αρπαζουν και γιατι γιγαντωνονται οι ινσελς :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 04 Νοέμ 2019, 20:46

Μηχανικός έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:36
Αγις έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:31
Κανονικα αργιες θα επρεπε να ειναι υποχρεωτικα 3 ημερες .
Κυριακη - καθιερωμενη , να μην σκουζουν τα χριστιανα .
Σαββατο - προς τιμην των Ιουδαιων
Παρασκευη - να σκεπτομαστε και τους νεοφερμενους ισλαμοσυμπολιτες μας
Εμένα με νευριάζουν οι τύποι που θεωρούν ότι όλη η ημέρα της Κυριακής είναι ώρα κοινής ησυχίας
και παίρνουν τηλέφωνο την αστυνομία γιατί γίνονται οικοδομικές εργασίες και τους ενοχλεί ο θόρυβος. :D
Τα σαββατοκυριακα - απο αρχες ανοιξης εως τελη ιουλιου - ηταν σπανιο να μην εργαζομαστε .
Δεν ειχαμε ποτε ''ιερες'' ημερες οταν υπηρχε εργο να παραδοθει . Τα γενεθλια μας - εορτη της συντροφου - νεου ετους κλπ δεν μας απασχολησαν ποτέ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Νοέμ 2019, 20:47

ST48410 έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:26
Η χώρα έχει τεράστιο πρόβλημα με την υπογεννητικότητα. Φαντάσου ένα ζευγάρι που δουλεύουν και οι δυο σε συνθήκες άγχους και έχουν ταυτόχρονα και διαφορετικά προγράμματα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για την λειτουργία της οικογένειας να υπάρχει μία μέρα που θα μπορούν να την μοιραστούν με τα παιδιά τους.
Το να πούμε πως η Κυριακάτικη εργασία είναι αναγκαίο κακό προκειμένου να ανταγωνιστούμε άλλες χώρες, είναι κάτι που θα μπορούσα να το συζητήσω αν μου παρουσίαζαν εμπεριστατωμένες έρευνες. Το να καμαρώνουμε που χαμηλώνουμε το βιωτικό επίπεδο των εργαζομένων είναι κάτι που μου μοιάζει ανόητο.
Πάντως αν διάβαζες νάιδα στο περί ανέμων, θα έβλεπες οτι την Κυριακή δεν θέλουμε να κάνουμε τις δουλειές μας, να ξεσκάσουμε θέλουμε, απλά οι αγορές είναι μέρος της διασκέδασης/εκτόνωσης. Είναι άλλο να είναι τα εμπορικά μαγαζιά ανοικτά την Κυριακή, και άλλο οι τράπεζες ή οι δημόσιες υπηρεσίες ή ο μηχ που θα κοπανάει με το κομπρεσέρ.

Ο Χατζηδάκης πάντως έχει ξεφύγει νομίζω.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 04 Νοέμ 2019, 20:50

enaon έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:47
Ο Χατζηδάκης πάντως έχει ξεφύγει νομίζω.
Δεν τον παρακολουθώ συχνά αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν είναι η πρώτη φορά που φέρεται επιπόλαια. Δίκαιο το κράξιμο σήμερα.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 04 Νοέμ 2019, 20:55

stergiosbik έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 18:59
Οι αλητηριοι που ψήφισαν αυτό το μέτρο να τους κοπεί το χέρι.
Ακόμη πιο αλήτες είναι όμως όσοι πάνε και ψωνιζουν Κυριακές.
Γιατί ρε φίλε; Κάποιοι δουλεύουν και Σάββατο. Βολεύει καμία Κυριακή να είναι ανοιχτά τα μαγαζιά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 04 Νοέμ 2019, 20:56

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

ΚΑDYRΟV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΚΑDYRΟV » 04 Νοέμ 2019, 20:58

δεν υπαρχει προβλημα με την 7ημερη λειτουργεια των μαγαζιων αρκει να διατηρηθει το 40ωρο

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 04 Νοέμ 2019, 20:59

Otto Weininger έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:55
stergiosbik έγραψε:
Γιατί ρε φίλε; Κάποιοι δουλεύουν και Σάββατο. Βολεύει καμία Κυριακή να είναι ανοιχτά τα μαγαζιά.
Ε αμα σε βολευει εσενα τοτε να το κανουμε ολο το 24ωρο,365 μερες το χρονο.
Μικρη λεπτομερεια βεβαια οτι οταν υπηρχε χρημα,προ κρισης δηλαδη,κανενας δεν διαμαρτυροτανε οτι δεν τον βολευε το ωραριο χωρις τις Κυριακες.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 04 Νοέμ 2019, 21:01

stergiosbik έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:59
Otto Weininger έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:55
stergiosbik έγραψε:
Ε αμα σε βολευει εσενα τοτε να το κανουμε ολο το 24ωρο,365 μερες το χρονο.
Μικρη λεπτομερεια βεβαια οτι οταν υπηρχε χρημα,προ κρισης δηλαδη,κανενας δεν διαμαρτυροτανε οτι δεν τον βολευε το ωραριο χωρις τις Κυριακες.
Όλοι δουλεύουμε περισσότερο με την κρίση. Αλλά πάρα πολλοί δουλεύουν και Σάββατο. Δεν έγινε και να ανοίγει κάποιο μαγαζί την μερικές Κυριακές. Αρκεί φυσικά πληρώνει αυτά που πρέπει.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 04 Νοέμ 2019, 21:04

Μηχανικός έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:19
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 19:58
Και τις Κυριακες δυσκολο για τον εργαζομενο να ψωνισει γιατι ...δουλευει.
Δεν ειναι Χατζηδακης ολοι οι εργαζομενοι.
Αυτός που δουλεύει Κυριακή έχει ρεπό καθημερινή και κάνει άνετα σαν άνθρωπος όλες τις δουλειές του.
Και στις δημόσιες υπηρεσίες που δεν ανοίγουν άλλες ώρες.
Εγω δεν εχω ρεπο αλλη ημερα και χθες καθομουν σαν τον μαλακα

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 04 Νοέμ 2019, 21:05

ΚΑDYRΟV έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:58
δεν υπαρχει προβλημα με την 7ημερη λειτουργεια των μαγαζιων αρκει να διατηρηθει το 40ωρο
Και αρκει να δουλευουν ολοι οχι οι μισοι

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών