Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
Eθνικοκοινωνιστης
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Eθνικοκοινωνιστης » 12 Νοέμ 2019, 20:27
Οθωμανέλλην έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 20:16
Το νήμα είναι προφανώς τρολια και μάλιστα πολύ κακή. Παρόλα αυτά θέλω να πω ότι γνωρίζω προσωπικά πως πολλές Ελληνίδες τις εξιτάρει να έχουν εραστή από αυτές τις χώρες και μάλιστα να έχει έρθει στην χώρα παράνομα. Μάλιστα μια γνωστή μου είχε σχέση με αφγανο ενώ ήξερε ότι είναι παντρεμενος.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
-
run
- Phorum.gr user: ran
από run » 12 Νοέμ 2019, 20:30
και επειδή η φιλη του γιωργη ειχε γκομενο αφγανο...
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
Kauldron
από Kauldron » 12 Νοέμ 2019, 20:33
Eνδιαφέρον έχει οτι συχνά όταν κάποιος λέει μια ιστορία για έναν "φίλο του" "φίλη του", στην πραγματικότητα εννοεί τον εαυτό του.

SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 12 Νοέμ 2019, 21:44
Juno έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 19:55
Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 02:44
Juno έγραψε: ↑10 Νοέμ 2019, 23:33
Διάδοχε Κιμ, Οθωμανέλην, Γιωργη και από όποιο άλλο profile γράφεις, δεν μας πείραξε.
Έχω δει εγώ κάτι θεόχοντρες, κατηγορία θωρηκτό, με μακρύ αραιό μαλλί αγκαζέ με μαύρους, τι να λέει; Την πρώτη φορά μάλιστα, είχα μείνει και μετά γέλασα και ο μαύρος με αγριοκοίταξε. Όπως φάνηκε αγγαρεία το έκανε ο κακομοίρης.
Eιναι η αποψη σου οτι μονο μπαζα πανε με μαυρους;
Μαύρους λαθρομετανάστες, ναι! Μόνον μπάζα! Για τους υπόλοιπους μαύρους δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει αφού δεν με ενοχλούν.
Σόρρυ πάντως, έχεις δίκιο που το μπέρδεψες, ξέχασα να διευκρινίσω πως δεν ήταν τίποτα τουρίστες, εργαζόμενοι που τους έστειλαν οι εταιρείες τους κλπ. Λαθρομετανάστες ήταν. Και υποθέτω πως ήταν όλοι μαύροι επειδή τα μπάζα φοβούνται τους υποψήφιους τζιχαντιστές.
Εσύ τι λες για τους Κινέζους;
Δεν εχω δει κινεζο με λευκη γυναικα στη ζωη μου, χωρις να αμφισβητω οτι θα υπαρχουν καποια λιγα τετοια ζευγαρια. Το μεγεθος του πεους ειναι σημαντικο για τις γυναικες
-
-
- 31 Απαντήσεις
- 768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
19 Σεπ 2023, 16:38
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 425 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
15 Οκτ 2023, 23:24
-
-
- 71 Απαντήσεις
- 2052 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Ιαν 2024, 17:54
-
-
- 127 Απαντήσεις
- 4372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Οκτ 2023, 14:07
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.