Έχετε κάποιο διακόπτη για να συγχρονίζετε τις περιόδους σας;πιόνι της ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 18:49
Μωρέ μλκ περίοδο έχεις; Γιατί όπου να 'ναι θα 'χω κι εγώ. Να συγχρονιστούμε τότε αν είναι.

Έχετε κάποιο διακόπτη για να συγχρονίζετε τις περιόδους σας;πιόνι της ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 18:49
Μωρέ μλκ περίοδο έχεις; Γιατί όπου να 'ναι θα 'χω κι εγώ. Να συγχρονιστούμε τότε αν είναι.
Αμέ.vagabondo έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 19:09Έχετε κάποιο διακόπτη για να συγχρονίζετε τις περιόδους σας;πιόνι της ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 18:49
Έχετε μήπως και διακόπτη για τον συγχρονισμό του οργασμού;
Με ποιον τώρα; Με μπέρδεψες.
Με του εκάστοτε συντρόφου.
Εξαρτάται το είδος. Του οργασμού όχι του συντρόφου
Ισότητα των φύλων και μαλακίες.
Κι εσείς μπορείτε
Αν παίζεις για να βγάλεις, είσαι θύμα. Επίσης, όταν χάνεις, μην πεις πως θα ρεφάρεις. Άφησε πουρ μπουάρ, φύγε, και ξαναγύρνα χαμογελαστός την άλλη βδομάδα. Εγώ πια δεν πάω στο Μονακό, όπου πήγαινα για λόγους ματαιοδοξίας, αλλά πιο πολύ έβλεπα. Παίζω πια ζάρια κάθε 2 βδομάδες, με εγγυημένη παρέα, που ο οικοδεσπότης είναι αρχικλέφταρος, αλλά, όχι χαζός για να μας χάσει από πελάτες.
Εγώ επειδή είμαι επιρρεπής το αποφεύγω. Θα παίξω καμία χαζημαρουλα πολύ light δεν με παίρνει και παραπανω. Γι' αυτό δεν πάω καζίνο και τέτοια. Αν και θέλω να πάω μια φοράνα παίξω στα μηχανήματα και 21 αλλά χωρίς πολλά λεφτά πάνω μου ,έτσι για τον χαβαλεCavaliere έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 22:50Αν παίζεις για να βγάλεις, είσαι θύμα. Επίσης, όταν χάνεις, μην πεις πως θα ρεφάρεις. Άφησε πουρ μπουάρ, φύγε, και ξαναγύρνα χαμογελαστός την άλλη βδομάδα. Εγώ πια δεν πάω στο Μονακό, όπου πήγαινα για λόγους ματαιοδοξίας, αλλά πιο πολύ έβλεπα. Παίζω πια ζάρια κάθε 2 βδομάδες, με εγγυημένη παρέα, που ο οικοδεσπότης είναι αρχικλέφταρος, αλλά, όχι χαζός για να μας χάσει από πελάτες.
Τρου στόρυ.fagano3 έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 14:52Το αντιθετο εγινε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 14:42Δεν ισχύει πάντα. Πιστεύω ότι η ουσιαστική οικονομική ανεξαρτησία της γυναίκας, είναι αυτό που την κάνει να δει τον άντρα ως σύντροφο και θα τον κρίνει ως τέτοιο και όχι ως ανώτερο ή κατώτερο βάσει της μόρφωσης ή της οικονομικής του δυνατότητας. Ως κατώτερο θα τον δει κάποια που έχει ακόμη τον παλιό τρόπο σκέψης.
Η οικονομική ανασφάλεια είναι αυτή που παράγει τις μισογυνικές ή μίσανδρες απόψεις. Είναι κάτι σαν άμυνα που ισχύει για αμφότερα τα φύλα.
Η ψευτοοικονομικη ανεξαρτησια απομακρυνε τις γυναικες απο το να βλεπουν τον ανδρα ως συντροφο.
Επισης αν ισχυει αυτο που ελεγες θα βλεπαμε π.χ. γιατρινες να τα φτιαχνουν με τεχνιτες. Αυτο που συμβαινει ειναι οι μισες γιατρινες να μενουν στο ραφι γιατι δεν βρισκουν καποιον που να ανταποκρινεται στα οικονομικα και μορφωτικα στανταρ τους , ενω αντιθετα οι γιατροι να ειναι πιο περιζητητοι απο ποτε.
Άλλο ένα ποστ που αποδεικνύει πως είσαι σταλκερ.